Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 36

Θέμα: metzeler m3

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Ξανα, δεν ειναι διγομα.. Αλλο το διγομο που χρησημοποιει η Michelin και αλλο αυτο που εχουν η αλλες εταιριες με το ατσαλινο πλεγμα μεσα στο λαστιχο..
    The advantages coming from the use of steel are its extremely high rigidity and the possibility to tune the winding spacing giving a differentiated stiffness distribution from shoulder to crown.differentiated stiffness distribution from shoulder to crown.
    ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
    ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stratosZX10
    The advantages coming from the use of steel are its extremely high rigidity and the possibility to tune the winding spacing giving a differentiated stiffness distribution from shoulder to crown.differentiated stiffness distribution from shoulder to crown.
    Δεν θα τα παμε καλα μου φαινεται.. Γιατι διαβαζεις μονο της τελευταιες λεξεις και οχι ολο το κειμενο που βαζεις?
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kinhsh
    Το μ3 ειναι ενα σπορ λαστιχο δημοσιου δρομου. Δεν ειναι ιδανικο για τρακ days. Για τετοια 002, σουπερκορσα ,παουερ ρεις εχτριμ αβον, ρειστεκ, αλλα αυτα κοπανανε στο δρομο.

εγω διαβαζω, ομως σημασια εχει να καταλαβαινουμε και πισω απο τις λεξεις
    τι λεει. που στην προκειμενη περιπτωση λεει οτι απο την κορυφη του ελαστικου
    μεχρι την ακρη εχουμε διαφορετικης σκληροτητας γομα.
    τωρα διγομο το λες εσυ αλλιως το λεω εγω ουσιαστικα το ιδιο πραγμα ειναι.
    οπως επισης το μπροστα με το πισω εχουν διαφορετικη σκληροτητα.

ειναι για μικτη χρηση, δηλαδη και δρομου και πιστας.(δεν μιλαμε να γυρνας 1:33-1:37 στις σερρες)
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stratosZX10
    differentiated stiffness distribution from shoulder to crown.
    Δεν αναφέρεται στην σκληρότητα της γόμας, αλλά στην ακαμψία του σκελετού του ελαστικού. Τελείως διαφορετικά πράγματα. ΔΕΝ είναι διπλής γόμας...

Βυρονα, εχεις δικιο εν μερη, η τεχνολογια αυτη ειναι απ'τα τελη του '80 αλλα η Michelin το εβγαλε στην παραγωγη το 2005 και το 2007 η Pirelli.. (δεν ειμαι σιγουρος αν το ειχε και το BT45 καποια στιγμη..). Παντα για παραγωγη μιλαμε οχι για GP η SBK ετσι;
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Βυρονα, εχεις δικιο εν μερη, η τεχνολογια αυτη ειναι απ'τα τελη του '80 αλλα η Michelin το εβγαλε στην παραγωγη το 2005 και το 2007 η Pirelli.. (δεν ειμαι σιγουρος αν το ειχε και το BT45 καποια στιγμη..). Παντα για παραγωγη μιλαμε οχι για GP η SBK ετσι;
    Παίδες την κουβέντα την είχα με έναν υπεύθυνο της Pirelli/Metzeler στο μαγαζί του Μπούκη και ομολογώ ότι μέχρι τότε δεν το γνωριζα. Η εξήγηση ήταν απλή. Κάθε λάστιχο ξοδεύει πάνω από 90% του χρόνου ζωής του σε κάθετη θέση. Αν το πέλμα ήταν ομοιογενές θα υπήρχε πρόβλημα στα πλαϊνά καθώς θα ήταν πολύ σκληρά. Οι εταιρίες το ονόμαζαν «different compound» απλά η Michelin το εκμεταλλεύτηκε έξυπνα.

Δεν θυμάμαι ποιό περιοδικό είχε τεστ λάστιχα της Dunlop ή της Avon που χρησιμοποιούν παρόμοιες ζώνες (2-3 zone tyres).

H Μetzeler πχ το ονομάζει different compound.

Compound plays an important role and thanks to the specific study of compound mixing, these tyres can offer outstanding grip in all weather conditions.
    A proper patented process of mixing compounds allows adding properties of three different polymers with different glass transition temperatures.
    This new patented technology ensures wet grip in very cold conditions (-10°C) and at the same time good mechanical resistance.
    Proper stiffness in wet and warm conditions come from dedicated mixing of fillers (Silica + Carbon Black), perfectly balanced.
    Moreover, Metzeler used the "Cap & Base" technology: strategic reinforcing fibers under the soft tread compound with a perfect combination of flexibility and rigidity between tread and structure that ensure proper transfer of road stress from the tread to the carcass which improves stability.

http://www.metzelermoto.com/web/prod...c/default.page

Με την ευκαιρία να δηλώσω και απόλυτα ευχαριστημένος με το M3 που χρησιμοποιώ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ναι, αυτο που λεει και ο Στρατος.. περι ακαμψιας και διαφορετικη μιξη υλικον στην ιδια γομα ομως, οχι διπλης γομας λαστιχο..
    Με την Metzeler/Pirelli μιλαω σχεδον μερα παρα μερα.. 8-9 χρονια τα πουλαω.. (αλλα και παλι μαθαινω και κανω και λαθη που και που ) Την Michelin δεν την ξερω πολυ καλα γιατι δεν την δουλεψα πολυ..

ενταξει με την εννοια που το εννοεις εσυ ναι δεν ειναι διπλης γομας,
    αλλα περιπου κατι τετοιο ειναι αφου χρησιμοποιει διαφορετικη μιξη γομας
    στο ιδιο λαστιχο...
    πανω κατω το ιδιο ειναι. ενταξει αλλαζουν οι ονομασιες τα υλικα λιγο πολυ,
    αλλα πιστευω ειναι κατι αντιστοιχο...
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

Dunlop Qualifier

Rear-tire compound blends three race-developed polymers to maximize grip and warm up quickly in the wet or the dry.

http://www.dunlopmotorcycle.com/

Bridgestone SACT

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Bridgestone SACT

To λινκ της Bridgestone δεν πάει κατευθείαν ...

Πας www.bridgestone.eu->motorcycles->technology->SACT

ή το διαβάζεις από copy paste

The unique SACT System - Straight And Cornering Technology - is another example of Bridgestone's intensive research and development. It's the perfect choice for the sporting rider seeking mileage and value for money. The key to the SACT success is a process called Dual Compound Construction. By combining two different rubber compounds, the result is a tyre which delivers long-wearing durability for upright everyday riding, plus aggressive shoulder grip when cornering. So at last there is a tyre which wears to the way you ride, with traction enhanced shoulders and a mileage boosting centreline.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Το SACT ναι, το ιδιο πραγμα ειναι, για τα Qualifier δεν ειμαι σιγουρος (δεν της ξερω καθολου αυτες την εταιριες)

Τωρα παμε να φτιαξουμε καφε για δεν την παλευουμε

Τωρα παμε να φτιαξουμε καφε για δεν την παλευουμε
    Εφτιαξα τον 3ο ρε γαμώτο πριν λίγο (2 differnt compound) :rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Εφτιαξα τον 3ο ρε γαμώτο πριν λίγο (2 differnt compound) :rotflmao: :rotflmao:
    Καφε & ζαχαρι? Εγω ειμαι με 3 compound, αλλη τεχνολογια.. (βαζω και γαλα) :rotflmao:

τα dunlop γενικα δεν τα εχω σε πολυ υποληψη....
    μου εχουν πει πολλοι φιλοι που τα εχουν βαλει οτι ειναι σκληροτερα απο αλλα...
    οταν ειχα αγορασει την μηχανη φορουσε dunlop
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επιλογη... Diablo corsa 3 ή Metzeler M3??
    από MustGK στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2009, 14:52
  2. metzeler m3
    από superduke990 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2008, 22:49
  3. Pilot power 2ct vs metzeler M3
    από AFTER στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2006, 22:47

Κανόνες δημοσιεύσεων