την κυριακη ειδα 2Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
,τώρα πιά δεν βλέπω.ΓΙΑΤΙ?![]()
την κυριακη ειδα 2Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
,τώρα πιά δεν βλέπω.ΓΙΑΤΙ?![]()
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
Όλοι ξεκινάνε με τη λογική low badget γιατί σου λέει (θα μ αρέσει η δεν θα μ αρέσει το χώμα) μην πάρω και ένα μηχανάκι με πολλά λεφτά και το φάω στη μάπα μετά και δεν το χρησιμοποιώ...
¨Ετσι ξεκίνησα και εγώ ... και έψαχνα ένα μηχανάκι που να είναι φθηνό και να μπορεί να πάει μια χαλαρή endurαδα...
Βρήκα πολλά wr με 1000 1200 ευρώ αλλά όλα ήταν ψιλοφώλες απο την άποψη ότι όλα ήθελαν 500-700 ευρώ σε μαζέματα....(δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου να δώσεις 2000 για μηχανάκι 10+ ετών)
Μετά λέω δεν ψάχνω για κανα xr.... 400 ... άντε 250!! βρήκα μερικά ΄... άλλά και πάλι όλα ήταν ψιλορημαγμένα γιατί η χρήση τους ήταν πολιτική... άσε που ήταν και πιο ακριβά.. (2000 μου ζήταγε ένας για ένα xr 400 97 που ήθελε άμεσα στροφαλο μπιέλα..)
Τέσπα συμπέρασμα... πήρα το wrf έδωσα κάποια λεφτά παραπάνω αλλά και πάλι λόγω απειρίας δεν υπολόγισα πόσα ήθελα ακόμα για να το μαζέψω... και πλήρωσα αρκετά μετά... για μαζέματα που με τη 1η ματιά δεν φαίνονται..
Πάντως να ξέρεις όσο πιο καινούριο είναι το μηχανάκι .. είναι η μέρα με τη νύχτα με ένα παλιό....
Εφόσον σ αρέσει το χώμα και ξέρεις ότι θα ασχοληθείς έστω και ερασιτεχνικά.... να βρείς ένα μηχανάκι που να μην σου ζητήσει τίποτα παραπάνω εκτός από ένα λαδάκι ή ένα ζευγάρι λάστιχα... να το καβαλήσεις και να φύγεις για βόλτα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mpou
Καταρχας εξορμησεις στο βουνο με διαφορα καλοπαιδα με διαθεση να με περιμενουν.
Αν ρωτας για ψιλο-αγωνιστικα πραγματα, τσουκ, δεν ειμαι zubitos (τουτεστιν παιδι θαυμα)![]()
Mpou το low budget είναι σχετικό με το πόσο το θέλεις.
Εγώ επειδή είχα φτιαχτεί πολύ ασχημα να πάρω enduro πληρώνω το τίμημα
του να μην έχω μηχανή να κυκλοφορίσω στον δρόμο αφού το προηγούμενο
street μηχανάκι που είχα έγινε μέρος του budget.
και πίστεψέ με το τίμημα δεν είναι απλό αφού κάθε μέρα κάνω διαδρομή Ιλιον-Αλιμο
με το αυτοκίνητο μόνο για να πάω στην δουλειά μου.
Τα βάζω κάτω και τα ζυγίζω όμως και πραγματικά δεν το μετανιώνω.
Υ.Γ παιδιά θαυματά είναι κάτι 18χρονα και κάτι 20χρονα που πάνε τάπα
με τεχνική που μάλλον εμείς δεν θα αποκτήσουμε ποτέ(έχω πολλά παραδείγματα) και όχι εγώ που μου την βάρεσε να κάνω enduro στα 28 μου χωρίς ίχνος τεχνικής απλά προσπαθώντας να μείνω επάνω στο μηχανάκι.
Πάντως πάρτο εσύ και εγώ θα είμαι μέσα στα κωλόπαιδα που θα σε περιμένουν.![]()