Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Χμμ δεν διαβάζεις Πελοπόννησο γι αυτό![]()
αυτα μας ελεγε και ο Φλωρατος πριν δυο-τρια χρονια
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Χμμ δεν διαβάζεις Πελοπόννησο γι αυτό![]()
αυτα μας ελεγε και ο Φλωρατος πριν δυο-τρια χρονια
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
αν ειναι πραγματικό γεγονος γατί έχουμε ακούσει πολλά....
να ναι καλά οι φωτιές....που ανοίξανε χώρο...
![]()
οχι ρε Λαμπρο δεν ειναι απο τις φωτιες
αυτες τις εκτασεις τις εχουν αγορασει εδω και 20 χρονια
Αρχικά δημιουργήθηκε από sprint
καθώς διαθέτει αεροδρόμιο....![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
του Αραξου 30 χλμ απο την Πατρα
λειτουργει και πολιτικο για πτησεις τσαρτερ
αλλα εχει δυνατοτητες για πιο πολλα
Καλός @@ρας ήταν και του λόγου του...Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
αυτα μας ελεγε και ο Φλωρατος πριν δυο-τρια χρονια![]()
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
Εμένα πάλι η αποψη μου ειναι να κάνουμε 5 πίστες των 10 εκ ευρώ, σε 5 μερη στην Ελλάδα.
αλλά άντε να κάτσεις να εξηγείς το γιατί ....
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Για το θέμα του δρόμου έχω τις ίδιες ανησυχία με όλους σας, τρέμω στην ιδέα του τι θα γίνεται μετά απο κάθε αγώνα τοπικό η διεθνή (λέμε τώρα)........
Όσον αφορά την πίστα, τώρα όλοι γνωρίζουμε την αξιοπιστία των χμ, υπευθύνων να το πώ (θα το πώ "εκλεγμένη ηγέσία" γιατι ο κάθε λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει). Παρόλ'αυτά θεωρώ το συγκεκριμένο site απο τα πιό αξιόπιστα και γι'αθτό και ξεκίνησα αυτή τη συζήτηση.
Μακάρι να μη φτιαχτήκαμε τζάμπα ΚΑΙ αυτή τη φορά.......
Φεύγωωωωωωωω
img]http://www.moto.gr/forums/images/vBulletin_logo.jpg[/img]
Ισως τα εγγονια σας να προλαβουν να πανε στα εγκαινια με τα ηλεκτροκινητα οικολογικα παπακια τους !!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γιατι ρε φιλε η πιστα πρεπει να εχει και σοβαρα εσοδα ωστε να μπορει να ειναι (και) κερδοφορα.....μια μεγαλη πιστα προδιαγραφων F1 και motogp (sbk,DTM κλπ) εχει περισσοτερς τετοιες πιθανοτητες....ενω 5 πχ μικροτερες δεν θα ειναι ευκολα βιωσημες η θα καταντισουνε οπως τα Μεγαρα,που απο οτι εχω καταλαβει δεν ειναι και το προτυπο της ασφαλτοστρωσης και ασφαλειας....Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
+1000
αλλά άντε να κάτσεις να εξηγείς το γιατί ....![]()
Το ξέρω ρε Σωτήρη....όλη η Ελλάδα έτσι ειναι, διάσπαρτη με βάσεις της αεροπορίας όπου κοτσάρισαν μια δεύτερη έξοδο και ενα κτιριακι κι επειδή έρχονται τσαρτερ πτήσεις το βαφτίζουμε πολιτικοΑρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
του Αραξου 30 χλμ απο την Πατρα
λειτουργει και πολιτικο για πτησεις τσαρτερ
αλλα εχει δυνατοτητες για πιο πολλα
Απέχει ΜΑΚΡΑΝ απο τις προϋποθεσεις εξπυηρέτησης πτήσεων ενός event σαν τη F1 ή το motoGP
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
πες καλυτερα τα εγγονια της μικρης latris να εισαι καπως μεσα......Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Ισως τα εγγονια σας να προλαβουν να πανε στα εγκαινια με τα ηλεκτροκινητα οικολογικα παπακια τους !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ακριβώς το αντίθετο ΠάνοΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
γιατι ρε φιλε η πιστα πρεπει να εχει και σοβαρα εσοδα ωστε να μπορει να ειναι (και) κερδοφορα.....μια μεγαλη πιστα προδιαγραφων F1 και motogp (sbk,DTM κλπ) εχει περισσοτερς τετοιες πιθανοτητες....ενω 5 πχ μικροτερες δεν θα ειναι ευκολα βιωσημες η θα καταντισουνε οπως τα Μεγαρα,που απο οτι εχω καταλαβει δεν ειναι και το προτυπο της ασφαλτοστρωσης και ασφαλειας....![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
δηλαδη???Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ακριβώς το αντίθετο Πάνο
κάνεις λάθος Πάνο....Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
γιατι ρε φιλε η πιστα πρεπει να εχει και σοβαρα εσοδα ωστε να μπορει να ειναι (και) κερδοφορα.....μια μεγαλη πιστα προδιαγραφων F1 και motogp (sbk,DTM κλπ) εχει περισσοτερς τετοιες πιθανοτητες....ενω 5 πχ μικροτερες δεν θα ειναι ευκολα βιωσημες η θα καταντισουνε οπως τα Μεγαρα,που απο οτι εχω καταλαβει δεν ειναι και το προτυπο της ασφαλτοστρωσης και ασφαλειας....![]()
μια πίστα προδιαγραφών Φ1 δεν ειναι καθόλου σίγουρο οτι θα είναι κερδοφόρα... τελευταίο τρανό παράδειγμα... η πίστα της Κωνσταντινούπολης... έχει μπει μέσα με τα μπούνια... τοσο πολύ που όταν ο εκλστονε τους πρότεινε να την πάρει αυτός (την διαχείριση) έναντι ενός αρκετά σεβαστού ποσού, του την έδωσαν μονομιάς...
και τώρα τέλος Φ1 στην τουρκία...
λοιπόν, μην λέμε οτι θέλουμε...
μετά, ποιος σας είπε οτι οι μικρές πίστες ΔΕΝ ειναι κερδοφόρες? το αντιθετο μπορεί να συμβεί...
ενδεικτικά, μπείτε στο site της πίστας των μεγάρων, δείτε το τιμοκατάλογο, και μετα δείτε το πρόγραμμα.... η πίστα είναι συνέχεια, σχεδόν όλο το χρόνο, κατειλημένη... do the math μετά...
και βγάλτε τζίρο...
με έξοδα... μηδέν (έτσι όπως είναι τώρα, χωρίς τις υποδομές)
στην εταιρεία εχουμε κάνει μια πρόχειρη μελέτη βιωσημότητας για μικρές πίστες σε επαρχια ανα την Ελλάδα...
ειναι μια χαρα βιώσημες...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Είχα διαβάσει ΄παλιότερα ότι η πίστα θα κατασκευαστεί με προυπόθεση , να φιλοξενήσει f1 και moto gp σε βάθος χρόνου...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Το ξέρω ρε Σωτήρη....όλη η Ελλάδα έτσι ειναι, διάσπαρτη με βάσεις της αεροπορίας όπου κοτσάρισαν μια δεύτερη έξοδο και ενα κτιριακι κι επειδή έρχονται τσαρτερ πτήσεις το βαφτίζουμε πολιτικο
Απέχει ΜΑΚΡΑΝ απο τις προϋποθεσεις εξπυηρέτησης πτήσεων ενός event σαν τη F1 ή το motoGP
Θα ξεκινήσει με αγώνες μικρότερου επιπέδου...![]()