Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 74

Θέμα: Μπορεις να ξεκινησεις με 600αρα Ss?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Cobain, ψαξε για κανα ΧΤ600 μτχ...

ενταξει μπορει να μην τα ''σπαει'' με την εμφανιση του αλλα:

Γκαζι για καποιον προερχομενο απο τα αυτοκινητα εχει

Φθηνο ειναι

Φθηνη συντηρηση εχει

Ειναι απλο σαν κατασκευη δεν σπαει -δεν χαλαει

Αμα σου πεσει δεν θα χρειαστει παρα ελαχιστα χρηματα για να το φτιαξεις

Θα πας και το χωματακι σου και που ξερεις... μπορει να το γυρισεις σε ''χωματινος''

Τα ταξιδακια σου θα τα πας

Τις βολτες σου επισης

Και - το σημαντικοτερο - θα μαθεις να οδηγας

πιστεψε με, οι περισσοτεροι εδω μεσα απο κατι τετοια ''ταπεινα'' και ακομια πιο ταπεινα μηχανακια ξεκινησαμε

Μιας και σου αρεσουν τα street και τα κλιπον.....

Οριστε...Για πειτε γνωμες....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bike_sv650s_main1.jpg 
Προβολές:	388 
Μέγεθος:	36,2 KB 
ID:	124012

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Αφού έχεις έρωτα με τα street και ειδικά με τα ss, θα συμφωνήσω με τις παραπάνω απόψεις.
    Για μέσα στην πόλη θα σου πρότεινα ένα xt-άκι ή dr-άκι ή κάτι παρεμφερές.
    Αλλά , αφού θέλεις συγκεκριμένο είδος, τότε το CBR600f είναι από τις καλύτερες επιλογές.
    Και όχι μόνο για αρχάριο. Είναι σαν το RR στο ότι θα μπεί και πίστα, αλλά με λίγο λιγότερες αξιώσεις απ'ότι το αδερφάκι του, αλλά με την διαφορά ότι θα σε πάει πιο ξεκούραστα ταξίδια και βόλτες, και θα κινηθεί και μέσα στην πόλη λίγο πιο εύκολα.
    Μην περιμένεις ότι είναι παπάκια, κανένα απ'τα δύο, κι αυτό το λέω γιατί μίλησες για μηδαμινή εμπειρία, αλλά η άποψη μου είναι ότι μπορείς να μάθεις με οτιδήποτε, αν πρώτα ξέρεις να συγκρατείς τον εαυτό σου και να είσαι μαθητής, κάθε δευτερόλεπτο.

Πάντως είναι μεγάλο βήμα , αυτό που πας να κάνεις. Ελπίζω να φτάνει ο διασκελισμός σου.

Ότι και να επιλέξεις, να οδηγείς διαβάζοντας τα πάντα, πολύ πριν συμβούν, και μην γυρίζεις τον δεξί καρπό πολύ.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    Αφού έχεις έρωτα με τα street και ειδικά με τα ss, θα συμφωνήσω με τις παραπάνω απόψεις.
    Για μέσα στην πόλη θα σου πρότεινα ένα xt-άκι ή dr-άκι ή κάτι παρεμφερές.
    Αλλά , αφού θέλεις συγκεκριμένο είδος, τότε το CBR600f είναι από τις καλύτερες επιλογές.
    Και όχι μόνο για αρχάριο. Είναι σαν το RR στο ότι θα μπεί και πίστα, αλλά με λίγο λιγότερες αξιώσεις απ'ότι το αδερφάκι του, αλλά με την διαφορά ότι θα σε πάει πιο ξεκούραστα ταξίδια και βόλτες, και θα κινηθεί και μέσα στην πόλη λίγο πιο εύκολα.
    Μην περιμένεις ότι είναι παπάκια, κανένα απ'τα δύο, κι αυτό το λέω γιατί μίλησες για μηδαμινή εμπειρία, αλλά η άποψη μου είναι ότι μπορείς να μάθεις με οτιδήποτε, αν πρώτα ξέρεις να συγκρατείς τον εαυτό σου και να είσαι μαθητής, κάθε δευτερόλεπτο.

