Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 50

Θέμα: Χτυπησε απο πισω αμαξι με 100χλμ/ω στην Αττικη οδο, και δεν επεσε!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ηταν τυχερος και μπραβο του που την κρατησε.

ολα τ'αλλα ειναι

Αρχικά δημιουργήθηκε από S16
    Αμα ο φιλος σου επεσε πισω απο το αμαξι (και οχι στο πλαι) και δεν υπαρχουν αυτοπτες μαρτυρες, τοτε φταιει ο φιλος σου.
    Αφου γλυτωσε τα χειροτερα και δεν επεσε...παμε παρακατω.

δυστηχως όπως και να έχει πάντα ο πίσω φταίει....

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Να μου στείλετε αμέσως
    α) Πινακίδα κυκλοφορίας
    β) Αρ. δελτίου ταυτότητας
    γ) Προεραιτικά .... αν υπάρχει ........ αρ. διαβατηρίου
    γιατί συμπληρώνω ένα Lotto και ένα Joker και ψάχνω έμπνευση !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από tony otis
    ρε μαθετε να μιλατε εδω μεσα και να μην ειστε καφροι!!!Φιλε μας λες μια ιστορια ...οκ.μετα τι το θελεις το οποιος θελει ας με πιστεψει ,οποιος δεν θελει στα @@ μου.Μην ειστε καφροι(ξανα).αν οδηγατε οπως μιλατε καλυτερα να μην τα κανετε και τα 2.

Ευχαριστω για το μαθημα ζωης Ω μεγα διδασκαλε
    Τωρα πηγαινε σπαμαρε αλλου plz

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από S16
    Φταει.
    Αν δεν υπαρχουν μαρτυρες δεν μπορει να αποδειξει οτι αλλαξε τελευταια στιγμη λωριδα.
    Ο αυτοκινητοβιος θα πει οτι πηγαινε και ο αλλος επεσε απο πισω του.

Μιλαω για τα σεναρια που θα παιχτουν με αστυνομια και ασφαλειες.

Στην πραξη προφανως και δε φταιει ο φιλος σου, αλλα ειναι απο τις περιπτωσεις που αμα τις κυνηγησεις θα βγεις χαμενος.
    Οι καμερες της ΑΟ γραφουν σε βιντεο? η απλα παρακολουθουν στις οθονες το τι γινεται?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

αυτό θα έλεγα κι εγώ....αν υπήρχε καμιά κάμερα εκει κοντά και να κατέγραψε το περιστατικό με την πινακίδα του καραγκιόζη!

ΠΡΟΣΟΧΗ παίδες.

Και ευτυχώς και κρατήθηκε όρθιος και δεν έσκασε κάτω να τον περάσουνε και άλλα αμάξια απο πάνω με 400 km/h που πάνε στην Α.Ο. αρκετοί!
    CALCULATOR ISLAND

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αφού την γλύτωσε πάλι καλά!
    Θα ασπρισαν οι τρίχες του του ανθρώπου...

Ο φόβος να σε πατήσουν σου δίνει τρομερή δύναμη....μου θύμισες προπερσι που με χτύπησαν από πίσω στην Εθνική και κατάφερα να την γλυτώσω.

Προσοχή και πάλι προσοχή!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

για να μην πώ για τπτ περιστατικά ala Tropeas......μπρρρρρρ :hypnotize
    CALCULATOR ISLAND

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober

Re: Χτυπησε απο πισω αμαξι με 100χλμ/ω στην Αττικη οδο, και δεν επεσε!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER

Ο ΒΛΑΚΑΣ οδηγος του αμαξιου(νεαρος), αντι να πατησει γκαζι να φυγει μπροστα, μολις απεγκλωβιστηκε, ΞΑΝΑΠΑΤΑΕΙ φρενο και ο φιλος μου ΞΑΝΑΠΕΦΤΕΙ απο πισω, και αντε παλι τα ιδια

Εντυπωση του εκανε οτι ο βλακας με το αυτοκινητο, μολις ειδε οτι δεν επεσε, αντι να σταματησει να δει τι εγινε, συνεχισε κανονικα την πορεια του
    ΕΛΕΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕ!!!!

Απαραδεκτος!!Αντι να κανει δεξια (με την πρωτη ευκαιρια που 8α ηταν ασφαλες εννοειται) για να τσεκαρει το φιλο σου που του κοπηκε η χολη , να ζητησει ενα συγγνωμη ή εστω κατι απολογητικο, σου λεει ''α..ενταξει! αφου δεν τον σκοτωσα ας φυγω τωρα που εχω ευκαιρια!!''

Επισης ΠΟΣΟ ΖΩΩΝ ειναι για να ξαναφρεναρει??!!!????Δεν του εφτανε η πρωτη φορα???

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Re: Re: Χτυπησε απο πισω αμαξι με 100χλμ/ω στην Αττικη οδο, και δεν επεσε!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    ΕΛΕΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕ!!!!

Απαραδεκτος!!Αντι να κανει δεξια (με την πρωτη ευκαιρια που 8α ηταν ασφαλες εννοειται) για να τσεκαρει το φιλο σου που του κοπηκε η χολη , να ζητησει ενα συγγνωμη ή εστω κατι απολογητικο, σου λεει ''α..ενταξει! αφου δεν τον σκοτωσα ας φυγω τωρα που εχω ευκαιρια!!''

Επισης ΠΟΣΟ ΖΩΩΝ ειναι για να ξαναφρεναρει??!!!????Δεν του εφτανε η πρωτη φορα???

Aυτο ειναι το θεμα
    Παλια εβλεπες μονο καμια κυριουλα ή κανα γερο να ειναι ασχετοι
    Τωρα εχω παρατηρησει οτι βλεπω ολοενα και πιο νεους να ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΟΥΛΑΔΙΑ
    Παρατηρηστε το

Re: Re: Re: Χτυπησε απο πισω αμαξι με 100χλμ/ω στην Αττικη οδο, και δεν επεσε!!!!

Aυτο ειναι το θεμα
    Παλια εβλεπες μονο καμια κυριουλα ή κανα γερο να ειναι ασχετοι
    Τωρα εχω παρατηρησει οτι βλεπω ολοενα και πιο νεους να ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΟΥΛΑΔΙΑ
    Παρατηρηστε το
    δεν είναι αυτό φίλε μου απλά έχει αυξηθεί ο αριθμός των αυτοκινήτων πάρα πολύ, ιδιέτερα εδώ στην αθήνα και επιπλέον όλοι πέρνουν από ένα αυτοκίνητο σήμερα είναι υπολογισμένο με μαθηματική ακρίβεια ότι θα χειροτερεύουν συνέχεια τα πράγματα όσο περνάει ο καιρός. απλά πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 1004 και όχι 14 όπως λέγαμε παλιότερα.

Re: Re: Re: Re: Χτυπησε απο πισω αμαξι με 100χλμ/ω στην Αττικη οδο, και δεν επεσε!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    δεν είναι αυτό φίλε μου απλά έχει αυξηθεί ο αριθμός των αυτοκινήτων πάρα πολύ, ιδιέτερα εδώ στην αθήνα και επιπλέον όλοι πέρνουν από ένα αυτοκίνητο σήμερα είναι υπολογισμένο με μαθηματική ακρίβεια ότι θα χειροτερεύουν συνέχεια τα πράγματα όσο περνάει ο καιρός. απλά πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 1004 και όχι 14 όπως λέγαμε παλιότερα.

Συμφωνω, αλλα δεν ειναι τυχαιο πως παλιοτερα οδηγουσαν καλυτερα, και μαλιστα με χειροτερα αμαξια
    Ισως γιατι τοτε δεν εδιναν ΟΛΟΙ διπλωμα με λαδωμα
    Πλεον ειναι ΚΑΝΟΝΑΣ
    ''Δωσε μωρε να εισαι σιγουρος...''

