Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: ΕΣΚΑΣΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ Β ΓΥΡΟΣ

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madtank
    Δεν καταλαβαίνω φίλτατε ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΜΟΤΟ ΒΜW με ποιον τροπό δυσφημίζονται από το εν λόγο περιστατικό............
    Εχεις δίκιο.
    Εν τη ρύμη του πληκτρολογίου πρόσθεσα και τους κατόχους, που πιθανόν να ενοχληθούν απ΄το κακόβουλο sticky που βάλαμε για να διαβαστεί από όλους.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Για διαμάχη μου μοιάζει και οχι για στραβό και αναποδο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madtank
    Ευχαριστώ τα μέγιστα για τις διευκρινήσεις.

Κατατοπιστικότατες.............

Αναρωτιέμαι, εαν έχει γίνει στο forum, από την ΜΟΤ.Ε.Κ ανάλογη ενημέρωση, από καταγγελίες παθόντων για προβλήματα που έχουν αναφερθεί, άλλων κατασκευαστών / εργοστασίων μοτοσυκλετών ;;;;
    Μηχανίστα μου - Riding is a way of thinking...
    Yamaha XT500 '80, Kawasaki Z1R 1000 '81
    BMW R100GS '87, BMW F650 Funduro '94
    BMW R1150GS '99, BMW R1150GS Adv '03
    BMW R1200GS '05, BMW K1200GT SE '08

Εγώ γιατί δεν το βλέπω σαν ενημέρωση αλλά σαν ερώτηση?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Πρωτοβουλίες της ΜΟΤ.Ε.Κ

GSXR

Aνακλήσεις

Λοιπές πρωτοβουλίες της ΜΟΤ.Ε.Κ που έχουν μπει στο moto.gr

Κράνος

Οδική ασφάλεια

Επιστολή μέλους του moto.gr προς τη ΜΟΤ.Ε.Κ

Ευχαριστώ τα μέγιστα για τις διευκρινήσεις.
    Στη διάθεση σας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Εγώ γιατί δεν το βλέπω σαν ενημέρωση αλλά σαν ερώτηση?
    Ελα μου ντε; Γιατί;;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Πρωτοβουλίες της ΜΟΤ.Ε.Κ

GSXR

Aνακλήσεις

Λοιπές πρωτοβουλίες της ΜΟΤ.Ε.Κ που έχουν μπει στο moto.gr

Κράνος

Οδική ασφάλεια

Επιστολή μέλους του moto.gr προς τη ΜΟΤ.Ε.Κ

Στη διάθεση σας...

Ελα μου ντε; Γιατί;;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στα επισυναπτόμενα.

ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΤΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΟΤ.Ε.Κ.

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΥΠΩΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΩΤΑ.

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Νέο μέλος
    Καταρχήν θα ευχαριστήσω για το χρόνο που μου αφιερώσατε είτε με θετικά είτε με αρνητικά σχόλια. Απαντώ λοιπόν για να μην παρεξηγούμαι.

Τα δύο μοτέρ δεν οφείλονται στην ασχετοσύνη μου με το χώρο καθώς έχω εγώ προσωπικά πάνω από 200.000 χλμ στο κοντέρ των μηχανών μου, σε εσωτερικό και εξωτερικό και είμαι κάτοχος ενός CBR600. Απλά ήταν λάθος κατά την πληκτρολόγηση.

Η καταγγελία απευθύνθηκε στη ΜΟΤ.Ε.Κ. και δεν έχω δικαίωμα να προσβάλλω την ανωνυμία του καταγγέλοντος ούτε και να αναφέρω πρόσωπα και εταιρείες χωρίς να το γνωρίζουν.

Τα χιλιόμετρα ήταν αξιοσέβαστα όχι λόγω θρησκεύματος αλλά γιατί υπάρχουν και κακές γλώσσες που μπορούν να σου κάνουν τη ζωή δύσκολη με κάτι τέτοιες λεπτομέρεις. Μην ξεχνάτε ότι το φόρουμ στην περίπτωση του Λάμπρου το διάβαζαν από την Suzuki.

Ο στόχος της προσπάθειας ανεύρεσης παρόμοιων περιπτώσεων είναι για να δούμε εάν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό αστοχίας υλικού ή χρειάζεται να δοθεί εντολή ανάκλησης. Εγώ δεν ξεχνώ ότι σωθήκαν καθαρά από τύχη. Θα μπορούσε να έχει συμβεί και το χειρότερο. Αν πρόκειται λοιπόν για κατασκευαστικό πρόβλημα πρέπει να διορθωθεί το συντομότερο γιατί κάποιοι αναβάτες εκεί έξω το παίζουν κορώνα γράμματα.

Δεν έχω τίποτα με την BMW αλλά λειτουργώ με τον ίδιο τρόπο με οποιαδήποτε μάρκα μοτοσυκλέτας. Άλλωστε αυτό είναι η ΜΟΤ.Ε.Κ. από τη φύση της. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ. Όταν όμως δεν δίνουν στον πελάτη την τεχνική έκθεση και επισκευάζουν την μοτοσυκλέτα χωρίς τη συγκατάθεση του, κάτι δεν πάει καλά. Και εγώ στη θέση των παιδιών θα το σκεφτόμουν (προσωπική άποψη).

Θα είμαστε σε επαφή και ευχαριστώ για κάποια λινκ πολύ χρήσιμα που μου ήρθαν.

Για τη ΜΟΤ.Ε.Κ.

Ριζοπούλου Κατερίνα
    Συμμετέχω στην Μοτοσυκλετιστική Ένωση Καταναλωτών για να ακούγομαι

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Πρέπει πάντα να είμαστε προσεκτικοί...
    ακούστε και την Κατερινα που έχει μια εμπειρία,
    αλλά και οι λοιποί να είσαστε πρώτα καλοπροαίρετοι (απο αναγγελείες ΜΟΤΕΚ) και μετά καχύποπτοι...
    συνηθως τις "λαμογιες" τις συνενοούντε οι κάτοχοι, οπότε είναι και συνυπεύθυνοι σε τετοια περίπτωση, δεν τους φταίει ούτε ο αντιπρόσωπος ούτε τίποτα,
    την βόλεψή τους κοιτάνε όλοι...
    Ευτυχως ή δυστυχώς καλή καταληξη δεν είχα ούτε εγω.
    αλλά με ικανοποιησε ότι το μοντελο σταματησε να εισαγεται...
    χωρις να μου εξηγησει κανεις βεβαια τον λόγο,
    χωρίς να έχω προσωπικά επίσιμη ενημερωση...
    χωρίς τίποτα....

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    εγώ πιστευω ότι προκειται για μεμονωμένο περιστατικό η BMW δεν είναι καμια εταιρία του κ....
    αλλά και υποθέσει κανείς κάτι τέτοιο κάποιος δεν θα υπήρχε στα bmw forum να έγραφε κάτι και δόξα το θεο είναι πολλά για την συγκεκριμένη μάρκα.

γνώμη μου πάντως ο τρόπος που προσπαθούν να μαζέψουν πληροφορίες μπορεί να φανεί τουλάχιστον δυσφημιστικός για την εταιρία και δεν ξέρουμε εάν με το sticky που υπάρχει στο moto.gr είναι ότι το καλύτερο , ελπίζω jul και hornet να το έχουν ΄΄τσεκάρει΄΄ μια και ξέρουν καλύτερα τί πρέπει να δημοσιεύεται και τι όχι επάνω σε τέτοια ΄΄λεπτά΄΄ θέματα.

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Byron.. το γραφω εδω εσκεμενα! Κοβε στεγνα τα σχολιακια μαχαιρι, να μενει και κατι καθαρο!!
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Απάντηση στο post του/της KAT600

Παρακαλούμε υποχρέωση μας.

Αφήσατε πολλά περιθώρια για να παρεξηγηθείτε.

Ενα ακόμα απτό παράδειγμα ότι μπορεί να συμβούν και στις καλύτερες των οικογενειών ολισθήματα. Bρε τι μπορούν να κάνουν τα έρμα τα πληκτρολόγια.

Σχετικά με την προταση περί των δυνατοτήτων που έχουν οι καταγγελίες-μάλλον θα ισχύει «η θεωρεία» περί πληκτρολογίων κ.λ.π – θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

Α. Οι καταγγελίες από μόνες τους δεν μπορούν ούτε καν να συνταχθούν πόσο μάλλον να απευθυνθούν στον οποιοδήποτε φορέα.
    Β. Να υποθέσω ότι τόσο ο καταγγέλων όσο και η BMW έχουν ενημερωθεί για την δημοσιοποίηση της καταγγελίας.

Αν και τυγχάνω μορφώσεως ανώτερης σχολής δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείται στην πρόταση,περί αξιοσέβαστων χιλιομέτρων, αλλά και τι σχέση μπορεί να έχει με το θέμα. Σημασία έχει ότι εσείς το καταλαβαίνετε. Τα πληκτρολόγια θα μου υπενθυμίσετε ξανά, το ξεχνώ με συμπαθάτε.

Αυτό άραγε θα το διαβάσουν από το ανάλογο τμήμα της BMW ή δεν τυγχάνει της ίδιας σοβαρότητας!!.

Εμμέσως πλήν σαφώς υπονοείτε ότι υπάρχει πρόβλημα στον ένα από τους δύο κυλίνδρους, στο μοτερ του R1200RT και η BMW δεν έχει ενημερώση τους ιδιοκτήτες / καταναλωτές!!! Εαν ισχύει κάτι τέτοιο οι δικηγόροι παγκοσμίως θα τα οικονομήσουν.

Αυτό δεν μένει τίποτα άλλο απ’ το να το αποδείξετε διότι στην προκειμένη περίπτωση επιτρέψτε μου να επισημάνω οτι τα κάνατε θάλασσα πλατιά.

Πάντοτε στην διάθεσή σας και στην προσπάθειά της ΜΟΤ.Ε.Κ θα είμαστε όλοι δυναμικά παρόντες.

Για την σοβαρότητα

Madtank / καταναλωτής μοτοσυκλετών & λοιπών προϊόντων

Νέο μέλος
    Απάντηση στο post του/της KAT600

Παρακαλούμε υποχρέωση μας.

Αφήσατε πολλά περιθώρια για να παρεξηγηθείτε.

Ενα ακόμα απτό παράδειγμα ότι μπορεί να συμβούν και στις καλύτερες των οικογενειών ολισθήματα. Bρε τι μπορούν να κάνουν τα έρμα τα πληκτρολόγια.

Σχετικά με την προταση περί των δυνατοτήτων που έχουν οι καταγγελίες-μάλλον θα ισχύει «η θεωρεία» περί πληκτρολογίων κ.λ.π –
    * Αφού είστε τόσο τυπολάτρης επαναδιατυπωνω Ο ιδιοκτήτης της μοτοσυκλέτας υπέβαλλε την καταγγελία του στην ΜΟΤ.Ε.Κ. Αισθάνεστε καλύτερα?

θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

Α. Οι καταγγελίες από μόνες τους δεν μπορούν ούτε καν να συνταχθούν πόσο μάλλον να απευθυνθούν στον οποιοδήποτε φορέα.
    Β. Να υποθέσω ότι τόσο ο καταγγέλων όσο και η BMW έχουν ενημερωθεί για την δημοσιοποίηση της καταγγελίας.
    * Στην BMW είχε ήδη αποσταλεί εξώδικο από τον ιδιοκτήτη και πριν την επικοινωνία το με τη ΜΟΤ.Ε.Κ. Είναι λοιπόν πλήρως ενήμεροι ότι υπάρχει θέμα. Επίσης την εβδομάδα που πέρασε ενημερώθηκε και η BMW Γερμανίας.

Αν και τυγχάνω μορφώσεως ανώτερης σχολής δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείται στην πρόταση,περί αξιοσέβαστων χιλιομέτρων, αλλά και τι σχέση μπορεί να έχει με το θέμα. Σημασία έχει ότι εσείς το καταλαβαίνετε. Τα πληκτρολόγια θα μου υπενθυμίσετε ξανά, το ξεχνώ με συμπαθάτε.
    *Καλό είναι πριν τις ειρωνείες να έχετε διαβάσει όλη τη συζήτηση. Κάποιος συμφορουμίτης σας είχε αντίστοιχη διάθεση και σε εκείνον απάντησα για το αξιοσέβαστο των χιλιομέτρων.

Αυτό άραγε θα το διαβάσουν από το ανάλογο τμήμα της BMW ή δεν τυγχάνει της ίδιας σοβαρότητας!!.
    * Απάντησα παραπάνω.

Εμμέσως πλήν σαφώς υπονοείτε ότι υπάρχει πρόβλημα στον ένα από τους δύο κυλίνδρους, στο μοτερ του R1200RT και η BMW δεν έχει ενημερώση τους ιδιοκτήτες / καταναλωτές!!! Εαν ισχύει κάτι τέτοιο οι δικηγόροι παγκοσμίως θα τα οικονομήσουν.
    * Δεν υποννοώ αλλά προσπαθώ να δω αν υπάρχουν και άλλα παρόμοια ή ίδια περιστατικά ώστε να δούμε αν πρόκειται για αστοχία υλικού μεμονωμένη ή πρόβλημα με περισσότερους αποδέκτες.

Αυτό δεν μένει τίποτα άλλο απ’ το να το αποδείξετε διότι στην προκειμένη περίπτωση επιτρέψτε μου να επισημάνω οτι τα κάνατε θάλασσα πλατιά.
    * Λυπάμαι αν σας χαλάσω το κέφι αλλά ακόμη και θάλασσα να τα κάνω είναι δουλειά μου να ελέγξω όλα τα ενδεχόμενα και ας αποδειχθεί ότι είμαι λάθος.

Πάντοτε στην διάθεσή σας και στην προσπάθειά της ΜΟΤ.Ε.Κ θα είμαστε όλοι δυναμικά παρόντες.

Για τη ΜΟΤΕΚ

Ριζοπούλου Κατερίνα

edit: byr0n. Εγιναν quote τα απαραίτητα σημεία του μηνύματος προκειμένου να είναι κατανοητά τα σημεία που απαντά η κα. Ριζοπούλου.
    Συμμετέχω στην Μοτοσυκλετιστική Ένωση Καταναλωτών για να ακούγομαι

Παλαιό μέλος
    ρε παιδια σε βεστρομ εχει ακουστει κατι παρομοιο,??, μιας και ειναι ιδια τα μοτερ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
    ρε παιδια σε βεστρομ εχει ακουστει κατι παρομοιο,??, μιας και ειναι ιδια τα μοτερ?
    Κάτι έχεις μπερδέψει:rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Κάτι έχεις μπερδέψει:rotflmao:
    δλδ?

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΣΚΑΣΕ!!! κινητήρας...
    από Tropeas στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 154
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2008, 22:33
  2. ΕΣΚΑΣΕ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1000rr