Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 49

Θέμα: Δε σταμάτησε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    .
    ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΡΑΝΟΣ και να προσέχει στους δρομους....
    Kαι αν δεν καταλαβαίνεις τι λέει ο div πες του φίλου σου να κοιτάξει αυτά

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=54538
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=54539

και αν θεωρεί ακόμα μαγκιά το να μη φοράει κράνος και να μη σταματάει σε μπλόκο επειδή γουστάρει, να μάθει να είναι μάγκας και όταν τον καλούν...
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Kαι αν δεν καταλαβαίνεις τι λέει ο div πες του φίλου σου να κοιτάξει αυτά

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=54538
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=54539

και αν θεωρεί ακόμα μαγκιά το να μη φοράει κράνος και να μη σταματάει σε μπλόκο επειδή γουστάρει, να μάθει να είναι μάγκας και όταν τον καλούν...

+1299....

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    .

τροχοεισπρακτορες..μαλιστα το ο Π (?) δεν φορουσε κράνος ας πουμε οτι δεν ειναι τπτ ε? καλα.....

να το δωσεις την εξης συμβουλη τοτε αφου των παιδιων δεν σου/του έκανε.
    ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΚΡΑΝΟΣ και να προσέχει στους δρομους γιατι κυκλοφορουν πολλοι Π. για μην το κλαιει καμια μανουλα και να σταματαει στα μπλοκα αν του ζητηθει να το κανει. αν ειναι καθαρος δεν εχει να φοβηθει τπτ, αν εχει κανει βλακια ας αντιμετωπισει τις συνεπειες και οχι να προσπαθει να βρει φλορικες δικαιολογιες να ξεφυγει....

οκ? καλυτερη συμβουλη αυτη?

Ασφαλώς και είναι τροχοεισπράκτορες,μάλιστα τον θεωρώ πολύ light χαρακτηρισμό γι'αυτούς.Θα
    προτιμούσα τροχομ@λ@κες,μα ήθελα να τονίσω τον ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ χαρακτήρα που έχουν
    για την πολιτεία τέτοιου είδους πρόστιμα.Γιατί πρέπει να γίνεται διαχωρισμός στις τροχαίες παραβάσεις.Ανάμεσα σ'αυτές που γ@μ@ς ΤΟΝ ΑΛΛΟ(κόκκινο,stop,οδήγηση μετά από πιώμα κτλ)
    και σ'αυτές που κινδυνεύεις ΜΟΝΟ ΕΣΥ[κράνος-ζώνη(Φίλε Bentouza βάζουμε και κανα όταν
    λέμε για μελισσούλες! )].Μη φορώντας λοιπόν κράνος ο Π.,κάνει κακό ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΚΑΛΑ
    ΤΟΥ.Τώρα να τον συμβουλέψω να το φορά,ε όχι,δε θα το κάνω...Είναι σωστό για την ασφάλειά του και για το παράδειγμα στους μικρότερους,μα είναι ΕΠΙΛΟΓΗ του(η τήρηση της προτεραιότη-
    τας πχ δεν είναι)και στο κάτω-κάτω αυτά τα συνειδητοποιείς μόνος σου.Όσο για το δεύτερο μέ-
    ρος της συμβουλής σου,διακρίνω μια κάποια σύγχιση(Να πω στον Π. να προσέχει τους Π.;
    ).Γιατί,τί κάνουν οι Π.;Μήπως η ξερή τους η γκλάβα είναι απείρως σκληρότερη του κράνους και κινδυνεύουμε περισσότερο όταν εκτοξευστούν ξεκράνωτοι απ'
    το μηχανάκι;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Αν και δε σε ξέρω,σε πληροφορώ πως είναι(στατι-
    στικά)δύσκολο να έχεις ανάλογο οδηγικό επίπεδο με τον Π.,ειδικά τα reflex και την ικανότητά του
    να προβλέπει-αποφεύγει-γλιτώνει από @ρχιδιές που του κάνουν διάφοροι γραφικοί και κουλομαρίες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από cbrpilotrr
    Ασφαλώς και είναι τροχοεισπράκτορες,μάλιστα τον θεωρώ πολύ light χαρακτηρισμό γι'αυτούς.Θα
    προτιμούσα τροχομ@λ@κες,μα ήθελα να τονίσω τον ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ χαρακτήρα που έχουν
    για την πολιτεία τέτοιου είδους πρόστιμα.Γιατί πρέπει να γίνεται διαχωρισμός στις τροχαίες παραβάσεις.Ανάμεσα σ'αυτές που γ@μ@ς ΤΟΝ ΑΛΛΟ(κόκκινο,stop,οδήγηση μετά από πιώμα κτλ)
    και σ'αυτές που κινδυνεύεις ΜΟΝΟ ΕΣΥ[κράνος-ζώνη(Φίλε Bentouza βάζουμε και κανα όταν
    λέμε για μελισσούλες! )].Μη φορώντας λοιπόν κράνος ο Π.,κάνει κακό ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΚΑΛΑ
    ΤΟΥ.Τώρα να τον συμβουλέψω να το φορά,ε όχι,δε θα το κάνω...Είναι σωστό για την ασφάλειά του και για το παράδειγμα στους μικρότερους,μα είναι ΕΠΙΛΟΓΗ του(η τήρηση της προτεραιότη-
    τας πχ δεν είναι)και στο κάτω-κάτω αυτά τα συνειδητοποιείς μόνος σου.Όσο για το δεύτερο μέ-
    ρος της συμβουλής σου,διακρίνω μια κάποια σύγχιση(Να πω στον Π. να προσέχει τους Π.;
    ).Γιατί,τί κάνουν οι Π.;Μήπως η ξερή τους η γκλάβα είναι απείρως σκληρότερη του κράνους και κινδυνεύουμε περισσότερο όταν εκτοξευστούν ξεκράνωτοι απ'
    το μηχανάκι;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Αν και δε σε ξέρω,σε πληροφορώ πως είναι(στατι-
    στικά)δύσκολο να έχεις ανάλογο οδηγικό επίπεδο με τον Π.,ειδικά τα reflex και την ικανότητά του
    να προβλέπει-αποφεύγει-γλιτώνει από @ρχιδιές που του κάνουν διάφοροι γραφικοί και κουλομαρίες...

και μολις του σκασει κανα πετραδακι,τον τσιμπισει κατι,η στην χειροτερη μπει τιποτα στο ματι του και σκασει επανω μου/σου,τοτε κινδυνευει μονο η ''κουφια'' ΚΑΡΚΑΛΑ ΤΟΥ????

υ.γ. δεν αρνουμε οτι στην Ελλαδα το εχουν περασει πιο πολυ σαν εισπρακτικο μεσο....αλλα αυτο δεν αποτελει δικαιολογια να μην θες να προστατεψεις τον εαυτο σου και τους αλλους....

Πάνο μην ξεχνάς και εκείνους με τα καπέλα... ναι ναι εκείνα τα ωραία που δίνουν τύπο ρε παιδί μου...

Και έλεος, επιτέλους!!!Είπα ποτέ πως το'κανε για μαγκιά;;;Πηδηγμένος ψυχολογικά ήρθε και μου
    κλάφτηκε...Τί complex είναι αυτά που σας βγαίνουν; Στο κάτω-κάτω έθεσα ένα θέμα,που λόγω
    της φιλίας μου μ'αυτό το(γ@μ@το)παληκάρι έγινε και πρόβλημά μου...Μη βαράτε,ρεεεεε!
    (Σας έχω κι εύκολη απάντηση:<<Μη μας κάνεις παρέα>>! )

Και έλεος, επιτέλους!!!Είπα ποτέ πως το'κανε για μαγκιά;;;Πηδηγμένος ψυχολογικά ήρθε και μου
    κλάφτηκε...Τί complex είναι αυτά που σας βγαίνουν; Στο κάτω-κάτω έθεσα ένα θέμα,που λόγω
    της φιλίας μου μ'αυτό το(γ@μ@το)παληκάρι έγινε και πρόβλημά μου...Μη βαράτε,ρεεεεε!
    (Σας έχω κι εύκολη απάντηση:<<Μη μας κάνεις παρέα>>! )

τοτε μαλλον με τα γραφομενα σου αδικεις και τον εαυτο σου και το παλλικαρι......γιατι με αυτα που εγραψες ολοι (νομιζω) καταλαβαμε οτι δεν φοραει ποτε κρανος....και αφου ειναι τοσο γ@μ@τος οπως και εσυ,καλο ειναι να φορατε τα κρανακια σας για να διαρκεσει αυτη η φιλια πολλα χρονια.....και για να μην κινδυνευουν και οι υπολοιποι απο την 1/1000000 πιθανοτητα να τους χτυπεισετε....και καλος φιλος ειναι αυτος που θα συμβουλεψει τον φιλο το σωστο....οχι το βολικο και την λαμογια.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    και μολις του σκασει κανα πετραδακι,τον τσιμπισει κατι,η στην χειροτερη μπει τιποτα στο ματι του και σκασει επανω μου/σου,τοτε κινδυνευει μονο η ''κουφια'' ΚΑΡΚΑΛΑ ΤΟΥ????

υ.γ. δεν αρνουμε οτι στην Ελλαδα το εχουν περασει πιο πολυ σαν εισπρακτικο μεσο....αλλα αυτο δεν αποτελει δικαιολογια να μην θες να προστατεψεις τον εαυτο σου και τους αλλους....
    Ε,τότε,τί να σου πω ρε μαύρο γεράκι,τότε πρέπει να γίνει υποχρεωτικός όλος ο εξοπλισμός,για να
    μη σε τσιμπήσει τίποτα σε οποιοδήποτε εκτεθειμένο σημείο του σώματός σου και μάλιστα η ζελατίνα
    θα πρέπει να'ναι υποχρεωτικά κλειστή χειμώνα-καλοκαίρι,για να μην περάσει το π@π@ρόλι που
    λες μέσα στο κράνος(Να δω τους παραδοσιακούς Έλληνες παππούδες με τις βέσπες robocop κι ας
    πεθάνω...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ).Ας μη διυλίζουμε το κουνούπι...

Συγχώρεσε με αλλά για μένα όποιος δε φοράει κράνος είναι τουλάχιστον βλάκας!!!
    Πρέπει να έχεις δει γρατζουνιές σε κράνος από αθώες και αναίμακτες μικροπτώσεις, φαντάζεσαι λοιπόν πως θα ήταν το κεφάλι σου με αυτές τις γρατζουνιές;
    Μπορεί αυτά που λέω να μην έχουν άμεση σχέση με αυτό που ρώτησες αλλά αυτή είναι η γνώμη μου περί κράνους.
    Όσο για το άλλο θέμα πες του να πάει στο τμήμα να τελειώνει γιατί χειροτερεύει τη θέση του.

Ε,τότε,τί να σου πω ρε μαύρο γεράκι,τότε πρέπει να γίνει υποχρεωτικός όλος ο εξοπλισμός,για να
    μη σε τσιμπήσει τίποτα σε οποιοδήποτε εκτεθειμένο σημείο του σώματός σου και μάλιστα η ζελατίνα
    θα πρέπει να'ναι υποχρεωτικά κλειστή χειμώνα-καλοκαίρι,για να μην περάσει το π@π@ρόλι που
    λες μέσα στο κράνος(Να δω τους παραδοσιακούς Έλληνες παππούδες με τις βέσπες robocop κι ας
    πεθάνω...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ).Ας μη διυλίζουμε το κουνούπι...

σου ευχομαι τα γελακια και ο χαβαλες που κανεις τωρα,να μεινουν για παντα ετσι......

υ.γ. Θωμα....

υ.γ. Θωμα....
    Θωμά...

σου ευχομαι τα γελακια και ο χαβαλες που κανεις τωρα,να μεινουν για παντα ετσι......

υ.γ. Θωμα....
    Σ'ευχαριστώ για την ευχή,είναι απ'τις καλύτερες.Στέκεσαι όμως μόνο στο χαβαλέ...

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    ,σε πληροφορώ πως είναι(στατι-

:rotflmao: :rotflmao:
    Κλασική απάντηση νεοέλληνα
    :rotflmao: :rotflmao:
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Το να προστατεύω την σωματική μου ακεραιότητα είναι δικαίωμά μου ενώ το τα τηρώ τον ΚΟΚ σε διασταυρώσεις κλπ είναι υποχρέωσή μου. Οδηγώ από τα 15 μου δίκυκλα είμαι 40 χρονών, τα παιδιά μου φοράνε κράνος (εγώ τα δίδαξα), ενώ εγώ για μικρομετακινήσεις μέσα στην Πάτρα το αποφεύγω (κανείς δεν με δίδαξε από τα παιδικά μου χρόνια ώστε να μου γίνει συνήθεια). Οι στατιστικές λένε ότι τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται σε απόσταση όχι μεγαλύτερη από 40 χιλ από το σπίτι μας και σε διαδρομές που τις ξέρουμε πάρα πολύ καλά. Η πιθανότητα να σε τσιμπήσει κάτι την ώρα που οδηγείς και να προκαλέσεις ατύχημα είναι μικρότερη από την πιθανότητα να πάθει καρδιακό επισόδειο ο 89 παππούς ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ, με τον ματρακά από απέναντι κι να σε εμβολήσει. Έχω εμπλακεί 3 φορές σε τροχαίο ατύχημα (καμία από δικιά μου υπαιτιότητα) και το ατύχημα που μου έφερε τη ζωή άνω κάτω και με έστειλε στο νοσοκομείο για 4 μήνες έγινε πριν από 4 χρόνια όταν ένας μ@λ@κ@ς έστριψε λάθος κι έπεσε πάνω μου την ώρα που αγόραζα τσιγάρα στο περίπτερο. Ναι δυστυχώς δεν φόραγα κράνος στο πόδι μου και μου το έλιωσε. Ακόμα κουτσαίνω, αυτός είναι μιά χαρά. Δεν μπόρεσα να χαρώ την γέννηση της κόρης μου ούτε μπορεσα να παίξω μαζί της όπως κι όσο θα ήθελα. Τουλάχιστον όμως είμαι ζωντανός κα την βλέπω να μεγαλώνει. Τα χιλιόμετρα που έχω κάνει μέσα στην πόλη, σε ταξίδια κι αγώνες είναι πραγματικά πάρα μα πάρα πολά οπότε δεν είμαι άπειρος τουλάχιστον κατά την γνωμη μου. Όσο για τους κυβερνώντες που ενδιαφέρονται απαξάπαντες για την υγεία μας και την σωματική μας ακεραιότητα θυμηθήτε είναι οι ίδιοι ανάλγητοι που στέρησαν από ένα παιδάκι 3 χρόνων το δικαίωμά του να παλαίψει για την ζωή του δεσμεύοντας τα χρήματα που ο κόσμος έβαλε σε κάποιον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας ονομάζοντάς τα προϊόν εράνου. Είναι οι ίδιοι που κατασπαταλούν δις για κοινωνικές και άλλου είδους εκδηλώσεις αλλά δεν γεμίζουν καμία γούβα σε εθνικές οδους ούτε καν μέσα στην πόλη (στην Πάτρα κυκλοφορείς αξιοπρεπώς μόνο με μεγάλου κυβισμου Eduro).
    ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ
    ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ (Ιδιαιτέρως των δικυκλιστών)

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    .......Αν και δε σε ξέρω,σε πληροφορώ πως είναι(στατι-
    αν ο Π δεν ειναι ο μΠουστας ειναι σταστιστικα πολυ πιθανο να ΜΗΝ ειναι συνολικά καλύτερος αναβάτης απο μενα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    ......
    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

θλιβομαι πραγματικά για τα γραφομενο σου φιλέ μου. με την ''εμπειρια'' την δική σου (θεωρώ) οτι ΔΕΝ θα επρεπε να λες τοσο ανοητα πράγματα....

το κράνος ΕΙΝΑΙ μια απο τις υποχρεωσεις σου, οπως αναφερεις, του ΚΟΚ.

και αν δεν φοράς κράνος εκει, που και εσυ πάλι αναφερεις, οτι ειναι πιο πιθανό να εμπλακεις σε ατυχημα τότε....?
    τεσπα..μεγάλη κουβέντα για το αν ειναι δικαωμα σου το να φοράς κράνος και αν ειναι καθαρα προσωπικη υποθεση/επιλογή...
    καλα να εισαι και να χαιρεσαι την οικογενια σου....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το μανιφέστο του Δε-θελοντισμού...
    από dimitrism στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2004, 15:48
  2. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2004, 15:30
  3. Ρε Δε Φευγουμε
    από XTMPAM στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2004, 15:11