Πάντως είναι μεγάλο βήμα , αυτό που πας να κάνεις. Ελπίζω να φτάνει ο διασκελισμός σου.

Ότι και να επιλέξεις, να οδηγείς διαβάζοντας τα πάντα, πολύ πριν συμβούν, και μην γυρίζεις τον δεξί καρπό πολύ.
    το F σε σχεση με το RR περα απο καποια μηχανικα μερη, διαφερουν και στη θεση οδηγησης? πχ ειναι λιγο πιο "ορθια" αρα ανετη στο F ή οχι? Μεχρι ποια χρονολογια εβγαινε το F? γιατι με ενδιαφερει κατι προς 5ετια για να ερθει στα λεφτα μου, αλλα οχι αι πολυ πιο παλιο απο αυτο...

Σε αλλες εταιρειες παιζει κατι αντιστοιχο που να αξιζεινα κοιταξω? ΚΑι γενικα σε sport touring κατηγορια που αποτι καταλαβαινω μου ταιριαζει περισσοτερο, υπαρχει τιποτα? γιατι μια μαια που εριξα (στα καινουρια) δε βρηκα στα 600 κυβικα, μονο παραπανω σε honda πχ...

Όσοι σου λένε ότι θα βαρεθείς το 250 κάνουν ΜΕΓΑΛΟ λάθος.:smilea:
    www.myspace.com/deathmetalito

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cobain
    το F σε σχεση με το RR περα απο καποια μηχανικα μερη, διαφερουν και στη θεση οδηγησης? πχ ειναι λιγο πιο "ορθια" αρα ανετη στο F ή οχι? Μεχρι ποια χρονολογια εβγαινε το F? γιατι με ενδιαφερει κατι προς 5ετια για να ερθει στα λεφτα μου, αλλα οχι αι πολυ πιο παλιο απο αυτο...

Σε αλλες εταιρειες παιζει κατι αντιστοιχο που να αξιζεινα κοιταξω? ΚΑι γενικα σε sport touring κατηγορια που αποτι καταλαβαινω μου ταιριαζει περισσοτερο, υπαρχει τιποτα? γιατι μια μαια που εριξα (στα καινουρια) δε βρηκα στα 600 κυβικα, μονο παραπανω σε honda πχ...

Εχει τα κλι-ον ΠΑΝΩ απο τη τιμονοπλακα σε σχεση με το rr αρα πιο ανετο.

Μεχρι ΚΑΙ το 2006 εβγαινε

Κοιτα προς σουζουκι μερια (γυρνα στη 1η σελιδα του ποστ να δεις φωτο, απαντηση Νο4)

Επισης για το φιλο που ανεφερε οτι το rr ειναι αξιοτερο απο το f στη πιστα, αυτο ισχυει αν μιλαμε οτι ειναι μαμα και τα δυο και αναφερομαστε σε ατομα που το στιβουν κανονικα.

Φιλε Cobain, οπως ειπαν και τα αλλα παιδια τα σημερινα SS ειναι δυσκολα μηχανακια και σιγουρα οχι καταλληλα για εναν αρχαριο οδηγο.

Αναρτησεις κουτσουρο, σελα/μαρμαρο, ακαταλληλες για πολη λογω μικρου κοψιμου τιμονιου, θερμοκρασιες BBQ το καλοκαιρι, θεση πολεμικη που αν και σε μεγαλες ταχυτητες δουλευουν οταν εισαι 3 το μεσημερι στην Πατησιων ΔΕΝ.....
    Ειναι οτι πρεπει για να κανεις καποιον που τωρα μπαινει στο χωρο της μοτοσυκλετας να τις σιχαθει δια παντως!

Το CBR600 F που σου προτειναν τα αλλα παιδια ειναι μεν ΠΙΟ φιλικο απο τα σημερινα RR, ΑΛΛΑ αυτο ΔΕΝ σημαινει οτι ειναι μια ευκολη μηχανη...

Καταρχας ειναι αρκετα παλιας κοπης = πιο δυσχρηστη απο πλευρας χειρισμου. Παραμενει ενα μεγαλο 4κυλινδρο, με μπολικο βαρος (200+ κιλα) και οχι και τοσο "μανιτζεβελο". Κοβει περισσοτερο απο τα RR αλλα ειναι κλιπονατο και τα φερινγκ του κοστιζουν εξισου πολλα αν (που ΘΑ) πεσεις.

Εχει αρκετα αλογα που μπορουν να γινουν προβλημα δυνητικα, εχει αρκετα μεγαλο βαρος, εχει κλιπον (εστω και πιο ανετα)...

Βαλε σε αυτο το γεγονος οτι ειναι γενικα παλια σαν μηχανη και ΜΠΟΡΕΙ να σου βγαλει διαφορα προβληματακια, αναλογα με τη χρηση που ειχε απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη.

Με λιγα λογια ΔΕΝ νομιζω οτι θα το ευχαριστιοσουν αυτο το μηχανακι.

Ομως, καταλαβαινω τι σημαινει να σου αρεσει μια μηχανη οπτικα. Και εχω να σου προτεινω μια λυση που συνδιαζει το καλυτερο απο τους δυο κοσμους! ΚΑΙ εμφανιση (περιπου) SS ΚΑΙ τεραστια φιλικοτητα για εναν αρχαριο: Kawasaki ER6-F.

Ειλικρινα ειναι σαν μεγαλο παπι! ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ στην οδηγηση, παναλαφρο (180 κιλα περιπου), με χαμηλο κεντρο βαρους, τιμοναρα που κοβει ευκολα, ομαλοτατο μοτερακι 650 κυβικων με μπολικη ροπη χαμηλα και δυναμη υπεραρκετη για εναν αρχαριο οδηγο, αξιοπιστο ως Ιαπωνικο, οικονομικοτατο....

ΚΑΙ μεσα σε ολα αυτα αξιοπρεπεστατο στο δρομο και μπορει να σε βαλει με ευκολια στον κοσμο της "σπορτιφ" οδηγησης αν αυτο το θελησεις, η απλα να πας Πατησιων-Παγκρατι με την ιδια ευκολια που θα πας Ιταλια-Γερμανια...

Και το καλυτερο; Καινουργιο εχει γυρω στα 6,500 οποτε ενα μοντελο 2 ετων θα μπορεις να το βρεις στην τιμη που εχεις στο νου σου!
    Αν θες να ΕΡΩΤΕΥΤΕΙΣ τον κοσμο των μηχανων ξεκινα απο εκει! Θα με θυμηθεις!

Όνομα:	art_4.jpg 
Προβολές:	371 
Μέγεθος:	54,1 KB 
ID:	124019
    Νίκος
    Open Horizons

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    +1000
    er6f(το ειχα αναφερει κι εγω μεταξυ αλλων σε προηγουμνη απαντηση μου)
    μοιαζει πολυ με ςς!!εχει τιμονι και πολυ καλο γκαζι!!!φθηνοτερη συντηρηση απο ενα τετρακυλινδρο και γενικα λιγα προβληματα(καποιοι τριγμοι λογω πλαστικων βασικα)

υ.γ διπλωμα απεριοστων βγαζεις
    α) εαν εισαι πανω απο 21 χρονων
    ή
    β)εαν εχεις το "μικρο" διπλωμα 2 χρονια(δηλαδη αν το εχεις απο τα 18 το παιρνεις στα 20)

εσυ εισαι στην πρωτη κατηγορια!!
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS

Re: Μπορεις να ξεκινησεις με 600αρα Ss?

Καλησπερα παιδια, καλως σας βρηκα. Σκεφτομαι να μπω και εγω στον κοσμο των μηχανων και θα ηθελα τις συμβουλες σας. Με ενδιαφερουν οι supersport μηχανες κυριως επειδη μου αρεσουν πολυ εμφανησιακα και επειδη η μηχανη ναι μεν θα με βολεψει λιγο στη πολη σε σχεσημε το αυτοκινητο για παρκαρισμα και ευκολια ωστοσο γενικα θα ειναι περισσοτερο για διασκεδαση/βολτες και δε προκειται ποτε να παω ταξιδι ή να κανω σοβαρες δουλειες με αυτην .

Το διλλημα μου ειναι το εξης. Επειδη πρωτη φορα θα ασχοληθω με μηχανες (δεν εχω καν ξεκινησει για διπλωμα αφου ειναι υπο σκεψη το θεμα ακομα), νομιζω πως η 600αρα ειναι too much και φοβαμαι μη σκοτωθω... Ειχα σκεφτει να ξεκινησω με το Kawasaki 250r που ερχεται τωρα το οποιο πρεπει να ειναι αριστο για πρωτη μοτοσυκλετα, ωστοσο διαβαζω πολλα σχολια του τυπου "σε 2 μηνες θα το βαρεθεις, ειναι μικρο και δε θα μπορεις να μεταφερεις δευτερο ατομο με ασφαλεια...κλπ". Επειδη λοιπον δεν εχω την πολυτελεια να παρω κατι και να πρεπει να ψαχνω να το πουλησω σε λιγο καιρο για να αναβαθμιστω, θα ηθελα να παρω μια CBR600 του 2003 πχ εξαρχης και να προσπαθησω να μαθω πανω της. Ειναι αυτο εφικτο? Ενα αλλο μειονεκτημα επισης του 250r ειναι οτι δεν μπορω να το παρω μεταχειρησμενο αφου τωρα πρωτοερχεται στη χωρα μας και γενικα ειμαι υπερ του μεταχειρησμενου αφου θα ειναι και η πρωτη μου αγορα. Οποτε οταν σκεφτομαι 4 χιλιαρικα για το 250r ή 5-6 για το cbr600rr 2003? προφανως με δελεαζει πολυ περισσοτερο το δευτερο αφου με λιγα λεφτα παραπανω παιρνεις μια απειρως καλυτερη μοτοσυκλετα εστω και μεταχειρησμενη (και εχοντας και την εγγυηση οτι δε προκειται να ζητησω κατι παραπανω κα να ψαχνω να πουλησω).

Να προσθεσω οτι δεν ειμαι κανενας 19χρονος που ψηνεται για 1000αρα και να τρεχει για κοντρες και πλαγιασματα στις πιστες. Σε 2 μηνες θα ειμαι 24ων χρονων, οδηγω αυτοκινητο απο τα 18 μου και τα 4 τελευταια χρονια ενα 200 αλογων, ουτε κοντρες κανω ουτε εχω τρακαρει ποτε μου. Λαβετε το και αυτο υποψην σας πρωτου απαντησετε...

Οποτε τι λετε, μπορει κανεις με συνεση να μαθει με 600αρα SS? και τι προτεινετε να κανω?

Επισης θα ηθελα μια διευκρινηση σχετικα με το τι γινεται με τα διπλωματα. Εχω ακουσει οτι μεχρι τα 23 βγαζεις το "μικρο" που επιτρεπει μεχρι 33 αλογα και μετα αυτοματα αναβαθμιζεται σε απεριοριστο? Εγω που ειμαι 23+ και παω τωρα για πρωτη φορ αγια διπλωμα τι θα βγαλω? Απεριοριστο κατευθειαν, μικρο που θα γινει απεριοριστο αργοτερα? τι?

Ευχαριστω προκαταβολικα οσους απαντησουν...
    Λαμβανοντας υποψιν το κομματι με τα κοκκινα τονισμενα δικα σου λεγειν σου απανταω τα εξης....Κατ'αρχην ξεχνα ΟΛΑ οσα σου εχου πει μεχρι τωρα και πες μου αν ξερεις να οδηγας παπακι,ναι καλα διαβασες παπακι 125.

Γιατι ρωταω?Γιατι στην ηλικια που εισαι εσυ τωρα (βεβαια εγω ημουν ενα χρονο μεγαλυτερος ) πηρα και γω την ΠΡΩΤΗ μου μηχανη και αυτη ειναι μια SS 600 με την οποια και εμαθα (παντα κατι θα υπαρχει να μαθω) να ΣΤΡΙΒΩ!

Το ειπα με κεφαλαια γιατι καποια παιδια που με ξερουν απο εδω μεσα (χωρις να περηφανευομαι μην παρεξηγηθω:wacko: ) ξερουν οτι στριβω αξιοπρεπεστατα και με πολυ καλους χρονους στην πιστα(με μολις δυο επισκεψεις).Εχω κανει απειρες μοτοσυκλετιστικες διαδρομες και ουτε εχω πεσει (ακομα,μακρυα απο μας ) αλλα ουτε και εχω δημιουργησει προβλημα σε καποιον στο δρομο.

Αυτο που θα κανεις μολις την παρεις ειναι να μην ξεψαρωσεις ΚΑΘΟΛΟΥ και να την σεβεσαι γιατι μπορει να ειναι 600 αλλα καταπινει με ευκολια πολλα χιλιομετρα και δεν το καταλαβαινεις.Αν εχεις καποια χρηματα που μπορεις να ξοδεψεις θα ειναι ενας αρκετα καλος εξοπλισμος,γαντια,κρανος,μπουφαν,παντελονι και τελος μποτες.Επισης καλο θα ηταν να παρακολουθησεις καποια μαθηματα ασφαλης οδηγησης για την καλυτερη εκμαθηση καποιων απλων πραγματων που μπορουν να σε βοηθησουν να γλυτωσεις απο καποια δυσκολη στιγμη αλλα και να σε βοηθησει να στριβεις με ανεση γνωριζοντας το πως θα μπεις σε μια στροφη (θεση σωματος,φρενα,αναγνωριση στροφης κτλ) αλλα και το πως θα βγεις εχοντας ενα χαμογελο στο προσωπο σου καθε φορα που θα το κανεις καλυτερα.

Αν δεν εχεις τα χρηματα για τα μαθηματα μπορεις να ζητησεις απο καποιον γνωστο σου,φιλο σου μοτοσυκλετιστη να σου δειξει καποια πραγματα πηγαινοντας καποια βολτα και να δει πως οδηγας διορθωνοντας τυχον λαθη σου.Απαραιτητη προυποθεση να γνωριζει και οχι να σου λεει αρλουμπες.Εγω τουλαχιστον απο βολτες εμαθα οτι εμαθα με φιλους και με πολυ διαβασμα απο καποια βιβλια που κυκλοφορουν και εδω μεσα καποια αποσπασματα που σε βοηθανε να κατανοησεις στην θεωρια το πως στριβει μια μηχανη και πως θα μπορεσεις να την κουμανταρεις εσυ καλυτερα.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι θελεις πολυ προπονηση για κατι νεο που μαθαινεις ωστε να το κατανοησεις και αυτο γινεται ειτε με βολτες σε στριφτερες διαδρομες ειτε με την ασφαλεια της πιστας.Ελπιζω να βοηθησα λιγακι στο διλημμα σου για το τι μηχανη θα παρεις,εγω παντως μετανοιωσα που δεν πηρα το GSXR 750 τοτενες!

Καλη αγορα λοιπον σε οτι SS 600 και αν παρεις!
    Keep spamming!!!:a13:

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    .........
    Επισης για το φιλο που ανεφερε οτι το rr ειναι αξιοτερο απο το f στη πιστα, αυτο ισχυει αν μιλαμε οτι ειναι μαμα και τα δυο και αναφερομαστε σε ατομα που το στιβουν κανονικα.
    Έτσι είναι.
    Απλώς μιλάμε για ss-σχολείο, σ'έναν πρωτάρη οδηγό, κι όχι για χερά που θα μας τα έριχνε αν έτρεχε με GSX-R 400 πολλών ετών, ενώ εμείς θα τρέχαμε με χιλιάρια, κι ας είμασταν και στην Imola

Σε γενικές συνθήκες, το RR έχει πλεονέκτημα απέναντι στο F , όταν μιλάμε για πίστα. Αυτή είναι και η φιλοσοφία του άλλωστε. Απλώς , σε μέσο οδηγό, δεν θα μπορούσε ποτέ να καταλάβει και να νιώσει την διαφορά.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Νέο μέλος
    Η επαφη μου με δικυκλα εχει μεινει στο.......ποδηλατο :P
    To er-6f μου αρεσει αρκετα εμφανησιακα, αυτο ανηκει στην κατηγορια sport-touring αν κρινω απο τον κινητηρα του? Και η τιμη του πολυ καλη, αν και δε μπορεσα να βρω μεταχειρησμενο με προχειρο ψαξιμο, ειναι καινουριο μοντελο?

Η ανεση/χρηστικοτητα σε σχεση με ενα naked που εχει πιο δυνατο κινητηρα οπως το GSR600 ας πουμε και σε σχεση με το CBR600f για τι διαφορες μιλαμε?

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Η ανεση/χρηστικοτητα σε σχεση με ενα naked που εχει πιο δυνατο κινητηρα οπως το GSR600 ας πουμε και σε σχεση με το CBR600f για τι διαφορες μιλαμε?
    Για τη δουλεια που λες οτι χρειαζεσε μηχανη ειναι the day with the night (υπερ του καβα)

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Η επαφη μου με δικυκλα εχει μεινει στο.......ποδηλατο :P
    To er-6f μου αρεσει αρκετα εμφανησιακα, αυτο ανηκει στην κατηγορια sport-touring αν κρινω απο τον κινητηρα του? Και η τιμη του πολυ καλη, αν και δε μπορεσα να βρω μεταχειρησμενο με προχειρο ψαξιμο, ειναι καινουριο μοντελο?

δυστυχως μεταχειρισμενο δυσκολα θα βρεις...το n εχει πουλησει αρκετα αλλα ειναι γυμνο.ειναι μοντελο 2006 αν δεν κανω λαθος..
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Retired Rider Το avatar του/της 675
    εγω φιλε θα σου προτεινα να αποφυγεις το ss μονο και μονο λογω θεσης οδηγησης και τιμονιου..

ως νεος οδηγος θα δυσκολευτεις δυστυχως πααρα πολυ μ ενα καθαρο ss... προσωπικα δεν σε ξερω για να πω με σιγουρια αλλα αν δεν εχεις καλη θεληση και πολυ προσοχη θα το πουλησεις πριν καν κλεισεις το μηνα...

εγω εχω ενα ττρ 250 και σου προτεινω να πας σ αυτο που εχω επιλεξει κι εγω για δικη μ επομενη μηχανη...

triumph street triple 675...
    αν ρωτησεις και μερικους αλλους εδω μεσα ειναι ανωτερο μηχανακι και δεν προκειται να το βαρεθεις με τπτ...
    επισης δεν θα χανεις παρα μονο λιγο απο τα 600αρια ςς...

Όνομα:	big_triumph_street_triple_07_01.jpg 
Προβολές:	330 
Μέγεθος:	27,0 KB 
ID:	124040

Retired Rider Το avatar του/της 675

Όνομα:	08_triumph_streettriple-267.jpg 
Προβολές:	330 
Μέγεθος:	34,7 KB 
ID:	124041

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μπορείς να με σπρώξεις ;
    από Lioulios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2011, 18:28
  2. Τι μπορείς να κάνεις με ....
    από icet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2010, 09:40
  3. Τι μπορείς να κάνεις με ένα μπαλάκι...
    από manhunter στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2010, 13:42
  4. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2005, 13:02
  5. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2005, 18:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας