Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 32

Θέμα: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΘΟΥΣ Dainese

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    ραβεις το βελκρο στην επενδυση του μπουφαν, το θεμα ειναι το καλοκαιρι πως θα το κολας οταν δεν θα εχεις την επενδυση μπορεις να κανεις μια πατεντα να βαλεις ενα φερμουαρ να πιανει στο φερμουαρ της επενδυσης...

και σε δυο κοματια http://www.motocard.com/en/Articulos...?ref=M-0403201

με δυο βελκρο και εισαι οκ!!
    αυτα τα αλπαιν ειχα στο μυαλο μου.
    η επενδυση οπως κ η φοδρα του μπουφαν(για να τα εχεις κ τις ζεστες) δεν ξερω αν θα τα αντεξουν.μη σχιστουν.
    αυτο με το φερμουαρ δεν μπορω να φανταστω πως μπορει να γινει.

τοχετε κανει ρε παιδες ή τιποτα παρομοιο;;γιατι πολυ μου κακοφαινεται να μην εχω τιποτα στο στηθος κ πρεπει να βρω λυση.

"Με την καλή έννοια" Το avatar του/της Trans
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza

τοχετε κανει ρε παιδες ή τιποτα παρομοιο;;γιατι πολυ μου κακοφαινεται να μην εχω τιποτα στο στηθος κ πρεπει να βρω λυση.
    Μπορείς να δοκιμάσεις και σιλικόνη..... (με την καλή έννοια)

Το dainese θα το κάνω πρόβα σήμερα το απόγευμα που θα φεύγω για 3ήμερο... Εντυπώσεις, σχόλια κτλ από βδομάδα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans

Το dainese θα το κάνω πρόβα σήμερα το απόγευμα που θα φεύγω για 3ήμερο... Εντυπώσεις, σχόλια κτλ από βδομάδα
    για λεει για λεει

τι ειδους σιλικονη;κατευθειαν πανω στη "φοδρα;"

περιμενω κ εντυπωσεις.το νταινεζε εχεις το μονοκοματο ή τα δυο κομματια;

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
    για λεει για λεει

τι ειδους σιλικονη;κατευθειαν πανω στη "φοδρα;"

περιμενω κ εντυπωσεις.το νταινεζε εχεις το μονοκοματο ή τα δυο κομματια;
    Dainese Chest Protector από ότι είδα και στο site της εταιρείας υπάρχει ένα μονοκόματο μοντέλο... Κάποιος σε προηγούμενο μήνυμα (στο ίδιο thread) παράθεσε ένα chest protector se δύο κομμάτια της AlpineStars. Ίσως να εννοείς το συγκεκριμένο να υποθέσω....

Παλαιό μέλος

Trans σε περιμένουμε...

γιατι πολυ μου κακοφαινεται να μην εχω τιποτα στο στηθος κ πρεπει να βρω λυση => όταν έλεγα σιλικόνη εννοούσα εμφύτευμα!

Λοιπόν....

Μετά από ένα πήγαινε έλα στην Κύμη (νορμάλ απόσταση για δοκιμή) μπορώ να πω ότι:

Με το δερμάτινο, επένδυση, φούτερ, μακό μπλουζάκι ο θώρακας μπαίνει και δεν κουνιέται καθόλου. Εγώ όμως έχω και μια ιδαιτερότητα... εχώ και 5-6 κιλά παραπάνω οπότε το στομάχι μου έτσι κι αλλιώς εμποδίζει τον θώρακα να "πέσει".

Η κοπελιά μου όμως που είναι νορμάλ (όχι βόδι σαν εμένα) μου είπε ότι ούτε κι αυτή είχε πρόβλημα με το να της πέφτει (ο θώρακας) ή να την ενοχλεί. Άρα σε ότι αφορά την σταθερότητα τουλάχιστον για τον χειμώνα νομίζω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Σε ότι αφορά την άνεση... Ούτε που τον καταλαβαίνεις. Δεν με ενόχλησε καθόλου. Μπορώ να πω ότι πιο πολύ με ενοχλούσε το παντελόνι που δεν έκλεινε παρά ο θώρακας

Τώρα για το καλοκαίρι όπου η ενδυμασία θα είναι πιο ανάλαφρη δεν μπορώ να ξέρω το πως θα "στέκεται". Για τον χειμώνα όμως +1 από μένα

Και για να σας λυθεί η απορία έχω το προστατευτικό της dainese που είναι το ένα κομμάτι (μόνο) που απλά μπαίνει μέσα από το μπουφάν. Χωρίς λάστιχα κτλ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Το Dainese ειναι νεο προιον και υπαρχει ηδη και εδω με τιμη 60 ευρο. Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να ψαχνει καποιος να το κρεμασει απο καπου, περι ορεξεως ομως .............!!!!! Το βαζεις μεσα απο την φορμα και τελος. Τωρα αν καποιος το θελει και για καθημερινη χρηση, μαλλον αν το βαλει μεσα απο μπουφαν μου φαινεται αρκετο. Τα μπουφαν που φοραμε στη μηχανη ειναι συνηθως 'σφιχτα" στο σωμα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    Το Dainese ειναι νεο προιον και υπαρχει ηδη και εδω με τιμη 60 ευρο. Δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να ψαχνει καποιος να το κρεμασει απο καπου, περι ορεξεως ομως .............!!!!! Το βαζεις μεσα απο την φορμα και τελος. Τωρα αν καποιος το θελει και για καθημερινη χρηση, μαλλον αν το βαλει μεσα απο μπουφαν μου φαινεται αρκετο. Τα μπουφαν που φοραμε στη μηχανη ειναι συνηθως 'σφιχτα" στο σωμα.
    Σαν ακριβό μου ακόυγετε για 60 έουρα.. Έχω την εντύπωση πως αξίζει να παραγγελθεί από το link που παρέθεσα αρχικά... Προσωπικά το εμπιστεύομαι περισσότερο από το αντίστοιχο προστατευτικό της Colorι, προσωπική αίσθηση απλά...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από anixneyths
    Σαν ακριβό μου ακόυγετε για 60 έουρα.. Έχω την εντύπωση πως αξίζει να παραγγελθεί από το link που παρέθεσα αρχικά... Προσωπικά το εμπιστεύομαι περισσότερο από το αντίστοιχο προστατευτικό της Colorι, προσωπική αίσθηση απλά...

Αλήθεια ποιό μαγαζί το πουλάει στα 60 ευρώ;

Τελικά μάλλον αξίζει αν σκευτείς πως με τα μεταφορικά βγαίνει γύρω στα 70 ευρώ (59$ τιμή + 50.2$ μεταφορικά) / τιμή από kneedraggers.com.

Αν σου είναι εύκολο μας λες μαγαζί και διεύθυνση;

Παλαιό μέλος

trans δεν μας είπες πόσο το αγόρασες και από που; Ενδιαφέρομαι για άμμεση αγορά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Το ειδα σε εναν εκπαιδευτη του C.S.S και τον ρωτησα. Του στοιχησε 60 απο εξωτερικο. Εγω το βρηκα στο Dainese PRO (Καλιρροης) στην ιδια τιμη.-

Με μια δεκάρα τσακιστή..! Το avatar του/της kost rider
    το velcro που είναι; Έκανε λάθος πριν ο φίλος που είπε πως έχει και velctro;
    oχι δεν εκανα λαθος το βελκρο ειναι απτην πισω πλευρα και δεν φαινεται στην φωτο του link.Οντως εχει 27 και μου το αφησαν 25.
    Οδηγουμε μοτοσυκλετα γιατι εχουμε αναγκη απο νορεπινεφρινη..

trans δεν μας είπες πόσο το αγόρασες και από που; Ενδιαφέρομαι για άμμεση αγορά.
    Το πήρα από την γνωστή "αποθήκη" στην Ηλιούπολη. Το τηλ το βρίσκεις εύκολα αν κάνεις ένα search εδώ (δεν το θυμάμαι). Τιμή να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι καθόλου. Αλλά δεν νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά από τα 60 euro. Πάρε ένα τηλέφωνο τα παιδιά και ρώτα τους. Sorry που δεν μπόρεσα να σε διαφωτίσω

Παλαιό μέλος
    Το πήρα από την γνωστή "αποθήκη" στην Ηλιούπολη. Το τηλ το βρίσκεις εύκολα αν κάνεις ένα search εδώ (δεν το θυμάμαι). Τιμή να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι καθόλου. Αλλά δεν νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά από τα 60 euro. Πάρε ένα τηλέφωνο τα παιδιά και ρώτα τους. Sorry που δεν μπόρεσα να σε διαφωτίσω
    χρήσιμα όλα αυτά αλλά εγώ που δεν μένω Αθήνα δεν έχω ιδέα για το ποιά αποθήκη μιλάς... Το μαγαζί πάντως στην Καλλιρόης (Dainese Pro) το γνωρίζω μιας και το έχω επισκευτή, είναι από τα κορυφαία του είδους και τα παιδιά μέσα ευγενέστατα...

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Φιλικά,
    Αλέξανδρος

The most Bin's WINS !!! Το avatar του/της lkol
    Αρχικά δημιουργήθηκε από max2000
    Δες αυτό 240 ευρώ στην Καλλιρρόης

http://www.dainese.com/eng/articolo....875793/1875794

http://www.dainese.com/img/Gilet-Wave2Nek-1875793-A.jpg

Εισαι σίγουρος για τις τιμές?
    Γιατί εγώ τους πήρα χθες τηλέφωνο κ μου είπαν 400 ευρά :hypnotize
    .... κ παραξενεύτηκε ο τύπος που έβαλα τα γέλια.

Σημειώνω ότι τιμή πώλησης στο site της Dainese είναι 250 ευρώ

Τεσπα, θα περάσω σήμερα από κοντά να δω μήπως καταλάβαμε λάθος

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF