Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 43

Θέμα: περι μαθηματων ο λογος.......

Por donde saldra el sol? Το avatar του/της antares
    Μην τους ακούς granny Bear!! Αυτοί τα ξέρουν όλα
    Εμάς να ακούς, που δεν τα ξέρουμε και πολεμάμε να μάθουμε.
    Και να αρπάξουμε όσο γίνεται περισσότερα από αυτό το χείμαρο πληροφορίας που λέγεται "καφές και μάθημα".
    Έστω και ένα πράγμα να κατανοήσουμε
    έστω και ένα πράγμα να αφομιώσουμε και να το χρησιμοποιήσουμε τη σωστή στιγμή....
    είναι κέρδος!!!
    Γι'αυτό σου λέω....
    μην τους ακούς, κατα βάθος ζηλεύουν

Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
    στο τιμόνι μου απάνω

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k

Re: Εάν είναι έτσι τότε πάω πάσο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από dela
    ...............
    Crs-k δεν μου διαφεύγει ότι το έβαλε για το ειρωνικό post
    αλλά ούτε μου διαφεύγει και το ότι πηγαίνατε με χαλαρούς ρυθμούς.
    Τέλος πάντων δεν διαφωνούμε πουθενά ,προβληματισμούς
    έχουμε και τους εκφράζουμε μέσα στην οικογένεια όπως
    όλες οι υγιείς οικογένειες μόνο που είναι μεγάλη
    κουβέντα που μόνο τετ α τετ μπορεί να γίνει για να έχει
    και ουσία.
    Μου δώσατε να καταλάβω ότι όλα
    είναι υπό έλεγχο άρα τέλος καλό όλα καλά.

Εύχομαι πάντα πολλά και ασφαλή μαθητικά και μη
    χιλιόμετρα.

Μα κι εγω δεν απαντησα με σκοπο την αντιπαραθεση ...
    Απλως, επειδη (μαλλον) αρκετοι δεν ξερουν τον "τροπο" που απανταει ο Γιωργος, τον διευκρινησα.

Και σαφως εχουμε να πουμε πολλα απο κοντα και ειμαι σιγουρος οτι θα τραβηξει σε μακρος η κουβεντα (ου μην και σε πλατος)!

Αντευχομαι το ιδιο !
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

moda banana Το avatar του/της monstermind
    ΓΙΑΓΙΑ!!!
    Έχω ακούσει και εγώ σχόλια σχετικα με αυτό που κάνεις με επιχείρημα το ότι "δεν είναι δασκαλος"... και κατεπέκταση δεν έχει το δικαίωμα να μαθαίνει σε άλλους γιατί υπάρχει περίπτωση να κάνει λάθος...

Εμένα μια φορά πάντως με έσωσες απο άσχημη (+ηλίθια) πτώση, αν δεν είχαμε πει μερικά πράγματα τότε στην καφετέρια... δεν είμαι σίγουρος για το αν θα την γλύτωνα! ή αν θα έβγαινα ζωντανός...

οπότε... νομίζω ότι τα λόγια είναι περιττά... περιμένω το επόμενο μάθημα γιατί έχεις πολλά ακόμα να μου μάθεις!!!

Του χάροντα παράγγειλα Το avatar του/της angels_gr
    Μέσα από τον διάλογο μπορείς να φτάσεις σε σωστές και τεκμηριωμένες απόψεις. Η γιαγιά Αρκούδα με την εμπειρία της, μόνο χρήσιμη μπορεί να είναι. Άρα διάλογος με άτομα που έχουν γνώση και εμπειρία μας είναι απαραίτητα για να αποκτήσουμε άποψη. Ενισχύω και εγώ λοιπόν το έργο της γιαγιάς Αρκούδας και εύχομαι να βρεθούν και άλλα τέτοια άτομα για το καλό όλων μας.

η εμπειρια ειναι απο μονη της σχολειο και αυτη που την εχουν ειναι κατα καποιο τροπο δασκαλοι των οχι και τοσο εμπειρων.

επειδη ΓΙΑΓΙΑ ανηκεις στους πρωτους και εγω-και πολλοι αλλοι-στους δευτερους σε βλεπουμε σα δασκαλο και ετσι θα συνεχισουμε....

