Πτώσεις πολλές με πολλά και με λίγα σε πλάγιες και φρεάτια μαζί με αυτοκίνητα και μόνος………
αλλά ευτυχώς μέχρι τώρα έξω από το νοσοκομείο
Πτώσεις πολλές με πολλά και με λίγα σε πλάγιες και φρεάτια μαζί με αυτοκίνητα και μόνος………
αλλά ευτυχώς μέχρι τώρα έξω από το νοσοκομείο
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
Πόσοι από τα μέλη του φορουμ ΔΕΝ έχουν περάσει τουλάχιστον ΜΙΑ νύχτα σε νοσοκομείο μετά από πτώση?
Υπάρχει κανείς που να μην έχει πέσει ποτέ?
Δεν έχω περάσει, ούτε μια νύχτα στο νοσοκομείο-μέχρι τώρα
Πέρασα μόνο μια φορά- μετά από 20 χρόνων οδήγησης με δικιά μου μηχανή, το 2002, για κάτι ακτινογραφίες και δέσιμο σπασμένης κλείδας ,από αποφυγή γάτας(βγήκα από το δρόμο και έπεσα σε ένα αυλάκι, αλλά και κάτω από το αυλάκι )(γιατι έτσι πέφτουμε, εμείς, οι κάτω από το αυλάκι)
Σταματημένος, έχω πέσει, παρά πολλές φορές- μέχρι τώρα
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
Εχω πέσει:
Με την vespa 2 φορες σε βρεγμενο οδωστρωμα
Με το Diversion 600 το '96 με στουκαρε μια Mercedes 500 στην Λ.Συγγρου κυριακη πρωϊ στις 8 και ειμαστε μονο εγω και αυτος στον δρομο σε ενα κοματι 1000μετρων χωρις αλλα αυτοκινητα
και με πετυχε βρε!! συρθηκα περιπου 20 μετρα αλλα σηκωθηκα αμεσως και δεν επαθα το παραμικρο (Κρανος-μπουφαν-τσαντα στην πλατη και γαντια)
Με το Intruder 750 μια φορα που μαλακιζομουν με το γκαζι σε ολισθηρο οδοστρωμα για κολιδια δηλαδη.
Παντως αν δεν πεσεις δεν μαθαινεις
ειμαι 32 πλεον εχω Fazer και προσεχω οσο το δυνατο περισσοτερο.
Οδηγω αναλογα με το οδοστρωμα και τις καιρικες συνθηκες και αυτο ειναι πολυ βασικο
Καλο απογευμα και προσοχη στην οδηγηση Παιδες
by Chris'04
Αρκετές μικρές μεγάλες και γελοίες πτώσεις αλλά καμία για γιατρό.
Θυμάμαι πιτσιρικάς, ανεβαίνοντας την Αθηνών Κορίνθου στο ύψος της οδ. θηβών, με ένα ζούνταπ χάρβαλο. Μου μένει το τιμόνι στο χέρι (κυριολεκτικά) και αφού καταφέρνω να το πάω στην άκρη χωρίς να πέσω, πέφτει και το μπροστινό φτερό στην ρόδα! Τούμπα μορτάλε. Μιλάμε για τελείως σκόρπιο μηχανάκι. Εκτός από τα ρούχα δεν έσκισα τίποτα άλλο.
Αργότερα με ένα Hercules 2.5, ανεβαίνοντας σιγανά έναν χωμάτινο λόφο, τσίμπησα το γκάζι λίγο (?) παραπάνω, και έσκασα πλάτη. Κολόφαρδος γάρ, μόνο το μπουφάν έμεινε εκεί.
Πρόπερσι, μου βγαίνει επάνω στην ιερά οδό ένα αυτοκίνητο, στα 4-6 μέτρα. Σκάω επάνω του, απογειώνομε, με χτυπάει το τιμόνι μου δυο δάχτυλα απόσταση από το σημαντικότερο σημείο του κορμιού μου, και σκάω με την πλάτη το κεφάλι και τον αγκώνα στο παρμπρίζ του. Μπουφάν και κράνος με βοήθησαν να έχω μόνο μια μεγάλη μελανιά στο μπούτι. Για δυο δάχτυλα δεν χρειάστηκα γιατρό.
Φέτος το καλοκαίρι, σχεδόν σταματημένος, παίρνω μια στροφή επιτόπου. Μεγάλη κλήση ο δρόμος συν λίγα λαδάκια, παρ’τον κάτω, με την εξάτμιση να τσιγαρίζει την γάμπα. Άμεση ψύξη και υγρασία στο έγκαυμα, απέτρεψαν την ανάγκη γιατρού.
Τελικά στα σιγανά είμαι τελείως κουλός.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑ, ΠΗΓΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΑΧΑ, ΓΙΑ ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΕΙΧΑ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΑ ΜΕ ΜΟΛΟΠΕΣ. ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΦΑΝ.![]()
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus