εγω ειμαι εμπαθης και θα το ριξω στο καλαματιανο.....
τα πανωτοκια σεβονται τον συνανθρωπο???
η μηπως η χρεωση για την συναλλαγη στο γκισε...???
εγω ειμαι εμπαθης και θα το ριξω στο καλαματιανο.....
τα πανωτοκια σεβονται τον συνανθρωπο???
η μηπως η χρεωση για την συναλλαγη στο γκισε...???
Φίλε Life ίσως να έχεις και δίκιο όμως για φαντάσου και το μεγάλο παράδοξο. Ο Διεθυντής της Τραπέζης της Ελλάδος, με την ανόχή του οποίου οι Τράπεζες σε αυτόν τον τόπο τόσα χρόνια λειτουργούν ως Τοκογλύφοι καταδιναστεύοντας το μεροκάματο του κοσμάκη, κεφαλαιόνοντας παρανόμος τους ληξηπρόθεσμους τόκους κάθε μήνα, ταίζοντας ψεύτικες ελπίδες και συντηρώντας την κοινωνία της ανοχής μετατρέποντάς τη σε κοινωνία του Δανείου, Ο Θιασώτης αυτός που συντηρεί την Black List του "τειρεσία" από ταλαίπωρους ανθρώπους που αφού τους δήμευσαν ό,τι κι αν είχαν ως περιουσία τους καταδίκασαν με τον τειρεσία σε επιχειριματική εκτέλεση, αυτός ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ξαφνικά σκέφτηκε ότι οι μοτοσυκλετιστές δεν τηρούν τους νόμους και δεν σέβονται το κοινωνικό σύνολο.
Δεν είμαι καθόλου κακός αλλά εύχομαι να του πέσει στο κεφάλι Varadero κατασχεμένη από κάποια Τράπεζα και να τον αφήσει ξερό. Άι στο διάολο επιτέλους σε αυτόν τον τόπο πρέπει και στη Μαλακία να μπεί ένα όρι.![]()
![]()
![]()
Σκέφτομαι να απαντήσω κάπως έτσι….
Αγαπητέ κ. Σουλιώτη,
Θα ήθελα να δηλώσω ευθέως την δυσπιστία μου ως προς το κείμενό σας, θεωρώντας ότι ο επαγγελματικός σας τίτλος ακολουθείται από πρότυπη κοινωνική και ηθική συμπεριφορά.
Ούτως δεν δικαιολογείται η αναίτια επίθεση κατά του συνόλου του μοτοσυκλετιστικού κόσμου θα έπρεπε δε να είστε σε θέση να διαχωρίσετε και να μην προβαίνετε σε γενικότητες .
Προς δική σας ενημέρωση σας πληροφορώ ότι η πλειονότητα των συμπολιτών μας που χρησιμοποιούν το δίκυκλο προς καθημερινή εξυπηρέτησή των, δεν ανήκουν στην κατηγορία που περιγράφετε. Είναι δε πιστοί τηρητές του ΚΟΚ που εκτός των άλλων εξασφαλίζει την πρόληψη και την αποφυγή ατυχημάτων. Οι δε περιπτώσεις που περιγράφετε αποτελούν εξαιρέσεις και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν το σύνολο των Ελλήνων δικυκλιστών.
Επιπρόσθετα τα αίτια του συγκλονιστικού ατυχήματος του Μαλιακού κόλπου πολλοί, πλέον αρμόδιοι από εσάς, ανέλυσαν. Κανείς όμως δεν απεφάνθη ότι υπαίτιοι είναι οι Μοτσυκλετιστικές Λέσχες, ως ένα βαθμό, για την δημιουργία κουλτούρας παραβάτη του ΚΟΚ.
Αντιθέτως θα μπορούσαμε να δείξουμε σαν ηθικά υπαίτιους το σύστημα που αναθέτει και διεξάγει Δημόσιους Διαγωνισμούς Ανάθεσης Έργων Οδοποιείας μέρος του οποίου ως ένα βαθμό είστε κι εσείς ως εκπρόσωπος του Τραπεζικού συστήματος.
Επειδή η γενίκευση και ο αφορισμός σαν παρανόμούντα του ΚΟΚ κάθε αξιοπρεπούς οικογενειάρχη λόγω της χρήσης δικύκλου εκθέτει ανεπανόρθωτα μεγάλο μέρος συμπολιτών μας, νιώθω ότι θίγομαι σαν Έλληνας Πολίτης όταν εκπρόσωπος πρότυπης ως προς την ηθική, κοινωνικής τάξης προβαίνει σε τέτοιες απαξιώσεις και θα έπρεπε να ενημερωθείτε περισσότερο σχετικά με την κοινωνική προσφορά του δικύκλου, αλλιώς η δυσπιστία μου ως προς το κείμενό σας θα μεταφερθεί και ως προς το πρόσωπό σας.
Το λοιπόν,
για ανασκουμποθείτε…λιγάκι τώρα που χρειάζεται να είμαστε σοβαροί..
Afro, Gandalf, tai, crs-k ελάτε καλοί μου συγγραφείς ……και όποιος άλλος θέλει να βοηθήσει, για μαζευτείτε λιγάκι να το ρετουσάρουμε κάπως….
Θα πρέπει να είναι κάτι καλό που να έχει θετική έκφραση και αποτέλεσμα…
και η ζωή συνεχίζεται...
Προς sotpag: Φίλε μου σου στέλνω το κείμενο που έγραψα με μήνυμα, αφού δεν χωρούσε σε ΠΜ. Σε παρακαλώ να το συμπεριλάβεις στην απάντηση που θα στείλεις στο γραφικό αυτό μανδαρίνο.
κε. Σουλιώτη,
Διάβασα με προσοχή αλλά και έκπληξη την επιστολή που προσφάτως στείλατε στον πρόεδρο της Λέσχης Μοτοσυκλετιστών Ελλάδος. Αποφάσισα να συμμετάσχω στη σύνταξη μιας απάντησης προς εσάς.
Επιλέγετε να βλέπετε την πραγματικότητα μέσα από ένα φακό που παραμορφώνει τα πράγματα σε βαθμό που προκαλεί προβληματισμό. Και αυτό γιατί σίγουρα είστε εξαιρετικά ώριμος όσο και μορφωμένος άνθρωπος, δεδομένου ότι κατέχετε τη θέση του Υποδιευθυντή της Τράπεζας της Ελλάδος.
Θα προσπαθήσω λοιπόν να ανασκευάσω τα επιχειρήματα που παραθέτετε στην ιερεμιάδα σας εναντίον των δικυκλιστών.
Όντως, υπάρχουν αρκετοί ανάμεσά μας που παρανομούν, κάνοντας παράνομα προσπεράσματα, επικίνδυνους ελιγμούς, ακόμη και ανεβαίνοντας πεζοδρόμια. Σας έχει, άραγε, περάσει από το μυαλό ότι, επειδή τραβούν την προσοχή, είναι και οι μόνοι δικυκλιστές που παρατηρείτε; Τους άλλους, εκείνους που κινούνται ομαλά και σύμφωνα με τον ΚΟΚ, που σέβονται προτεραιότητες, που αλλάζουν λωρίδες με σωστό και νόμιμο τρόπο, μάλλον τους αγνοείτε, επιλέγοντας να βάλετε την ταμπέλα του παραβάτη σε όλλους συλλήβδην τους μοτοσυκλετιστές. Σαν να βγεί κάποιος και να πεί ότι όλοι ανεξαιρέτως οι οδηγοί ταξί κλέβουν τους πελάτες τους και κινούνται παραβατικά. ¨Η σαν να πώ εγώ ότι "δεν μπορεί, ο Σουλιώτης με γλείψιμο και ραδιουργίες θα κέρδισε την πολυθρόνα στην οποία κάθεται, αφού έτσι κάνουν όλοι!". Με δυο λόγια, μήπως τα ισοπεδώνετε τα πράγματα;;;
Απορίας άξιο είναι το ότι βλέπετε παραβάτες μόνο μεταξύ των δικυκλιστών. Φαίνεται πως δεν έχετε παρατηρήσει ΙΧ να παραβιάζουν, επιταχύνοντας μάλιστα, το κόκκινο, να προσπερνούν όπου θέλουν, να κάνουν αναστροφές όπου θέλουν, να κάνουν σφήνες, να πηγαίνουν ανάποδα στους μονόδρομους, να παραβιάζουν stop, να στρίβουν από ακατάλληλες λωρίδες γιατί η κατάλληλη λωρίδα ήταν πηγμένη και "εγώ δεν είμαι βλάκας να στηθώ και να περιμένω, θα στρίψω από την επόμενη λωρίδα!". Κε. Σουλιώτη, αν αύριο δείτε ένα ΙΧ να παρασέρνει και να σκοτώνει ένα δικυκλιστή παραβιάζοντας το κόκκινο, μήπως θα τα ξανασκεφτείτε τα πράγματα ή μήπως θα πείτε "καλά να πάθει ο αλήτης!";
Έχετε σκεφτεί πως ένας παρανόμως κινούμενος δικυκλιστής πρώτα ρισκάρει την ίδια του τη ζωή και μετά των άλλων; Αν συγκρουστείτε με μια μοτοσυκλέτα, ποιός θα υποστεί βαρύτερες συνέπειες; Βέβαια, δεδομένου του μένους σας κατά των δικυκλιστών, σας φαντάζομαι να βγαίνετε από το ΙΧ σας για να ελέγξετε τη ζημιά στις λαμαρίνες πριν κοιτάξετε αν αναπνέει ο αναβάτης ώστε να τον αποτελειώσετε.
κε. Σουλιώτη, στις 26 Αυγούστου, προκειμένου να μη χτυπήσω μια κοπελιά που περνούσε την Β. Σοφίας σαν να την κυνηγούσε ο Αττίλας με τσεκούρι, έπεσα και έσπασα το πόδι μου. Η κοπελιά μου είπε "Αχ, συγγνώμη!" και συνέχισε τη βόλτα της, αφού ούτε καν είχε λερωθεί από το συμβάν, πόσο μάλλον χτυπήσει. Εγώ τρείς και πλέον μήνες μετά, ακόμη κουτσαίνω. Πώς σας φαίνεται αυτό;
Θα μπορούσα να συνεχίσω αλλά δεν έχω το χρόνο, θα ολοκληρώσω με μια διόρθωση που καταδεικνύει τη στρεβλή σας αντίληψη για το θέμα της μοτοσυκλέτας: οι μικρού κυβισμού μηχανές είναι που αποτελούν το πρόβλημα, κε. Σουλιώτη, όχι οι μεγάλες μηχανές. Οι μεγάλες είναι πολύ πιο δυσκίνητες και βαριές, τις οδηγούν πιο ώριμοι άνθρωποι, και δεν κάνουν πολύ θόρυβο, αφού δεν χρειάζεται να ζοριστούν για να τρέξουν. Αντίθετα τα μικρά μηχανάκια τα οδηγούν ανώριμοι πιτσιρικάδες, είναι εξαιρετικά ευέλικτα μέσα στην κίνηση και έτσι χώνονται παντού, ανεβαίνουν πεζοδρόμια με μεγάλη άνεση και κάνουν πολύ θόρυβο, αφού συχνά οι ιδιοκτήτες τους τους αφαιρούν τις εξατμίσεις για να πάρουν 1-2 άλογα παραπάνω.
Εύχομαι στο εξής να είστε πιο παρατηρητικός όταν κυκλοφορείτε στους δρόμους αλλά και, κυρίως, πιο δίκαιος και φρόνιμος στις κρίσεις σας. Αν μη τι άλλο, τέτοιες αρετές η θέση σας τις απαιτεί.
Γ.Ι.Δεβελέκος
Και γιατί θα πρέπει να απαντήσουμε σε αυτόν τον κ. Σουλιώτη; Ας λέει ό,τι θέλει. Γνώμη του είναι. Κι εγώ έχω τη δική μου. Μερικά από αυτά που λέει μάλιστα είναι και αλήθεια.
Ναι έχω παραβιάσει τον ΚΟΚ ούκ ολίγες φορές.
Και ανάποδα σε μονόδρομους μικρής κυκλοφορίας έχω μπει, γιατί ξέρω ότι πολύ έυκολα θα κάνω στην άκρη και δεν θα ενοχλήσω κανέναν.
Και στα πεζοδρόμια ανεβαίνω για να παρκάρω τη μηχανή μου γιατί δεν υπάρχουν ασφαλείς και επαρκείς θέσεις στάθμευσης.
Και πάνω από το όριο ταχύτητας τρέχω στις εθνικές οδούς γιατί τα θεωρώ γελοία κι επικίνδυνα εν έτει 2004 και με τη σύγχρονη τεχνολογία των οχημάτων.
Και προσπερνάω από δεξιά μέσα στην κίνηση με προσωπικό κυρίως κίνδυνο, καθώς η αναμονή πάνω στη σέλα και μέσα στην κίνηση με κρύο ή με ζέστη και βροχή, δεν είναι το ίδιο ακριβώς άνετη με το αναπαυτικό κάθισμα μέσα στη θαλπωρή του αυτοκινήτου συνοδεία μουσικής. Αν ήταν να κάθομαι από πίσω από τα αυτοκίνητα στην κίνηση, τότε έπαιρνα κι εγώ το δικό μου!
Δεν παραξενεύομαι λοιπόν αν ο οποιοσδήποτε που δεν έχει καβαλήσει ποτέ στη ζωή του μοτοσυκλέτα έχει τη χειρότερη γνώμη για μένα.
Αν όμως με τα παραπάνω θεωρεί ότι ΕΓΩ αποτελώ κίνδυνο ή έμπνευση και κακό παράδειγμα για όλους τους ασυνείδητους λεωφορειατζήδες, φορτηγατζήδες, νταλικιέρηδες, ταξιτζήδες, ΙΧήδες, αυτοκινητιστές εν γένει, κατασκευαστές δρόμων, καυλόγκαζους πιτσιρικάδες, ηλικιωμένους, νοικοκυρές της λαϊκής, sunday drivers κλπ κλπ κλπ....
Ε... ας το πιστεύει! Καρφί δεν μου καίγεται για τη γνώμη του υποδιευθυντή της Τράπεζας της Ελλάδος.
Θάνος..
Κοιτα ρε γαμωτο βραδυατικα κατι πραγματα.
Το μονο που εχω να προσθεσω ειναι οτι εχει γεμισει ο τοπος κομπλεξικους ξερολες, που βυθισμενοι μεσα στην αμαθεια που απορρεει απο τον μικροκοσμο τους, νομιζουν οτι εχουν το δικαιωμα να γενικολογουν με τοσο χυδαιο τροπο.
Κριμα γιατι πριν απο λιγο εβλεπα κατι "εγκληματιες" υψηλου κυβισμου στα Λιμανακια, να αλλαζουν λωριδες πανικοβλητοι ωστε να αποφυγουν τους "καθωσπρεπει" μαλακες, με τα MR2 και τα καθωσπρεπει τουρμπισμενα σενταν του μπαμπα, που χρειαζονται ισαμε 4 λωριδες για να παρουν την στροφη.
Α, και πουσαι εσυ με το μπλε Ραλλυ, αμα ξανακανεις τετοια @@, μαυρο φιδι που σε εφαγε κακομοιρη μου.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
Και γιατί θα πρέπει να απαντήσουμε σε αυτόν τον κ. Σουλιώτη; Ας λέει ό,τι θέλει. Γνώμη του είναι. Κι εγώ έχω τη δική μου. Μερικά από αυτά που λέει μάλιστα είναι και αλήθεια.
Ναι έχω παραβιάσει τον ΚΟΚ ούκ ολίγες φορές.
Και ανάποδα σε μονόδρομους μικρής κυκλοφορίας έχω μπει, γιατί ξέρω ότι πολύ έυκολα θα κάνω στην άκρη και δεν θα ενοχλήσω κανέναν.
Και στα πεζοδρόμια ανεβαίνω για να παρκάρω τη μηχανή μου γιατί δεν υπάρχουν ασφαλείς και επαρκείς θέσεις στάθμευσης.
Και πάνω από το όριο ταχύτητας τρέχω στις εθνικές οδούς γιατί τα θεωρώ γελοία κι επικίνδυνα εν έτει 2004 και με τη σύγχρονη τεχνολογία των οχημάτων.
Και προσπερνάω από δεξιά μέσα στην κίνηση με προσωπικό κυρίως κίνδυνο, καθώς η αναμονή πάνω στη σέλα και μέσα στην κίνηση με κρύο ή με ζέστη και βροχή, δεν είναι το ίδιο ακριβώς άνετη με το αναπαυτικό κάθισμα μέσα στη θαλπωρή του αυτοκινήτου συνοδεία μουσικής. Αν ήταν να κάθομαι από πίσω από τα αυτοκίνητα στην κίνηση, τότε έπαιρνα κι εγώ το δικό μου!
Δεν παραξενεύομαι λοιπόν αν ο οποιοσδήποτε που δεν έχει καβαλήσει ποτέ στη ζωή του μοτοσυκλέτα έχει τη χειρότερη γνώμη για μένα.
Αν όμως με τα παραπάνω θεωρεί ότι ΕΓΩ αποτελώ κίνδυνο ή έμπνευση και κακό παράδειγμα για όλους τους ασυνείδητους λεωφορειατζήδες, φορτηγατζήδες, νταλικιέρηδες, ταξιτζήδες, ΙΧήδες, αυτοκινητιστές εν γένει, κατασκευαστές δρόμων, καυλόγκαζους πιτσιρικάδες, ηλικιωμένους, νοικοκυρές της λαϊκής, sunday drivers κλπ κλπ κλπ....
Ε... ας το πιστεύει! Καρφί δεν μου καίγεται για τη γνώμη του υποδιευθυντή της Τράπεζας της Ελλάδος.
Φίλε Θάνο,
μήπως είναι τέτοιες ευκαιρίες μπορεί να αλλάξουν ….κάπως την νοοτροπία της Ελληνικής κοινωνίας όσο μπορεί να γίνει αυτό ή τουλάχιστον δίνει την ευκαιρία να γίνει αυτό…
Διαφορετικά είμαστε απομονωμένοι στον κόσμο μας γκρινιάζουμε αναμεταξύ μας και αποτελούμε ένα κλειστό σύστημα…που ανακυκλώνει τις ιδέες του.
Αλλιώς γιατί γίνονται εκδηλώσεις όπως τότε που πήγανε στο Μαλιακό οι μοτοσικλετιστές ή για το παρκινγ στο Κολωνάκι που κι εγώ σαν γαϊδούρι δεν πάτησα…
Γιατί να μην χρησιμοποιήσουν οι Λέσχες της ευκαιρία αυτή και να δημοσιοποιήσουν το γεγονός ενός πολύ σωστά ασήμαντου τραπεζικού ανθρωπακίου που εμφανίζεται ως εκφραστής της νοοτροπίας που θεωρεί κοινωνικά απόβλητα όσους οδηγούν .
Εγώ θέλω να απαντήσω και να παίρνω ανοικτά θέση σε ότι δηλώνει αυτά που σκέφτομαι και να μην λειτουργώ με την λογική του απομονωτισμού.
Που ξέρεις αν βγούμε από την λογική αυτή ίσως μας προσέχουν περισσότερο όταν περνάμε ανάμεσα στα αυτοκίνητα εκτελώντας «παράνομους ελιγμούς»
Απλά πρέπει να σκεφτώ πολύ πριν, και να καταφέρω να γράψω κάτι καλό ….έτσι γιατί με ενδιαφέρει να μπορεί να δημοσιευτεί ένα τέτοιο κείμενο και να σχολιαστεί όχι σαν κείμενο κάποιου περιθωριακού ….
γιατί απλά δεν θεωρώ τον εαυτό μου περιθωριακό.
Σωστά αναφέρεις ότι συμβαίνει να παραβιάζει κανείς τον ΚΟΚ αλλά το ζητούμενο είναι να «σπάσει» το επιχείρημα της γενίκευσης….
Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που παραβαίνει πολλές φορές καθημερινά έναν τόσο σημαντικό για τη διαβίωσή μας στις πόλεις νόμο αυξημένης μάλιστα νομικής ισχύος, να τηρεί τους άλλους νόμους της Πολιτείας
Γι’ αυτό ζητάω και την συμμετοχή άλλων καλύτερων γραφιάδων από εμένα έτσι ώστε να υπάρξει κείμενο που να μπορεί να φέρει κάποιο αποτέλεσμα όχι να εκτελέσουμε το ασήμαντο στοιχείο για την άποψη του…
Τώρα μπορεί να κάνω και λάθος και να είναι πιο σωστή η άποψη σου , τι να πω …ας το σκεφτούμε …
μπορεί έτσι να γλυτώσουν μερικοί από τις ρόδες έστω και ενός κουτιού…..
και η ζωή συνεχίζεται...
Σαν πρωτη αντιδραση συμφωνω με τον Θανο.
Δεν με ενδιαφερει η γνωμη ενος ασχετου και κολλημενου.
Απο την αλλη ομως νιωθω και την αναγκη να υπερασπιστω και ολους αυτους που παλευουν πανω σε μια μηχανη, μεσα στην ζουγκλα της πολης, για την επιβιωση τους πρωτα και για το μεροκαματο μετα.
Ακομα κι αυτους τους "απεχθεις" παπακηδες - κουριερ - πιτσαδορους που καβαλανε τα πεζοδρομια και κανουν ολα αυτα τα εγκληματα που αναφερει, ο εν λογω κυριος.
Μηπως αληθεια ξερει οτι αυτοι οι "εγκληματιες" αμοιβονται με το εξωφρενικο ποσο των 3 ευρω την ωρα, οδηγοντας συνεχεια με ηλιο και βροχη, μηπως και μεγαλωσουν αυτο το παχυλο μεροκαματο με καποιο μπουρμπουαρ ?
Θελω εδω να καταθεσω την εμπειρια στην οποια υπηρξα αθελα μου αυτηκοος μαρτυς στο σαλονι του νοσοκομειου Αλεξανδρα.
Ενας τετοιος "εγκληματιας" με ενα παπι, μαλλον πρωην ναρκομανης, προσπαθουσε, μεσω του τηλεφωνου, να ρυθμισει τις δουλειες της αλλης μερας ωστε να ΜΗΝ χασει το μεροκαματο. Παρακαλουσε να του βγαλουν δρομολογιο "πληρες", για να ξερει τι εχει να κανει, ουτως ωστε να παει το παιδι του στο σχολειο, να τελειωσει το δρομολογιο του (μεροκαματο) και να τρεξει να παρει και την γυναικα του απο το νοσοκομειο! Εγω ειλικρινα τον θαυμασα και θα 'θελα να μπορουσα να τον βοηθησω. Η περηφανια του ομως σηκωνε ενα τοιχο. Ηταν ενας ανθρωπος που κυριολεκτικα ειχε αρπαξει την ζωη απο τα κερατα.
Αυτος σιγουρα την αλλη μερα θα εκανε ενα βουνο "εγκληματα", μιας και κατα τις 1 το μεσημερι, τον ξαναειδα γελαστο να βγαινει με την γυναικα του απο το νοσοκομειο και να φευγουν με το παπι για να παρουν και το παιδι τους απο το σχολειο ...
Θα 'θελα λοιπον να τα ξερει αυτα ο εν λογω κυριος, οπως και ολοι οι αλλοι που αντιμετωπιζουν με τον ιδιο τροπο τις μηχανες και να μας ελεγε αν θα ειχε αυτος την δυναμη αυτη.
Ούτε εγώ θα έδινα σημασία σε ένα μεμονωμένο περιστατικό, θα ήταν κάτι σαν μια γιαγιά που περνά τον δρόμο και σε βρίζει, αλλά όταν υπογράφεις με την παραπάνω ιδιότητα το πράγμα αλλάζει, εκτός και αν ήθελε να μας ψαροσει και να μην τρέχουμε……..λέω εγώ τώρα……..
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Εμένα, γιατί μου φαίνεται φάρσα το όλο θέμα ?
Ίσως γιατί, δεν μπορώ να καταλάβω, τι δουλειά έχει ο υποδιευθυντής της τράπεζας της Ελλάδος, να στείλει τέτοια επιστολή
Καλό θα ήταν, να επιβεβαιωθεί, ότι εστάλη οντως απο τον αποστολεα
Και φυσικά να μην περιέχει ύβρεις, γιατί θα δημιουργήσουν χειρότερη εικόνα
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
Εμ... έλα ντε!Αρχικά δημιουργήθηκε από NAVIGATOR
Ίσως γιατί, δεν μπορώ να καταλάβω, τι δουλειά έχει ο υποδιευθυντής της τράπεζας της Ελλάδος, να στείλει τέτοια επιστολή![]()
Θάνος..
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
Δημήτριος Σουλιώτης
Υποδιευθυντής
Τράπεζας της Ελλάδος
Παίδες ηρεμία, ο άνθρωπος υπογράφει «Υποδιευθυντής» που δεν σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως, 99% είναι δημόσιος υπαλληλάκος σε καμιά διεύθυνση της πούτσας και δεν έχει με τη να ασχοληθεί.
Το γεγονός ότι υπογράφει Υποδιευθυντής σκέτο σημαίνει ότι είναι τελευταία τρυπά στο κλαρίνο και εγώ προτείνω αντί να ασχοληθούμε μαζί του…… να γράψουμε μια διαμαρτυρία και να την υποβάλουμε στο Τμήμα Επικοινωνίας-Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Τράπεζας της Ελλάδος (τηλ. 210 3203445-50)
Και ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι , συμφωνώ! Αν και ο Σουλιώτης με αυτό τοΑρχικά δημιουργήθηκε από NAVIGATOR
... μάλλον έχασε τον αυτοέλεγχο.Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που παραβαίνει πολλές φορές καθημερινά έναν τόσο σημαντικό για τη διαβίωσή μας στις πόλεις νόμο αυξημένης μάλιστα νομικής ισχύος, να τηρεί τους άλλους νόμους της Πολιτείας: ή αντίθετα η άναρχη και παράνομη συμπεριφορά του στους δρόμους σιγά-σιγά προσδιορίζει συνολικά τον χαρακτήρα του με ότι αυτό συνεπάγεται;
Είναι εμμέσως υβριστικό, εκτός από παρανομίες στην οδήγηση, καταλογίζει και φιλοπαραβατική συνείδηση.
Νομίζω ότι έχουμε να κάνουμε πάλι με έναν από αυτούς τους αυτόκλητους σωτήρες. Πραγματικά δε νομίζω ότι θα άξιζε τον κόπο να απαντήσουμε, γιατί είναι τόσο βαθιά πεισμένος για το δίκιο του, που και τις απαντήσεις μας θα τις στρεβλώσει, ώστε να εξυπητετήσουν τις απόψεις του.
Απ΄την άλλη είναι ΤΟΣΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ το κειμενάκι του free rider, που είναι κρίμα να πάει χαμένο.
Θ' αποθάνω θ'αποθάνω
στο τιμόνι μου απάνω
Αυτό είναι κάτι που δεν είχα – είχαμε σκεφτεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από NAVIGATOR
Ίσως γιατί, δεν μπορώ να καταλάβω, τι δουλειά έχει ο υποδιευθυντής της τράπεζας της Ελλάδος, να στείλει τέτοια επιστολή
Καλό θα ήταν, να επιβεβαιωθεί, ότι εστάλη οντως απο τον αποστολεα
Όπως και να έχει όμως η επιστολή είναι παράλογη.
Η απάντηση θα σταλεί στον αποστολέα του e-mail οπότε αν είναι φάρσα δεν θα υπάρχει πρόβλημα απλά θα έχουμε χάσει το χρόνο μας.
Και ούτε είπε κανείς πως θα των βρίσουμε αν και εμμέσως πλην σαφώς μας αποκαλεί εγκληματίες.
"με οδηγεί σε σκέψεις όπως: Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που παραβαίνει πολλές φορές καθημερινά έναν τόσο σημαντικό για τη διαβίωσή μας στις πόλεις νόμο αυξημένης μάλιστα νομικής ισχύος, να τηρεί τους άλλους νόμους της Πολιτείας: ή αντίθετα η άναρχη και παράνομη συμπεριφορά του στους δρόμους σιγά-σιγά προσδιορίζει συνολικά τον χαρακτήρα του με ότι αυτό συνεπάγεται;"
αλλά δεν νομίζω να στέλνουν πολλοί e-mail με @bankofgreece.gr .
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