Re: Re: Re: Re: Re: Χτυπησε απο πισω αμαξι με 100χλμ/ω στην Αττικη οδο, και δεν επεσε

Συμφωνω, αλλα δεν ειναι τυχαιο πως παλιοτερα οδηγουσαν καλυτερα, και μαλιστα με χειροτερα αμαξια
    Ισως γιατι τοτε δεν εδιναν ΟΛΟΙ διπλωμα με λαδωμα
    Πλεον ειναι ΚΑΝΟΝΑΣ
    ''Δωσε μωρε να εισαι σιγουρος...''
    οδηγούσαν καλύτερα όχι για το λόγω του λαδώματος (τα ίδια γινόντουσταν και παλιά, αθάνατος έλληνας τι να λέμε τώρα, χώρια που και να μη να λαδώσεις πιστεύεις οτί είναι μαθήματα οδήγησης αυτά που γίνονται ή απλά σε μαθαίνουν πως να περάσεις τις εξετάσεις σταμάτα-ξεκίνα και παρκάρισμα??????) αλλά γιατί τώρα δημιουργούνται μεγάλες ουρές αυτοκινήτων και προσπαθούν όλοι κάνοντας σφήνες από εδώ και απο κει αλλάζοντας λωρίδες να ξεκολήσουν από την κίνηση (που στο τέλος ακριβώς την ίδια ώρα κάνουν αλλά έχουν αυτή την αίσθηση) και αλλάζοντας πολύ περισσότερες φορές λωρίδα πολλοί περισσότεροι οδηγοί σε πολύ περισσότερους δρόμους είναι πάλι μαθηματικά σίγουρο ότι πολλοί περισσότεροι θα κάνουν μ@λακία γιατί πολλοί περισσότεροι δεν θα κοιτάξουν τους καθρεύτες τους και πολλοί περισσότεροι μοτοσυκλετιστές θα χτυπήσουν.

αυτό είναι το πρόβλημα!!!!!!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Χτυπησε απο πισω αμαξι με 100χλμ/ω στην Αττικη οδο, και δεν ε

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    οδηγούσαν καλύτερα όχι για το λόγω του λαδώματος (τα ίδια γινόντουσταν και παλιά, αθάνατος έλληνας τι να λέμε τώρα, χώρια που και να μη να λαδώσεις πιστεύεις οτί είναι μαθήματα οδήγησης αυτά που γίνονται ή απλά σε μαθαίνουν πως να περάσεις τις εξετάσεις σταμάτα-ξεκίνα και παρκάρισμα??????) αλλά γιατί τώρα δημιουργούνται μεγάλες ουρές αυτοκινήτων και προσπαθούν όλοι κάνοντας σφήνες από εδώ και απο κει αλλάζοντας λωρίδες να ξεκολήσουν από την κίνηση (που στο τέλος ακριβώς την ίδια ώρα κάνουν αλλά έχουν αυτή την αίσθηση) και αλλάζοντας πολύ περισσότερες φορές λωρίδα πολλοί περισσότεροι οδηγοί σε πολύ περισσότερους δρόμους είναι πάλι μαθηματικά σίγουρο ότι πολλοί περισσότεροι θα κάνουν μ@λακία γιατί πολλοί περισσότεροι δεν θα κοιτάξουν τους καθρεύτες τους και πολλοί περισσότεροι μοτοσυκλετιστές θα χτυπήσουν.

αυτό είναι το πρόβλημα!!!!!!
    Δεν μιλαω για τον εκνευρισμο σε συνθηκες μποτιλιαρισματος, που και εγω εχω πιασει τον εαυτο μου να κανει αχρηστες κινησεις, αλλα για την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να οδηγησεις ακομα και μονος σου
    Τους κοιτας στον προσωπο και καταλαβαινεις οτι ΔΕΝ το κατεχουν το αθλημα
    Εχω φιλο που μπορει να κατσει μες την μεση της λεοφωρου, και να μην ξερει τι να κανει
    Για τετοια ασχετοσυνη μιλαμε, για κουλαμαρα, εχει εξαπλωθει σαν επιδημια

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Χτυπησε απο πισω αμαξι με 100χλμ/ω στην Αττικη οδο, και δ

Δεν μιλαω για τον εκνευρισμο σε συνθηκες μποτιλιαρισματος, που και εγω εχω πιασει τον εαυτο μου να κανει αχρηστες κινησεις, αλλα για την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να οδηγησεις ακομα και μονος σου
    Τους κοιτας στον προσωπο και καταλαβαινεις οτι ΔΕΝ το κατεχουν το αθλημα
    Εχω φιλο που μπορει να κατσει μες την μεση της λεοφωρου, και να μην ξερει τι να κανει
    Για τετοια ασχετοσυνη μιλαμε, για κουλαμαρα, εχει εξαπλωθει σαν επιδημια
    μπορεί να έχεις και δίκιο απλά εγώ όπως και οι περισσότεροι φαντάζομαι εδώ μέσα αμέτρητες φορές έχω φτάσει κοντά στο να πάθω ατύχημα λόγω τις μ@λ@κίας που κάνουν πολλοί οδηγοι που εκνευρίζονται με το μποτιλιάρισμα και για μένα που το ζω καθημερινά είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα μου και ο μόνος λόγος που φοβάμαι μη σκοτωθώ με τη μηχανή μου και ρε γαμώτο ξέρω από πριν ότι αν σταματήσω να βρίσω ή να ζητήσω τα ρέστα σε κάποιον που κάνει κάτι τέτοιο που κινδυνεύει η ζωή μου ακούω πάντα το ίδιο : ΣΥΓΝΩΜΗ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ και μετά φεύγω χωρίς να το συνεχίσω μουρμουρόντας από μέσα μου πάντα το ίδιο : ΠΩΣ ΜΕ ΕΙΔΕΣ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΜ@Λ@ΚΑ/ΣΜΕΝΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕΣ ΚΑΝ ΤΟΝ Γ@ΜΟΚΑΘΡΕΥΤΗ ΣΟΥ απλά δεν το συνεχίζω ποτέ γιατί ξέρω πως δε θα βγάλω άκρη.

και ξαναέρχομαι στο αρχικό δυστηχώς έτσι έχουν τα πράγματα και δυστηχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να αλλάξουμε τίποτα στην οδήγηση των άλλων μα μπορούμε να πούμε για μας τους ίδιους συμπεριλαμβανομένου και μένα και του φίλου σου :

κάλα αυτός έκανε μ@λ@κία και δεν πρόσεχε, εγώ ο μ@λ@κας αφού το ξέρω οτί οι μισοί που οδηγούν είναι ζώα γιατί δεν πρόσεξα αρκετά και έβαλα τον εαυτό μου σε κίνδυνο, άλλη φορά θα προσέχω ακόμα περισσότερο.

μην παρεξηγήσεις τα λόγια μου δε λέω οτι έφταιγε ο φίλος σου και ούτε τον βρίζω λέω απλά πως κακως μεν αλλά εμείς οι μοτοσυκλετιστές δεν πρέπει να προσέχουμε μόνο την οδηγησή μας πρέπει ταυτόχρονα να προσέχουμε και να περιμένουμε από πριν τη μ@λακία που θα κάνει ο άλλος οδηγός ώστε όταν την κάνει να την αποφύγουμε.

αν με ρωτήσει κάποιος και γιατί πρέπει δηλαδή εμείς να προσέχουμε και για τους άλους και όχι μόνο για μας η απάντηση είναι απλή: ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ γιαυτό.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2010, 16:37
  2. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2009, 15:00
  3. ΜΕ 200 ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ
    από blueangel στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2009, 19:45
  4. ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ Cbr600fs ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ!!
    από SurferN στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2008, 16:24
  5. Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2008, 12:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