Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ρε Κρουκη...
Στην πουτανα πουτανιες ΔΕΝ κανουν...![]()
![]()
gcrook IP: 87.***.136.67.
Tom Per Nete IP: 87.***.136.67.
![]()
![]()
![]()
![]()
Edit by me... για καλο και για κακο...![]()
Ρε κωλοκλικα του ελεους που δηθεν δεν ψαρωσατεμην με δινετε στεγνα γαμωτο....
![]()
'Οποιος νύχτα περπατεί,να τη φάς και νά'ναι κρύα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tom Per Nete
![]()
Εγώ Κρούκη μου ειλικρινά... δεν κατάλαβα!!!![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Μασωνοι γενικοι...
Μη μπει ξενος ανθρωπος στο μαγαζι,αμεσως να μπουταρουμε τα Εχελον και τον Χοτμπερντ ΙΙV.
Η αναλυση ουρων τι ελεγε;
Η αιματος ξερω....χοληστερινη....
Κατά το γνωστό ανέκδοτο: "πως είσαι μ@λ@κας το ήξερα, αλλά ότι χάνεις και λάδια δεν το περίμενα"...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tom Per Nete
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν πρόλαβες .... ήδη του αμόλησα το μισό internet στο κατόπι ....Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Edit by me... για καλο και για κακο...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tom Per Nete
Μασωνοι γενικοι...
Μη μπει ξενος ανθρωπος στο μαγαζι,αμεσως να μπουταρουμε τα Εχελον και τον Χοτμπερντ ΙΙV.
Η αιματος ξερω....χοληστερινη....
xaxaxaxaxa
ρε μ@λακα δεν παλευεσε!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
δεν πρόλαβες .... ήδη του αμόλησα το μισό internet στο κατόπι ....
Καλα το κανες του μΠουστη, γιατι για μια στιγμη μΕ εκοψε το αιμα, στο στυλ "Ωχ! Κακος μπελας μας βρηκε αποψε"...![]()
Μετα σκεφτηκα οτι μπορει να 'ναι κανας γνωστος μπινες, κι εψαξα... :wacko:
:rotflmao:
![]()
Θελω να σε εχω στην τσιτα, να εισαι παντα σε εγρηγορσηΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Καλα το κανες του μΠουστη, γιατι για μια στιγμη μΕ εκοψε το αιμα, στο στυλ "Ωχ! Κακος μπελας μας βρηκε αποψε"...![]()
![]()
![]()
Για το καλο σου....
![]()
![]()
![]()
Ψαρώσανε, ψαρώσανε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tom Per Nete
![]()
ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)
φυσικα και το ειδα το post για μονοημερη αλλα δεν μπορω να ακολουθησω λογω υποχρεωσεων γιαυτο και ειπα για καμια κοντινη βολτουλα , τωρα απο οτι βλεπω καποιοι εδω μεσα νομιζουν οτι το forum ειναι στρατος με παλιους και καινουριους , αν ειναι ετσι πειτε το μας να μην χανουμε τον χρονο μας εδω μεσα . Μια προταση εκανα και αμεσως πεσατε ολοι πανω μου , συγνωμη κιολας ρε παιδια απο εδω και περα μονο θα διαβαζω και δεν θα προτεινω τιποτα . Ελπιζω να μην ακολουθητε το ιδιο σκεπτικο και στις βολτες σας ( κανουμε οτι θελουμε εμεις γιατι ειμαστε παλιοι και οι νεοι ακολουθουν ). Καλα να περασετε μαγκες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
φυσικα και το ειδα το post για μονοημερη αλλα δεν μπορω να ακολουθησω λογω υποχρεωσεων γιαυτο και ειπα για καμια κοντινη βολτουλα , τωρα απο οτι βλεπω καποιοι εδω μεσα νομιζουν οτι το forum ειναι στρατος με παλιους και καινουριους , αν ειναι ετσι πειτε το μας να μην χανουμε τον χρονο μας εδω μεσα . Μια προταση εκανα και αμεσως πεσατε ολοι πανω μου , συγνωμη κιολας ρε παιδια απο εδω και περα μονο θα διαβαζω και δεν θα προτεινω τιποτα . Ελπιζω να μην ακολουθητε το ιδιο σκεπτικο και στις βολτες σας ( κανουμε οτι θελουμε εμεις γιατι ειμαστε παλιοι και οι νεοι ακολουθουν ). Καλα να περασετε μαγκες.
Ρε καλόμ' ...
Που τα βλέπεις αυτά που λες?![]()
Απλώς είπα μπας και ΔΕΝ είδες την υπάρχουσα ανακοίνωση και στην έδειξα...![]()
Με λυμένο το ζωνάρι είστε όλοι ρε μΠούστη μου...![]()
Αν δεν ειχαμε παει στρατο θα τοχαμε δεμενο ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ρε καλόμ' ...
Που τα βλέπεις αυτά που λες?![]()
Απλώς είπα μπας και ΔΕΝ είδες την υπάρχουσα ανακοίνωση και στην έδειξα...![]()
Με λυμένο το ζωνάρι είστε όλοι ρε μΠούστη μου...![]()
:wacko: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
crs-k η απαντηση μου δεν πηγαινε για σενα προσωπικα αλλα για την ολη κουβεντα που ακολουθησε μετα την προταση μου περι παλιων και νεων κτλ