Κουκλα παντως ειναι να την χαιρεσαι.
Την ελλειψη ροπης αργα η γρηγορα θα την συνηθισεις δεν ειναι και κατι το τραγικο-μαλλον ειναι καλο στην ασφαλτο γυαλι που οδηγουμε.
![]()
![]()
Κουκλα παντως ειναι να την χαιρεσαι.
Την ελλειψη ροπης αργα η γρηγορα θα την συνηθισεις δεν ειναι και κατι το τραγικο-μαλλον ειναι καλο στην ασφαλτο γυαλι που οδηγουμε.
![]()
![]()
Κουκλάρα!!!!
Να τη χαίρεσαι![]()
![]()
![]()
ένα θεματάκι για τη ροπή είναι να πηγαίνεις με περίπου 5-6000στροφές
και όποτε χρειαστεί να κατεβάζεις μια ταχύτητα και είσαι οκ.
Εναλλακτικά πηγαίνεις με 7-7500στρ και δε χρειάζεσαι το κατέβασμα![]()
αλλά αυτό το τελευταίο σε βάζει πολύ στην πρίζα!!!
Ξέρω από βέσπα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από id12586
Το πήρα το μωρό!![]()
Αρρώστια είναι! Έκανα καμια 300άρα χλμ και μπορώ να πώ ότι μέχρι τις 5k rpm δεν καίει τπτ. Μετά καίει τον κώλο του, αλλά μ'αρέσει!![]()
Μόνα "αρνητικά":
Η γκαζιέρα μου έχει ένα νεκρό σημείο. Είτε θα το συνηθίσω είτε θα το πειράξω και θα το κάνω χειρότερα.![]()
Χρειάζομαι πίσω λάστιχο μέσα στον Απρίλη. Αλλά αυτά είναι πταίσματα!!
Ορίστε και μια φώτο -χάνει αρκετά λόγω του περιορισμού μεγέθους και του τρέμουλου του χεριού μου όταν την έβγαζα:
Kούκλα είναι.... Να την χαίρεσαι και να την μάθεις όσο καλυτερα μπορείς.....![]()
Περάσαμε ωραίες στιγμές με την δική μου......
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Η ομορφότερη CBR-600 που βγήκε ποτέ και το ίδιο ισχύει και για τον χρωματισμό της !
Road Spirit μη με λοξοκοιτάς, το ίδιο σου κάνει κι ας ξέρεις πόσο αλληλοαγαπιόμαστε![]()
![]()
Καλοτάξιδη και καλόστριφτη να είναι φίλε, να τη χαρείς όσο δεν φαντάζεσαι !
![]()
![]()
![]()
χαχαΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Η ομορφότερη CBR-600 που βγήκε ποτέ και το ίδιο ισχύει και για τον χρωματισμό της !
Road Spirit μη με λοξοκοιτάς, το ίδιο σου κάνει κι ας ξέρεις πόσο αλληλοαγαπιόμαστε![]()
![]()
Καλοτάξιδη και καλόστριφτη να είναι φίλε, να τη χαρείς όσο δεν φαντάζεσαι !
![]()
![]()
![]()
![]()
δε σε λοξοκοιτώ... είναι απο τα πιο όμορφα, και τον είχα τον έρωτα : http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=38
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Λοιπόν από πιτσιρικάς όταν άκουγα τη λέξη "μοτοσυκλέτα" το πρώτο πράγμα που μου ερχόταν στο μυαλό ήταν "CBR"Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
χαχα![]()
δε σε λοξοκοιτώ... είναι απο τα πιο όμορφα, και τον είχα τον έρωτα : http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=38
![]()
Απορώ γιατί δεν πήρα ποτέ μου καμμία..![]()
Που πήγανε και βάλανε το κωλοφάναρο στα τελευταία ξακοσσάριααααα;;![]()
ΚΑΛΟΡΙΖΗ ΦΙΛΑΡΑΚΙ!ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ,ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ Κ ΣΥΝΦΕΡΕΙ![]()