για πες μου τη σελιδα να μπω να δω
για πες μου τη σελιδα να μπω να δω
ρε Γιωργο τα μανιταρια ως γνωστον πιανουν πανω στο πλαισιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αυτο απο που το συμπεραινεις;![]()
Τι σημαινει πιστα και στριφτερες διαδρομες;
Εχουν κατι συγκεκριμενο που σε αποτρεπει απο το να βαλεις μανιταρια;
Γιατι με την λογικη σου δεν θα ηθελα να τρεχω για παρασειγμα για επισκευη πολυεστερικων απο πτωση με 10 χλμ στην πολη.
εμενα επιανε και πανω σε μια απο τις βασεις στηριξης του μοτερ (δεν ξερω αν ισχυει σε ολα αυτο).
με μια "φαινομενικα απλη τουμπα" στα μεγαρα, το μηχανακι εκοψε το πλαισιο πανω στις στις στροφες που βιδωνε το μανιταρι.
πως εγινε αυτο?
παρα πολυ απλα.με το συρσιμο της μοτο βρισκει το μανιταρι στο apex,τρωει ζορι και απλουστατα δεν κοβεται η βιδα παρα πεταει αυτο το λεπτο κομματακι πλαισιου που εχει τις στροφες.
ο μηχανικος (που παρεπιπτοντως υποστηριζε αναβατη που ετρεχε με kawasaki πριν 2 χρονια) μου ειπε οτι το θεμα ηταν κανονας και οχι εξαιρεση.
αν μπαινεις πιστα τα μανιταρια ειναι απαγορευτικα.
και εγω βαζω και διαδρομες οπως επιδαυρος και Αγιος.
για χαζοτουμπιτσες μεσα στην πολη ας σπασει και ενα πολυεστερικο.δεν τρεχει τιποτα στην τελικη.
αντε με τα κωλομανιταρια.
τσαντιστηκα τωρα!
![]()
![]()
Πεστα χρυσοστομε !!
Ασε που σε μερικα μοντελα πρεπει να τρυπησεις και το φαιρινγκ !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΡΕ σταυρο αυτο σου λ'εω και εγώ, αν τα μανιταρια σου ήταν δυναμομετριμένα τοτε θα κόβοταν η βιδα θα σου μαμαγε τα πλαστικα αλλα δεν θα μαμουσε το πλαισιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ρε Γιωργο τα μανιταρια ως γνωστον πιανουν πανω στο πλαισιο.
εμενα επιανε και πανω σε μια απο τις βασεις στηριξης του μοτερ (δεν ξερω αν ισχυει σε ολα αυτο).
με μια "φαινομενικα απλη τουμπα" στα μεγαρα, το μηχανακι εκοψε το πλαισιο πανω στις στις στροφες που βιδωνε το μανιταρι.
πως εγινε αυτο?
παρα πολυ απλα.με το συρσιμο της μοτο βρισκει το μανιταρι στο apex,τρωει ζορι και απλουστατα δεν κοβεται η βιδα παρα πεταει αυτο το λεπτο κομματακι πλαισιου που εχει τις στροφες.
ο μηχανικος (που παρεπιπτοντως υποστηριζε αναβατη που ετρεχε με kawasaki πριν 2 χρονια) μου ειπε οτι το θεμα ηταν κανονας και οχι εξαιρεση.
για χαζοτουμπιτσες μεσα στην πολη ας σπασει και ενα πολυεστερικο.δεν τρεχει τιποτα στην τελικη.
τσαντιστηκα τωρα!
![]()
![]()
σχεδον όλα τα μανιταρια πιανουν πανο στις βάσεις του μοτερ.
Τα καλά μανιτάρια δεν πιάνουν κατευθείαν επάνω στο πλαίσιο αλλα παρεμβάλεται ενα λαμάκι. Στην μια πλευρά από το λαμάκι είναι η βίδα που βιδώνει στο πλαίσιο και στην άλλη πλευρά η βίδα που βιδώνει το μανιτάρι. Κάτι σαν Ζ δηλαδή. Έτσι όταν φάει πολύ ζόρι στραβώνει ή κόβεται το λαμάκι και δεν επηρεάζεται το πλαίσιο.
Τα ακόμη καλύτερα μανιτάρια είναι αυτά που το λαμάκι πιάνει με 2 βίδες (σε 2 σημεία) πάνω στο πλαίσιο και κάπου προς την μέση του πιάνει το μανιτάρι.
Αυτά που σηνήθως δημιουργούν πρόβλημα είναι αυτά που η βίδα του μανιταριού πιάνει και βιδώνει κατευθείαν πάνω στο πλαίσιο.
Εαν βρω φωτογραφίες θα βάλω για να καταλάβετε.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
.
.
.
.
.
.
.
φιλε senninha καλημερα ,Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Και αυτά εδώ προτείνονται για αγωνιστική χρήση. Δεν είναι τόσο όμορφο και διακριτικά για κάθε μέρα αλλα προστατεύουν περισσότερο σε πτώση. Υπάρχουν φυσικά σε πολλές παραλλαγές και αυτά.
οπως καλημερα κ σε ολο το φορουμ.ειμαι νεος χρηστης οποτε εαν παρεβαινω καποια rules ζηταω προκαταβολικα συγνωμη.
το ζητημα μου λοιπον ειναι οτι ψαχνω για μανιταρια για το fazer 600 2005 κ βρηκα αρκετα ενδιαφερουσα την συζητηση σας κ βλεπω οτι εχεις ψαξει πιο διεξοδικα το θεμα.
θα ηθελα λοιπον σαν χαρη αν μπορεις να παραθεσεις μερικα λινκ απο τις εταιριες που κατασκευαζουν τα μανηταρια με τις προσθετες βασεις-αν εχεις διαθεσιμα βεβαια-ωστε να κανω μια μικρη ερευνα αγορας.
σ ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σου,
δημητρης.
τους χαιρετισμους μου σε ολους τους συμφοριτες!
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ρε Γιωργο τα μανιταρια ως γνωστον πιανουν πανω στο πλαισιο.
πως εγινε αυτο?
τσαντιστηκα τωρα!
![]()
![]()
Εχω ακουσει και απο αλλους με διαφορετικες μηχανες οτι επαθαν μεγαλυτερη ζημια εχωντας τα μανιταρια.
Αν ειναι σχεδον σταματημενη η μοτο γλιτωνεις κατι,αλλα αν μιλαμε για κανονικη πτωση ειναι οπως τα λεει ο devil's animal.
Οχι ομως σε ολες τις μηχανες...υπαρχουν μοτο που το πλαισιο τους δεν εχει προβλημα για μανιταρι,το χωροδικτιομα δεν ειναι για μανιταρια 90%.
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law