Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 23 από 23

Θέμα: Βαθμός ελέγχου, επιλογή σου

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Γιαννη η πιο αναλυτικη δικαιολογια που εχω ακουσει απο καποιον που δεν ηρθε βολτα. :rotflmao:

Δεν συνηθίζω να πηγαίνω βόλτες με άλλους αλλά νομίζω πως είναι και λογικό σε ετερόκλητη παρέα η κατασταση να ξεφεύγει - όχι πάντα και όχι για όλους.
    Αυτός που συνήθως "τρέχει και δεν φτάνει" είναι ο πιο άπειρος, αυτός με την διαφορετική μοτο κλπ.
    Θυμάμαι σε βόλτα ειμαστε σε έναν δρόμο που εμπιστευομαι γενικά, εγώ και μια άλλη μοτο. Εχω τα διαολια μου και εχω ανοίξει βλέπω στον καθρέφτη την μηχανή του φίλου να απομακρύνεται... κι άλλο... κι άλλο... το παιδί με έχει χαλαρα (Είμαι και μεγάλη κουλάντζα )....
    Οταν είδα να μην ακολουθεί ντράπηκα, κατάλαβα τί έκανα και εκοψα. Με ξέρει όμως, ήξερε πως ήμουν... Αν ήταν άλλος θα άνοιγε, θα άνοιγα κι αλλο... εκεινη την ώρα δεν σκεφτομουν λογικά.
    Ετσι μόνο με πολύ δικούς μου ανθρώπους ή μόνη μου.
    Γιατί κανείς δεν μπορεί να αναλάβει ρόλο κηδεμόνα για κανέναν - ούτε και είναι αυτό το ζητούμενο - πόσο μάλλον όταν υπάρχουν φορές που δεν ελέγχουμε οι ίδιοι τον εαυτό μας
    Τεσπα νομίζω πως ο road spirit τα είπε ακριβώς όπως έπρεπε να ειπωθούν αλλά γράφω σβήνω εδώ και μια ώρα είπα να αφήσω και τίποτα...
    11 μείνανε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αυτα τα video με τον μ@λακα ghostrider θα καψουν πολυ κοσμο

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Συμφωνω απολυτα στα γραφομενα του Γιαννη.
    Θελω να συμπληρωσω σε αυτα που ανεφερες περι ρυθμου.
    Οταν ξεκινησουν τα λαθη τα οποια αν συνεχιζουμε να πιεζουμε (για να ικανοποιησουμε τον εγωισμο μας) συνεχιζουν να αυξανονται με γεωμετρικη προοδο,ειναι σιγουρο οτι κατι κακο θα μας συμβει.

Ειναι κανονας στην μοτοσυκλετα και οσοι τον εχουν παραβει ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ το εχουν πληρωσει ακριβα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Γιαννη τα ειπες ολα.Μου ειχε ξεφυγει το trheadακι και ευτυχως που το διαβασα.(δεν ειχα κατιθ καλυτερο να κανω και ανοιγα ολα οσα δεν ειχα διαβασει )

Ολοι πιστευω εχουμε φτασει στο σημειο που λεει και ο Κρουκης του να εχουμε παρασυρθει απο το ρυθμο καποιου πιο γρηγορου απο εμας αλλα απο πεισμα (και λακαιμα) συνεχιζουμε να πιεζουμε για να τον φτασουμε.Μολις ομως αρχισουν τα γλιστρηματα αν ειμαστε λογικοι θα κοψουμε και θα συνεχισουμε με τον δικο μας ρυθμο,αν ολοι ειχαμε το μυαλο να το κανουμε αυτο τοτε πολλα παιδια οπως λεει και ο φιλος Τai θα την ειχαν γλυτωσει,αν ομως ειμαστε ξεροκεφαλοι και συνεχισουμε ειναι ο νομος του μερφυ που βγαινει παντα αληθινος και η πτωση δεν θα αργησει να επελθει.

