Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 82

Θέμα: λαζοπουλος

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    αν μπορεί να το κάνει ο καθένας αυτό που κάνει ο Λάκης ας το κάνει...εκεί η ρόδος εκεί και το πήδημα....

όλα τ'άλλα....ή μήπως να βλέπουμε το λαμόγιο τον Μάκη??

ο Λάκης κάνει σάτυρα σε δηλώσεις κ εμφανίσεις προσώπων στην τηλεόραση...και την κάνει πολύ πετυχημένα...και αυτό είναι το δύσκολο
    ένα μικρόφονο μπορεί να πιάσει ο καθένας αλλά τι θα πει και πως θα το πει είναι η ουσία

αν εχει τα αρ@##$α να το κανει για ολους και για ολα

δεν τον ειδα να λεει τιποτε 250 χιλιαρικα του Λουδοβικου

ουτε για τα πτυχια της ιατρικης και αλλα πολλα......

κανει οτι κανει μεχρι εκει που "πρεπει" και τον "παιρνει" ....

και το ακομα χειροτερο ( που κανει και ο Μακης) εχει την "εξουσια" μεσα απο την εκπομπη και κανει προσωπικες επιθεσεις σε ατομα που δεν εξεταζουμε αν ειναι σωστα ή οχι ΑΛΛΑ ΔΕΝ μπορουν να απαντησουν

το μονο αποδεκτο ειναι πως ειχε και εχει και τωρα μερικες φορες πλακα

γιατι αυτη τη στιγμη εχει καβαλησει ενα καλαμι και δεν λεει να κατεβει

θα μου πεις λογικο με τα νουμερα που κανει αλλα οχι να κανει ετσι μεσα στην εκπομπη

και φυσικα τα νουμερα δεν ειναι δικατου 100% αλλα τα χρωστα στα "προβατα" που ακολουθουν οτι πλασαρει η τν ... με τοση διαφημιση απο ολα τα καναλια και να μην θελεις θα δεις
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Σιγα τον φουστη που εχει χαζεψει τον κοσμο με τις νταλακιες του. Οταν παρουσιαστηκα στην Δραμα το 88 αυτος πουλαγε τρελα για να μην παει, και πριν λιγα χρονια, μονο υπουργο πολιτισμου δεν τον κανανε τον φραγκολεβαντινο, την παλιο κοταρα! Θα μας μαθει κουλτουρα ο Λαζοπουλος ο ψευτοκουλτουριαρης.

+666

..πάλι αναβάτης.. Το avatar του/της sotpag
    Συμφωνω για τον Πανουση, extremist. Ειναι ισως ο μοναδικος που πραγματικα δεν γλυφει το συστημα υποκρινομενος οτι του αντιστεκετε.

αν και συμφωνω με τα προηγουμενα που ειπες

εδω δεν εχεις και πολυ δικιο

και αυτος το παιχνιδι του κανει και πουλαει.....

συγουρα δεν εχει μπει στα σκατα της πολιτικης

αλλα οχι πως δεν εκμεταλευετε καταστασεις και προσωπα
    13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ

Εγω θεωρω οτι λεει σωστα πραγματα και απο εκει και περα δεν με ενδιαφερει αν πηγε φανταρος ή οχι.Οσο καιρο λεει τα πραγματα με το ονομα τους και μεσα απο την εκπομπη του βγαζει στην φορα καραγκιοζηδες πολιτικους και μελη του τραλαλα σταρ συστεμ της χωρας μας εμενα μου κανει.Εχει πει και πραγματα που δεν συμφωνω αλλα ολα μεσα στο κολπο ειναι.Ουδεις αναμαρτητος ποσο μαλλον μεσα στο συστημα της τηλεορασης.Αλλα μεσα σε αυτην την τηλεοραση ο Λακης ειναι μια οαση και το δειχνουν τα νουμερα που γραφει.-

La villa, καλο λαμογιο και ο Τριανταφυλοπουλος. Προς θεου! Δεν θα θελα να περασει πως αυτα που ειπα ηταν για να δικαιωσω τον (Αγιο της δημοσιογραφιας).:rotflmao:

Ματς, στο περασε το παραμυθι και τον εκανες και οαση τον καραγκιοζη. Απο αλλο συστημα πληρωνετε ο Λαζοπουλος; Το αφεντικο του νομιζεις οτι τον πληρωνει μονο για να κανει νουμερα και να χτυπαει το συστημα; Αν ναι εισαι βαθια νυχτωμενος! Ειναι πανεξυπνος και ταλαντουχος, λεει εξυπνες ατακες που βγαζουν γελιο, αλλα μεχρι εκει! Τα υπολοιπα ειναι παρα πανω απο υποπτα. Κανεναν δεν προωθει το συστημα αν δεν ικανοποιη τα δικα του συμφεροντα και ο Λακης δεν ειναι τοσο αγνος και αδαης, ουτε το υποσκαπτει απο μεσα. Αν ηταν πραγματικος αυτη την στιγμη θα επαιζε σε κανεα θεατρακι στην επαρχια. Υπαρχουνε πιο ταλαντουχοι απ τον Λακη που δεν τους ξερεις γιατι δεν εξυπηρετουν το συστημα.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Συνωμοσιολογίες και αοριστίες.....

Αυτή τη στιγμή ο Λαζόπουλος είναι όντως όαση μέσα στην ακατάσχετη μπουρδολογία και πλύση εγκεφάλου που περνάει απ΄την τηλεόραση. Σαφώς και απ΄την εξυπνάδα και το ταλέντο του βγάζουν τα αφεντικά του λεφτά. Και?

Τον γουστάρω μόνο και μόνο γιατί ξεμπροστιάζει την ηλιθιότητα και βάζει στη θέση του τον καθένα κρετίνο. Το ότι εξαιτίας του Λαζόπουλου οι λοβοτομημένοι ΜΠΟΡΕΙ να σκεφτούν τη κοτσάνα που θα πετάξουν πριν την πουν στον αέρα είναι επίτευγμα. Δείτε ποιοι είναι αυτοί που τον κατηγορούν, και τι ακριβώς ταΐζουν τον κόσμο....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από extremist
    Αν τους βάζανε τον Πανούση όμως θα κλεγόντουσαν.
    Απλά έχουν βρεί στο πρόσωπο του Λαζόπουλου αυτο ακριβώς που είπε ο vestromas.
    Τον λενε συγχρονο Αριστοφανη και αλλες τετοιες νταλακιες επειδει κοροιδευει οποιον θελει με την καλυψη της σατηρας.
    Ο καθένας θα μπορούσε να είναι στη θέση του,απλά έτυχε να είναι αυτος.Δεν κάνει κάτι το αξιόλογο,έτοιμο υλικό έχει και πολύ απλά το σατιρίζει προσπαθώντας να το πετύχει αυτό με μια μορφή frontman.crap.

+ 100000000 για τον Πανούση

Αυτός λέει τα πράγματα με τ'όνομά τους.Δεν φτιάχνει λέξεις για να βρίσει, λέει τις υπάρχουσες και τις χρησιμοποιεί μια χαρά.Ξερνάω στους μακάκες και στους νταλάκες και στα όποια γελοία ευρήματα του Λαζόπουλου.Τον έχω βαρεθεί να προσπαθεί να μας πείσει να ψηφίσουμε τον Τσίπρα.Τον έχω βαρεθεί να προσπαθεί να με κάνει ''αριστερό''.Τον έχω βαρεθεί να δείχνει πράγματα όπως εξυπηρετούν αυτόν....

Η μοναδική εκπομπή σάτυρας στην ελληνική τηλεόραση αυτή τη στιγμή είναι η Ελληνοφρένεια στον ΣΚΑΙ.Πανέξυπνη,γρήγορη και όχι προκατηλλειμένη θετικά ή αρνητικά έναντι ορισμένων.Τέλος...
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Ματς, στο περασε το παραμυθι και τον εκανες και οαση τον καραγκιοζη.
    σε σχέση με τα άλλα ΕΙΝΑΙ όαση
    Απο αλλο συστημα πληρωνετε ο Λαζοπουλος; Το αφεντικο του νομιζεις οτι τον πληρωνει μονο για να κανει νουμερα και να χτυπαει το συστημα; Αν ναι εισαι βαθια νυχτωμενος! Ειναι πανεξυπνος και ταλαντουχος, λεει εξυπνες ατακες που βγαζουν γελιο, αλλα μεχρι εκει!
    αρκεί που βάζει το μιαλό των χαζοτηλεανθρώπων να σκεφτεί
    Τα υπολοιπα ειναι παρα πανω απο υποπτα. Κανεναν δεν προωθει το συστημα αν δεν ικανοποιη τα δικα του συμφεροντα και ο Λακης δεν ειναι τοσο αγνος και αδαης, ουτε το υποσκαπτει απο μεσα.
    και ο Πανούσης που απ'οτι λενε δεν εξυπηρετεί το σύστημα γιατι ειναι γνωστότατος?
    Αν ηταν πραγματικος αυτη την στιγμη θα επαιζε σε κανεα θεατρακι στην επαρχια.
    εχει γράψει και ανεβάσει εργα με τεράστια επιτυχία. Δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα του θεάτρου μάλλον
    Υπαρχουνε πιο ταλαντουχοι απ τον Λακη που δεν τους ξερεις γιατι δεν εξυπηρετουν το συστημα.
    Η δεν ειναι τοσο ταλαντούχοι
    καλό ειναι οταν κάποιος δεν μας "πάει" αντι να τον θάβουμε, να προτείνουμε κατι καλύτερο.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV

Η μοναδική εκπομπή σάτυρας στην ελληνική τηλεόραση αυτή τη στιγμή είναι η Ελληνοφρένεια στον ΣΚΑΙ.Πανέξυπνη,γρήγορη και όχι προκατηλλειμένη θετικά ή αρνητικά έναντι ορισμένων.Τέλος...
    αν δεν έχουμε, ας βολευτούμε με το "μη χείρον βέλτιστο"

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai

αν δεν έχουμε, ας βολευτούμε με το "μη χείρον βέλτιστο"
    Προτιμώ να την κλείσω και να χαζέψω το moto.gr
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ται +1

Δεν τον παω τον Λαζοπουλο αλλα βρηκαμε ενα πληκτρολογιο , ενα φορουμ και προσφερουμε και εργο ,απλα κρινοντας.:a31:

Τζιμακος
    Δεν παυει να ειναι ενας φραγκατος που κραζει μεσα απο το αλεξισφαιρο γυαλι του.

Zephyr, εμεις που αντιδρουμε στον Λαζοπουλο και στην προπαγανδα του, πως αλλιως να εκφρασουμε την αποψη μας χωρις το πληκτρολογιο; Να τον παρουμε τηλεφωνο η να στειλουμε γραμμα στον αλφα να μας βγαλει στον αερα να τα χωσουμε; Αν με βρει καμερα δικια του στο δρομο θα τα προβαλει αυτα που θα πω; Αν του πω ομως καμια βολικη ατακα, θα μου δωσει και λεφτα να παω στην Αμερικη την γκομενα που της το εχω ταξει. Αν ειμαι ατομο με ειδικες αναγκες και παω να τον δω, θα κατεβει απο την σκηνη να μου σφιξει το χερι, παιζοντας συγχρονος συγκινιτικη μουσικη, Αν ειμαι αριστουχος Αλβανη μαθητρια θα θυμηθει να με αναφερει για να θυμισει ποσο ρατσιστες ειναι καποιοι, αλλα δεν θα παει συγχρονως σε κανενα καφενειο στην Αχαρνων να δει ποσο ευκολα πυροβολουν οι Αλβανοι για ψηλου πηδημα. Καλα ρε μαγκες αυτα δεν τα βλεπετε; Δεν περνετε χαμπαρι τη χειραγωγιση και την εκμεταλευση που σας κανει στο βωμο της τηλεθεασης και της τσεπης του;

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αν παρατηρησες στα γραφομενα μου δεν παω κανενας απο τους 2 ,ειδικα τον Λαζοπουλο.

Αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν τραγουδαω Πανουση η δεν σεβομε την δουλεια του Λαζοπουλου.Αν εχω τα @@ να κανω κατι καλυτερο για αυτα τα ''προβατα'' που δυστηχως αυτα που βιωνουν και ξερουνε , θελουν να τα ακουνε κιολας για να το διασκεδαζουνε, θα το κανω ,αλλιως θα σιωπο.

Τηλεοραση δεν εχω και βλεπω μονο ειδησεις στην Ετ1 ,παντα κανα 5 λεπτο γιατι αναγουλιαζω απ'τα ψεμματα.

Η κριση χωρις πραξη με κουραζει, καλυτερα πραξη χωρις κριση παρα μονο το πρωτο.:hypnotize

Αυτος που κρινει ολο τον κοσμο με την καλυψη της σατυρας, τη πραξη κανει. Γιατι να μην κριτικαρο; Δεν σε καταλαβαιν.

ποσο ρατσιστες ειναι καποιοι,

να δει ποσο ευκολα πυροβολουν οι Αλβανοι για ψηλου πηδημα.
    ποίοι ειναι τελικα οι ρατσιστές

Καλα ρε μαγκες αυτα δεν τα βλεπετε; Δεν περνετε χαμπαρι τη χειραγωγιση και την εκμεταλευση που σας κανει στο βωμο της τηλεθεασης και της τσεπης του;
    χειρ-αγωγείσαι οταν προτείνεις το χέρι σου στον αγωγιάτη.
    Αν το προσέχεις, κανένας δεν μπορεί να σε κουμαντάρει

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λαζόπουλος - βίντεο μπανάνα
    από binzis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2009, 14:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας