Ιππεας - Transporter![]()
Οι περισσότεροι αναβάτες δυστυχως έίμαστε κάφροι στην οδήγηση...σε αυτό φτένε πολλα...το κεφάλι μας,οι δρόμοι,η κίνηση,τα 150+ άλογα/180κιλλα και πολλά αλλα.Σίγουρα όλοι έχετε πιάσει τον εαυτο σας να κάνει τις απίστευτες μαλακίες στον δρόμο τελείως αυθόρμητα,χωρίς σκέψη για τις συνέπειες,ακόμα δεν φτέει ούτε η έληψη πίστών κλπ. (δείτε τους τύπους που φεύγουν απο τα μέγαρα και πάνε με 280 στις βοηθητικές λωρίδες...
Ετσι είναι η μηχανή....και γιαυτο τις καβαλάμε.
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
όχι μοτοχρήστες...μοτομαλάκες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Για να καταλάβω, εσύ ερχόσουν από Λιοσίων κ το τδμ κατέβαινε από Ιουλιανού
παραβιάζοντας το κόκκινο, σωστά?
τέσπα,υπάρχουν και ζώα πάνω σε δίκυκλα και κάτι τέτοια εγώ δεν τα θεωρώ
μοτοσυκλετιστές αλλά μοτοχρήστες...
![]()
![]()
![]()
![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ξεκολα ρε φιλε.Ειπες χαζομαρα και στην ειπε κι ο αλλος.Δεν παιζει κανεναν απολυτως ρολο το τι μηχανη καβαλαει ο καθενας.Ο καφρος ειναι καφρος ειτε πανω σε παπι ειτε σε τδμ.Αν και τους τδμαδες απ οσο βλεπω στο δρομο καθημερινα μαλλον για ησυχους και μετρημενους τους κοβω.
![]()
![]()
![]()
Ναι αλλα δεν ειναι τυχαιο, οτι οι συγκεκριμενοι μαλακες, παιρνουν και συγκεκριμενες μηχανες![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
οι τυποι επανω σε TDM,VARADERO,BMW και λοιπων κυβικων ανω των 900-1000 θεωρουνται ατρωτοι και βασιλιαδες των δρομων...κατι αντιστοιχο των τζιπατων.....
αληθεια ποσο μυαλο θελει να παρεις 1000αρα οταν περνας το 100% των χιλιομετρων σου στην Αθηνα???
το ιδιο και για τους τζιπαδες που δεν πανε στα βουνα...
μετα ψαχνετε για τηρηση ΚΟΚ και προτεραιοτητας?
εδω η μαλακια - ασχετοσυνη εχει χτυπησει διαγαλαξιακο ρεκορ...
(επειδη εχω 650cc και τζιπ,δεν το λεω απο κομπλεξ)
παρακαλώ?? πως με είπατε??? άτρωτο βασιλιά ?? ...καλό !!
Oταν ανοιξα το θέμα αυτο δέν περίμενα κάτι τετοιο...
Αν αρπαζόμαστε με το παραμικρό σχόλιο του καθενός που κ στην τελική μπορεί να μην ξερει να διατυπώσει σωστα την αποψη του...τότε δικαιολογούντε οι πυροβολισμοί στα φανάρια & οι σφαλιάρες....
No me acuerdo lo que paso,Ni me di cuenta ni que me pico,Todo da vueltas como un carrusel,Locura recurre todita mi piel
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanosVIB
Αν αρπαζόμαστε με το παραμικρό σχόλιο του καθενός που κ στην τελική μπορεί να μην ξερει να διατυπώσει σωστα την αποψη του...τότε δικαιολογούντε οι πυροβολισμοί στα φανάρια & οι σφαλιάρες....![]()
![]()
![]()
I'm a mean machine drinking gasoline...
Δυστυχώς φίλε αυτός είναι ο νεοέλληνας... πάντα η δική του άποψη είναι πιο σοφή και πιο ορθή από του άλλου. Και φυσικά δεν χρειάζεται καν να τη παραθέσει απλά αρκείται στο να ειρωνεύεται τον συνομιλητή του. Είτε είναι στα φανάρια... είτε στο γήπεδο... είτε ακόμη και στο ίντερνετ.Αρχικά δημιουργήθηκε από PanosVIB
Αν αρπαζόμαστε με το παραμικρό σχόλιο του καθενός που κ στην τελική μπορεί να μην ξερει να διατυπώσει σωστα την αποψη του...τότε δικαιολογούντε οι πυροβολισμοί στα φανάρια & οι σφαλιάρες....
Τί ψάχνετε να βρείτε?Η μαλακία βασιλέυει εκεί έξω και καλό είναι να το έχουμε στο μυαλό μας πριν καν βάλουμε μπρος το οποιοδήποτε όχημά μας.
Τα ''φρούτα'' αρχίζουν και ευδοκιμούν με το που ανοίγει ο καιρός.
Δυστυχώς το καλοκαίρι έχει και τα άσχημά του σε ό,τι αφορά την μοτοσυκλέτα![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
(spam mode on) Aggelos avatar RULES (spam mode off) Εμπνευσμένο απο το απαγορευμένο επεισόδιο των mythbusters????
Οσο ανοίγει ο καιρός όλο και περισσότεροι "μοτοχρήστες" βγαίνουν στους δρόμους. Αυτοί θέλουν περισσότερη προσοχή ακόμα και από ταρίφα σε λεοφωριολωρίδα![]()
![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Οκ πες μας λοιπον τι μηχανη να αγορασουμε για να μη μας θεωρεις μ@λ@κες.Μας ψιλοκουφανες αλλα δεν πειραζει.Αποκριες εχουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ναι αλλα δεν ειναι τυχαιο, οτι οι συγκεκριμενοι μαλακες, παιρνουν και συγκεκριμενες μηχανες![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Kατσε ρε συ, δηλαδη πιστευεις οτι ΔΕΝ ειναι ετσι?Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Οκ πες μας λοιπον τι μηχανη να αγορασουμε για να μη μας θεωρεις μ@λ@κες.Μας ψιλοκουφανες αλλα δεν πειραζει.Αποκριες εχουμε.
![]()
Αφου μεχρι και οι πετρες ξερουν οτι τα ιδια ατομα, αγοραζουν συγκεκριμενες μηχανες, συγκεκριμενα αμαξια, και πηγαινουν και σε συγκεκριμενα μαγαζια
Δεν ειμαι εγω αυτος που τα βγαζει απο το μυαλο του, απλα καταγραφω οτι βλεπω μπροστα μου
Και δεν ειπα οτι εχω προβλημα με τις μηχανες, οσο και αν δεν θα τις αγοραζα ποτε
Με το συγκεκριμενο ειδος αγοραστων τα εχω, που καλυτερα να μην τις αγοραζαν ποτε
Δεν τους θελω μες την ρατσα μου
Τι να σου πω ρε μαστορα.Δεν κρινω τον αλλον απο τη μηχανη του η τη μουρη του.Ο μ@λ@κας θα την κανει τη μ@λακια στο δρομο οτι και να καβαλαει.Μιλαω παντα για μηχανες κι οχι για αυτοκινητα.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Kατσε ρε συ, δηλαδη πιστευεις οτι ΔΕΝ ειναι ετσι?
Αφου μεχρι και οι πετρες ξερουν οτι τα ιδια ατομα, αγοραζουν συγκεκριμενες μηχανες, συγκεκριμενα αμαξια, και πηγαινουν και σε συγκεκριμενα μαγαζια
Δεν ειμαι εγω αυτος που τα βγαζει απο το μυαλο του, απλα καταγραφω οτι βλεπω μπροστα μου
Και δεν ειπα οτι εχω προβλημα με τις μηχανες, οσο και αν δεν θα τις αγοραζα ποτε
Με το συγκεκριμενο ειδος αγοραστων τα εχω, που καλυτερα να μην τις αγοραζαν ποτε
Δεν τους θελω μες την ρατσα μου
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Τι να σου πω ρε μαστορα.Δεν κρινω τον αλλον απο τη μηχανη του η τη μουρη του.Ο μ@λ@κας θα την κανει τη μ@λακια στο δρομο οτι και να καβαλαει.Μιλαω παντα για μηχανες κι οχι για αυτοκινητα.
![]()
Ουτε εγω κρινω απο την μηχανη, αλλα απο το συνολικο στυλακι
Δηλαδη πρεπει να δω προσωπο πρωτα....
....και δυστυχως βλεπω σχεδον παντα αυτη την εκνευριστικη σκατοφατσα :a37:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Αυτη τη μαλακια την σκεφτοσουν πολλη ωρα πριν την πεταξεις η σου βγηκε αυθορμητη?
φιλε πολυ μαλακια θεωρω να εχεις παρει τετοια μηχανη και για μοστρα να μην φορας κρανος..για να δει το καθε πικραμενο γκομενακι,οτι καβαλας εργαλειο...επειδη το 90% των γυναικων ξερουν τις δυο παραπανω μηχανες...γι αυτο το ανεφερα...
επισης χοντροι μαλακες ειναι οσοι παιρνουν τα παραπανω μοτερια για χρηση 100% μεσα στην αθηνα...(ενοειται και εδω παιρνει μπαλα ολα τα 900-1000αρια που οδηγουνται στο ιδιο ποσοστο μονο μεσα στην πολη...)
αποψη μου,πρεπει να εχεις μεγαλο κάλο..το βλεπω οικονομοτεχνικα..μεγαλη ασφαλεια,σημα,ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ,μεγεθος,service,αναλωσιμα-λαστιχα κτλ..
ενω κανεις την δουλεια σου μεχρι τα 650cc..παντα για μεσα στην πολη μιλαω...ουτε καις,και παει καλα απο δυναμη,και χωρας παντου,και πολλα αλλα πλεονεκτηματα...
απο αυτη την πλευρα του νομισματος μιλαω!!!
αν κανεις μικτη χρηση ταξιδακια κοντινα ή μακρινα και χρηση μεσα στην πολη τοτε ολα καλα..
αλλα ειπα...ειναι σαν να παρω TOYOTA LAND CRUISER και να παω αντι εστω μια φορα το χρονο σε βουνο,καλλιθεα - Κολωνακι...αλλα καλα θα κανεις να μην απομονωνεις μια φραση μου αλλα ολο το κειμενο που εγραψα...εκτος αν ανηκεις στην παραπαμω κατηγορια του 100% κινηση μεσα στην πολη και θιχτηκες...
πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).