Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 65

Θέμα: Ss Vs Naked

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    1) Τα street απλά μοντέλα δεν στρίβουν καλύτερα από τα SS βασικά διότι έχουν κατασκευαστεί για πιο χαλαρή χρήση και όταν τα πας στα όριά τους βγάζουν ελαστικότητες οι οποίες θέτουν τα όρια στο πόσο μπορείς να τα πιέσεις.

2) Τα street fighter μοντέλα όπως και τα SM στρίβουν καλύτερα σε κανονικό δρόμο και στροφιλίκια γιατί α)το τιμόνι κάνει μεγαλύτερο μοχλό και δίνει καλύτερη αίσθηση από τα klip-on β) η αναρτήσεις συνήθως δεν είναι πολύ κούτσουρα και διαβάζουν καλύτερα τον δρόμο με όλες τις ανωμαλίες του γ) η θέση οδήγησης είναι πιο ταιριαστή για τέτοιες διαδρομές

3) Τα street fighter μοντέλα είναι πιο γρήγορα από τα SM λόγω κυβικών και ιπποδύναμης κυρίως αλλα τα SM είναι πιο γρήγορα σε σφιχτό στροφιλίκι λόγω γεωμετρίας.

4) Τα SS στρίβουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ αλλα ουσιαστικά μόνο σε περιβάλλον πίστας κάνουν την διαφορά γιατί clip-on, αναρτήσεις και θέση οδήγησης είναι αυτή ακριβώς που απαιτείται σε τέτοιο περιβαλλον.

** Μιλώντας πάντα για τον ίδιο οδηγό και για τα top street fighter Μοντέλα
    *** Δεν υπάρχει μηχανή που να τα κάνει όλα τέλεια και όλες έχουν σημεία που υπερτερούν και σημεία που μειονεκτούν. Εξαρτάται απο εσένα να αξιολογήσεις τι μετράει πιο πολύ.

Υ.Γ. Εαν την βρείτε, πείτε το και σε εμένα να την αγοράσω.

- Από street fighter τα top3 είναι:

1) KTM 990 SUPER DUKE
    2) APRILIA TUONO
    3) TRIUMPH SPEED TRIPLE

- Από SM είναι διάφορα αλλα δεν ξέρω και πολλά για να πω

- Από SS όποιο και να πάρεις είναι πια υπεράνω των δυνατοτήτων του μέσου αναβάτη, οπότε πάρε όποιο σου αρέσει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    κάγκελα/μανιτάρια;

κάρμπον προστατευτικό στο καπάκι;

δεν παλεύεται το πρόβλημα;

Φοραω μανιταρια αλλιως.....Τα καπακια του μοτερ,ψυγειο κτλ προεξεχουν απο το ντεποζιτο και το πλαισιο.....Το καπακι ειναι τερμα κατω....τι να πω....Θα το ψαξω μετα την δευτερη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Βασικά... θα ξεκινούσα με το γνωστό εσύ τι νομίζεις και τι σου πάει αλλά μια και θέτεις τόσο σαφή προβληματισμό να σου πω τι νομίζω.
    Σαφώς και τα "γυμνά" καραστρίβουν. Αυτό δεν συζητιέται. Όπως και τα SS. Το θέμα είναι όμως και κάτι άλλο. Τι εμπειρία έχεις και αν μπορείς να κουμαντάρεις ας το πούμε έτσι ένα SS ας πούμε. Ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσοπνδίας μοτοσικλετιστών (Μισέλ Τουρκ) σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε πόσο λάθος είναι άπειροι αναβάτες να αγοράζουν κυβικά"πάνω" από τις δυνατότητες και τη γνώση τους.
    Επομένως καλύτερα ένα γυμνό κατά τη γνώμη μου παρά SS. και τα δύο στρίβουν νομίζω το ίδιο καλά αλλά το SS θέλει περισσότερη γνώση.
    Από κει και μετά... τα γυμνά "υποφέρουν" μαζί κα ιο αναβάτης από τα περίπου 150 χλμ ικαι μετά. Γιατί όπως είπε και ένας συμφορουμίτης "νιώθεις τον Άγιο Πέτρο να σε χτυπά στον ώμο". Το οποίο όμως είναι και καλό! Μηυν πας με πάνω από 140!!!
    Τέλος για την άνεση μόνο οι "τσαξιδιάρικες" μηχανές τα μέγκα ον οφ και τα ον οφ γενικά παρέχουν την άνεση που θες για συνεπιβάτη.
    Αλλά... μόνο στα γυμνά και στα SS τουρλώνεται το κωλαράκι κι άμα φοράει και στριγκάκι... χαζεύει ο κόσμος.

Καλή αγορά και καλώς ήρθες στην τρελοπαρέα μας.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    τα γυμνά "υποφέρουν" μαζί κα ιο αναβάτης από τα περίπου 150 χλμ ικαι μετά. Γιατί όπως είπε και ένας συμφορουμίτης "νιώθεις τον Άγιο Πέτρο να σε χτυπά στον ώμο". Το οποίο όμως είναι και καλό! Μηυν πας με πάνω από 140!!!

