και ποτε ξανα.
..μου θυμίζει μια φάση στο παλιό αεροδρόμιο - στην τελευταία αριστερή μπαίνοντας στο χώρο της προσ. στάθμευσης.. είχε ΛΑΔΙΑ κάτω και ένας-ένας που μπαίναμε ΠΕΦΤΑΜΕ.. Καθώς είχαμε γίνει ένα κουβάρι στο τέλος (10 μηχανάκια-15 άνθρωποι ο ένας πάνω στον άλλο..) αναρωτηθήκαμε ποια ήταν η τελευταία σκέψη που κάναμε πριν πέσουμε (δεν είχαμε ορατότητα παρά μόνο για το ένα μηχανάκι που ήταν μπροστά μας..) και όλοι είχαμε σκεφτεί το ίδιο για τον μπροστινό μας: "μα τι κάνει ο μ@λάκας, πέφτει; ..ΠΕΦΤΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩ ΑΑΑΑΑ.."..)![]()
.."νάφε και μέμνασ' απιστείν.. Άρθρα ταύτα φρενών"..
ρε wiz καταπληκτικό, πως καταφέρατε να πέσετε 15 άνθρωποι με 10 μηχανάκια;
κάνατε και replay;![]()
μήπως έχεις καμιά συγγένεια με τον ιπτάμενος-είμαι-δεν-μασάω-τίποτα????Μπράβο γάτε...καμιά φωτογραφίαααααα??
μηπως αυτη η συζητηση θα επρεπε να μεταφερθει στο θεμα 'ιστοριες του δρομου' και πιο συγκεκριμμενα στο ποστ 'χαζες τουμπες'???λεω εγω τωρα...
![]()
![]()
Σιγουρα αυτοι που γυρισαν με το πλοιο !
χα χα !
το ειδα το ονειρο !!!!!
ασχετα αν δεν μπορουσαν οι αλλοι να
κοιμηθουν απο το ροχαλητο μου !!!!!!!!!!!!
φιλους....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο NLS ρωτάει:Να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι; ρε συ, μήπως είσαι λίγο diesel? ξέρεις, πάει καιρός που κάποια μηχανάκια πέρνουν ενίοτε και ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ..ρε wiz καταπληκτικό, πως καταφέρατε να πέσετε 15 άνθρωποι με 10 μηχανάκια;Κύττα στο δρόμο, θα το δεις κι εσύ..
.."νάφε και μέμνασ' απιστείν.. Άρθρα ταύτα φρενών"..
pssssssssssssssss
μου δημιούργησες ένα πολιτισμικό σοκ τώρα
![]()
![]()
(όμως σκέφτηκα ότι μάλλον ΑΓΩΝΑ είχατε οπότε τι συνεπιβάτης μου λες; )
ΛΟΙΠΟΝ! ΑΝ ΟΙ ΣΟΥΠΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΙΜΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΚ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ( ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ) ΤΟΤΕ ΠΕΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΤΛ. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ!:o