ιδεα δεν έχω που κολάω εγω στο θρεντΑρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Καπταιν τι εννοει ο ποιητης?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ιδεα δεν έχω που κολάω εγω στο θρεντΑρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Καπταιν τι εννοει ο ποιητης?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
τι μαλακες θεε μου!!!
αγαμητοι κομπλεξικοι..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Καλά ρε παιδιά δεν κάναν και κάτι τρομερό τα μπατσάκι ααυτή τη φορά. Ίσα ίσα ήταν και ευγενικοί. Αυτό πότε τραβήχτηκε; Γιατί μη νξεχνάτε ότι τους έχουν πρήξει κιόλας με αυτά που γίνονται στο νησί τους με τους Άγγλους και λοιπούς βαρβάρους. Δεν το βρίσκω τρομερό.
ασε ρε αλχημιστη σεξ κανουν τα παιδια, ουτε ναρκωτικα πουλανε ουτε σκοτωνοντε.
απλα κλασσικοι μπατσοι δεν κανουν καμια σοβαρη δουλεια, χαλαστρα θελουν να κανουν
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ασε ρε αλχημιστη σεξ κανουν τα παιδια, ουτε ναρκωτικα πουλανε ουτε σκοτωνοντε.
απλα κλασσικοι μπατσοι δεν κανουν καμια σοβαρη δουλεια, χαλαστρα θελουν να κανουν
Ρε φίλε... με τους μπάτσους δεν έχω καλή σχέση ειλικρινά. Ούθτε τους έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Απλώς είναι καλό να αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες της δουλειάς τους κι όχι μόνο ότι συμφέρει εμάς.
Να σου πω κάτι; όσο κι αν είναι μαλακία με το γράμμα του νόμου το σεξ σε δημόσιο χώρο είναι απαγορευμένο!!! Ηλιθιο ξε ηλίθιο ισχύει.
Αλλά να στο πω κι αλλιώς. Την ώρα που αυτοί γαμιόσαντε κύριε πρόεδρε εμφανίζονται 2-3 ντόπιοι καράβλαχοι και τους αρχίζουν στα δεν ντρέπεστε κλπ και τους κάνουν τόπι στο ξύλο. ή άστο αυτό πάμε στο χειρότερο. Κάποιοι μεθυσμένοι μαστουρωμένοι παπάρες ξεφεύγουν και τους επιτίθονται. Να τα συνυπολογίζουμε όλα.
Δεν βλέπω τίποτα το τρομερό εδώ.![]()
Ουτε εγω καταλαβαινω γι αυτο ρωτησα.Μαλλον ο ποιητης θαπρεπε να εξηγησει.Μαλλον χαλασμενο τηλ παιζουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ιδεα δεν έχω που κολάω εγω στο θρεντ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
αν τα παιδια πηδιοσαντε κατω απο τον κεντρικο δρομο του χωριου, καλα τους καναν, αλλα αν ειναι σε μια παραλια χωρις κοσμο, εξω απο το χωριο ειναι μεγαλη μαλακια των μπατσων.Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
αν τα παιδια πηδιοσαντε κατω απο τον κεντρικο δρομο του χωριου, καλα τους καναν, αλλα αν ειναι σε μια παραλια χωρις κοσμο, εξω απο το χωριο ειναι μεγαλη μαλακια των μπατσων.
Καλά ρε δεν τους είπαν πάντως κάτι τρομερό. τεσπα μην το κάνουμε διαμάχη.![]()
ρε αλχημα, οι μπατσοι ειναι βλακες ειναι δεδομενο αυτο, δεν εχουν κανενα λογο να την χαλασουν στα παιδια εκτος του οτι ειναι αγαμητοι και ζηλευουν.
μου χει τυχει και προσωπικα, να περναει μπατσος και να λεει μαλακια ενω ημουν με την κοπελα μου σε τρυφερη στιγμη(δεν @@μασταν)
απλα αμα εισαι καμενος λες μαλακιες ετσι για τις πεις
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ρε αλχημα, οι μπατσοι ειναι βλακες ειναι δεδομενο αυτο, δεν εχουν κανενα λογο να την χαλασουν στα παιδια εκτος του οτι ειναι αγαμητοι και ζηλευουν.
μου χει τυχει και προσωπικα, να περναει μπατσος και να λεει μαλακια ενω ημουν με την κοπελα μου σε τρυφερη στιγμη(δεν @@μασταν)
καλά να τ αφήσουμε; δεν πιστεύω ότι είναι το κατάλληλο ποστάκι για τέτοιου είδους διαμάχη. ας το αφήσουμε για άλλη στιγμή.![]()
![]()
δεν υπαρχει διαμαχηΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
καλά να τ αφήσουμε; δεν πιστεύω ότι είναι το κατάλληλο ποστάκι για τέτοιου είδους διαμάχη. ας το αφήσουμε για άλλη στιγμή.![]()
![]()
τ αφηνουμε
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Η πεινα της ψ-λης ειναι μεγαλυτερη απο του στομαχιου αλλα δεν ειναι απαραιτητο να εισαι μπατσος.Απλως με την προκαταληψη που εχουμε απεναντι τους μερικες φορες τα παραλεμε κι εμεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related