Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 46

Θέμα: Προφιλ του Ελληνα μοτοσυκλετιστη

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Νίκο συμφωνώ και θα σταθώ σε ένα...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Σταυρο, με το χερι στη καρδια πιστευεις ειλικρινα οτι θα φτασουμε στα επιπεδα πολιτισμου και παιδειας των Ευρωπαιων μοτοσυκλετιστων;
    Διάβασα το ταξιδιωτικό τού TROOPER στη Σουηδία.Ανάμεσα στα όμορφα τοπία και τον πολιτισμό,που πράγματι υπάρχει εκεί,σ' ένα πράγμα κόλλησα.
    Που οι μοτοσυκλετιστές οδηγούν πίσω από τα αυτοκίνητα(χωρίς διηθήσεις)και δεν υπερβαίνουν,στην εθνική,τα 110 ή 120 χλμ. την ώρα.
    Και ναι,είναι το σωστό!Δεν θα μπορούσα να το κάνω ρε παιδιά. Το να μη μπορώ να πάω ταξίδι με πάνω από 120 μού φαίνεται αδιανόητο.Το να κάτσω πίσω από τα σταματημένα στο φανάρι αυτοκίνητα,απίστευτο.
    Δέχομαι πως έχω λάθος,απλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην παραβώ αυτόν τον κανόνα.Μπορώ να πω στον εαυτό μου(για να δικαιολογηθώ)ότι εγώ δεν είμαι σαν τούς βόρειους κρυόκωλους και πως έχω την επίγνωση να θέσω τα δικά μου όρια στο δρόμο,παραβαίνοντας συνειδητά τούς νόμους...
    Μπορώ να με δικαιολογήσω παντί τρόπω τέλος πάντων,ξέροντας ότι κάνω λάθος.
    Δε μπορώ όμως ρε παιδιά....κάτω από τα 140 στην εθνική-και με γυμνό που είχα-νύσταζα.
    Απολίτιστος;Ελληνάρας;Δεκτόν.Για πείτε....
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Και οπως και να το κανουμε εξαρταται και τις συνθηκες...

Για παραδειγμα στην Σουηδια εχουν το κυκλοφοριακο της Αθηνας?Χωρις διηθησεις ας τα πεταξουμε καλυτερα γιατι τσαμπα κινδυνευουμε...Να τις καβαλαμε μονο εκτος πολης...

Στην Γερμανια γιατι δεν εχουν οριο οι αυτοκινητοδρομοι στην αριστερη??Τα ορια και οι νομοι πρεπει να εχουν και λογο υπαρξης....Στην Α.Ο.,πχ,τα 120 ειναι αστεια ταχυτητα....Στην Κορινθου-Πατρων ειναι μια χαρα...

Τεσπα....Πιστευω οτι υπαρχει μια χρυση τομη....Σεβασμος στους γυρω μας και στον εαυτο μας και στις συνθηκες κινησης ειναι οτι καλυτερο μπορω να κανω εγω προσωπικα...

Θα παω 150-160 στην Αθηνων-Λαμιας στα πιο πολλα κομματια και θα ανοιξω τελικη σε καμμια ατελειωτη ευθεια,θα κανω διηθησεις,θα χωθω στο στροφιλικι αλλα ποτε δεν θα παω στο οριο σε δημοσιο δρομο...Αν οι συνθηκες το επιτρεπουν βεβαια....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Νίκο συμφωνώ και θα σταθώ σε ένα... Διάβασα το ταξιδιωτικό τού TROOPER στη Σουηδία.Ανάμεσα στα όμορφα τοπία και τον πολιτισμό,που πράγματι υπάρχει εκεί,σ' ένα πράγμα κόλλησα.
    Που οι μοτοσυκλετιστές οδηγούν πίσω από τα αυτοκίνητα(χωρίς διηθήσεις)και δεν υπερβαίνουν,στην εθνική,τα 110 ή 120 χλμ. την ώρα.
    Και ναι,είναι το σωστό!Δεν θα μπορούσα να το κάνω ρε παιδιά. Το να μη μπορώ να πάω ταξίδι με πάνω από 120 μού φαίνεται αδιανόητο.Το να κάτσω πίσω από τα σταματημένα στο φανάρι αυτοκίνητα,απίστευτο.
    Δέχομαι πως έχω λάθος,απλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην παραβώ αυτόν τον κανόνα.Μπορώ να πω στον εαυτό μου(για να δικαιολογηθώ)ότι εγώ δεν είμαι σαν τούς βόρειους κρυόκωλους και πως έχω την επίγνωση να θέσω τα δικά μου όρια στο δρόμο,παραβαίνοντας συνειδητά τούς νόμους...
    Μπορώ να με δικαιολογήσω παντί τρόπω τέλος πάντων,ξέροντας ότι κάνω λάθος.
    Δε μπορώ όμως ρε παιδιά....κάτω από τα 140 στην εθνική-και με γυμνό που είχα-νύσταζα.
    Απολίτιστος;Ελληνάρας;Δεκτόν.Για πείτε....
    ρε συ Βαγγελη εχεις δικιο!
    και ο Νικος εχει δικιο.Για την υποστηριξη της ΜΟΤΟΕ και για πολλα αλλα.

ΔΕΝ μπορουμε να παμε με λιγα στην εθνικη...
    ουτε να μην κανουμε διηθησεις...

αλλα ρε παιδια δεν πιστευω οτι και στην Ευρωπη ειναι τοσο απολυτοι με τα νουμερα και την συμπεριφορα.
    δεν πιστευω δλδ οτι καποιος που εχει τα "κτηνη" των 150+ αλογων δεν τα ανοιγει.
    και δεν μιλαω μονο για τελικες.
    εστω και μεχρι τα 200 να τα πηγαινουν ειναι παρανομοι.
    δεν εχει και νοημα τοτε να παρεις αυτες τις μηχανες.
    δεν θα τις πουλουσαν καν.
    ολοι θα ειχαν αυτες που τηρουν τα ορια με την τελικη τους. δλδ το πολυ πολυ μονοκυλινδρα εξακοσαρια.:hypnotize

αυτο σου προσφερουν η πλειονοτητα των ss. μεγαλες τελικες, εξωπραγματικες επιταχυνσεις και ανοχη στα καγκουριλικια.
    δεν αλλαζει αυτο οποιος και αν τις καβαλαει και σε οποια χωρα και αν πουλιουνται.

τεσπα.
    προβληματιστηκα με τα ερωτηματα του Νικου αλλα και παλι καποια πραγματα (οπως αυτα που ειπε ο Βαγγελης) μου φαινεται αδιανοητο να αλλαξουν

και με το χερι στην καρδια (Νικο) μαλλον δεν το βλεπω να αλλαζουν.

αλλα στην τελικη δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο αυτο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    H Πανελληνια φετος θα γινει στην Θασο μαλλον,και καθε χρονο ειναι και καλυτερη. Εκτροπα γινονται καθε μερα στους δρομους οι κανγκουρεςς δεν περιμενουν την Πανελληνια για να σκοτωθουν.
    Εσεις οι αποπανω σοβαροι "μοτοσυκλετιστες" μην πατε. Γιατι για να πας απο το καμπινγκ μεχρι το κυλικειο να πιεις καφε χρειαζεσαι ολοσωμη-μποτα-κρανος. Και ειναι πολυ κοντα θα βαρεθειτε.

Καλα οι Ducatisti θελουν και σερβις ενδιαμεσα...

Παλι καλα που βρεθηκατε μια χουφτα ανθρωπων εσεις να ανοιξετε τα ματια στην μπανανια,ειστε πολυ μπροστα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    ....
    Θα σε στεναχωρήσω άλλα αυτή η "χούφτα ανθρώπων"... εκφράζει ένα μεγάλο κομματι των απόψεων του κόσμου που γράφει σ' αυτό το φόρουμ... και προφανώς εσύ δεν θες να το καταλάβεις...

Τεσπα δεν θα πω τίποτα άλλο... κάνω quote αυτά που έγραψε πριν ο Γιάννης... και που αναφέρεται και στα λόγια ενός μέλος της μοτοε... ξαναδιάβασε τα, και μετά ξαναδιάβασε κι αυτά που έγραψες πριν

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    κοίταξε να δεις τώρα...

Τα όσα έκανε quote ο Ταξιδευτής ειναι αλήθεια... το καλοκαίρι σε μια κοινή παρέα, ήταν ένα μέλος της μοτοε... ο οποίος πήγαινε χρόνια στην πανελήνια... Μας περιέγραψε ακριβώς τα ίδια. Οπως ακριβώς είναι στο quote παραπανω... και πολλά χειρότερα !! μας έλεγε οτι η τελευταία πανελλήνια ήταν - απο μια άποψη - βελτίωση γιατι οι τραυματισμοί και οι εισαγωγές σε νοσοκομείο της περιοχής ήταν οι λιγότερες απο κάθε άλλη χρονια... και άλλα τραγελαφικα...

στην κουβέντα ακολούθησε προβληματισμός... γιατί η εκδηλωση διοργανόνεται απο την ΜΟΤΟΕ !!
    την μοτοσυκλετιστική ομοσπονδία ελλάδος, και βαφτίζεται πανελλήνια συγκέντρωση μοτοσυκλετας (...ή μοτοσυκλετιστών, τεσπα...)...

και οι ίδιοι, μέλη της μοτοε παραδέχονταν οτι αυτά που γίνονται ειναι καφρίλες και καγκουριλίκια...

και στην ερώτηση αν αυτή η "εκδηλωση" ειναι δλδ μια εικόνα και μια αντιπροσώπευση του μοτοσυκλετισμού σημερα στην ελλάδα, ακολο'υθησε σιωπή....

γιατί ως φορέας, υποτίθεται οτι ... εκπροσωπούν κάτι... και αυτό που βγάζουν προς τα έξω είναι απίστευτα ενοχλητικό...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    H Πανελληνια φετος θα γινει στην Θασο μαλλον,και καθε χρονο ειναι και καλυτερη. Εκτροπα γινονται καθε μερα στους δρομους οι κανγκουρεςς δεν περιμενουν την Πανελληνια για να σκοτωθουν.
    Εσεις οι αποπανω σοβαροι "μοτοσυκλετιστες" μην πατε. Γιατι για να πας απο το καμπινγκ μεχρι το κυλικειο να πιεις καφε χρειαζεσαι ολοσωμη-μποτα-κρανος. Και ειναι πολυ κοντα θα βαρεθειτε.

Καλα οι Ducatisti θελουν και σερβις ενδιαμεσα...

Παλι καλα που βρεθηκατε μια χουφτα ανθρωπων εσεις να ανοιξετε τα ματια στην μπανανια,ειστε πολυ μπροστα...

Σε παρακαλώ μη συνεχίσεις σε αυτό το στυλ. Καλύτερα για όλους μας είναι να γίνει μια σοβαρή συζήτηση, με σωστά επιχειρήματα & όχι άλλη μια Διαμάχη .
    Παρακαλώ αγνοείστε το μήνυμα αυτό & συνεχίστε τη ροή της κουβέντας.
    Αν τα πράγματα ξεφύγουν θα ξυριστεί όλο το thread & δε νομίζω ότι του αρμόζει κάτι τέτοιο.
    Σας ευχαριστώ.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Ο τροπος οδηγησης μας αντανακλα τον τροπο ζωης μας,τα βιωματα μας και την παιδεια μας.Αυτος που μου χωνεται μπροστα στην εθνικη ενω δεν εχει χωρο θα θελησει να μου παρει και τη σειρα στο super market.Aυτος που παει ξεκρανωτος θα πεταξει και το τσιγαρακι του απ το παραθυρο του κουτιου του,στο οποιο φυσικα δεν φοραει ζωνη.
    Δε λεω οτι δεν κανω καγκουριες.Απλα τις κανω οταν κι αν με παιρνει με γνωμονα παντα το να μην ΠΡΞΕΝΗΣΩ ατυχημα.Δεν πλακωνομαι στα στενα γιατι υπαρχουν και πεζοι.Θα πλακωθω στην αττικη οδο ΑΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ.Το αν με παιρνει προκυπτει μετα απο 30 χρονια οδηγησης κουτιων,ταξι(να τοχω κανει κι αυτο:rotflmao και μηχανων.
    Αν σεβομαι το δρομο και τους συνανθρωπους μου σεβομαι και τον εαυτο μου.
    Καλημερες,ωρα για δουλεια
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

TΡΕ ειλικρινα σε ευχαριστω που μας εδειξες μια ακομη φορα το τι εχει μεσα στο κεφαλι του ενας καγκουρας.

Δυστυχως με τα γραφομενα σου προσφερεις ενα ΤΥΠΙΚΟΤΑΤΟ δειγμα των οσων ανεφερα παραπανω. Ελα σε δεκαπεντε χρονια και ξαναδιαβασε το ολο θεμα. ΙΣΩΣ καταλαβεις κατι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    αλλα ρε παιδια δεν πιστευω οτι και στην Ευρωπη ειναι τοσο απολυτοι με τα νουμερα και την συμπεριφορα.

τεσπα.
    προβληματιστηκα με τα ερωτηματα του Νικου αλλα και παλι καποια πραγματα (οπως αυτα που ειπε ο Βαγγελης) μου φαινεται αδιανοητο να αλλαξουν

και με το χερι στην καρδια (Νικο) μαλλον δεν το βλεπω να αλλαζουν.

αλλα στην τελικη δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο αυτο.
    Σταυρο, καταρχας αν πας στο εξωτερικο θα εκπλαγεις με τη συμπεριφορα των μοτοσυκλετιστων. ΝΑΙ, υπαρχουν οι κατα τοπους καγκουρες, αλλα οπως ειπα και παραπανω ειναι οι 5 στους 95 "καλους", ενω εδω ειναι το αναποδο.

Σε πληροφορω οτι πχ σε κινηση, ΝΑΙ, καθονται ΠΙΣΩ απο τα σταματημενα αυτοκινητα!

Με το χερι στην καρδια ουτε εγω θα μπορουσα να το κανω, τουλαχιστον οχι μονιμως. Το καλοκαιρι γυρνοντας απο Αυστρια, στα διοδια της Βενετιας στην autostrada ειχε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ουρα αυτοκινητων που περιμενανε να πληρωσουν. Ημουν παρεα με καποιους γερμανους μοτοσυκλετιστες, οι οποιοι υπομονετικα περιμενανε στην ουρα με το κλασσικο σταματα ξεκινα μεχρι να πληρωσουν.

Για σταματα ξεκινα ομως με ξηρο συμπλεκτη και με την 999 να βγαζει λαβα απο τα φερινγκ επι μισαωρο.... Ηθελα να πηδηξω απο τη μηχανη και να πεσω στην κοντινοτερη λιμνη!

Τελικα αυτο που εκανα ηταν οτι εσβησα τη μηχανη και απλα την τσουλαγα με τα ποδια μεχρι τα διοδια. Ομως ΔΕΝ χωθηκα οπως κανουμε στην Ελλαδα.

Προσεξε εδω κατι: οι ξενοι αναβατες ΔΕΝ ειναι απολυτα κολλημενοι με τα νουμερα οπως λες. Απλα χρησιμοποιουν την ΛΟΓΙΚΗ τους.

Ναι στην εθνικη θα πανε ενα 10-15% πανω απο το οριο ταχυτητας, αλλα θα το κρατανε ΣΤΑΘΕΡΑ εκει!

Καγκουρια ομως δεν ειναι ΜΟΝΟ η ταχυτητα. Ειναι και οι ΧΑΡΟΝΤΙΚΕΣ σφηνες (θυμασαι;; ) και πολλα αλλα.

Μου δινεις την αισθηση οτι ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι επειδη μια μηχανη ειναι ικανη για καγκουριες σου δινει ΑΛΛΟΘΙ για να κανεις τα παραπανω.

Ακομα και το Πηγασακι κανει σουζες, εντο και η τελικη του ξεπερναει τα ορια (εστω και κατα λιγο). Οποτε; Τι σημαινει αυτο; Να βγω τα καλοκαιρια στα χωρια και στις παραλιες και οποιος παρει ο χαρος επειδη το μηχανακι μου μπορει να τα κανει;;;

Οσο για το οτι ολα αυτα σου φαινονται αδιανοητα να αλλαξουν, δυστυχως το ιδιο φαινεται και σε μενα με ατομα σαν τον φιλο μας τον TRE.
    ΑΛΛΑ προσεξε κατι: η αλλαγη ξεκιναει απο ΕΜΑΣ. Κοιτα τον καθρεφτη, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥ, ΣΚΕΨΟΥ και κανε τη διαφορα....

Αν το κανουμε αρκετοι, καποτε ΔΕΝ θα ειμαστε η μειοψηφια....
    Νίκος
    Open Horizons

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Για καθίστε ρε παιδιά......

Σούζες, burn outs, endo.....

Κάγκουρες......

Πόσοι από εμάς που γράψαμε κι αναθεμματίσαμε δεν κάναμε κάτι απο τα παραπάνω;

Γιατί ένας που κάνει όλα αυτά είναι διαφορετικός από κάποιον που δεν τα κάνει συνέχεια;

Πόσοι έχουν αλλαγμένα τελικά;

Και καβαλήσαμε ένα μηχανάκι και θα αλλάξουμε όλο τον κόσμο της μηχανής;

Και ποιος λέει ότι η συμπεριφορά των Γερμανών, Δανών, κλπ είναι η πρέπουσα;

Και γιατί δεν κοιτάμε ότι ουτε τα στοιχειώδη του ΚΟΚ δεν τηρούμε και αρχίζουμε και χαρακτηρίζουμε κάποιους άλλους.....

Χαλαρώστε.... Η μηχανή ήταν, είναι και θα παραμείνει παιχνίδι (λιγο ακριβό αλλά παιχνίδι). και όταν την καβαλάμε παίζουμε.... όλα τα άλλα είναι περιττά....

Νομίζω....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

[.....]

Νομίζω....
    Με εξέπληξες ευχάριστα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Με εξέπληξες ευχάριστα

Κρατάει το αλκοόλ από χθες
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σούζες, burn outs, endo.....

Κάγκουρες......

Χαλαρώστε.... Η μηχανή ήταν, είναι και θα παραμείνει παιχνίδι (λιγο ακριβό αλλά παιχνίδι). και όταν την καβαλάμε παίζουμε.... όλα τα άλλα είναι περιττά....

Νομίζω....
    Πάν μέτρον άριστον.......
    Όποιος θέλει να αυτοκτονήσει μπορεί να το κάνει με πολλούς τρόπους και η μοτό είναι μια πάρα πολύ καλή πρόταση....
    Πάντως αν δεν είχε και τις καγκουριές η ΠΣΜ δεν θα είχε αυτή την γλύκα!!!

.....
    Νομίζω....
    θα συμφωνήσω

αν η μοτοσικλέτα γίνει αποστειρωμένη ασχολία ελεύθερου χρόνου, ασε καλύτερα...

αλλά...

η τοποθέτηση μου πριν, ήταν σχετικά με τα αίσχη που γίνονται ή που έστω έχουν γίνει στις περισσότερες πανελλήνιες υπο τη σκεπή του επίσημου φορέα που εκπροσωπεί τη μοτοσικλέτα στην ελλάδα... αυτό και μόνο...

Νίκο (sniper), έχεις πάει σε πανελλήνια??

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    θα συμφωνήσω

αν η μοτοσικλέτα γίνει αποστειρωμένη ασχολία ελεύθερου χρόνου, ασε καλύτερα...

αλλά...

η τοποθέτηση μου πριν, ήταν σχετικά με τα αίσχη που γίνονται ή που έστω έχουν γίνει στις περισσότερες πανελλήνιες υπο τη σκεπή του επίσημου φορέα που εκπροσωπεί τη μοτοσικλέτα στην ελλάδα... αυτό και μόνο...

Νίκο (sniper), έχεις πάει σε πανελλήνια??
    Νικο, χανεις το νοημα στο θεμα φιλε....

Το θεμα ΔΕΝ ειναι η καγκουρια σαν καγκουρια, αλλα η καγκουρια σαν σταση ζωης παντου και παντα.

Γιατι ΝΑΙ θα κανω σουζες και αλματα οταν ειμαι στα 1200 μετρα υψομετρο σε μια τεραστια αλανα στο βουνο, αλλα ΟΧΙ δεν θα κανω σουζες και burnout μεσα στο χωριουδακι που περασα πριν!

Και περιττο να αναφερω περι εξοπλισμου. Αν κανεις τον κοπο να διαβασεις τα αισχη που περιγραφονται στις παλιες Πανελληνιες θα δεις οτι μιλαμε για ορδες ανθρωπων ξεκρανωτων που η μονη τους προστασια ειναι η Μιτσουκο η διχαλη.

ΥΓ. Ρε ΜΑΕΘΡΑΤ, γιατι πρεπει ΠΑΝΤΑ να εισαι το πνευμα αντιλογιας ρε;;
    Νίκος
    Open Horizons

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    εγώ σας έχω και την λύση , μιας και υπάρχει τέτοιος προβληματισμός.

ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ...

τηλεφωνάκι στο 100... ναι παρακαλώ;.. είμαι κάτοικος στην τάδε οδό κοντά στο τάδε camping όπου υπάρχει μοτοσυκλετιστική απο όσο γνωρίζω συγκέντρωση. Μας ενοχλούν με τον θόρυβο , περνάνε χωρίς κράνη (σ.σ. αστυνομική σκέψη απο την άλλη πλευρά του ακουστικού = 180€ + 700€) , κάνουν σούζες και επικίνδυνους ελιγμούς (αστ. - σκέψη = 350€) και είναι δεκάδες απο δαύτους (αστ.-σκέψη= 1230€ x 10-20-30 = €€€€€€€€€.... την βγάλαμε την άδεια!).

Ε ρε γλέντια μετά που θα πέφτουν οι καμπάνες σύννεφο... παραγγελία σε μπλοκάκια θα κάνουν οι τροχαίοι εκεί. ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ θα είναι το λογότυπο τους.

Σοβαρά τωρα..

Μαλάκες υπήρξαν , υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντοτε... η "Πανελλήνια" δεν είναι τίποτα άλλο απο μια συγκέντρωση τους πλέον. Οπότε μην χαλιέστε... δώστε τους μια μέρα να κάνουν και αυτοί εκεί οτι έχουν να κάνουν , για να γλυτώνουμε τις υπόλοιπες 365!!!!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο 18λογος του Ελληνα οδηγου
    από mikefr στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2010, 10:40
  2. Οι αρετές του Έλληνα.
    από felter στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2009, 20:46
  3. Χαρακτηρισμός του Ελληνα (πως μας βλέπουν οι ξένοι)...
    από Nostra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2006, 20:58
  4. Οι αρετές του Έλληνα
    από sotpag στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2006, 18:22
  5. Ο μέσος μισθός του Ελληνα εργαζόμενου φτάνει το 57,3% του μέσου Ευρωπαϊκού μισθού....
    από asprogerakatos στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2005, 12:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF