Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 48

Θέμα: ανακλαστικες ταινιες στις ζαντες.....

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Η ταινιες αυτες εναι κατασκευασμενες να εχουν μια σχετικη ελαστικοτητα για τετοιου τυπου τοποθετησεις, Ζορισε την λιγακι και θα δεις ποσο ευκολα ερχεται στην ζαντα... ΠΡΟΣΟΧΗ ομως... Παραπανω κλιση (στο τραβηγμα) θα επιφερει σε αχρησια της εν λογο ταινιας, Θυμισου οτι οση ελαστικοτητα και να της εχει δημιουργησει η εταιρια, δεν σου πουλησε τσιχλα για ζαντες.... δεν παυει να ειναι ταινια.... Καλη επιτυχια και παλι

Νέο μέλος

δδ

εκει ηταν το προβλημα αυτης που αγορασα,δεν ειχε ελαστικοτητα....τωρα καταλαβα

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια

καπιο μελος... Το avatar του/της soteas

σε gs 1150 μαλ@κ!@ δε θα φαινεται?:rotflmao:

γλυκια μικρη μου μανιβελα....

δεν παλευεστε Το avatar του/της ΜΟΖΑΡΤ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από soteas
    σε gs 1150 μαλ@κ!@ δε θα φαινεται?:rotflmao:

εδω ολο το μηχανακι ειναι μλκια στην ταινια κολησες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    καΛΑ πΛΑκα με κανεις?

Νέο μέλος
    κατσε ρε μαστορα μαλακια το gs......τεσπα βαλτε καμια φωτο να δουμε οποιος εχει ταινιες

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ(ME ΣΤΡΟΦΕΣ)H ME ΛΑΣΠΗ

εχει βαλει κανεις σε ασημενιες ζανες?

υπαρχει μαυρη ταινια?

Dorsoduro 750 & Norton 16H

καπιο μελος... Το avatar του/της soteas
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ

τωρα αν σχολιασω την μλκι@ που ειπες θα μας κραξουνε γι αυτο αστο
    καλυτερα , για να μεινουμε φιλοι εδω μεσα το κανω... ok?

γλυκια μικρη μου μανιβελα....

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Στην ερωτηση εαν υπαρχει μαυρη ταινια για ασημενια ζαντα η απαντηση ειναι πως ΝΑΙ Η μηχανη μου εχει ασημενια ζαντα και η μαυρη ταινια εχει ασημενιους κοκους, σχεδον καθρεφτιζει πανω σε φως.. Επιτυχια!!! Τωρα, αν θα βρεις εκει που εισαι τετοια ταινια δεν γνωριζω, αλλα εαν γνωριζεις μαγαζια που πουλανε τετοιες ταινιες ισως να μπορεσεις να την παραγγειλεις. Ακομη και αν σου χρεωσουν (λεμε τωρα) τα μεταφορικα, πιστευω αξιζει τον κοπο.. Εγω προσωπικα εμεινα ευχαριστημενος. Καλη επιτυχια

Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Στην ερωτηση εαν υπαρχει μαυρη ταινια για ασημενια ζαντα η απαντηση ειναι πως ΝΑΙ Η μηχανη μου εχει ασημενια ζαντα και η μαυρη ταινια εχει ασημενιους κοκους, σχεδον καθρεφτιζει πανω σε φως.. Επιτυχια!!! Τωρα, αν θα βρεις εκει που εισαι τετοια ταινια δεν γνωριζω, αλλα εαν γνωριζεις μαγαζια που πουλανε τετοιες ταινιες ισως να μπορεσεις να την παραγγειλεις. Ακομη και αν σου χρεωσουν (λεμε τωρα) τα μεταφορικα, πιστευω αξιζει τον κοπο.. Εγω προσωπικα εμεινα ευχαριστημενος. Καλη επιτυχια

φωτο?

fazer 3M με οδηγο

Στην πίσω ζάντα που κατά κανόνα πετάγονται τα λιπαντικά της αλυσίδας πως την καθαρίζεις την ταινία; Το πετρέλαιο-παραφινέλαιο που βγάζει καλά το λιπαντικό της αλυσίδας δεν θα την ψωριάζει την ταινία; Σε ρωτώ γιατί σκέφτομαι καιρό να βάλω και εγώ στο fz6 μου και με αποθαρύνει το γεγονός ότι σε χρόνο 0 θα γίνεται κwλος από το κολλώδες λιπαντικό. Καμιά ιδέα;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    fazer 3M με οδηγο

Στην πίσω ζάντα που κατά κανόνα πετάγονται τα λιπαντικά της αλυσίδας πως την καθαρίζεις την ταινία; Το πετρέλαιο-παραφινέλαιο που βγάζει καλά το λιπαντικό της αλυσίδας δεν θα την ψωριάζει την ταινία; Σε ρωτώ γιατί σκέφτομαι καιρό να βάλω και εγώ στο fz6 μου και με αποθαρύνει το γεγονός ότι σε χρόνο 0 θα γίνεται κwλος από το κολλώδες λιπαντικό. Καμιά ιδέα;

φροντισε να λαδωνεις βραδι ωστε να καθεται καλα το λιπαντικο πανω στην αλυσιδα κ οχι στη ζαντα σου.

Σε ρωτώ γιατί σκέφτομαι καιρό να βάλω και εγώ στο fz6 μου και με αποθαρύνει το γεγονός ότι σε χρόνο 0 θα γίνεται κwλος από το κολλώδες λιπαντικό.
    Σύντεκνε πριν τις τοποθετήσεις σκέψου και η πιθανότητα να καταστραφούν κατά την τοποθέτηση νέων ελαστικών και θα χρειαστεί να τις ξαναπερνάς απ'την αρχή.

Αν ο λαστιχάς είναι σωστός μάστορας μπορεί να το αποτρέψει αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που η ζημιά δεν αποφεύχθηκε..

Δεν το είχα σκεφτεί...Ευχαριστώ.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Δεν το είχα σκεφτεί...Ευχαριστώ.

εμενα ή το μακη?

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αυτοκόλλητη λωρίδα στις ζάντες
    από makis206 στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 86
    Τελευταίο μήνυμα: 01/11/2014, 19:12
  2. Αυτοκολητο κοκκινο στις ζαντες
    από mai_tai στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2008, 23:05
  3. Θέλω να αλλάξω χρώμα στις ζάντες Help!!!
    από max2000 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2008, 09:04
  4. Ταινίες για ζάντες
    από 916 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2007, 11:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας