Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 22 από 22

Θέμα: ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΗΧΑΝΗΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    προσωπικη αποψη......αν το θες μονο για δουλεια και μονο για την πολη....παρε ενα παπι.....πολυ πιο οικονομικο απο ολες τις αποψεις.....και πολυ πιο ευελικτο μεσα στην κινηση....
    Aπο αυτα που διαβάζω & ακούω..έχω καταλάβει πως το παπί & το scouter είναι πιό επικύνδηνα..Κ πιστεύω & πώς λίγη περισσότερη δύναμη σε οτιδήποτε οδηγείς είναι πιθανό να την χρειαστεις...
    Ίσως να τα έχω κάνει & όλα μπάχαλο στο μυαλό μου & να λέω άκυρα πράγματα...Anyway εχω μέρες να αποφασίσω & ευτυχώς το διάβασμα & οι απόψεις σας δέν τελειώνουν...
    ΤΥ όλους έχουν μπει στην διαδικασία να πουν την αποψη/συμβουλη τους..Κ όσους θα το κάνουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από PanosVIB
    Aπο αυτα που διαβάζω & ακούω..έχω καταλάβει πως το παπί & το scouter είναι πιό επικύνδηνα..Κ πιστεύω & πώς λίγη περισσότερη δύναμη σε οτιδήποτε οδηγείς είναι πιθανό να την χρειαστεις...
    Ίσως να τα έχω κάνει & όλα μπάχαλο στο μυαλό μου & να λέω άκυρα πράγματα...Anyway εχω μέρες να αποφασίσω & ευτυχώς το διάβασμα & οι απόψεις σας δέν τελειώνουν...
    ΤΥ όλους έχουν μπει στην διαδικασία να πουν την αποψη/συμβουλη τους..Κ όσους θα το κάνουν.

φιλε μου δεν υπαρχουν επικινδυνα οχηματα....υπαρχουν επικινδυνοι και αμυαλοι οδηγοι.....ζετακι εχεις Χαρλει εχεις παλι οι οδηγοι αυτοκινητων δεν σε βλεπουν (βεβαια αν ειναι να παρεις Χαρλει για να γλυτωσεις κινηση πρεπει να εισαι πολυ μακακας αλλα λεμε τωρα...)...και βεβαια την ιδια τουμπα θα φας και με το παπι και με το χιλιαρι αν δεν εχεις το μυαλο σου σε αυτο που κανεις.....οτι και να αποφασησεις αυτο που σου ειπαν καποιοι ειναι βασικοτατο....ΚΡΑΝΟΣ.....

υ.γ. η περισσοτερη δυναμη μεσα στην πολη την θεωρω αχρηστη και οχι τοσο προς χρηση πολλες φορες....

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    +100000 για το κρανος,
    αλλα για το παπι διαφωνω, εισαι πολυ μικρος ακομα και συντομα το "μονο για την δουλεια και την πολη" θα γινει και "κανενα κοντινο ταξιδακι" και αργοτερα κανενα μακρυνο και θα θες να αλλαξεις μοτο για κατι μεγαλυτερο και πιο ανετο, και τοτε η εμπειρια απο το cbfακι (ή αναλογης μοτο) θα ειναι ανεκτιμητη.

αν σε παιρνει για cbf προχωρα το...
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    φιλε μου δεν υπαρχουν επικινδυνα οχηματα....υπαρχουν επικινδυνοι και αμυαλοι οδηγοι.....ζετακι εχεις Χαρλει εχεις παλι οι οδηγοι αυτοκινητων δεν σε βλεπουν (βεβαια αν ειναι να παρεις Χαρλει για να γλυτωσεις κινηση πρεπει να εισαι πολυ μακακας αλλα λεμε τωρα...)...και βεβαια την ιδια τουμπα θα φας και με το παπι και με το χιλιαρι αν δεν εχεις το μυαλο σου σε αυτο που κανεις.....οτι και να αποφασησεις αυτο που σου ειπαν καποιοι ειναι βασικοτατο....ΚΡΑΝΟΣ.....

υ.γ. η περισσοτερη δυναμη μεσα στην πολη την θεωρω αχρηστη και οχι τοσο προς χρηση πολλες φορες....
    φιλε μου υπαρχουν επικινδυνα οχηματα.τα παπια ξεχνα τα.δε φρεναρουν,δεν εχουνε αναρτηση,δεν εχουνε γκαζι αν χρειαστεις,ειναι ασχημα.αν μπορεις να φρεναρεις τον δεξι καρπο σου,παρε χαγιαμπουσα.αν δεν μπορεις,50αρι παπι να παρεις θα σκοτωθεις.τοσο απλα.ξεκινησε με ενα καλο στριτακι η ενα εντουρο.
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

xexe, arxise na anebainei to budget?
    pistepse me, mporei na agorazeis mhxanh gia ergaleio, alla to na exeis mhxanh me ton kairo tha deis oti einai estw k en merei enas allos tropos zwhs, px apo otan phra mhxanh odhgaw diaforetika k to amaxi mou
    ama to xeis, ena mikrotaxidaki px loutraki-nauplio-xalkida den tha thes na to pas?
    den einai mono to kranos, xreiazetai k ena kalo mpoufan m swsta plastika gia thn -apeuktaia-periptwsh pou tha peseis k kana ganti gia to kryo
    ntontos
    no motori, no party
    αμήχανος μέχρι νεωτέρας...

Παγωμα της όλης διαδικασίας...Μόλλις τελειώσω με το δίπλωμα θα καβατζώσω ένα παπί ενός ξάδερφου για ένα χρονικό διάστημα....
    Ο λόγος...βαρέθηκα να ακουω απο ανθρώπους που έχουν μηχανή(ειδικά γνωστούς στην καθημερινοτητα μου) το ρητό :
    "μήν πάρεις 250αρι ούτε μηχανη 400 10ετίας...ξέχνα την δουλειά σου σαν σκέψη...γιατί μετά απο λίγους μήνες θα ψάχνεις να την πουλήσεις πως κ πως για κάτι έστω κ λίγο πιο καλό"
    Και επειδή την καλύτερη απάντηση στην δίνει η εμπειρία η οποία λιγο πολυ προκύπτει απο δοκιμές...θα λίωσω για λίγο καιρό με το παπί κ παράλληλα να μαζέψω λίγα money ακόμα σε περιπτωση που βγούν όλοι αυτοι αληθινοι..
    No me acuerdo lo que paso,Ni me di cuenta ni que me pico,Todo da vueltas como un carrusel,Locura recurre todita mi piel

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Εγώ θα συμφωνήσω με τον φίλο blackbusa να κοιτάξεις σε παπί ή μέχρι 250. οτιδήποτε μεγαλύτερο είναι το ίδιο δαπανηρό σε συντήρηση με ένα αυτοκίνητο για να είναι ασφαλές.

Όσο κι αν σου φαίνεται παράλογο 2 λάστιχα μηχανής είναι ακριβότερα από 4 αυτοκινήτου και αντέχουν τα μισά και λιγότερα χλμ.
    Μια καλή λύση είναι το CRYPTON R 111 της Yamaha me 1900 ευρώ . και είναι ένα μηχανάκι που αν θελήσεις να το πουλήσεις για κάτι μεγαλύτερο, δεν θα χάσεις ούτε πολλά λεφτά ούτε χρόνο.

Φιλική συμβουλή, αν το παπάκι του ξαδέλφου σου είναι χρεπι, ή να του ρήξεις φράγκα ή ΜΗΝ το πάρεις. Δεν χάνεις λεφτά, σώζεις την ζωή σου.
    Όσο για την ασφάλεια ( μιας και είσαι νέος οδηγός ) μην ακούς τα πάντα. Έχω κάνει πάνω από ……………. χιλιάδες χιλιόμετρα με παπί στην Αθήνα και είναι ( για άπειρους οδηγούς ) το καλύτερο σχολείο. Το παραπάνω γκάζι στην Αθήνα δεν είναι πανάκεια. Σε ένα ταξίδι , η ενεργητική ασφάλεια που σου προσφέρει , είναι σημαντικότατη μιας και η παθητική είναι πολύ μικρή, στην Αθήνα όμως είναι πιθανότερο να σε βάλει σε μπελάδες. Πολλοί με μεγάλη μηχανή έχουν και ένα παπάκι για την πόλη

ΑΝ σου κολλήσει το μικρόβιο την μοτοκίνησης, εύκολα κάνεις αναβάθμιση, αν όμως ξεκινήσεις με κάτι μεγάλο, θα είναι και κουραστικό στην κίνηση , και δαπανηρό , και ίσως τελικά λειτουργήσει και ανασταλτικά στην μελλοντική σου θέση για τα δίκυκλα.

Ότι και να κάνεις, μην κάνεις ούτε πέντε μέτρα χωρίς κράνος γάντια και μπουφάν με προστασίες. Επίσης ΜΗΝ πλησιάσεις ούτε από περιέργεια κράνη από σουπερ μάρκετ. Ένα ποσό για ένα μέτριο κράνος είναι γύρο στα 150 ευρώ. Όσα παραπάνω δώσεις κερδίζεις σε ασφάλεια και άνεση.

ΠΡΟΣΟΧΗ σε ότι διαβάζεις και σε ότι ακούς. Στην επιλογή απαντήσεις στης συζητήσεις δεν απαιτητέ ούτε καν το όνομα αυτού που γράφει. Σκέψου λοιπόν ότι δεν με ξέρεις , άρα δεν έχεις ενδείξεις αν αυτά που λέω έχουν βάση ή είναι αερολογίες. Άκου τα πάντα αλλά ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ

Καλώς ήρθες

ΥΓ. Πολλά έγραψα , θα τα διαβάσει κανείς
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ζητώντας βοήθεια για τη σωστή επιλογή....
    από Golden.Aquila στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2012, 21:43
  2. σωστη επιλογη μοτοσυκλετας
    από geogreekmotoman στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2008, 20:22
  3. Αγορα ΜηΧανησ
    από noble στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2004, 16:00
  4. Βοηθεια Για Επιλογη!!!!
    από djupiter στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2004, 01:05
  5. Σίγουρα σωστή
    από stefanos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2004, 23:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •