πωωω καλα ξεμπερδεματα φιλε![]()
+100000
σε οτι λενε τα παιδια απο πάνω, σιγα μην τους ζητησεις και συγγνωμη....
βρες ενα καλο δικηγορο και ΔΗΛΩΣΕ το ατυχημα στην ασφαλιστικη, ΚΑΛΥΠΤΕΣΕ για δικαστικα εξοδα...
φιλε μην μασησεις και ΜΗΝ το αφησεις ετσι...... περνα στην επιθεση![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
Ειναι να μην σου κατσει στραβη...![]()
Ειδικα με τους παππουδες και τις γιαγιαδες![]()
Τα βλεπεις ολα κολλιωμενα....
Τεσπα ..... μεσ στην ολη την μ@λ@κι@ καλα σου εκατσε αφου χτυπησε λιγο...![]()
Artistas Email me!!!!
Δεν βαρεθηκα τις διαταγες..Βαρεθηκα αυτους που δινουν τις διαταγες..
Death is certain..life is not..:a24:
μαλον κατι τετοιο θα κανω...... χωρισ πλακα ομως με εχει πιασει μια φοβια...... και να φανταστειτε οτι δουλευω delivery 3 χρονια και δεν εχω παθει τετοια νηλα.... παιδες χιλια ευχαριστω για τις συμβουλες....... θα μιλησω αυριο με τον δικηγορο μου να δω τι θα μου πει και αυτοςΑρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
αποψη μου...
κανε μηνυση και ζητα...βλαβες για πλαστικα κτλ...
βλαβη για ρουχισμο...
και το πιο σημαντικο...ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ποσου 500.000? επειδη εχεις ,εφιαλτες οτι επεσες απο την μηχανη και τραυματιστηκες...καθε φορα που πιανεις μηχανη τρεμεις,οδηγας και σκεφτεσαι οτι θα σου πεταχτει πεζος...πηγαινε σε ενα τρελογιατρο επανειλημενα,και πες του αυτα...
παρε τις αποδειξεις και αν πατε δικαστικα σκισε τα ραματα στους συγγενεις και στο συστημα...
το πραγμα θα βγει στα καναλια και θα τα παρεις τα λεφτα...
χαρτι απο νοσοκομειο και αστυνομια ειναι οι ασσοι σου...
σκιστους τα ραματα....δεν ετρεχες και προσπαθησες να τον αποφυγεις...
παρε δικηγορο απο αθηνα...οχι ντοπιο
thnx
καιρναω
![]()
![]()
στην χαλκιδα!!!!
live as if u die tomorow...
learn as if u live forever...
Εχουν δίκιο οι προλαλήσαντες . Τρέχα στην ασφαλιστική σου και κάνε απευθείας δήλωση , αν δεν έχεις κάνει , και γράψε στις παρατηρήσεις πως πετάχτηκε από το πουθενά και πως δεν ήτνα στην διάβαση πεζών . Απαίτησε δε και τη σχετική κάλυψη για ζημιέςκαι ηθική βλάβη ...
καλα ξεμπερδεματα αλλα οπως ειπε και καποιος αλλος πιο πανω. ΜΗΝ σε ψαρωνουν. εφταιγε ο παππους. Συνυπαιτιοτητα ομως θα εχεις λογω του οτι ηταν πεζος. κυνηγησε το.
![]()
Ρε devil αφού "έφταιγε ο παππούς" πώς είχει "συνυπαιτιότητα" ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εφταιγε ο παππους. Συνυπαιτιοτητα ομως θα εχεις λογω του οτι ηταν πεζος.
Πόσες φορές θα το πούμε, αυτό ΔΕΝ είναι αυτονόητο.
Ο πεζός άλλες φορές μπορεί να έχει 100% δίκιο, και άλλες να έχει 100% άδικο.
Πάντως με αυτά:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ΜΗΝ σε ψαρωνουνσυμφωνώ απόλυτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
κυνηγησε το
![]()
Φίλε μου παρε την έκθεση της αστυνομίας στα χέρια σου με κάτοψη του δρόμου και σχεδιάγραμμα της αστυνομίας με τη θέση του παππού και της μοτοσυκλέτας και πήγαινε να κάνεις αμέσως δήλωση στην Ασφάλεια σου και μήνυση στην αστυνομία . Μη ξεχνας πως όποιος κάνει μήνυση πρώτος ειναι και ο ευνοημένος, έπειτα βάση κάποιου νόμου που είχε βγει οι πεζοί που δεν περνάνε απο διαβάσεις είναι παράνομοι , αυτο θα στο πει και ο δικηγορος σου.
πράξε έξυπνα , μπορεί να κλαίγαν εσένα εξαιτίας ενός ανεγκέφαλου....
gioypiii
Σιγά μη τον πληρώσεις κ για 18άρη!!!!!την έχω πάθει κ γώ με γέρο..Πήγαινε σένα γιατρό κ πές ότι έχεις ζαλάδες έντονες,οι οποίες σχεδόν ποτέ δεν βρίσκονται...Κράτα τα χαρτιά κ μήνυσε τον τον φούστη...Βιαζόταν να δείξει τη ψαριά του??Αν έσπαγες κανα κεφάλι???Ως πότε θα αντιμετοπιζόμαστε σαν αλητόπαιδα που φταίνε πάντα???
ΖΗΣΤΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!!!!!