Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 21 από 21

Θέμα: Παραλίγο ατύχημα-νεύρα-ενισχύσεις γαντιών

αν δεν εχεις τα αρχιδια να πιστολησεις,να σουγιαδιασεις κτλ τοτε μην το βγαλεις εξω ,γιατι οπως εκανε ενας μαλακας ,τελικα του το φορεσα στο κολο.

αν θες να κανεις ζημια,κρατα απο ενα μπουζι το κςεραμικο του ,και απλα πετα το στο παρμπριζ,.
    θα το παρει στο χερι....
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    το επομενο σταδιο ειναι να παρει ο αλλος πιο μεγαλο(μπιστολι) απο σενα
    και μετα εσυ θα παρεις πολυβολο
    κ μετα αυτος μπαζουκα
    κ μετα εσυ τανκ
    κ μετα αυτος βομβαρδιστικο.........

τα θες κ τα λες(με καθε καλη διαθεση παντα);;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mourgakos
    κρατα απο ενα μπουζι το κςεραμικο του ,και απλα πετα το στο παρμπριζ,.
    θα το παρει στο χερι....
    πως θα δουλεψει αυτο ρε συ;απλα του το πετας;;

Να είστε συγκρατημένοι παίδες γιατί πιά εκεί έξω είναι ζούγκλα δεν ξέρεις με ποιόν τα βάζεις...

Και την δίνω την συμβουλή εγώ που με το παραμικρό χάνω τον έλενχο...

μου είπε ένα κόλπο ένας φίλος αλλά δυσκολεύομαι να το δουλέψω αλλά προσπαθώ...να γελάς μου είπε...
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Π@ΥΤΑΝΑ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ Το avatar του/της S705
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titanas

μου είπε ένα κόλπο ένας φίλος αλλά δυσκολεύομαι να το δουλέψω αλλά προσπαθώ...να γελάς μου είπε...
    Xamogelate ston XARO tromazei kai feygei.....
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
    ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dynogix
    Θα σας πω ένα περιστατικό που μου είχε συμβεί πριν περίπου 5 χρόνια , παραμονές Χριστουγέννων.
    Γυρνούσα από τη δουλεία μου με το παπί , καθώς περνούσα από ένα στενό (περιοχή Ν. Ιωνία κοντά στον ηλεκτρικό) ήταν μπρόστα μου δύο αυτοκίνητα σταματημένα , κανώ δεξία και σιγά - σιγά πάω να προσπεράσω καθώς πηγαινά να προσπεράσω το δεύτερο αυτοκίνητο επιταχυνώμενος , κάνει ο τύπος τέρμα δεξία και γλιτώνω τα χειρότερα στο τσακ .Τι είχε γίνει? Στο ύψος του δεύτερου αυτοκινήτου ένα άλλο αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο ήθελε να ξεπαρκάρει με αποτέλεσμα αυτός που ήταν στο αυτοκίνητο ,που έγω εκείνη την ώρα προσπερνούσα ,να κόψει όλο δεξία και τελευταία στιγμή να με δει ενώ εγώ χαροπάλευα.Τι ακολούθησε μετά:Toν προσπερνάω τελικά , του κόβώ το δρόμο κάθετα με το πάπι , κατεβαίνω και έγω και αρχίζω να τον βρίζω , κατεβαίνει και αυτός ...Ένας τύπος αρκετά σωματώδης , κουστουμάτος και άρχισε και αυτός να με βρίζει άλλα τα ελληνικά του δεν ήταν και πολύ καλά (ρωσσοπόντ μάλλον) και ένω είμαστε face to face του χώνω σπρωξίδι και τον ξαπλώνω χάμω.Ο τύπος σηκώνεται και ακαριαία τρέχει προς τη θέση του συνοδηγού λέγοντας :Tώρα ρε πούστη θα δεις! Εκείνη τη στιγμή , πραγματικά πάγωσα , συνηδητοποίωντας το όλο σκηνικό και την εμφάνιση και ομιλία του τύπου είπα πως ήρθε το τέλος , πάει μαφιόζος είναι...θα βγάλει κάνα πολυβόλο και θα με κάνει σουρωτήρη , μου φάνηκε όλοι η φάση σαν ταινία που στο συγκεκριμένο σημείο προβαλόταν αργά-αργά...
    Οι μαγάζατορες είχαν βγει έξω και κοίταζαν και ήταν έτοιμοι να μας χώρισουν και μόλις έκανε αυτη την κίνηση ,όλοι απλά έμειναν να παρακολούθουν και να περιμένουν το αναπόφεκτο...Τελικά ο τύπος βγάζει από το κάτω κάθισμα ένα λοστάρι νααα (με το συμπάθείο) και το κρατούσε λεγοντάς μου: -Και τώρα έλα ρε πούστη-
    Έγω είχα παγώσει (χεστεί πάνω μου) με όλη τη φάση όπου το μόνο που έκανα ήταν να του πω -ΟΚ- και να σηκώθω να φύγω , για την ακρίβεια να διακτυνιστώ.
    Λοίπον όλο αυτο το σκήνικό έγώ το έλαβα σαν προειδοποιήτικο μήνυμα , για να σκεφτώ πως να αντιδράσω την επόμενη φορά στο έπομενο παρόμοιο περιστατικό...όσο πιο ψύχραιμα γίνεται ,γιατί ποτέ δε ξέρεις...
    Άλλωστε στην όλη ιστόρια είχα κάνει και έγω τη μαλακία μου , αλλά τα νεύρα αποδεδειγμένα λειτουργούν ενστικτωδώς σε τέτοιες περιπτώσεις...πλέον μου συμβαίνουν - έχουν συμβεί από τότε τόσα και άλλα τόσα με τους παπάρες που κυκλόφορουν εκεί έξω που έχω πάθει πια ανοσία...
    :wacko:

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Παραλίγο ατύχημα με την ΕΛ.ΑΣ!!
    από TokTok στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2008, 08:10
  2. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  3. παραλιγο ατυχημα με ΚΤΜ Duke!