Ευτυχως παντα το καταλαβαινω και κοβω οταν ανεβαινουν επικυνδυνα οι ρυθμοι στον δρομο,αλλα σπανια κυνηγαω καποιον και ακομα πιο σπανια γλυστραω γιατι προσπαθω να μην ξεπερναω τα ορια μου και να οδηγαω απλα σχεδον κοντα σε αυτα.Να συμπληρωσω οτι αν θελουμε να παμε βολτα με αγνωστους καλο ειναι να μην το κυνηγαμε και πολυ γιατι δεν γνωριζουμε πως οδηγαει ο καθενας τους.Για την δικη μας ασφαλεια.

Πολυ ωραιο θρεντακι Γιαννη.Στικυ!
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    [B]ρε τι καλά που θα ήταν να τα θυμόμαστε αυτά στην καύλα επάνω!!

Εδώ να πώ κάτι που εφαρμόζω:Μου τα λέω δυνατά πρίν ξεκινήσω.Κάτι σάν να συμβουλεύω τον
    εαυτό μου για να μήν παρασυρθεί.Δοκιμάστε το,σε εμένα τουλάχιστον πιάνει.
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    ακουω χρονια οσοι οδηγουνε γρηγορα(μηχανες η αυτοκινητα) να λενε "δεν πρεπει στον δρομο","πρεπει να προσεχουμε" κλπ....και παντα τρεχουν....πιο πολυ απο το νομο,πιο πολυ απ'αυτους....
    ειναι αυτοι που τρακαρουν πιο συχνα...αυτοι που κανουν λαθη...αυτοι που δεν ξερουν να οδηγουν αν θελετε...αυτοι που απλα γνωριζουν στοιχειωδη πραγματα απο οδηγηση και θεωρουν πως ειναι καλοι οδηγοι....

για μενα καλος οδηγος ειναι αυτος που δεν σκεφτεται καν να πει "πρεπει να προσεχουμε,πρεπει να μην τρεχουμε"
    καλως οδηγος ειναι αυτος που το κανει χωρις πολλες κουβεντες.απλα το κανει.ξερει να διαβαζει τον δρομο.το οδοστρωμα.ξερει το οχημα του.τι λαστιχα εχει και γιατι.που φρεναρει και γιατι.ποσο στριβει και γιατι.οχι επειδη ετσι εμαθε απο εμπειρια να στριβει.επειδη ετσι ξερει πως πρεπει να στριψει για να στριψει με ασφαλεια και σωστα και γρηγορα.δυστυχως η γρηγορη οδηγηση δεν εχει να κανει ουτε με αντανακλαστικα ουτε τοσο με εμπειρια.εχει να κανει με τα σημεια αναφορας που βρισκει ο καθενας ετσι ωστε να καταλαβει πως και γιατι πρεπει να παρει αυτην την στροφη με 50 χλμ ενω μια παρομοια σε αλλο μερος με 150 χλμ....ειναι χαρισμα η γρηγορη οδηγηση...δεν το εχουν ολοι,οσο πιο γρηγορα γινει κατανοητο,τοσο πιο γρηγορα θα εχουμε χαζουν θανατους

υ.γ για να προλαβω ενστασεςι για τα αντανακλασιτκα: βοηθουν μονο σε περιπτωση απροοπτου και καλης εκκινησης,δεν εχουν καμμια σχεση με την οδηγικη ικανοτητα,ειδικα οπως εμεις φανταζομαστε.
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    Αυτα τα video με τον μ@λακα ghostrider θα καψουν πολυ κοσμο

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μην τα ριχνεις μονο σε αυτον. Εχουμε αρκετους δικους μας ανεγκεφαλους να φιγουραρουν πλεον στο καθε λογης you tube.

Γιαννη ενα μεγαλο

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Βαγγέληη,τα φωώτα...σου(επιλογη μηχανης)
    από iagos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2004, 10:09
  2. Κώστα (SSmprini) Να σου ζήσει η κόρη!!!
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 14:27
  3. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2003, 14:35
  4. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27
  5. Ελλασ Το Μεγαλειο Σου!!
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 08:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας