Νίκο συμφωνώ και θα σταθώ σε ένα...Διάβασα το ταξιδιωτικό τού TROOPER στη Σουηδία.Ανάμεσα στα όμορφα τοπία και τον πολιτισμό,που πράγματι υπάρχει εκεί,σ' ένα πράγμα κόλλησα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Σταυρο, με το χερι στη καρδια πιστευεις ειλικρινα οτι θα φτασουμε στα επιπεδα πολιτισμου και παιδειας των Ευρωπαιων μοτοσυκλετιστων;
Που οι μοτοσυκλετιστές οδηγούν πίσω από τα αυτοκίνητα(χωρίς διηθήσεις)και δεν υπερβαίνουν,στην εθνική,τα 110 ή 120 χλμ. την ώρα.
Και ναι,είναι το σωστό!Δεν θα μπορούσα να το κάνω ρε παιδιά.Το να μη μπορώ να πάω ταξίδι με πάνω από 120 μού φαίνεται αδιανόητο.Το να κάτσω πίσω από τα σταματημένα στο φανάρι αυτοκίνητα,απίστευτο.
Δέχομαι πως έχω λάθος,απλά δεν υπάρχει περίπτωση να μην παραβώ αυτόν τον κανόνα.Μπορώ να πω στον εαυτό μου(για να δικαιολογηθώ)ότι εγώ δεν είμαι σαν τούς βόρειους κρυόκωλους και πως έχω την επίγνωση να θέσω τα δικά μου όρια στο δρόμο,παραβαίνοντας συνειδητά τούς νόμους...
Μπορώ να με δικαιολογήσω παντί τρόπω τέλος πάντων,ξέροντας ότι κάνω λάθος.
Δε μπορώ όμως ρε παιδιά....κάτω από τα 140 στην εθνική-και με γυμνό που είχα-νύσταζα.
Απολίτιστος;Ελληνάρας;Δεκτόν.Για πείτε....