:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
![]()
Να 'σαι καλά ρε φίλε
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
![]()
Να 'σαι καλά ρε φίλε
Rocking All the Way
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
αυτό που το χε ρωτήσει ο αξιωματικός μου στο στρατό,
αυτό είναι το πληκτρολόγιο (και δείχνει το πληκτρολόγιο)
αυτό είναι ο υπολογιστής (και δείχνει την οθόνη :rotflmao: )
αυτό - και δείχνει το κουτί - τι είναι;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυτό;;
α αυτό είναι για να στηρίζει τα πόδια του.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
αυτό;;
α αυτό είναι για να στηρίζει τα πόδια του.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κορυφή !:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εγραψες μιλαμε.....
![]()
![]()
![]()
να γραφες ετσι και στη καγκουραδα:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από 675
να γραφες ετσι και στη καγκουραδα:rotflmao:
Eσενα θα σου το καψω το ττρ!!!!
![]()
![]()
![]()
και πρεπει να βρουμε και καινουριο ονομα τωρα που το μαγαζι εκλεισε...
προσωρινα θα υπαρχει η καγκουραδα αλα πμ...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
προσωρινα θα υπαρχει η καγκουραδα αλα πμ...
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
εσυ εχεις βελτιωθει λεμε..![]()
![]()
αρμοδιος για τη new καγκουραδα ειναι ο λαμουν..απο στιγμη σε στιγμη σημερον θ ανοιξει![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Σε όσους ψάχνουν τα κανάλια ένα-ένα και χρησιµοποιούν τα κουµπιά µε τα νούµερα αντί για το πάνω-κάτω. Κλασική µάνα µου: 1, 12, 2, 23, 3, 34, 4. Οπότε κάθοµαι εγώ δίπλα και ßλέπω: ΕΤ1, Extra 3, ET2, Τηλεφώς, Mega, Blue Sky, ΑΝΤ1, TV Magic. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Γονεις και τεχνολογια ...μεγαλο κεφαλαιο....οσο μεναμε μαζι κατι γινοταν με την ενοια του οτι ολο και καποιος θα τους ξελασπωνε ...
Τωρα ομως:
1)Τηλεοραση
2) Κινητα τηλεφωνα (το δραμα)
-Εχουν και οι δυο κινητα τηλεφωνα αλλα περα βρεχει....μετα απο 3 χρονια εντατικων μαθηματων εμαθαν να απαντουν και να τηλεφωνουν....αλλα που και που χτυπαει το τηλεφωνο μου και απλα τους ακουω να μιλανε μεταξυ τους, η ακουω τις ειδησεις κτλ....δεν εχουμε φτασει ακομα στο κλειδωμα πληκτρολογιου βλεπετε.
-Φυσικα ο καθενας εχει σε ειδικο τεφτερι τους βασικους αριθμους κλησεων... Παιδι1 - Παιδι2 κτλ καθως και τα Pin τους...
-Οποτε βρισκομαστε τους διαβαζω τα μηνυματα τους καθοτι δεν παιζει να τα διβασουν μονοι τους...επειδη ο κυκλος τους ειναι συνομηλικοι τους (ομοιως ασχετοι) τα περισσοτερα μηνυματα εχουν σταλει απο τον παροχο τους....εχω βαρεθει να διαβαζω πως η Cosmote σας ανακοινωνει αυτο και η Cosmote σας ανακοινωνει εκεινο...ασε που θελουν να τους εξηγησω κιολας μετα τι εννοει ο ποιητης!
-Το ιδιο συμβαινει και με τις (ως συνηθως) αναπαντητες κλησεις...''Χτυπησε το κινητο μου πριν τεσσερις μερες και δεν το προλαβα...για δες ποιος με ειχε παρει..''
4) Η/Υ
6)Αρνηση
Δε δεχονται ορισμενα πραγματα....![]()
![]()
+...οσα 8ες λεμεεε!!! :rotflmao: :rotflmao:
Οταν η μητερα μου αποφασισε να φτιαξει τη λιστα με τα ονοματα στπο κινητο της ..ειδα κατι φρικαλεοτητες τυπου:
ΓΥΡςΓ8Δ...(Γιωργος)
νι8τσ...(Νιτσα)
Εεεεελ<<$..(Ελενη)
και αλλα παρομοια...μυνηματα δεν ξερει να στελνει...(κ ουτε προκειται να μα8ει)...με παιρνει κα8ε μιση ωρα ρωτοντας..''ειδα τον αρι8μο σου...με πηρες???''
Με την τηλεοραση εχουμε τα ιδια που αναφερ8ηκαν παραπανω...
Οσο για τους υπολογιστες...εχετε παρατηρησεο με ΤΙ δυναμη κλικαρουν???Τοσο που τους φευγει το ποντικι απο τα χερια!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
. Σ' αυτούς που κόßουν το ßούτυρο κάθετα και δεν το ξύνουν παράλληλα στην επιφάνεια. Δεν είναι παγωτό. Είναι ßούτυρο! Κι εσύ είσαι σιχαµένος.
στο βιταμ αυτο κανω .....αν δεν σου αρεσει να φερνεις δικο σου βουτηρο οταν ξανα ξυπνησεις σπιτι μου και ζητησεις πρωινο
οτνα εισουν πιτσιρικας ομος και εβλεπες κανα κιλοτακι μεσα απο το παντελονι της εβουλας που πηγαινατε σχολειο ....καργα .:a31: :a31:
δεν μας αρεσουν τα στρινκ δεν εχουν τιποτε να κρυψουν
. Σε όσους ξέρουν τα κάλαντα µετά το «.και ποιητής των όλων». Δε µπορώ να το προσδιορίσω ακριßώς, αλλά υπάρχει κάτι το πολύ αρρωστηµένο στις οικογένειες που µαθαίνουν στα παιδιά τους ολόκληρο το τραγούδι.
εγω ξερω και τα πασχαλινα και των φωτων ...
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
. Σ' αυτούς που κόßουν το ßούτυρο κάθετα και δεν το ξύνουν παράλληλα στην επιφάνεια. Δεν είναι παγωτό. Είναι ßούτυρο! Κι εσύ είσαι σιχαµένος.
στο βιταμ αυτο κανω .....αν δεν σου αρεσει να φερνεις δικο σου βουτηρο οταν ξανα ξυπνησεις σπιτι μου και ζητησεις πρωινο
οτνα εισουν πιτσιρικας ομος και εβλεπες κανα κιλοτακι μεσα απο το παντελονι της εβουλας που πηγαινατε σχολειο ....καργα .:a31: :a31:
δεν μας αρεσουν τα στρινκ δεν εχουν τιποτε να κρυψουν
. Σε όσους ξέρουν τα κάλαντα µετά το «.και ποιητής των όλων». Δε µπορώ να το προσδιορίσω ακριßώς, αλλά υπάρχει κάτι το πολύ αρρωστηµένο στις οικογένειες που µαθαίνουν στα παιδιά τους ολόκληρο το τραγούδι.
εγω ξερω και τα πασχαλινα και των φωτων ...
![]()
![]()
Οριζοντα δεν ειναι δικο μου το κειμενακι, μου το στειλανε με mail, για χαβαλε το εβαλα, και σιγουρα δεν επιδιωκα να προσβαλω κανεναν, ποσο μαλλον εσενα...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Οριζοντα δεν ειναι δικο μου το κειμενακι, μου το στειλανε με mail, για χαβαλε το εβαλα, και σιγουρα δεν επιδιωκα να προσβαλω κανεναν, ποσο μαλλον εσενα...
![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
![]()
:rotflmao:
![]()
προσβληθηκα .........:rotflmao:![]()
![]()
ανεκδοτο ........
Εμενα το μονο που μου τη σπαει ειναι
οτι κανεις δεν μπορει να καταλαβει οτι ειμαι ο SUPERMAN!!!
Μια γρια δεν εσωσα και κανατε φιρμα τον HULK
:hypnotize :hypnotize :hypnotize
Ε-Λ-Ι-Ω-Σ-Α !!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
<ξενέρα Mode=on>Η λογική στην συγκεκριμένη φάση είναι ότι ΔΕΝ θες να έχεις το κινητό κολλημένο στο κεφάλι σουΑρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
. Σε όσους έχουν hands-free και µιλάνε κρατώντας το κινητό στο ύψος του στήθους µε το ένα χέρι και το µικρόφωνο του hands free κοντά στο στόµα µε το άλλο χέρι. Για να καταλάßω: µέχρι χθες χρησιµοποιούσες ένα µόνο χέρι για να µιλάς στο κινητό. Οπότε παίρνεις hands free για να µη χρησιµοποιείς κανένα. Και τελικά καταλήγεις να χρησιµοποιείς και τα δύο. ΟΚ. Λογικό.</οff>
![]()
"Φίλε μηχανόβιε... Φόρα τα καλά σου... Γίνε ωραίος και πέρνα τέλεια γιατί... αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σου μέρα... και εσύ το ξέρεις καλύτερα από τους άλλους!!!"
Κ.