Αν μιλας για Bandit του 90 ναι....Αν μιλας για τα συγχρονα γυμνα οσο αντεχει ο σβερκος σου πανε...Και φυσικα στροφιλικι....Για το GSR τουλαχιστον που ξερω απο 1ο χερι..

Προσοχη ομως γιατι μπορει να μην το καταλαβεις σε κανα ταξιδι με 180+ συνεχεια και μετα να μην μπορεις να γυρισεις το κεφαλι σου για 3 μερες

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Αν μιλας για Bandit του 90 ναι....Αν μιλας για τα συγχρονα γυμνα οσο αντεχει ο σβερκος σου πανε...Και φυσικα στροφιλικι....Για το GSR τουλαχιστον που ξερω απο 1ο χερι..

Προσοχη ομως γιατι μπορει να μην το καταλαβεις σε κανα ταξιδι με 180+ συνεχεια και μετα να μην μπορεις να γυρισεις το κεφαλι σου για 3 μερες

Φίλε μου δεν πάω ΠΟΤΕ με 180+ συνέχεια. αλλά μια και μου είπες ότι ξέρεις το GSR από πρώτο χέρι, το έχεις;

Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    1) Τα street απλά μοντέλα δεν στρίβουν καλύτερα από τα SS βασικά διότι έχουν κατασκευαστεί για πιο χαλαρή χρήση και όταν τα πας στα όριά τους βγάζουν ελαστικότητες οι οποίες θέτουν τα όρια στο πόσο μπορείς να τα πιέσεις.
    Από ότι κατάλαβα από τα λεγόμενα σας και σύμφωνα με τη χρήση την οποία κάνω εγώ καλύτερα να κλείνω προς SF naked παρότι που τώρα έχω ένα μικρό SS και δεν έχω ξαναοδηγησει SF πριν.

A streetfighter is a superbike that is customized by removing the fairing, and making other changes that result in an overall more aggressive look. Made popular by European riders, this type of custom motorcycle is gaining popularity all over the world.
    This particular term should not be confused with a street motorcycle or street-use motorcycle, which is a generic term (used by the motorcycle industry) applied to urban street bikes.
    Το βρήκα αυτό από κάποιο site και θέτω τα εξής ερώτηματα
    Αφού αφαιρούν στοιχεία απο τα SS για να κανουν ενα SF γιατι είναι μεχρι και 50 κιλά παραπάνω; Αυτά τα 50 κιλά παραπάνω κιλά δε το κάνουν πιο δύσκολο στις στροφες και στο πάτημα του;
    Αυτά ελπίζω να μη κούρασα :smilea:

Υ.Γ. έχεις δίκιο υπάρχει και street triple στα 8000 euro και είναι πολύ δεαλιστική πρόταση! αλλά και το gsr με abs στα 7000 euro είναι επίσης πολύ δελεαστική πρόταση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kazampoumpou
    Υ.Γ. έχεις δίκιο υπάρχει και street triple στα 8000 euro και είναι πολύ δεαλιστική πρόταση! αλλά και το gsr με abs στα 7000 euro είναι επίσης πολύ δελεαστική πρόταση.
    αλλά και πολύ κατώτερη
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Des to gsr pantws afou 8es kati endiameso.einai kai aneto
    www.myspace.com/deathmetalito

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI

Re: Ss Vs Naked

Καταρχην γεια σας! Με λένε Κώστα και χαίρομαι που επιτέλους γίνομαι μέλος μιας τεραστιας παρέας Μοτοσυκλετιστών. Είμαι κάτοχος μίας Aprilia RS 125 Replica 11/07. Την οποία τη πουλάω ή θα τη δώσω ανταλλαγή για να πάρω μια καινούρια μοτο. Τη δίνω γιατί θέλω κάτι πιο δυνατό και πιο άνετο θα έλεγα. Η άνεση για τις γκόμενες κυρίως πάει . Το ερώτημα που θέτω είναι SS ή naked στα 600-750 κυβικά? αν ναι ποιο και γιατί;
    Έχω ακούσει ότι τα naked δε στρίβουν με τίποτα καθώς και η θέση οδήγησης δεν είναι και η καλύτερη; σε σχέση με SS.
    Τεσπα εσείς ξέρετε καλύτερα καθότι πολύ πιο έμπειροι. Παρακαλώ γνώμες και μοντέλα για να γίνει μία σωστή σύγκριση
    ase mas re file poy akoyses oti de strivoyn ta naked?mexri kai to typhoon moy strivei naoym :rotflmao:

kai theleis thn gomena pio aneth sto ss???? gia anesh pare monoselo trelh anesh de mporei na anevei kaneis kai teleionoyme

thesh odhghseis ti na sygkrinoyme dld tora? ta clipons me ta kanonika timonia?

afoy exeis filoys me apopsh (!) gia na exoyn gnomh paei na pei oti exoyn h exoyn odhghsei kai ta 2 pare volta ena gymno kai ena ss kai apofasise

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αφού αφαιρούν στοιχεία απο τα SS για να κανουν ενα SF γιατι είναι μεχρι και 50 κιλά παραπάνω; Αυτά τα 50 κιλά παραπάνω κιλά δε το κάνουν πιο δύσκολο στις στροφες και στο πάτημα του;
    Λάθος κάνεις.Που είδες 50 κιλά παραπάνω;
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Re: Re: Ss Vs Naked

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ase mas re file poy akoyses oti de strivoyn ta naked?mexri kai to typhoon moy strivei naoym :rotflmao:

kai theleis thn gomena pio aneth sto ss???? gia anesh pare monoselo trelh anesh de mporei na anevei kaneis kai teleionoyme

thesh odhghseis ti na sygkrinoyme dld tora? ta clipons me ta kanonika timonia?

afoy exeis filoys me apopsh (!) gia na exoyn gnomh paei na pei oti exoyn h exoyn odhghsei kai ta 2 pare volta ena gymno kai ena ss kai apofasise

Εσύ τη θέλεις τη γλάστρα.... Αυτά είπαμε είναι ΦΟΡ ΜΕΝ ΟΝΛΥ!

Εγώ αν έπερεπε να αποφασίσω, θα κοιτούσα που θα έκανα τα περισσότερα χιλιόμετρα και αν ήταν στην πόλη θα διάλεγα γυμνό!
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Απο οτι ξερω πριν βγαλουν εργοστασιακα τα SF ηταν συνηθως πεσμενα SS που αντι να σκασουν 2 περιουσιες για fairing,clip-on κτλ τους πεταγανε ενα τιμονι και αντε κανα γραναζι με τα απαραιτητα βαψιματα,customizing κτλ...

Τωρα οταν ακους για Streetfighter τa GSR,Hornet κτλ κρατα μια πισινη...Αν και τα πιο πολλα μοτερ,περιφεριακα τους κλπ ειναι απο SS ειναι συνηθως οτι εχει μεινει στοκ απο μοντελα SS..GSR,FZ6 k Hornet φορανε μοτερ GSXR(05)-R6(δεν θυμαμαι ποιο αλλα νωριτερα απο 05)-CBR(07)..Και γενικα κρατανε το κοστος χαμηλα...Οχι SS αναρτησεις,φρενα απο παλαιοτερα μοντελα κτλ...

Το Triumph παντως ακουσα οτι ειναι πολυ καλο και σε τεστ το βγαζανε οντως ανωτερο απο GSR σε ενα περιοδικο το οποιο εβγαζε το GSR ανωτερο απο Hornet,Ζ750 και FZ6 σε συγκριτικο στην Κρητη.Μεγαλο ρολο επαιζε το ABS του,εχει πολυ καλα φρενα γενικα, και το ελαστικο μοτερ απο οτι θυμαμαι....

Παντως κατα την γνωμη μου δεν ειναι street fighter αυτα τα μηχανακια..SF θα ηταν ενα GSXR1000 με τιμονι χωρις πλαστικα

Το GSR στα 7,000 με ABS ειναι φοβερη ευκαιρια....

ΥΓ Δεν ξερω για το Triumph....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    αλλά και πολύ κατώτερη

Kι όμως! Δεν θα το έλεγα!!! Για έναν αναβάτη ο οποίος πρώτη φορά πάει σε αυτήν την κατηγορία νομίζω πως το GSR είναι πολύ πιο φιλικό από το triumph. Επομένως και αυτό που χρειάζεται.
    Σε επιδόσεις ναι δεν το συζητάω ο Άγγλος είναι πολύ ανώτερος.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    ...Αν και τα πιο πολλα μοτερ,περιφεριακα τους κλπ ειναι απο SS ειναι συνηθως οτι εχει μεινει στοκ απο μοντελα SS..GSR,FZ6 k Hornet φορανε μοτερ GSXR(05)-R6(δεν θυμαμαι ποιο αλλα νωριτερα απο 05)-CBR(07)..Και γενικα κρατανε το κοστος χαμηλα...Οχι SS αναρτησεις,φρενα απο παλαιοτερα μοντελα κτλ...
    Αυτα που αναφέρεις δεν είναι Street fighter με την πραγματική έννοια του όρου. Είναι naked. Καμμιά σχέση δεν έχουν σε πλαίσια, αναρτήσεις, φρένα με τα SS αδελφια τους, ενω και τα μοτερ έχουν δεχθεί την απαραιτητη φροντίδα για να είναι πιο φιλικά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ss Vs Supercar ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ
    από SUZUKAKIAΣ στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 219
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2008, 19:15
  2. Kawasaki Z750 VS 600αρια SS !!
    από r6mania στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 186
    Τελευταίο μήνυμα: 29/11/2007, 17:08
  3. 600+750 SS vs 1000 SS
    από Yannis37 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί