Νίκος
Open Horizons
Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos 900
Πιστεύω οτι είναι αντίδραση που βγαίνει στην στιγμή.Άν είσαι ήρεμος και επικρατήσει η λογική,
έχει καλώς,άν σου ανάψουνε τα λαμπάκια! Είναι και το πώς ήσουνα όλη την ημέρα,θέμα
διάθεσης ..πολλά.Ευτυχώς δέν υπήρξε άσχημη κατάληξη στην φάση.Τί άλλο θα δούμε...;![]()
για να φανταστεις... χτες ήταν το μνημόσυνο, ο χρόνος του κουμπάρου μου.
ετυχε να ειμαι εγώ...προφανως και σε άλλους οι οποίοι το αφησαν έτσι...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Ρε Dim ετσι στα καλα καθουμενα στην επεσαν???
![]()
![]()
![]()
ηταν μεθυσμενοι ρε φιλε μαλλον, χορευαν μες τη μεση του δρομου και οταν σταματησα...διαβασε τι εγινε!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
σε ειδαν πανω σε bmw σε λεει φλωρος ειναι !!!!:rotflmao:
:rotflmao:
που να ξεραν οτι μεσα απο το κρανος ηταν ο σατανας πιανιστας !!
να μην ειμαι εκει ρε γαμωτ .....![]()
ασ το ρε!
η λαθρεμπορία διώκεται ποινικα και θα ειχαμε άλλα μετα!
![]()
![]()
![]()
καθαρισα εγω!
![]()
τι μλκς!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
γαντια με τιτανιο ή πολυκαρμπονικα, φορεμενο το κρανος μονιμα ακομα και οταν κατεβαινεις, οποιοδηποτε μοτοσυκλετιστικο μπουφανακι κανει (εφ'οσον εχει προστασιες σε αγκωνες και ωμους-ο κροκοδειλος προεραιτικος-) και
ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι γινετε ρπμ??συνηθως τα πακιστανια φοβουνται και την σκια τους (σε αντιθεση με αλβανους ή γυφτους)
![]()
Μητσο αφου ολα καλα,ενταξει ειμαστε.
ο μποξερ φανταζομαι σε εσωσε απο γρατζουνιες και μ@λακιες,ετσι?
![]()
![]()
![]()
καπως ετσι αν και μερικες φορες, αν προκυψει κανενα κατσαβιδι, δε σε σωζει τπτ παρα μονο αν εισαι γρηγορος και εχεις τεχνικη, πραγμα που εγω...δεν!
το μηχανακι όντως δεν επαθε τπτ, το αφησα σχεδον κατω!
οι Πακιστανοι πινουν αλκοολ;
Φαντασου να τρωγανε και κανα πιτογυρο μαζι...
απιστοι!!!![]()
Μητσο αν ειναι δυνατον απεφευγε τετοιες φασεις...οκ λιγο πολυ ολοι θα τα περναμε στο κρανιο, αλλα απο την στιγμη που τους ειδες σε κατασταση ''αλλου'', καντην απο το πρωτο στενο.
![]()
Να σου πω, το μ@λ@κες πως το προφερες;
με ενα ''λ'' ;
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
οι Πακιστανοι πινουν αλκοολ;
Φαντασου να τρωγανε και κανα πιτογυρο μαζι...
απιστοι!!!![]()
Μητσο αν ειναι δυνατον απεφευγε τετοιες φασεις...οκ λιγο πολυ ολοι θα τα περναμε στο κρανιο, αλλα απο την στιγμη που τους ειδες σε κατασταση ''αλλου'', καντην απο το πρωτο στενο.
![]()
Να σου πω, το μ@λ@κες πως το προφερες;
με ενα ''λ'' ;
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε Κωστα, Ελληνες ή Αλβανοί πάντως δεν ήταν![]()
Τωρα, αν δεν ηταν Πακιστανοί αλλα ήταν απο το "Κουρδιστάν"... τι να πώ?![]()
Καπου απο κεί πάντως...
γενικως κι εμενα μου εκανε εντυπωση...αυτοι εχω ακουσει οτι ειναι ήσυχοι ανθρωποι, δε ξερω τι να πω...
Λες να μη ξερω πως πρεπει να αποφευγουμε τετοιες καταστασεις? Ξερεις ποσες φορες την εχω κανει και δεν εχω ασχοληθει?
Ευτυχως ειναι λιγες αυτες που δεν κρατιεμαι...ευχομαι να μην...
το "λ" ίσως να ηταν και 1,5...ειμαι σε σταδιο αποτιξίνωσης!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ετυχε να ειμαι εγώ...προφανως και σε άλλους οι οποίοι το αφησαν έτσι...
ηταν μεθυσμενοι ρε φιλε μαλλον, χορευαν μες τη μεση του δρομου και οταν σταματησα...διαβασε τι εγινε!
διαβασα ρε αλλα δεν εβγαλα ακρη...
Γενικα πρεπει να αποφευγουμε τετοιες καταστασεις.
Δεν ξερεις ποτε τι μπορει να κανει ο αλλος !!!ειδικα!!! αν ειναι πιωμενος.
![]()
Το πιστευω οτι ηταν με8υσμενοι...διαφορετικα ....σιγα μην τολμαγανε να σου την πεσουν!!
Εκτος κι αν ηταν τοσο τυφλα που βλεπανε τους εαυτους τους διπλους!!:rotflmao:
Παλι καλα βρε Ντιμακο που δεν εγινε τιποτα σοβαροτερο...Τετοιες καταστασεις δυσκολα αντιμετωπιζονται με ψυχραιμια...
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Εγώ είμαι της ψυχραιμίας γενικότερα αλλά υπάρχει κι εκείνη η λεπτή γραμμή που άμα την περάσεις χωρίς λογική δικαιολογία.. αυτό με το σπρώξιμο εδώ μού'κατσε !
Τη Μπεμβέ στον κwλο θα του την έβαζα να κλάνει αλά boxer !:rotflmao:
![]()
Πακισταν - Ελλαδα σημειωσατε 2![]()
Αφου εισαι καλα εσυ και το μοτορι σου
![]()
αγορασε της touratech τον αντιπακιστανικο προβολεα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
Τώρα Μητσάρα να πω μία μπούρδα;;;
Αφού σε είδαν ρε γλυκούλι παιδάκι και τρυφερούλι... μήπως ήθελαν τίποτις άλλο;;;;![]()
![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
είναι δύσκολο να δείξεις ψυχραιμία σε κάτι τέτοιες φάσεις αλλά από την άλλη ποτέ δεν ξέρεις ποιον έχεις απέναντί σου(τι κουμάσι είναι και αν βαστάει και τίποτα πάνω του:a015: ) γι'αυτό μητσάρα δεν μας παίρνει σε τέτοιες περιπτώσεις να "κουνιόμαστε" ασχέτως τι πάει να σου κάνει ο κάθε τρελλός γκάζωσε την μηχανή και κάντην όσο πιο γρήγορα μπορείς...ασχέτως αν είσαι και άνθρωπος της νύχτας όπως εσύκαι ποτέ ξανά να μην σου τύχει κάτι τέτοιο, όπως και στον καθένα μας φυσικά.
![]()
...Now that the wind called my name
And my star had faded now hardly a glimpse up in the empty space
And the wise one-eyed great father in the sky stilled my flame...