αν και δεν εχω βρεθει σε μαθημα εχω διαβασει 2-3 πραγματα και σε ευχαριστω.

ελπιζω στο επομενο μαθημα να μη παρω παλι απουσια...

Όταν η πόλη κοιμάται.......

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    λογο των ημερων δε θελω να τσακώνομαι, ουτε καν την ορεξη να ποσταρω δεν εχω...

αν ξερεις καλυτερα, antonis1111 ελα να μας μαθεις εσυ να μη μαθουμε και λαθος πραματα!

αντε γεια και καληνύχτα

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    όπως και να εχει, θεωρώ οτι εχω μαθει αρκετα πραγματα, ακουγοντας τον Γιώργο-γιαγια αρκούδα. εκτος απο τις γνωσεις του αντικειμενου που εχει, συνάμα έχει και την μεταδότικότητα.
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

.....

το μόνο θέλω να πω είναι οτι το να μοιράζεσαι την γνώση αφιλοκερδός και μάλιστα με σκοπό την ασφαλεία ζωής είναι απο τα κλασσικότερα παραδείγματα αλτρουισμού . το να βάλεις με τον οποιοδήποτε τρόπο εμμεσο ή άμμεσο είναι κλασσικό δείγμα μικροψυχείας ...........

Ας επιστρέψω τώρα στα κρύα αστειάκια μου ........
    Ο ΜΑΓΟΣ ΜΙΛΗΣΕ.........

φιλε χρηστο crs-k

οταν εχω καποιο προβλημα με καποιον κανω ποστ και αναφερομε σε αυτον και δεν πεταω ενα ποστ ετσι στον βροντο. οταν ειχα κανει θεμα με την εκδηλοση του μοτο στην ελαφονησο απευθηνθηκα με το ποστ μου << προς του υπευθηνους του περιοδηκου μοτο>> μια που δεν ηξερα το ποιοι ειναι οι υπευθηνοι για την εκδηλοση, και τους τα ειπα επωνημα βαζωντας και το ονομα μου και το τηλεφωνο μου απο κατω και οχι κρυβομενος πισο απο ενα ψευδονιμο. αν και πολλοι απο το περιοδικο με γνωριζουν γιατι στην εκδρομη που ειχαμε παει στο MYGGELO λογο του οτι ηταν πολλοι οι συμετεχωντες ειχα αναλαβη ενα γκρουπ απο 20 μοτο να τους παω στην φλορεντια. αυτο πιστευω οτι πρεπει να κανουμε ολοι. αν εχουμε καποιο προβλημα να βγουμε επωνιμα και να το αναφερουμε μεσα απο ενα ποστ η απο ενα τηλεφωνο, η με οποιονδηποτε τροπο επικηνωνιας και να αναφερουμε το οτι ο ταδε ειπε αυτο και εγω δεν συμφωνω. αυτος πιστευω οτι ειναι ο σωστος τροπος. και μεσα απο την αντιπαραθεση και αναπτησωντας τα επιχηρηματα του ο καθε ενας θα βγουνε τα συμπερασματα για το ποιος εχει δικιο και πιος ειναι λαθως.
    εγω προσοπικα σε αοριστα ποστ με κατηγωριες απο αορατους ανθρωπους? δεν απαντω.
    ειναι ο τροπος μου αυτος οπως ξερεις.
    μπωρει να μην ειναι ο σωστος αλλα οπως εχω πει πολλες φορες ειμαι ανθρωπος του δημοτικου και δεν εχω την απετουμενη μορφοση να φερωμαι με τακτ.

τελος παντων θα κανωνισουμε για πρωτοχρωνιατικη ρεβεγιων τιποτα συν γυναιξη και τεκνης?
    δεν εχω το τηλεφωνο σου ριξτο σε πμ .
    και οποιος αλλος θελει να κανουμε προτοχρονιατηκη ρεβεγιων μαζι ας μου στιλη πμ με το τηλεφωνο του.
    το κεντρο που σκευτομε ειναι η ΟΜΟΡΦΗ ΝΥΧΤΑ στο γαλατσι με λαικα δημοτικα νησιωτηκα ηπειροτηκα και γενικα με αυτο το ειδος μουσικης. αν υπερχει ενδιαφερων θα το κανουμε ποστ και θα μαθω λεπτομεριες.
    γιωργος

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
    φιλε χρηστο crs-k

οταν εχω καποιο προβλημα με καποιον κανω ποστ και αναφερομε σε αυτον και δεν πεταω ενα ποστ ετσι στον βροντο.
    ..................

Εγω το ξερω και το καταλαβαινω. Απλα το διευκρινησα και για τους υπολοιπους που δεν το ξεραν.
    Αν βεβαια απαντουσες στο "γυροσκοπικο φαινομενο", θα ηταν ενας καλος λογος για να παει στις διαμαχες ... :rotflmao:

Φυσικα και ειμαι μεσα για γλεντατσι !!!

Στελνω π.μ.
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Giagia Arkouda,

Γιώργο

σε ευχαριστώ για όλα,

σήμερα άνοιξα ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση μου με την μοτο.

έμαθα πως θα άνοιγε η πίστα σήμερα για δοκιμαστικά εν'όψη των αγώνων της κυριακής και πως θα υπήρχε χώρος για ιδιώτες.

παρεπιπτόντως να αναφέρω πώς τη πρώτη μου μοτοσυκλέτα την απόκτησα πέρσι τέτοιο καιρό.

τον απρίλιο πήρα την σούζι μου, την γριά σούζι μου.

τον ιούνιο, ή ιούλιο δε θυμάμαι, σας είδα για πρώτη μου φορά μοτοπαρεα και όχι μόνο.

εκει στο "μάθημα" της πεντέλης.

καθόμουν όλος αυτιά δίπλα απο τον Νικηφώρο, και προσπαθούσΑ να συνειδητοποιησω την αρμονική σχέση κινήσεων αναβάτη - συμπεριφοράς μοτοσυκλέτας.

τέλοσπαντων, μακρυγορώ αναίτια (απλά είμαι ενθουσιασμένος, πολύ ενθουσιασμένος )

ο,τι γνωρίζω σε συμπεριφορά πάνω στη μοτο, είναι απο αυτά που έχω ακούσει απο τον Γιάγια.

πριν απο 2 εβδομάδες είχα την τύχει να τα επαναλάβω στου Δελεαρ.

Γιώργο, είσαι ο καλύτερος.

με απλά λόγια μου έδωσες να καταλάβω δύσκολες μεταδοτικά καταστασεις,

και μετά απο πολλά χιλιόμετρα και στροφές σε δημόσιους χώρους μπήκα στην πίστα.

πέρασαν οι πρώτοι 2 γύροι, είμουν ακόμη σφιγμένος.

σιγά σιγά ξεθάρεψα, και ναι, πήγε πολύ καλά.

σώμα, μάτια, πόδια στα μαρσπιέ, μετατόπιση βάρους, έξω το κεφάλι, λεπτομέρειες, που μας είπες και που σου δίνουν σιγουριά και σταθερότητα.

Ευχαριστώ που με έμαθες Γιώργο. (αν και θα προτιμούσα τον πληθυντικό λόγω σεβασμού)

ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ μου είναι ο ΑΡΚΟΥΔΑΣ ο ΓΙΑΓΙΑΣ

όταν τελειώσαμε, και βγήκαμε όλοι έξω το απόγευμα , βγάζω το κρανάκι, και με πλησιάζουν 2 παιδιά, απορημένος τους κοιτώ.

μου λέει ο ένας, μεγάλε είσαι θεός,

χαμογελάω και δείχνω τη μηχανή μου, λέγοντας "η γιαγιά είναι θεά"

(τη φωνάζω γιαγιά σούζι)

τελικά είχα δίκιο

η γιαγιά είναι θεά.

Η ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ.

έχει μάθει πολύύύύύύύ κόσμο, και έχει διαδώσει πολλάάάάά
    μυστικά για καλύτερη και ασφαλέστερη οδήγηση.

φιλάκια

Σταύρος

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Φυσικα και ειμαι μεσα για γλεντατσι !!!

Όπου γάμος και χαρά η Βασίλο πρώτη.

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Γιαγιάκα που σαι!!!!

Άσε το κάθε ένα ξερόλα να λέει ότι θέλει και εσύ συνέχισε να προσφέρεις τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου με τον τρόπο που το κάνεις και σήμερα!

Για ότι καλό γίνεται υπάρχει πάντα κάποιος να διαφωνεί για πολλούς λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε....

Ο καθένας από μας είναι υπεύθυνος για τον τρόπο που οδηγεί και συμπεριφέρεται στο δρόμο....

...Είτε αυτό λέγεται μάθημα (που γίνεται με μικρές ταχύτητες για λόγους ασφάλειας και καλύτερης αφομίωσης της θεωρίας), είτε εκδρόμη, είτε οτιδήποτε άλλο.....

Να σε καλά Γιώργο που βοηθάς κόσμο.... δεν μπορεί ο καθένας να το κάνει αυτό.....
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Κουφάλογες Γριές!!!! Το avatar του/της kapeos
    Ρε Γιαγιά μην ακούς το κάθε "αγγούρι" που έχασε χρήματα από αυτά που μας μαθαίνεις. Και λέω αγγούρι γιατί ο μόνος λόγος που θα έλεγε κάποιος αυτές τις παπαριές είναι λόγο απώλειας χρημάτων.

Ξέρεις καλά ότι τόσα άτομα και όχι μόνο, που έχουν παρακολουθήσει μαθήματα "ασφαλής οδήγησης¨", σε ευχαριστούν και είναι μαζί σου. Δεν είναι τυχαίο που εγώ και κάποιοι άλλη έχουμε έρθει 3 και παραπάνω φορές σε αυτές τις συναντίσεις για να ακούσουμε περισσότερες φορές αυτά που έχεις να πεις, αφού το θέμα είναι η ασφάλεια.

Συγχαρητήρια στις προσπάθειες σου.

υγ Θαμάμαι ακόμη την πρώτη φορά που ήρθα δειλά-δειλά και χωρίς να ξέρω κανένα. Φοβόμουνα για καμιά σνομπαρία από τα παιδιά του φορθουμ. Tο μόνο που βρήκα ήταν με φιλική προσέγκηση για το άτομο μου. Το λέω αυτό γιατί σιγουρα υπάρχουν άτομα που διαβάζουν και δεν έρχονται στις συναντίσεις μας σκεπτόμενοι σαν και εμένα.

www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...

Τα "μαθηματα" ειναι καλα για ολους - ετσι κι αλλιως η πλειοψηφια των φιλων οταν καθονται για το καφεδακι της βολτας τις περισσοτερες φορες ανταλλασουν αποψεις περι οδηγησης κλπ.

Εγω προσωπικα ειμαι ουδετερος με την κινηση αυτη, εαν και πιστευω οτι για να κανεις "μαθηματα" (οπως τα αποκαλειτε) θα πρεπει να εισαι δασκαλος και οχι μαθητης εφοσον αυτα που διδασκεις θα πρεπει να τα γνωριζεις σε βαθος και οχι επιφανειακά....

Οταν το συζητησα το θεμα με φιλο επαγγελματια συμφωνησε οτι οσα "μαθηματα" και να κανετε (κυριως θεωρια δηλαδη) εαν δεν μπειτε σε πιστα για πρακτικη για την εκτελεση συγκεκριμενων ασκησεων σε ελεγχομενες ταχυτητες πολλα απο τη θεωρια που μαθαινετε, παραμενουν θεωρια.....

Οσοι θελουν να μαθουν απο επαγγελματιες υπαρχουν τα "οικονομικα" μαθηματα του 0-300 στην πιστα των Μεγαρων που ολοι μπορουν να παρακολουθησουν.

Ο καθενας μπορει να φροντισει τον εαυτο του οπως νομιζει και να φροντισει να μαθει να ενημερωθει για να βελτιωθει με οποιο τροπο θεωρει αυτος καλυτερο.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. περί βελτιώσεων ο λόγος - ΧΤ 660
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2004, 12:45
  2. περι αγορας ο λογος...
    από adam_tsouk στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2004, 13:25
  3. περί mp3 ο λόγος
    από psaroulis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2004, 13:38
  4. Περί Fazer600 o λόγος...
    από superfour στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2004, 23:24
  5. Περι γουρουνιων ο λογος!!!!
    από dela στο forum Off topic