Τελικά ήταν πανέυκολο....(απο μέσα δεν ανοίγει...εντο-με -ταξι)
Παίρνεις ένα τρυπανάκι και τρυπάς την κλειδαριά μεχρι να ξεκλειδώσει...μετά ανοίγεις το κλιπ βγάζεις την ασφάλεια και αλλάζεις αφαλό...![]()
Ευχαριστώ τον Γιάννη στο ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ...![]()
Τελικά ήταν πανέυκολο....(απο μέσα δεν ανοίγει...εντο-με -ταξι)
Παίρνεις ένα τρυπανάκι και τρυπάς την κλειδαριά μεχρι να ξεκλειδώσει...μετά ανοίγεις το κλιπ βγάζεις την ασφάλεια και αλλάζεις αφαλό...![]()
Ευχαριστώ τον Γιάννη στο ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ...![]()
Είδες, καλά σου το έλεγα... έτσι έπρεπε να το κάνεις!![]()
![]()
Άσε που πιστεύω πως θα γινόταν καλύτερη δουλειά με σφυρί και καλέμι :o![]()
Μπράβο στο παλικάρι που σε βοήθησε![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Eyxaristo olous osous prosferthikan na voithisoyn...![]()
![]()
Για πες μας και πόσο πλήρωσες για τους αφαλούς και απο που?![]()
Γύρω στα 8 ευρώ ο ένας απο το ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ τηλ. έχει πιο πάνω...
Δημητρόπουλος ή Δημητριάδης;
Να ρωτήσω και εγώ κάτι...
Έχω μια 52άρα της Kappa και κάποια στιγμή μου έμεινε η κλειδαριά στο χέρι. Ίσως να μπαίνει και η ίδια ξανά δεν έχω προλάβει να το κοιτάξω.
Μιας και έχω όμως δυο πλαινές Kappa που ανοίγουν με το ίδιο κλειδί (η δυο πλαινές είναι αγορασμένες μαζι και η 52άρα μόνη της) αναρωτιέμαι αν μπορώ να αγοράσω απο κάπου και να μου τοποθετήσουν ίδιο αφαλό με τις πλαινές, έτσι ώστε τελικά να ανοίγουν όλες με το ίδιο κλειδί.
Ξέρετε κάτι σχετικά;
Δημητροπουλος εχει τα Givi, Δημητριαδης (Moto Market) εχει τα Kappa. Διαλεξε ενα καταστημα και παρε τηλεφωνοΑρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
Δημητρόπουλος ή Δημητριάδης;
Να ρωτήσω και εγώ κάτι...
Έχω μια 52άρα της Kappa και κάποια στιγμή μου έμεινε η κλειδαριά στο χέρι. Ίσως να μπαίνει και η ίδια ξανά δεν έχω προλάβει να το κοιτάξω.
Μιας και έχω όμως δυο πλαινές Kappa που ανοίγουν με το ίδιο κλειδί (η δυο πλαινές είναι αγορασμένες μαζι και η 52άρα μόνη της) αναρωτιέμαι αν μπορώ να αγοράσω απο κάπου και να μου τοποθετήσουν ίδιο αφαλό με τις πλαινές, έτσι ώστε τελικά να ανοίγουν όλες με το ίδιο κλειδί.
Ξέρετε κάτι σχετικά;
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"