Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 18 από 18

Θέμα: Aγορα Πρωτης Μηχανης(fmx 650)

Σωστα...

Οσο δεν ανοιγεις το γκαζι πανω απο τις 7,500 σαλ με το GSR ειναι αυτο ακριβως....

Ενα μεγαλο παπι...Εγω μετα απο 2 χρονια με ΤΤ600 πηγα στο GSR και το μονο που με αγχωνε ηταν το ανοιγμα μετα τις 7,500 σαλ με 2α και λιγοτερο με 3η...Σε ελαχιστο χρονο ομως το εχεις και αυτο...

Και τοτε πρεπει να προσεχεις και να αρχισεις να το στριβεις...Το μηχανακι ειναι μεγαλο σχολειο...

Υπαρχει στην κατηγορια μοντελα θεμα GSR πηγαινε διαβασε τις γνωμες μας... http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=24280

Παλαιό μέλος
    Πιστεύω οτι το fmx είναι καλό για πρώτο. Θα το βαρεθείς αλλά θα μάθεις πρώτα, θα φας τούμπες χωρίς να το λυπάσαι και γενικά δεν θα σε βάλει σε κινδύνους με τις δυνατότητές του. Εγώ είχα κάνει το ίδιο με ένα XT600.
    Το σίγουρο είναι οτι κάποια στιγμή θα το βαρεθείς και θα το αλλάξεις. Τωρα όσο για την τιμή, αν έχει τόση μικρή διαφορα απο καινούριο, πάρε καινούριο και θα είσαι και σίγουρος για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται... Αυτό βέβαια το αποφασίζεις εσύ.
    Ότι και να πάρεις να προσέχεις ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΛΟΠΗΣ!!!! (Το κέρατό μου!)

big boned μέλος Το avatar του/της cartman

Re: Aγορα Πρωτης Μηχανης(fmx 650)

Τί εμπειρία έχεις απο μηχανές? Αν έχεις έστω και με παπί-σκούτερ πάρε το GSR. Αν δεν εχεις καθόλου εμπειρία πάρε ένα 250 εντουράκι ή κανα cb400 που είναι φθηνά, κράτα το ένα χρόνο να μάθεις και μετά δώστο και πάρε το GSR!
    Γνώμη μου μην δώσεις όλα σου τα λεφτά για κάποιο μηχανάκι που δεν γουστάρεις με 1000 αλλα το αγοράζεις λόγω απειρίας. Δώσε λίγα σε τέτοιο και ξεφορτώσου το εύκολα μόλις αποκτήσεις εμπειρία
    Chris

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. agora fmx 650
    από nikolaevits στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 95
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2005, 12:14
  2. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Toy ΝΕΟΥ Fmx 650 Funmoto
    από Julius στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2005, 02:09
  3. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 01:45
  4. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks