Έτσι είναι! Έπεσε ο χαρταετός, μπλέχτηκε το σκοινί; Στα @@ μου! Εγώ να φύγω και δε γ@μιέται![]()
Πάλι καλά που τη γλίτωσες τόσο φθηνά...![]()
Έτσι είναι! Έπεσε ο χαρταετός, μπλέχτηκε το σκοινί; Στα @@ μου! Εγώ να φύγω και δε γ@μιέται![]()
Πάλι καλά που τη γλίτωσες τόσο φθηνά...![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
ας μας πει καποιος, καποτε ποιος ασχολειται και με τι ? να ξερουμε ποιος εχει ευθυνες σε αυτην την χωρα.
για τους δρομους που ειναι χαλια δεν εχει κανεις ευθυνη, για τις πινακιδες που δεν υπαρχουν δεν εχει κανεις ευθυνη, για ταμπελες που πεφτουν δεν εχει κανεις ευθυνη, για διαζωματα που ξεκολανε και σκωτωνετε ο κοσμος δεν εχει κανεις ευθυνη,
αμαν ποια..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Φίλε, διάβασα εχθές το περιστατικό σου και σήμερα το είχα όλη μέρα στο μυαλό μου. Ε, κάποια στιγμή σήμερα βλέπω και εγώ έναν σπάγγο να κρέμεται στην μέση του δρόμου όπως έκανα βόλτα με την μηχανή.
Ευτυχώς πήγαινα τσουλιστός και τον απέφυγα τελείως, αλλιώς ποιός ξέρει που μπορεί να μπλεκόταν. Είχε μπλέξει σε κάτι καλώδια της ΔΕΗ, κίνδυνος δηλαδή και για τους περιέργους περαστικούς να πάθουν ηλεκτροπληξία....
Με την ΔΕΗ δεν μπόρεσα να βγάλω γραμμή (τις κινητοποιήσεις μου μέσα) και τον τύλιξα γύρω από μια κολώνα που ήταν κοντά, ώστε να μην είναι επικίνδυνη για τους οδηγούς και να μην δίνει στόχο στα παιδιά και τον τραβήξει κανένα.
Μέσα στην σύγχιση δεν συγκράτησα το ακριβές σημείο. Κάπου στην Ν. Ερυθραία είναι, σε έναν κάθετο της Τατοϊου. Εύχομαι να πάει κανείς εναερίτης να τον ξεμπλέξει, γιατί αλλίως θα μείνει εκεί μέχρι να σαπίσει ο σπάγγος![]()
μου θυμισες την ταινια "Βλεπω τον θανατο σου".......απιστευτο ,περαστικα.......
μονο απο μ@λακια καποιου θα διαβασεις ατυχημα ......στην ελλαδαΑρχικά δημιουργήθηκε από orangefactor
μονο ατυχημα με κομμητη δεν εχω διαβασει εδω μεσα!
you live in greece.........απλα πραγματα
ει..ωπ......ει...ωπ:a31: :a31: :a31: :a31: