Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Πάντως ρε άφρο, τα παιδιά έχουν δίκιο για τα γκρικλις.
Τα γράφεις ωραία και μάλλον έχεις πολύ καλαμπούρι από κοντά, αλλά όταν γράφεις γκρίκλις κουράζεις και χάνεις θαυμαστές![]()
πάρε και τρία σμάιλι να μην ξεχνιόμαστε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Stergios69
Hello big brother...
Αρχίζω να ανησυχώ και για σένα τώρα
οι άνθρωποι, που λενε καλό λόγο για τον άφρονα, κάτι παθαίνουν (το ίδιο και αυτοί, που τους λεει καλά λόγια )
Είχαμε τον ασπρογερακατο, που έγραφε μόνο στα ανέκδοτα και τον χάσαμε και αυτόν (τον βλεπουμε αραια και που)
Ο μάγος είπε και αυτός, ότι κατά βάθος, η σταρ έχει χιούμορ και απλά ότι είναι κυνικη και από τοτε ,
γράφει μόνο στα στραβά και ανάποδα
ο Δε nls -που τον συμπαθούσε παρά πολύ- έσκασε ο άνθρωπος και από τότε δεν έχει ξαναγράψει
εμένα,που σε ένα ποστ μου, είπε ότι συμφωνεί απολύτως, κάηκαν οι ασφάλειες του σπιτιού μου
ακολούθησα την συμβουλή του, πήγα και πήρα πολλές ασφάλειες και το προηγούμενο σαββατοκύριακο, την ώρα που έγραφα κάτι καλό για αυτόν (ότι τάχα έχει όντως καλό χιούμορ ), μου κάηκε το τροφοδοτικό και το c.d.-r στο p/c
τώρα για το χιούμορ του, όντως έχει πολύ καλό χιούμορ
να φανταστείς, ότι μια φορά που είχαμε παει βόλτα στο Λεωνίδιο, με τον Λεωνίδα και αλλά παιδιά από το φόρουμ, είπε ένα ανέκδοτο και γέλασαν οι εξής 3
αυτός, γιατί όπως και στα ποστ του γελάει μόνος του,
η συνοδός του, για να μην τον προσβάλει
και τέλος εγώ, όχι γιατί κατάλαβα τι μαλακία είπε, αλλά επειδή κοίταγα το βλέμμα των άλλων, που τον πρόσεχαν και είχανε μείνει με το πιρούνι και το μαχαίρι καγκελο
αποτέλεσμα βέβαια, ήταν να βγω σε όλες τις φωτογραφίες, σαν τον κουασιμόδο και ακόμα και τώρα, να μην μπορώ να βρω νύφη
αφρολέξ, αν νομίζεις, ότι έγραψα κάτι καλό gia sena, μέχρι τώρα και θες να μου το ανταποδώσεις, σε πληροφορώ ότι ....
Γράφω από το κομπιούτερ ενός γνωστού μου, που δεν τον γουστάρω και δεν το ξέρει
![]()
![]()