Δεσποινις Τουλα πειτε τΟν αντρακο σας να ειναι λιιιγο πιο παρατηρητικος...Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Μα τι αλλο; Το κλασσικο "να ντυθει καλα να μην κρυωσει ".....(και της χαλασει το δικο της τριημερο)....
![]()
![]()
![]()
![]()
Γεραματα... :rotflmao:
Δεσποινις Τουλα πειτε τΟν αντρακο σας να ειναι λιιιγο πιο παρατηρητικος...Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Μα τι αλλο; Το κλασσικο "να ντυθει καλα να μην κρυωσει ".....(και της χαλασει το δικο της τριημερο)....
![]()
![]()
![]()
![]()
Γεραματα... :rotflmao:
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Θα ακολουθησετε αγαπητε?Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Oh Yeah Baby![]()
![]()
![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Να ρωτησω κάτι, πληροφορίες για την Πασχαλιάτικη εκδρομή που μπορουμε να ακουσουμε-βρουμε ???![]()
Μιας και πατε στα χωρια του πατερα μου, ελεγα μηπως ακολουθουσα !!
![]()
Πέρνα από την λέσχη την Πέμπτη γιάΑρχικά δημιουργήθηκε από dosko
Να ρωτησω κάτι, πληροφορίες για την Πασχαλιάτικη εκδρομή που μπορουμε να ακουσουμε-βρουμε ???![]()
![]()
και πληροφορίες
Οποτε να οργανωθουμε και να μπουνε συμμετοχες και λεπτομερειες...
α)Που θα μεινουμε τελικα
Μπορουμε να μεινουμε στου Κωστα αλλα και να κανονισω αν θελετε στον ξενωνα του Κιτσιου
β)Θα παμε μονοπατι Ασπρορεμα?
γ)Ο καιρος δεν προβλεπει κατι το τραγικο.Νοτιαδες και πιθανη-ασθενη-χιονοπτωση.Δεν πιστευω να κανουμε κο-κο-κο για λιγο χιονακι ε?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Οποτε να οργανωθουμε και να μπουνε συμμετοχες και λεπτομερειες...
α)Που θα μεινουμε τελικα
Μπορουμε να μεινουμε στου Κωστα αλλα και να κανονισω αν θελετε στον ξενωνα του Κιτσιου
β)Θα παμε μονοπατι Ασπρορεμα?
γ)Ο καιρος δεν προβλεπει κατι το τραγικο.Νοτιαδες και πιθανη-ασθενη-χιονοπτωση.Δεν πιστευω να κανουμε κο-κο-κο για λιγο χιονακι ε?![]()
Θα μεινουμε (οπως παντα) σε ΣΚΗΝΕΣ στο σχολειο!![]()
Για κανεναν πολυ "Κοκοκοκο" υπαρχει και ξενωνας...
Τα μεχρι τωρα δεδομενα του καιρου ειναι οτι θα εχει ΜΠΟΛΙΚΟ χιονακι το Σαββατο!![]()
Υπαρχει περιπτωση λοιπον να αναβληθει ή να μετατοπιστει σε πιο κοντινους προορισμους...![]()
Στην δευτερη περιπτωση εγω ΔΕΝ θα παω!![]()
Η τελικη ενημερωση θα γινει το βραδυ της Πεμπτης! :smilea:
Ο Mr. Lost in Space ξανακτυπα! :smilea:
![]()
![]()
![]()
Πάνε!Αρχικά δημιουργήθηκε από dosko
![]()
![]()
Στην λεσχη τις Πεμπτες (κυριως) αν κι ειναι νωρις ακομα... :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από dosko
Εγω οτι και να γινει ΘΑ παω Επινιανα(ή Αγραφα)Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Θα μεινουμε (οπως παντα) σε ΣΚΗΝΕΣ στο σχολειο!![]()
Για κανεναν πολυ "Κοκοκοκο" υπαρχει και ξενωνας...
Τα μεχρι τωρα δεδομενα του καιρου ειναι οτι θα εχει ΜΠΟΛΙΚΟ χιονακι το Σαββατο!![]()
Υπαρχει περιπτωση λοιπον να αναβληθει ή να μετατοπιστει σε πιο κοντινους προορισμους...![]()
Στην δευτερη περιπτωση εγω ΔΕΝ θα παω!![]()
Η τελικη ενημερωση θα γινει το βραδυ της Πεμπτης! :smilea:
Εχω το τριημερακι και δεν θα κατσω να δω τα καρναβαλια
Οποτε το νου σας!
(Παντως το τριπτυχο χιονακι-τσιπουρο-αραγμα στο τζακι στον ξενωνα μπορω να πω οτι με συγκινει...)
Να επαναλαβω:
Εγω το Σαββατο το μεσημερι θα ειναι Επινιανα βρεξει-χιονισει-ερθει ο καιρος αναποδα
Οστις θελει οπισω μου ελθειν,που ελεγε κι ο κυριος με το μουσι και τα μακρια μαλλια![]()