Μα καλά δεν μπορεί να μην υπάρχει λύση.Οι διάφορες ομάδες τι κάνουν?Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να υπάρχει μεγάλη ροή αέρα.Είναι κλειστή h καρίνα γιατί έτσι είναι οι αγωνιστικές προδιαγραφές.
Μα καλά δεν μπορεί να μην υπάρχει λύση.Οι διάφορες ομάδες τι κάνουν?Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να υπάρχει μεγάλη ροή αέρα.Είναι κλειστή h καρίνα γιατί έτσι είναι οι αγωνιστικές προδιαγραφές.
δεν ειπαμε να ειναι τελιως ανοιχτη,Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
απλα ανοιξε καμια τρυπουλα (ακομα κ δραπανο) ωστε να υπαρχει εισοδος "φρεσκου" αερα
η κανε καποιες διακριτικες εγκωπες ωστε για καλυτερη ροη!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Δεν είναι η εξάτμηση που δημιουργεί τόσο υψηλή θερμοκρασία αλλα ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ.
Φυσικά και οι αγωνιστικές ομάδες ΔΕΝ χρησιμοποιούν εξάτμηση με καταλύτη για προφανούς λόγους.
Αφού εσείς δεν θέλετε να τρέξετε σε αγώνες, μπορείτε απλά να ανοίξτε το φαίρινγκ σε εκείνο το σημείο. Με ενα DREMEL μπορείτε να κάνετε πολύ καλή δουλειά.
Πρέπει να υπάρχει ροή άερα άρα θα πρέπει να υπάρχουν οπές αερισμού και πριν από τον καταλύτη και μετά από αυτόν εαν δεν κόψετε την καρίνα όπως και στο μαμά φαίρινγκ.
Μια άλλη λύση είναι να παργγείλετε την καρίνα να γίνει εξ αρχής αντίγραφο της μαμά.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Δεν είναι η εξάτμηση που δημιουργεί τόσο υψηλή θερμοκρασία αλλα ο ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ.
Φυσικά και οι αγωνιστικές ομάδες ΔΕΝ χρησιμοποιούν εξάτμηση με καταλύτη για προφανούς λόγους.
Αφού εσείς δεν θέλετε να τρέξετε σε αγώνες, μπορείτε απλά να ανοίξτε το φαίρινγκ σε εκείνο το σημείο. Με ενα DREMEL μπορείτε να κάνετε πολύ καλή δουλειά.
Πρέπει να υπάρχει ροή άερα άρα θα πρέπει να υπάρχουν οπές αερισμού και πριν από τον καταλύτη και μετά από αυτόν εαν δεν κόψετε την καρίνα όπως και στο μαμά φαίρινγκ.
Μια άλλη λύση είναι να παργγείλετε την καρίνα να γίνει εξ αρχής αντίγραφο της μαμά.
Επισης μπορει να κανει το εξης απλο,να βαλει ενα τελικο...![]()
![]()