311 Τον τριμεγιστο....!Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
677
122
233
275
35
393
533
202
33
παίζει να ξέχασα και κανένα.![]()
311 Τον τριμεγιστο....!Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
677
122
233
275
35
393
533
202
33
παίζει να ξέχασα και κανένα.![]()
31 (sugar), ο πιο γρήγορος της κατηγορίας (περισσότερα later).Αρχικά δημιουργήθηκε από zubitos
677
122
233
275
35
393
533
202
33
παίζει να ξέχασα και κανένα.
You BETA believe...
Στον 2ο κύκλο πρίν απο το 2οΣΕΧ λίγο πρίν τελειώσει το ποτάμι είχε σήμα για στροφή αριστερά (διαγώνιο ανέβασμα στο πρανές) ε, δεν το είδα εγκαίρως (είμαι αδικαιολόγητος αφου ήταν 2ος κύκλος..) και πήγα ευθεία φρεναριστός οπου υπήρχε ένα μικρό καταρρακτάκι με βάθος νερου περίπου 70 πόντους. Επειδή φρέναρα δυνατά έπεσα με τη μούρη και έφαγα καπάκι (άν υπήρχε κάμερα θα ήμουν στα Highlights του έτους). Μπορεί να ήταν αστείο απο έξω αλλα το μηχανάκι βούλιαξε και εγώ βράχηκα μέχρι τον λαιμό. Και μιλάμε για βρωμόνερα, πολύ μπόχα.
Το γαμώτο είναι οτι στον πρώτο κύκλο ήμουν ακαπέλωτος..
![]()
Αλλον εναν ειδα και εγω αλλα αυτος ( πρεπει να προλαβε να φρεναρει αφου μεν του επεσε ο μπροστινος τροχος αλλα εκατσε με το καρτερ..)![]()
Λαδια αλλαγη ( και μαλλον οχι μια αλλαγη μονο ) , Μπουζι , ανοιγμα καρμπυλατερ υποχρεωτικα ( και γρηγορα )![]()
![]()
![]()
![]()
Thanks zubitos, για το καρμπυρατέρ δεν το είχα σκεφτει..
οποιος της θελει σε κανονικο μεγεθος στελνει το mail του με πμ![]()
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
:a19:
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Συγχαρητήρια σε όλους για τον τερματισμό. Σε ένα αγώνα εντούρο το πιο σημαντικό είναι να τερματίσεις αλώβητος οδηγός + μηχανή.
Πολλά συγχαρητήρια στους κυπελλούχους, πάντα τέτοια και καλή συνέχεια.
Μπράβο στον Αποστόλη που τόλμησε και το ευχαριστήθηκε πολύ. Ελπίζω στον επόμενο αγώνα να γίνουμε περισσότεροι...
Πολλά μπράβο στον ΚΑΤΑΝΑ και από μένα που έβγαλε με λάστιχο τη διαδρομή και με τέτοιο μηχανάκι. Πρέπει στην Αυστρία να του κάνουν άγαλμα...
Μπράβο στον GEOTRIADA που το ευχαριστήθηκε πολύ. STEEVE22 κρίμα αλλά με το ταλέντο και την αντοχή σου στο Λουτράκι παίξε δυνατά και σε βλέπω με κούπα.
Επειδή ξέρω την περιοχή, μπορώ να πω ότι κάθε κομμάτι που είχε ενδιαφέρον μπήκε στον αγώνα. Δεν μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο. Αν είχε βρέξει θα ήταν σούπερ, προσωπικά όμως το ευχαριστήθηκα ειδικά τη δεύτερη γύρα. Έφαγα και γω καπέλο στο ποτάμι στην πρώτη γύρα κάτι που οφείλεται καθαρά στην έλλειψη πείρας αφού δεν είχα καν ρολόϊ μαζί μου. Στην δεύτερη γύρα όμως λύσσαξα και πέρασα καλά. Άλλωστε αυτό δεν είναι το ζητούμενο;
Οι ειδικές ήταν λίγο περίεργες. Η πρώτη μου άρεσε πολύ και ο συνδυασμός της με το ποτάμι που έκοβε χέρια ήταν ίσως το πιο ωραίο κομμάτι.
Η δεύτερη ειδική θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο ανοιχτή και με κανονικά άλματα και όχι σκάματα.
Συνολικά πάντως ήταν καλή προσπάθεια.