Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: Σποτ για την οδική ασφάλεια

Αρχικά δημιουργήθηκε από mustaine1990
    εγω για το κρανος θεωρω οτι το μονο αποτελεσματικο μετρο ειναι να δινουν κατι σαν κουπονι με την αγορα της μηχανης, με το οποιο να μπορει να αγορασει κρανος 200 ευρω (η αν ειναι ακριβοτερο να εχει εκπτωση 200 ευρω). και λεω κουπονι, γιατι δεν υπαρχει περιπτωση αμα δωθουν μετρητα, να μην φαγωθουν αλλου. θελω να πιστευω οτι αν εχει κανεις ενα ακριβο κρανος, θα το φοραει κιολας

ακομα πιο απλα,

ολα τα ειδη προστασιας μοτοσυκλετιστη θα μπορουσαν να ειναι ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ!
    κρανος,μπουφαν,παντελονι
    δλδ εκπτωση 19%!!!

οχι κλειδαριες κ συναγερμοι!

ενα καλο πρωτο βημα, ετσι κ αλλιως τοσα κερατιατικα μαζευουν απο τις κλησεις!
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Εβλεπα που λετε χθες στην τηλεοραση μια τετοια διαφημιση που συνιστουσε να φοραμε κρανος....
    δειχνει λοιπον ενα τυπα με μπανταρισμενο το κεφαλι του και αφου λεει οτι λεει, τον δειχνει να βαζει ενα κρανος ...
    λεει μαλιστα να δινετε παντα και κρανος και στον/στην συνοδηγο σας ...
    και δειχνει και μια κοπελα να φοραει και αυτη ενα κρανος.....
    και στην επομενη σκηνη........
    δειχνει τον τυπα να βαζει μπροστα την μηχανη και να φευγει.....
    .
    .
    .
    .
    .
    που ειναι το περιεργο θα μου πειτε?
    .
    .
    .
    .
    .
    ο τυπας φορουσε κοντομανικο μπλουζακι..... .........και η κοπελα ηταν με βερμουδα, σαγιοναρα ( ή κατι χαμηλα παπουτσακια) και αμανικο !!!

.
    .

Την κανεις που την κανεις μετα απο τοσα χρονια μια διαφημιση για να περασεις καποια μυνηματα στον κοσμο......
    κανε την τουλαχιστον σωστα ρε πουστη μου !!

.
    .
    .
    εκτος αν για τον Ελληνα πολλα μυνηματα σε ενα σποτ ειναι δυσκολο να το καταλαβει..... .
    οποτε......... ας τους μαθουμε να βαζουν κρανος τωρα.......... ..και τα υπολοιπα στην επομενη 10ετια !!!

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mustaine1990
    εγω για το κρανος θεωρω οτι το μονο αποτελεσματικο μετρο ειναι να δινουν κατι σαν κουπονι με την αγορα της μηχανης, με το οποιο να μπορει να αγορασει κρανος 200 ευρω (η αν ειναι ακριβοτερο να εχει εκπτωση 200 ευρω). και λεω κουπονι, γιατι δεν υπαρχει περιπτωση αμα δωθουν μετρητα, να μην φαγωθουν αλλου. θελω να πιστευω οτι αν εχει κανεις ενα ακριβο κρανος, θα το φοραει κιολας
    Όντως είναι πολύ καλό, και έχει συζητηθεί εδώ μέσα και όχι μόνο.

Απλά παραθέτω, χθεσινή κουβέντα, για να τεκμηριώσω ότι το πρώτο και βασικότερο είναι η παιδεία,ενώ βασική βοήθεια είναι αυτό που αναφέρεις:

Lupo:Ωστε είχες το CR και το έβαζες σε πίστες? Μπράβο ρε. Αυτά είναι.
    Άλλος: Ναι , για πολλά χρόνια όπου είχε χώμα.
    Lupo:Full εξοπλισμό, και τα σχετικά, ε? Δεν είχα χωμάτινο ποτέ, αλλά θέλω.
    Άλλος:Μόνο μπότες, γιατί φοβόμουν να μην μου γυρίσει κανένας αστράγαλος.
    Lupo: κράνος? θώρακα?
    'Αλλος: Άμα δεν περνας με πορτοκαλί και σούζα, ξεκράνωτος, δεν αξίζει να οδηγας μοτοσυκλέτα!
    Lupo:Τι λες τώρα? Φοβόσουν για τους αστραγάλους σου και όχι για το κεφάλι σου?
    Άλλος:Δεν ευχαριστιέμαι με το κράνος. Άμα είναι να μην το ευχαριστιέμαι καλύτερα να μην καβαλάω. Το κράνος δεν μ'αρέσει.

5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    . Δε το συνεχίζω άλλο, ούτε θέλω να εξελιχτεί σε διαμάχη. Είπαμε τις απόψεις μας, τέλος. Μπορούν άλλοι να τις διαβάσουν & να προσθέσουν ότι θέλουν.
    εσύ μου έγραψες πως είμαι "εντελώς λάθος" και πως "χέστηκα τι κάνουν στις ΗΠΑ"

άρα εσύ το πάς προς διαμάχη, μην τρελαθούμε, έτσι

ναι, αν δεν φορούσα κράνος και έτρωγα 3 κλήσεις κάθε μήνα, το δεύτερο μήνα ΣΙΓΟΥΡΑ θα αγόραζα κράνος

στην αρχή μπορεί να ήταν από το ΑΛΕΞ-ΠΑΚ, μετά θα το σκεφτόμουν καλύτερα και θα έπαιρνα ένα HJC ή KBC ή Caberg με 130Ε

με τι προτιμάς να πέσεις, με κράνος από το ΑΛΕΞ-ΠΑΚ, ή χωρίς κανένα κράνος;;;

τα σποτάκια και η κουβεντούλα μπορούν να κάνουν δουλειά

αν όμως ο αλήτης με το 2 τόνων αμάξι του περνάει συστηματικά με κόκκινο, τότε ΟΧΙ δεν θέλω να αρκεστεί το κράτος στα σποτάκια και στο μπλα-μπλά, θέλω να τον ΤΣΑΚΙΣΕΙ στα πρόστιμα

εσύ μήπως θα στεναχωρηθείς αν μάθεις πως κάποιος έφαγε 300Ε πρόστιμο γιατί πέρασε με κόκκινο;

θα τον θεωρήσεις αδικημένο; θύμα του φασιστικού κράτους;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo

'Αλλος: Άμα δεν περνας με πορτοκαλί και σούζα, ξεκράνωτος, δεν αξίζει να οδηγας μοτοσυκλέτα!

ε ναι!

ολα τα ολα ειναι απλα οδοντοποαστες!!!!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    ακομα πιο απλα,

κρανος,μπουφαν,παντελονι
    δλδ εκπτωση 19%!!!

πιστεύεις πως το κόστος αποτελεί κρίσιμο παράγοντα;

έχεις δεί πόσοι βαραντερίστες κυκλοφορούν ξεκράνωτοι;

λες να μην έχουν φράγκα να πάρουν ένα κράνος; επώνυμο full face κράνος με πιστοποίηση ECE22.05 παίρνεις με λιγώτερα από 150Ε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    ακομα πιο απλα,

κρανος,μπουφαν,παντελονι
    δλδ εκπτωση 19%!!!

και να τα χαριζουν.....οποιος δεν εχει μυαλο δεν θα βαλει.....το μπουφανακι θα το φορανε βεβαια τον χειμωνα γιατι κανει κρυο....

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24

Την κανεις που την κανεις μετα απο τοσα χρονια μια διαφημιση για να περασεις καποια μυνηματα στον κοσμο......
    κανε την τουλαχιστον σωστα ρε πουστη μου !!

Σωστά .
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ω ρε μανα μου θλιψη....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    εσύ μου έγραψες πως είμαι "εντελώς λάθος" και πως "χέστηκα τι κάνουν στις ΗΠΑ"

άρα εσύ το πάς προς διαμάχη, μην τρελαθούμε, έτσι

Από αυτά που ανέφερα δε νομίζω ότι ακολουθεί διαμάχη. & ναι όντως χέστηκα τι κάνουν στις ΗΠΑ. Δε τους θεωρώ πολιτισμένους, αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση. Anyway, έχεις εντελώς άλλη λογική & νομίζω ότι με τις μέχρι τώρα απαντήσεις οι περισσότεροι κινούνται σε άλλη κατεύθυνση.
    Πάντως εγώ το κράνος το φοράω για την ασφάλεια μου & δεν είναι από Alex Pak ή τα σχετικά. & ναι για να πάρεις ένα καλό κράνος θες πολλά φράγκα εδώ στο Ελλαδιστάν. Κάποιος που έχει Varkadero δε σημαίνει ότι του ανήκει 100%. Οι δόσεις τρέχουν............
    & τέλος πάντων επαναλαμβάνω η τιμωρία έχει νόημα σαν έννοια αν πρώτα υπάρχει παιδεία. Αν απλά υπάρχει τιμωρία είναι να το πω απλά & με όμορφο τρόπο κοροϊδία.
    Αυτά φιλικά, & τέλος οι προσωπικές απαντήσεις από μένα.

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400

καλο το θρεντ!

δηλ. τοσα χρονια φωναζαμε οτι η πολιτεια δεν κανει τπτ (σποτακια) και τωρα που τα προβαλει γκρινιζαουμε που ο πρωταγωνιστής ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΜΕ ΞΥΣΤΡΕΣ!!!!!!

ε αι σταδιαλα πια, μονο γκρινια και αρνητισμός σε αυτη την χωρα πια!

αντι να βγουμε (εμεις οι ''συνηδητοποιημενοι μοτο/στες'') και να επιβραβευσουμε την προσπάθεια αυτή εστω και με τις ατελειές τις, γκρινίαζουμε και δημιουργουμε ενα κλιμα ''ε, δεν πατε να γ@#τε που οσο δεν ασχολουμε φωναζεται, ασχολουμε και παλι γκρινιαζεται'' στους ιθυνοντες τις συγκεριμενης καμπάνιας.....
    οκ δεν ειναι τελειο οπως θα επρεπε! ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
    (και θα ελεγα οτι για τα ελληνικά δεδομενα ειναι ΑΛΜΑ μπροστα...)

οσο για το θεμα παιδεια/αστυνομευση....τα εξής:
    ο ΚΟΚ ΔΕΝ ειναι ενα συνολο νομων με στοχο την καταπιεση του ατόμου! ειναι συνολο κανονων ωστε σε καθημερινη βαση εκαντοταδες χιλιαδες ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΑ ατομα με ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΑ οχηματα (ή χωρίς) να κινηθουν στον ιδιο χωρο με οσο το δυνατον μεγαλύτερη ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
    παραβιαση των κανονων συναπεγαται ΚΙΝΔΥΝΟ για ολους και πολυ περισσοτερο τους πιο ευαλωτους πεζους και μοτο/στες.

οποτε ΚΑΙ παιδεια χρειαζεται για την κατανοηση του παραπάνω ΚΑΙ σοβαρη* αστυνομευση για την τιμωρια των παραβατων.

σοβαρή= οχι τυχαια, οχι αποσπασματική, οχι επιλεκτική.....κα...

υγ: με το χερι στην καρδια...μαλλον ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ετσι ακριβώς ΔΕΝ θελουμε να ειναι η αστυνομευση διοτι μετα ΔΕΝ θα μπορουσαμε να κυκλοφορουμε τα υπερτουμπανα υπεροπλα μας, με της υπερτουμπανες εξατμισαρες μας στίς υπερτουμπανο διαδρομες μας...
    μαλλον μας ''βολευει'' σε μεγαλο βαθμο ΚΑΙ ΕΜΑΣ η ''χαλαρη'' αστυνομευση...
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

μα ΑΚΡΙΒΩΣ για αυτό το λόγο πάρα πολλοί μιλάνε για παιδεία και φρού-φρού κι αρώματα και απορρίπτουν την αστυνόμευση

γιατί έχουν ΠΟΛΥ λερωμένη τη φωλιά τους

η σχεδόν ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ αστυνόμευση, είναι ιδανική γι' αυτούς

σε πόσες χώρες της ευρώπης υπάρχει τέτοια ανοχή

- στο πέρασμα του κόκκινου φαναριού
    - στο διπλοπαρκάρισμα
    - στην έλλειψη κράνους
    - στην πειραγμένη εξάτμιση που ξεσηκωνει γειτονιές
    - στην ξηλωμένη πινακίδα στις μοτό
    - στη νευρική οδήγηση με σφήνες και αλλαγές λωρίδων χωρίς φλάς (καλα αυτό θεωρείται δεδομένο πια)
    - στις αναστροφές εκεί που απαγορεύεται
    - στην αντικανονική προσπέραση
    - στο πέρασμα δρόμων από πεζούς από ΟΠΟΥ να 'ναι

όποτε βρέθηκα στη γερμανία πριν κάτι χρόνια τα τυπάκια σε ΑΔΕΙΟ δρόμο δεν διέσχιζαν αν δεν άναβε γρηγόρης

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    μα ΑΚΡΙΒΩΣ για αυτό το λόγο πάρα πολλοί μιλάνε για παιδεία και φρού-φρού κι αρώματα και απορρίπτουν την αστυνόμευση

.....

όποτε βρέθηκα στη γερμανία πριν κάτι χρόνια τα τυπάκια σε ΑΔΕΙΟ δρόμο δεν διέσχιζαν αν δεν άναβε γρηγόρης

πιστεψε με οτι ΕΙΔΙΚΑ στην γερμανια θα εξακολουθουσαν να εχουν την ΙΔΙΑ συμπεριφορά και ΧΩΡΙΣ αστυνομια στους δρόμους!!!!

ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΕΙΑ!!!! και η οδηγική συμπεριφορά ειναι προέκταση την ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ νοοτοπίας τους.

αδερφε χρειαζεται ΚΑΙ τα δύο!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

οπωσδήποτε χρειάζονται και τα δύο, δεν το αμφισβητώ

αυτό που λέω συνοψίζεται στο "όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος"

σε λίγο θα βγει κάποιος και θα πει "μην τιμωρείτε τους κλέφτες, εκπαιδεύστε τους'

υπάρχει οδηγός που να ΜΗΝ ξέρει ότι είναι λάθος να περνάει με κόκκινο ή να μπλοκάρει μια λωρίδα με το διπλοπαρκάρισμα για να πάρει τσιγάρα από το περίπτερο;

σήμερα μια τύπισσα έβαλε το αλάρμ και πάρκαρε στην κηφισίας στο ύψος της αλεξάνδρας για να πάει στο περίπτερο, την είδα με τα μάτια μου

ίσως πιστεύει πως ένα ΙΧ, όταν έχει τα αλαρμ αναμμένα, δεν εμποδίζει

φτάνει από πίσω το λεωφορείο, ανοίγεται στη δεύτερη λωρίδα, βαριανασαίνει η κηφισίας για να πάρει η μαντάμ τσιγάρα ή τσίχλες

όταν ο άνθρωπος είναι γαϊδούρι, χρειάζεται την κατάλληλη αντιμετώπιση

έσφιξαν τα μέτρα για το κράνος και πλέον, όπως το υπολογίζω, 3 στους 4 φοράνε κράνος

το ίδιο θα γίνει και με τις άλλες παραβάσεις ΑΝ και ΟΤΑΝ η τροχαία το πάρει είδηση και ξυπνήσει

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    απο οσο λιγο τα ειδα στις ειδησεις μου φανηκαν λιγο <<σκληρα>>, και λιγο με ενοχλησαν γιατι δειχνουν σε φορεια, με γυψους κλπ κλπ..
    ισως ομως καλα τα καναν ετσι, και περναει το μυνημα χωρις να δειξει απιστευτη ωμοτητα.

θα δειξει..

οπως και να χει η κινηση επικροτειται απο μενα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι πρέπει να γνωρίζω για την ασφάλεια του κράνους
    από requiem στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2014, 02:37
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2008, 20:44
  3. Συμβουλες για οδικη ασφαλεια!!!!!!!!!!
    από OzZzZzY στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2008, 12:51
  4. Μέγαρα λοιπόν....πολλές σκέψεις για την ασφάλεια..
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2005, 06:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF