επιτέλους και ενας ανοιχτομυαλος ανθρωπος...
και κουκλι ειναι
και στριφτερο ειναι
και ανετο για δυο
και αρκετα ξεκουραστο για ταξιδι
και ξεχωριστο
και δε θα ''παλιωσει'' μεσα σε ενα χρονο
και φρεναρες διαθετει
και
και
και.......
τωρα θα μου πεις, ναι ρε φιλε, αλλα BMW.....
εχεις δικιο, εγω λεω να παρεις το δικο μου fazer...![]()
εισαι και περιεργος ρε αδερφακι μου, δεν παιρνεις κι εσυ ενα τηλεφωνο να σου λυθουν ολες σου οι αποριες....μιση ωριτσα σ' εχω, να δεις που θα διαλεξεις μηχανη, πριν τελειωσει ο καφες!
κανονικό είναι απλά στην φωτό φοράει το καπάκι πίσω. Απλά εκει που ειναι το καπάκι φαντάσου μια σέλα....ΟΧΙ αρκετά άνετο για συνεπιβάτη!!!! Εχει γίνει για να διακρίνει τον Sport χαρακτήρα του! Αν θέλεις άνεση για 2 πέρνεις...άλλο BMW!
CALCULATOR ISLAND
Αντε με το καλό!!![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Να πω την αλήθεια βλέπω ένα ίδιο με της φωτό στον Πειραιά, αλλά είναι μονόσελλο. Είναι πολύ όμορφο πάντως...:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
κανονικό είναι απλά στην φωτό φοράει το καπάκι πίσω. Απλά εκει που ειναι το καπάκι φαντάσου μια σέλα....ΟΧΙ αρκετά άνετο για συνεπιβάτη!!!! Εχει γίνει για να διακρίνει τον Sport χαρακτήρα του! Αν θέλεις άνεση για 2 πέρνεις...άλλο BMW!
Βυρωνάκο, γιατι βρε αγόρι μου βιάζεσαι? ε???
το μονόσελο ή δίσελο, είναι θέμα επιλογής...και όταν λέω άνετο, εννοείται πάντα για τα στάνταρ αυτής της κατηγορίας....δεν θα το συγκρίνουμε με LT, ούτε με FJR...
αν προσέξεις τη φωτογραφία, θα δεις ότι τα μπαρσπιέ του συνεπιβάτη είναι στη θέση τους...
εκτός αυτού, μπορείς να διαλέξεις και έκδοση με ενιαία σέλα αν δεν κανω λάθος, που είναι σαφως πιο άνετη..
άλλωστε το διαπιστώνεις κι απο την ύπαρξη μασιπιέ συνεπιβάτη!![]()
CALCULATOR ISLAND
Καλά ρε παιδιά μη βαράτε. Λάθος μου. Απλα σε φωτογραφίες το έχω δει μονόσελλο, ενώ και αυτό που βλέπω συχνά στον Πειραιά είναι monoposto.Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
Βυρωνάκο, γιατι βρε αγόρι μου βιάζεσαι? ε???
το μονόσελο ή δίσελο, είναι θέμα επιλογής...και όταν λέω άνετο, εννοείται πάντα για τα στάνταρ αυτής της κατηγορίας....δεν θα το συγκρίνουμε με LT, ούτε με FJR...
εσυ τώρα είσαι βαλτός έτσι?
προτιμώ βέβαι τη γυμνή έκδοση....
μα δεν είναι κουκλί?????
το έβαλα αυτο μιας και είναι αντίσοιχο του BMW (λέμε τώρα...για το μισό fering το λέω)
CALCULATOR ISLAND
ωραία, φτιάξε μας τη μερα!!!!
ε ρε δε θα ΄ρθει η μερα που θα φτιαξω ενα ???? ααααχχχχχ.....
Ενταξει το μηχανακι εχει μια πολυ μυστηρια γοητεια που προκυπτει απο την μοναδικοτητα του και την περιεργη του αιθηση.
Με το που το καβαλησεις ειναι σαν να σου λεει ανακαλυψε με.
Τωρα βεβαια μπορει να ανακαλυψεις τιποτα ανθρακες αντι θησαυρου, απλα κολησσα με το γεγονος οτι δεν ειναι αμεσα ''καταληπτο'' και ευκολο.
αυτα.