υπόψιν ότι η συντριπτικη πλειοψηφία των κατηγορουμενων πλην μπατσων-δικαστων-πολιτικων φιλων περιμενει 18 μηνες στη φυλακη για τη δικη
υπόψιν ότι η συντριπτικη πλειοψηφία των κατηγορουμενων πλην μπατσων-δικαστων-πολιτικων φιλων περιμενει 18 μηνες στη φυλακη για τη δικη
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Είδες βασανισμούς όταν ήσουν φαντάρος δλδ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
στον στρατο λοιπον που 100% εισασταν μαρτυρες τετοιων βασανισμων γιατι δεν μιλησε κανεις σας.απανθρωπο δεν ειναι και να σωπαζεις?![]()
![]()
αν αυτο το βιντεο ηταν βασανισμος τοτε ειδα χειροτερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Είδες βασανισμούς όταν ήσουν φαντάρος δλδ;;;![]()
![]()
ειδα λοχαγο να κρεμαει τον φανταρο απο την εξαρτηση στην κρεμαστρα.
ειδα λοχαγο να πεταει γιοτα στον καδο σκουπιδιων.
να συνεχισω?
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Τι να συνεχίσεις; Αδιανόητο μου φαίνεται να έγιναν αυτά που λες το 1997-1998; (πότε πήγες δεν ξέρω) και να μην αντέδρασε κανείς σας.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
αν αυτο το βιντεο ηταν βασανισμος τοτε ειδα χειροτερα.
ειδα λοχαγο να κρεμαει τον φανταρο απο την εξαρτηση στην κρεμαστρα.
ειδα λοχαγο να πεταει γιοτα στον καδο σκουπιδιων.
να συνεχισω?
+955Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τι να συνεχίσεις; Αδιανόητο μου φαίνεται να έγιναν αυτά που λες το 1997-1998; (πότε πήγες δεν ξέρω) και να μην αντέδρασε κανείς σας.
Μοτσαρτ δε γινονται αυτα που λες, εδώ και ΠΟΛΛΑ χρόνια πλέον![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
το '99 στη Νεα σαντα.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τι να συνεχίσεις; Αδιανόητο μου φαίνεται να έγιναν αυτά που λες το 1997-1998; (πότε πήγες δεν ξέρω) και να μην αντέδρασε κανείς σας.
γιατι στα καταδρομικα δεν γινονται?
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
καλα θα μου πειτε πως περασα στον στρατο τωρα ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
+955
Μοτσαρτ δε γινονται αυτα που λες, εδώ και ΠΟΛΛΑ χρόνια πλέον![]()
τα ειδα με τα ματια μου
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Αν το είδες (και άλλοι) με τα ματια σου και δεν κάνατε τίποτα τι να πω...Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
καλα θα μου πειτε πως περασα στον στρατο τωρα ?
τα ειδα με τα ματια μου
Καψόνια, πολλώ δε και "βασανιστήρια" έχουν απαγορευτεί δια ροπάλου εδω και ΠΟΛΛΑ χρόνια και οι αξιωματικοί που κάνουν μαλακίες υφίστανται χοντρό π**ς (και τους καίει, γιατί αντι για ΓΕΣ, κανουν το φύλακα στα ψαροπουλια)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Στα καταδρομικά δεν ξέρω αν γίνονται, αλλά αμφιβάλλω πάρα πολύ ότι το ψιλοκαψώνι που γίνεται στις ειδικές δυνάμεις μπορεί να χαρακτηριστεί βασανισμός.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
το '99 στη Νεα σαντα.
γιατι στα καταδρομικα δεν γινονται?
φιλε τι να λεγαμε δηλαδη τι κανεις εκει ρε λοχαγε ή να το γραφαμε στο μοτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αν το είδες (και άλλοι) με τα ματια σου και δεν κάνατε τίποτα τι να πω...
Καψόνια, πολλώ δε και "βασανιστήρια" έχουν απαγορευτεί δια ροπάλου εδω και ΠΟΛΛΑ χρόνια και οι αξιωματικοί που κάνουν μαλακίες υφίστανται χοντρό π**ς (και τους καίει, γιατί αντι για ΓΕΣ, κανουν το φύλακα στα ψαροπουλια)
ενα θα σου πω η επομενη σειρα απο μενα βγηκε και ζητησε 12 αναβολες.
ηρθε λοιπον ειδικο κλιμακιο με ψυχολογους απο την Αθηνα για να δει τι συμβαινει.
επαιρνε λοιπον συνεντευξεις αλλα φυσικα οι νεοι ηταν ολοι σκοπια ή στα φυλακια και ρωτουσαν τους παλιους που τα βρισκανε ολα μελι γαλα
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
δηλαδη οι δεκα σφαλιαρες ειναι βασανισμος ενω 15 ωρες στην σκοπια χωρις λογω τον χειμωνα ειναι ψιλοκαψωνι?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Στα καταδρομικά δεν ξέρω αν γίνονται, αλλά αμφιβάλλω πάρα πολύ ότι το ψιλοκαψώνι που γίνεται στις ειδικές δυνάμεις μπορεί να χαρακτηριστεί βασανισμός.
ωραια και ο μπατσος ψιλοκαψωνι εκανε τον κλεφτη τι τρελαθηκατε ολοι?
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Να σε πω : ολα τα αισχη που βλεπουμε ολοι καθημερινα και δεν κανουμε τιποτα ,τι λες?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αν το είδες (και άλλοι) με τα ματια σου και δεν κάνατε τίποτα τι να πω...
Να πω και εγω για εναν ζετα (αν και το εχω ξαναπει) με gsxr 1100 που μας κατεβασε με την απειλη χριστοπαναγιας και οπλου πριν κατι χρονια στο Σταυρο και οχι δεν ειπαμε κουβεντα αλλα φαγαμε και της ψιλες μας.
Τρελαθήκαμε γιατί οι 5-10-15 σφαλιάρες είναι βασανισμός ενός ανθρώπου.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
δηλαδη οι δεκα σφαλιαρες ειναι βασανισμος ενω 15 ωρες στην σκοπια χωρις λογω τον χειμωνα ειναι ψιλοκαψωνι?
Αυτά που λές ότι πέρασες (που δεν αμφισβητώ) ήταν αδιανόητα το 1988 που πήγα εγώ φαντάρος. Τώρα αν σας βρήκε κανένας μουρλός χαλαρούς και σας άρχισε στις φάπες, τι να σου πω....
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
δηλαδη οι δεκα σφαλιαρες ειναι βασανισμος ενω 15 ωρες στην σκοπια χωρις λογω τον χειμωνα ειναι ψιλοκαψωνι?
Θίγεις εντελώς μα εντελώς ΑΝΟΜΟΙΑ πράγματα!!! Ο στρατός είναι υποχρεωτικός και έχεις κάποια συγκεκριμένα πράγματα να κάνεις εκεί. Καλώς ή κακώς δεν θα σχολιάσουμε αυτό τώρα αλλά έτσι έχει. Το 15άωρο στην σκοπιά ακούγεται ακραίο αλλά αν το τάγμα ήταν σε εμπλοκή ή λείπαν σχεδόν όλοι σε άσκηση τότε θα μπορούσε να συμβεί και κάτι τόσο ακραίο. Έχω φυλάξει 8ωρο στη Μυτιλήνη επειδή είχε φύγει το τάγμα σε άσκηση. Και μας πήγαινε έτσι για τρεις-τέσσερις ημέρες. Δεν είναι το ίδιο ρε φίλε. Για την ακρίβεια καμία σχέση.
Άλλο το καψώνι που δεν συμφωνώ το λέω κι άλλο ο βασανισμός.
σου απαντησε ο παναγιωτης πιο πανω.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τρελαθήκαμε γιατί οι 5-10-15 σφαλιάρες είναι βασανισμός ενός ανθρώπου.
Αυτά που λές ότι πέρασες (που δεν αμφισβητώ) ήταν αδιανόητα το 1988 που πήγα εγώ φαντάρος. Τώρα αν σας βρήκε κανένας μουρλός χαλαρούς και σας άρχισε στις φάπες, τι να σου πω....
δεν ειπα ποτε οτι εκανε καλα ο μπατσος αλλα μην ριχνουμε ολα τα ασχημα που αντιμετωπιζουμε καθημερινα σ'αυτον.
Τους πηρε ο πονος μεχρι και τους αναρχικους για τις σφαλιαρες που εδωσε στο αλλοδαπο και εχουν εκδωσει και το ονομα του.
Τις κοτες κανουμε οταν συμβαινουν γυρω μας μην εχουμε και αποψη και ζηταμε τα χειροτερα.
Αν ειναι οποιον δουμε να δερνει καποιον να τον κανουμε μηνυση,γινεται αυτο ομως?οχι γυριζουμε το κεφαλι απο την αλλη
ο βλακας μπατσος εχασε την δουλεια του και καλως την εχασε μην γινομαστε ομως ακραιοι και ζηταμε να μεινει στην φυλακη οσο πιο πολυ γινεται?ευτυχως δηλαδη καταργηθηκε η θανατικη ποινη
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?