Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά της![]()
![]()
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά της![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
PARE ENA XTX NA DEIS GIA POTE THA KATHESE SPITI ME TH GYNAIKA ANTI NA PHGAINEIS BOLTES MAZI THS.
KALYTERA NA PAIZEI TABLI LEME..
παρε xtx να καθεστε σπιτι να κανετε και κανα παιδακι οχι να γυρνατε σαν το καγκουροζευγαρο:rotflmao:
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Σίγουρα θα κάθετε και θα απολαμβάνει την ζεστασιά του σαλονιού την αγάπη της συζύγου και την αγκαλιά των απιδιών του καθόσον δεν θα ξεπαραδιάζετε στα συνεργεία για αλλαγές στροφάλου , για ρεκτιφιέ κάθε τόσο και λίγο ούτε θα του κόβετε η αλυσίδα και στο τσακ θα γλυτώνει τα κατάγματα . Επιπλέον θα κάθετε ξεκούραστος στο σαλόνι του αφού δεν θα έχει σπρώξει το DUKE από Μαλακάσα μέχρι Ομόνοια και ούτε θα το παίζει εξερευνητής στα βουνά και στα λαγκάδια για να βρει το δρόμο επιστροφής για το σπιτάκι του. Η γυναίκα του θα χαίρεται που τα λεφτά για το μαργαριταρένιο κολιέ της επετείου δεν πήγε στη γυναίκα ή γκόμενα του συνεργειά που έγινε ζωντανή διαφήμιση της Τράπεζας Πειραιώς ( Δες τι κάνει ο άνθρωπος για να γίνει εκατομμυριούχος ) αλλά το φόρεσε η ίδια στο λαιμό της και τα παιδάκια του θα τον αγκαλιάζουν από εςυγνωμοσύνη που τους πήρε ξανά καινούργια παπά και δεν τα ξόδεψε τα λεφτά στο να πληρώνει τα νοσοκομεία και τους φυσικοθεραπευτές για τους κάλους που έβγαλαν τα χέρια του από το συνεχές φτιάξε λύσε στο ΚΤΜ .
Για αυτούς και μόνο τους λόγους ( υπάρχουν άπειροι άλλοι ),φίλε μου πάρε το ΧΤΧ αγριεψέ το και κάνε το παιχνιδάκι σου όπου γουστάρεις .![]()
![]()
Και άμα σου χαλάσει μετά από 10 χρόνια έλα να σε κεράσω μπύρες . Το ίδιο στοίχημα δεν θα το έβαζα για το DUKE καθότι είναι τρομερό ρίσκο ακόαμ και στον 1 μήνα ......
![]()
:hypnotize
![]()
![]()
ΥΑΜΑΗΑ OR NOT
Καλα ναι η σιγουρια της γιαμαπα φιλε ειναι αλλο πραμα..
απο τπς πως παμε ρε??
:rotflmao::rotflmao:
το μηχανακι που αναφερεις ως τοσο καλο..στο λονγ τεστ του μοτο..τους εβγαλε τη παναγια σε ζημιες..
οπως αλλωστε και σε τοσους γνωστους και φιλους μας.
οποτε ασε τη καραμελιτσα και πανε πουλατο και παρε κανα σοβαρο μηχανακι..ολοι κανουμε λαθη στη ζωη ..
αιντε λεμε.
α ..
επισης στο τεστ με τα "πολιτικα σμ" που εγινει απο το εν λογω περιοδιοκο..το χτχ κατεκτησε πανευκολα τη τελευταια θεση...πισω και απο το fmx... δηλαδη..τη ντροπη της μοτοσυκλετας...
τωρα...
τι να πω....
α ..
επισης στο τεστ με τα "πολιτικα σμ" που εγινει απο το εν λογω περιοδιοκο..το χτχ κατεκτησε πανευκολα τη τελευταια θεση...πισω και απο το fmx... δηλαδη..τη ντροπη της μοτοσυκλετας...
τωρα...
τι να πω....
Ναί όντως κατέκτησε την τελευταία θέση στο συγκριτικό αλλά καθαρά λόγω χαμηλής τιμής
και χαμηλότερου κόστους συντήρησης του FMX (πιό απλός τεχνολογικά και παροχυμένος κινητήρας)...
Δε νομίζω πως αντικατροπτίζει την αλήθεια....![]()
παρε δρζ400 smκαι σερβις οποτε θυμηθεις
![]()
Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα
NAI RE FILE HMARTON GIA NA PIKARO TON FILARAKO APO PANO TO GRAPSA..AKOY TO FMX KALYTERO APO KAPOIO ALLO MHXANHMAΑρχικά δημιουργήθηκε από MuayThai
Ναί όντως κατέκτησε την τελευταία θέση στο συγκριτικό αλλά καθαρά λόγω χαμηλής τιμής
και χαμηλότερου κόστους συντήρησης του FMX (πιό απλός τεχνολογικά και παροχυμένος κινητήρας)...
Δε νομίζω πως αντικατροπτίζει την αλήθεια....![]()
MH TRELATHOYME KIOLAS...
![]()
:rotflmao:
![]()
Καλά άμα διαβάζετε τέτοια συγκριτικά τι να σου κάνει ο κοινός νους . Μιλάμε σοβαρά συγκρίνεις μια αξιόπιστη μοτοσυκλέτα με μια ζημιάρικη ;Ολοι το ξέρουμε και το λέμε πως τα ΚΤΜ καλά αλλά ίσως σε άλλα χέρια και γιασ άλλους τόπους . Τα ΥΑΜΑΗΑ όσο και να λες είναι μακράν αξιόπιστα έναντι ακόμα και καλών ευρωπαικών . Τώρα άν σε χάλασε το TPS ή όι κολιέδες που έβαλαν στα κολλάρα του ψυγείου οι Γάλλοι τότε τι να σου πω . Για εμένα κριτήριο καλής μοτοσυκλέτας είναι η αξιοπιστία και δεύτερο έρχεται ο εξωτικός σχεδιασμός . Εχεις δει πολλά ΧΤΧ αγκυροβολημένα στα συνεργεία σε σχέση με τα ΚΤΜ ( μην πιάσω και άλλες μάρκες τώρα ειδικά Ιταλικές και σας χαλάσω το πρωινό σας ) Και να σου πω κάτι άλλο ...το θέμα είναι να σε πηγαίνει η μηχανή και να μην την πηγαίνεις ( με την οδική )....Στο τέλος τέλος μια καθαρά πρακτική λ΄λυση και συμβουλή λέω στο φίλο που ρώτησε . Ο καθένας από εκεί και πέρα κάνει το κουμάντο του . Εγώ π΄λαντως το ξαναλέω πως με το ΧΤ660 δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και το κινώ καθημερινά ακόμα και για μακρινά ταξίδια δικάβαλα.![]()
kala kai ego me to duke poy les filaraki to xa kanei 60 aloga kai ekana 45000 xil kai kati mirkomalakies eixa apo problhmata etsi gia na xereis..Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Καλά άμα διαβάζετε τέτοια συγκριτικά τι να σου κάνει ο κοινός νους . Μιλάμε σοβαρά συγκρίνεις μια αξιόπιστη μοτοσυκλέτα με μια ζημιάρικη ;Ολοι το ξέρουμε και το λέμε πως τα ΚΤΜ καλά αλλά ίσως σε άλλα χέρια και γιασ άλλους τόπους . Τα ΥΑΜΑΗΑ όσο και να λες είναι μακράν αξιόπιστα έναντι ακόμα και καλών ευρωπαικών . Τώρα άν σε χάλασε το TPS ή όι κολιέδες που έβαλαν στα κολλάρα του ψυγείου οι Γάλλοι τότε τι να σου πω . Για εμένα κριτήριο καλής μοτοσυκλέτας είναι η αξιοπιστία και δεύτερο έρχεται ο εξωτικός σχεδιασμός . Εχεις δει πολλά ΧΤΧ αγκυροβολημένα στα συνεργεία σε σχέση με τα ΚΤΜ ( μην πιάσω και άλλες μάρκες τώρα ειδικά Ιταλικές και σας χαλάσω το πρωινό σας ) Και να σου πω κάτι άλλο ...το θέμα είναι να σε πηγαίνει η μηχανή και να μην την πηγαίνεις ( με την οδική )....Στο τέλος τέλος μια καθαρά πρακτική λ΄λυση και συμβουλή λέω στο φίλο που ρώτησε . Ο καθένας από εκεί και πέρα κάνει το κουμάντο του . Εγώ π΄λαντως το ξαναλέω πως με το ΧΤ660 δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και το κινώ καθημερινά ακόμα και για μακρινά ταξίδια δικάβαλα.![]()
tora ti moy les esy me to xtx...hmarton leme barieme kai na asxolitho..
ok zhto ta xtx...ta gamaoya..
Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
το μονο κακο του χτ ειναι οτι ειναι πολυ βαρυ και δεν εχει ουτε αναποδο μπροστινο... κατα τα αλλα μου αρεσε και εμενα το χτ πολυ αλλα δε το πηρα για αυτους τους 2 λογους
kala kai ego me to duke poy les filaraki to xa kanei 60 aloga kai ekana 45000 xil kai kati mirkomalakies eixa apo problhmata etsi gia na xereis..
σιγουρα ο δουκας 1000φορες καλυτερος απο το χτ αλλα το θεμα ειναι τι σερβις πληρωνεις και ποσο συχνα τα κανεις...
NAI RE FILE DEN ANTILEGO TO THEMA EINAI ME TI KRITIRIA AGORAZEIS MOTO KAI TI KAYLA EXEIS GIA AYTES.Αρχικά δημιουργήθηκε από Souza_me_240kmh
σιγουρα ο δουκας 1000φορες καλυτερος απο το χτ αλλα το θεμα ειναι τι σερβις πληρωνεις και ποσο συχνα τα κανεις...
AN AGORAZA ETSI..THA PERNA MONO PAPAKIA.
ASE ME SE PARAKALO TORA..
Από το προφίλι σου βλέπω να καβαλάς ιάπωνα . Αρα είσαι και εσύ από του ςμετανοήσαντες πρώην ευρωπαίους . Τώρα για να κάτσω και εγώ να ασχοληθώ περαιτέρω δεν το κάνω . Ο καθένας έδωσε από μια άποψη για τον φίλο Austriakos. Ο καιρός γαρ εγγύς λοιπόν και ότι γουστάρεις και πληρώνεις παίρνεις .....Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
kala kai ego me to duke poy les filaraki to xa kanei 60 aloga kai ekana 45000 xil kai kati mirkomalakies eixa apo problhmata etsi gia na xereis..
OTI NA NAI E??paralirima..Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Από το προφίλι σου βλέπω να καβαλάς ιάπωνα . Αρα είσαι και εσύ από του ςμετανοήσαντες πρώην ευρωπαίους . Τώρα για να κάτσω και εγώ να ασχοληθώ περαιτέρω δεν το κάνω . Ο καθένας έδωσε από μια άποψη για τον φίλο Austriakos. Ο καιρός γαρ εγγύς λοιπόν και ότι γουστάρεις και πληρώνεις παίρνεις .....
nai ok kabalao ta panta file den exo kollimata..poio einai kalytero soy leo omos...
de kano ton niapona sa kai sena.
otan ta kabaliseis kai esy ola kai ta exeis sth katoxi soy ela na mas peis gia tis blabes poy se bgalane ok??kai pio kai se ti einai kalytero.
mexri tote lege esy se anthropoys oti to xtx soy einai top...
opoios se parei sta sobara se phre.