Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 81

Θέμα: Μοτο vs 0300

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
    Μια χαρά κατάλαβες τι είπα...
    Πλέον οι παρουσιάσεις και κυρίως τα συγκριτικά είναι ελλιπέστατα κι έχουν μόνο μία ουσιώδη παράγραφο κι άλλες δέκα με μπούρδες...

Δε λέω τα θέματα να γίνουν άκρως επιστημονικά, αλλά υπάρχει τρόπος να μεταδώσεις κάποιες τέτοιες γνώσεις και σε μή μηχανικό, αρκεί αυτός να ενδιαφέρεται για το θέμα...
    αυτο! αυτο!

παλια διαβαζες ενα αρθρο και εκτος απο το ξεψυρισμα των τεχνικων χαρακτηριστικων της εκαστοτε μοτοσικλετας σου εδιναν να καταλαβεις και το πως λειτουργουν ολα αυτα στον δρομο

και φυσικα διαβαζες ενα τεστ και ηταν σαν να διαβαζεις δοκιμη, τεχνικο και ταξιδιωτικο μαζι.

Ισως να φταει και το γεγονος πως γιναν οι μοτοσικλετες πλεον πολυ καλες και δεν υπαρχει κατι να τους καταλογισεις ...

ασε που το καθενα εχει περιπου 60 με 70 σελιδες διαφημιση!για μετρηστε.και πολλες φορες οταν βαζουν δωρο ανεβαζουν την τιμη και δεν εχεισ επιλογη να το παρεισ σκετο.Αν βαζεισ δωρο βαλε δωρο και μην χρεωνεις το περιοδικο 1-1,5 ευρω παραπανω.Δεχομαι μονο οταν εχεις μεσα dvd την αυξηση της τιμης αλλα και παλι βαλε στα μισα περιοδικα .Δεν εχουμε ολοι την οικονομικη ανεση να περνουμε 7.5 ευρω το περιοδικο.και οντως εγω που διαβαζω μοτο απο το 97 βλεπω οτι εχει πεσει το "εις βαθος"που λεμε.

div400, διαβασε και το 0300 της 1ης Μαρτιου, να δεις και την πραγματικοτητα. Δεν θελω να μπω σε λεπτομεριες γιατι θα συγχιστω. Οποιος εχει καβαλησει και τα τρια μηχανακια, τρανς αλπ βε στρομ βερσους, και διαβασει και τα δυο περιοδικα, θα δει τι νταλακιες γραφει ο Πατερακης στο μοτο. Ακομα και ο Σαρακακης θα ητανε πιο διακριτικος αν εγραφε δημοσια για καποιο μοντελο της εταιριας του.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    αυτο! αυτο!

παλια διαβαζες ενα αρθρο και εκτος απο το ξεψυρισμα των τεχνικων χαρακτηριστικων της εκαστοτε μοτοσικλετας σου εδιναν να καταλαβεις και το πως λειτουργουν ολα αυτα στον δρομο

και φυσικα διαβαζες ενα τεστ και ηταν σαν να διαβαζεις δοκιμη, τεχνικο και ταξιδιωτικο μαζι.

Ισως να φταει και το γεγονος πως γιναν οι μοτοσικλετες πλεον πολυ καλες και δεν υπαρχει κατι να τους καταλογισεις ...

Εκτος αυτου εγιναν και παρα πολλες.Καποτε εβλεπες 750 να "σκαει" σε καφετερια και νομιζες οτι εβλεπες το enterprize.Μεγαλωσε και η αγοραστικη μας δυναμη οποτε και ηρθε και η απομυθοποιηση.Το τοτε ονειρο ,που διαβαζαμε στο μοτο(και ηταν ο κυριος λογος της εμπορικης επιτυχιας του περιοδικου),εγινε πια πραγματικοτητα.Αν εξακολουθουσαν να γραφουν ετσι το λιγοτερο που θα καταντουσαν ,ειναι γραφικοι.Οι πωλησεις των περιοδικων μοτοσυκλετας στηριζονται πλεον σ αυτους που εχουν αγοραστικη δυναμη και οχι σε αυτους που ονειρευονται.Καποτε διαβαζες τεστ για σουπερκαρ σε περιοδικα μια φορα την τριετια(και δεν ηταν ακριβως τεστ),τωρα εχεις βαρεθει να διαβαζεις για πορσε και φερραρι(ασε που τις βλεπεις και συνεχεια γυρω σου).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    Εκτος αυτου εγιναν και παρα πολλες.Καποτε εβλεπες 750 να "σκαει" σε καφετερια και νομιζες οτι εβλεπες το enterprize.Μεγαλωσε και η αγοραστικη μας δυναμη οποτε και ηρθε και η απομυθοποιηση.Το τοτε ονειρο ,που διαβαζαμε στο μοτο(και ηταν ο κυριος λογος της εμπορικης επιτυχιας του περιοδικου),εγινε πια πραγματικοτητα.Αν εξακολουθουσαν να γραφουν ετσι το λιγοτερο που θα καταντουσαν ,ειναι γραφικοι.Οι πωλησεις των περιοδικων μοτοσυκλετας στηριζονται πλεον σ αυτους που εχουν αγοραστικη δυναμη και οχι σε αυτους που ονειρευονται.Καποτε διαβαζες τεστ για σουπερκαρ σε περιοδικα μια φορα την τριετια(και δεν ηταν ακριβως τεστ),τωρα εχεις βαρεθει να διαβαζεις για πορσε και φερραρι(ασε που τις βλεπεις και συνεχεια γυρω σου).
    σωστο αυτο.

πλεον τα αγοραζω μονο αν με αφορα πραγματικα το θεμα που εχουν. προτιμω το Μοτο λογω παλαιοτητας και συνηθειας στον τροπο γραψιματος αλλα εχω παρει αρκετες φορες και το 0-300.

το 15νθημερο νομιζω πρεπει να κοπει. αν εβγαινε, οπως παλια, καθε μηνα θα ειχε μεσα πιο ουσιωδη θεματα και περισσοτερο προσεγμενα. οπως επισης και τα 7€ θα ηταν δικαιολογημενα αν τα εβαζες ανα μηνα.

σκεφτομουν καποια στιγμη να κανω συνδρομη για το χρονο....αλλα το παρατησα.

Πιστευω στο Power Bikes κανουν λιγο καλυτερη δουλεια απο τα αλλα δυο.Τα ελληνικα περιοδικα με εχουν αναγκασει να στραφω στον ξενο τυπο.Performance Bikes,Fast Bikes,Bike,Superbike,MCN.Kαμια σχεση με τα δικα μας.
    Χ.Ι.Δ.

Ναι τι να σου πω για το Power Bikes....Το ειχα σε σχετικη εκτιμηση μεχρι που διαβασα ενα τεστ GSRvsMonster695....

Γραφει σε ενα σημειο οτι το GSR ανεβαζει 250+ στην Αττικη Οδο....

250+ αδερφε το GSR δεν βγαζει στο κοντερ ουτε στον γκρεμο με την κλιμακωση που εχει....Εχω GSR και 236 εχω δει κοντερ σε μια κατηφορα με πολυ μεγαλη κλιση και ειχε φτασει 14,000+σαλ κοντα με 6η...Που απο τις 13,000 και πανω πεφτει η ιπποδυναμη....Σε ευθεια πανω απο 228 δεν εχω δει δηλαδη 205-210 πραγματικα....Με καποιον ελαφρυτερο και κοντοτερο απο εμενα ισως γραψει 235 κοντερ αλλα παραπανω δεν παει λογω κλιμακωσης...Αναλογα πολλα χλμ γραψανε και για το Monster 230 κοντερ...Στο τελος βεβαια λεγανε οποιος θελει δυναμη περνει το GSR και φιλικοτητα το Monster οποτε αποφυγανε ευθεια αντιπαραθεση...

Με λιγα λογια οτι θελει γραφει ο καθενας αναλογα με την γραμμη του περιοδικου.....Η γνωμη μου ειναι οτι δεν υπαρχει ανεξαρτητο περιοδικο στην Ελλαδα...Λιγο πολυ ολοι καπου συμπεριφερονται καλυτερα για να το πω καπως...

Για εμενα ολα τα ιδια ειναι και δεν ειμαι τακτικος αναγνωστης πλεον καποιου αλλα αν ειναι να παρω καποιο προτιμω ΜΟΤΟ συνηθως ή οποιο εχει θεμα που με ενδιαφερει.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Μετά την ΜοτοΤεχνική τέλος....

Πρόσφατα σταμάτησα να αγοράζω Ελληνικα περιοδικά, εχω τεράστιες στίβες αφού τα αγόραζα όλα από την δεκαετία του 80...νομίζω οτι κάτι λέει αυτό.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Απο την στιγμη που τα περιοδικα μοτοσικλετας εγιναν 15ημερα και αποφασιασαν να διευρυνουν το αναγνωστικο τους κοινο, τα πηρε η κατω βολτα.

Νοσταλγω το παλιο μηνιαιο ΜΟΤΟ και τα αρθρα του Χατζαρα....τοτε που η αναγνωση του περιοδικου ηταν ιεροτελεστια και τροφη για το μοτο-μυαλο.
    Το ΜΟΤΟ πιστευω ηταν το Α και το Ω στο ειδικο τυπο μοτοσικλετας στην χωρα μας. NR, mega-test on-off κτλ, αλλα κυριως, αρθρα που σου μετεφεραν αυτουσια την αισθηση της καθε μοτοσικλετας.
    +1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    αυτο δυστυχός ειναι φαινομενο που υπαρχει τα τελευταια χρονια σε ολον τον ειδικο τυπο ( θα ελεγα μαλιστα σε παγκοσμιο επιπεδο). τα αρθρα/δοκιμες πλεον ειναι πιο ''λαϊκα'' και η οποια τχνικη αναλυση γινεται σε ξεχωριστο αρθρο.
    σε απάντηση στο quote αλλά και στα ποστς παραπάνω,... παιδιά... δε μου αρέσει που θα φανεί σαν διαφήμιση ουτε που αυτό αφορα ενα ξένο περιοδικό, αλλά το τελευταίο καιρό διαβάζω το αμερικάνικο sportrider (συνδρομητής, 26 ευρώ το χρόνο!!) ... το περιοδικό είναι σε άλλο επίπεδο...

πραγματικά χρηστική πληροφορία, ανάλυση μέχρι εκει που χρειάζεται, κατανοητά και πληρη κείμενα, τεχνικά άρθρα, ύφος γραφής, κλπ κλπ... για να μη πούμε για το τι μαθαίνεις απο την αγορα after market και αξεσουάρ... είναι πολύ μπροστά

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fethry
    Μια χαρά κατάλαβες τι είπα...
    Πλέον οι παρουσιάσεις και κυρίως τα συγκριτικά είναι ελλιπέστατα κι έχουν μόνο μία ουσιώδη παράγραφο κι άλλες δέκα με μπούρδες...

Δε λέω τα θέματα να γίνουν άκρως επιστημονικά, αλλά υπάρχει τρόπος να μεταδώσεις κάποιες τέτοιες γνώσεις και σε μή μηχανικό, αρκεί αυτός να ενδιαφέρεται για το θέμα...
    sta (poly palia) moto toy patera moy kai allon megalyteron diavaza poly oraia arthra gia to pos leitoyrgei kati me apla kai oraia logia katanohta (opos prin xronia otan phra to scooter moy epese kata lathos ena palio moto poy eixe arthro pos leitoyrgei o dixronos kinitiras kai giati) pantos tote ta pragmata htan poly apla kai ta katalavename

exeis dikio tha mporoysan na afierosoyn mia selida kathe fora na ekshgoyn apo ena pragma tha htan epanalhpsh gia kapoioys gia alloys omos tha htan poly enhmerotiko-morfotiko

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

όπου γης Το avatar του/της iosif
    ΓΕΝΙΚΑ εχει πεσει το επιπεδο του τυπου (περιοδικων και εφημεριδων)

πατησαν την φακα που εστησαν με τις προσφορες καιπλεον πουλανε με τις προσφορες και τα δωρα και οχι με την υλη

η ζημια ειναι πολυ μεγαλυτερη στις εφημεριδες ασε που ειναι πανακριβα 1,30 οι εφημεριδες και 6 τα περιοδικα.

εχω μοτο απο το 88. πιτσιρικας ακομα και θυμαμαι και την αηδια το 2rider που ειχαν βγαλει μια εποχη. το 0300 στην αρχη μου αρεσε αλλα τωρα ειναι απλα αθλιο

τωρα 1-2 φορες το χρονο θα αγορασω
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Να βγαλουμε εμεις ενα περιοδικο! :wacko:

Εγω θα ειμαι αρχισυντακτης αφου εριξα την ιδεα...

απο εκει και επειτα:

χωματερους λασπολαγνους εχουμε...

γ(λ)ηγορους ssηδες εχουμε...

για τα τεχνικα θεματα εχουμε εναν, αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα μας στειλει στο διαολο

μια χαρα λοιπον...

Lay out ασπρομαυρο με μηδενικη η ελαχιστη διαφημιση και Hard-core μοτοσικλετιστικο χαρακτηρα

τι ιδεες εχω ωρες-ωρες ρπμ...χαραμιζομαι...

MOTO δαγκωτό. Το διαβάζω από το 1987 και έχω σχεδόν όλα τα τεύχη του από τότε.
    Αγόρασα και διάβασα 0-300, 2ΤΡΟΧΟΙ, ΜΟΤΟΤΡΙΤΗ κλπ και κατάλαβα πως το ΜΟΤΟ ήταν, είναι και θα είναι έτη φωτός μπροστά. Μετά το MOTOSPORT του Παπανδρέου, το οποίο θεωρώ cult, ο άξιος διάδοχός του είναι φυσικά το MOTO.
    Πάντα φιλικά.

κι εγω τα εχω σταματησει τα περιοδικα.τουλαχιστον σε τακτικη βαση.αγοραζω πλεον μονο που και που ή εαν υπαρχει καποιο θεμα που με ενδιαφερει.ειτε εχουν χασει αυτο το κατι που ειχαν τα περιοδικα ειτε εμεις δεν την βρισκουμε πλεον ετσι.εχουν αλλαξει οι καιροι.

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  3. μοτο vs κουτι
    από fournas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2009, 15:09