gia mpoygatsa ston OyzoyniΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
δεν ξερει αυτος απο πεϊνιρλι..μπουγατσας ειναι![]()
![]()
![]()
![]()
gia mpoygatsa ston OyzoyniΑρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
δεν ξερει αυτος απο πεϊνιρλι..μπουγατσας ειναι![]()
![]()
![]()
![]()
Σύντεκνε εγώ θα πρότεινα Liberty 50 (τετράχρονο, μεγάλοι τροχοί, αυτόματο, αξιόπιστο). ΄Μας βγήκε σκυλί!
http://www.bikez.com/pictures/piaggi...%20Piaggio.jpg
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Σιγα μην τα χαλασουμε στο after.:rotflmao: Στο θεμα εχετε να μου προτινετε τιποτα, φιλοι μου ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ;
γιατι δεν παιρνεις κανα ταεφουν 80 αρι μεταχειρισμενο με λιγα λεφτα , μια μαχαρ μηχανακι και σκυλι![]()
Εχω ακουσει τα χειροτερα για τα ταιφουν. Ειχαν τρεις φιλοι μου και ειχαν βλασφημηση την ωρα που τα πηραν. Ολο ζημιες και τραβηγματα. Μεταχειρισμενο και κινεζικο δεν ρισκαρω. Το μπεβερλι, το συζηταω. Τα φλαι και τα ζιπ δεν μου ειπατε. Τα εχει κανενας; Κανουν γυρω στα 1100 1300, αλλα δεν ξερω κανεναν που να εχει να τον ρωτησω.
2η ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΟΜΝΗΣΗ
ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΡΟΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΕΙΝΑΙ
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ![]()
![]()
Εκτος βεβαια αν εχεις αλλα σχεδια![]()
![]()
:wacko: :wacko:
Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.
ΦΙΛΕ ΒΕΣΤΡΟΜΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΖΙΡ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ,ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ.ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΡΧΑΡΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΤΕ,ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ FLY ΣΑΝ ΑΡΧΑΡΙΑ ΕΝΟΙΩΘΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΖΙΡ,ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΜΙΟ ENTRY LEVEL ΣΚΟΥΤΕΡΑΚΙ,ΦΟΒΕΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ,ΑΝΑΙΜΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ(ΕΒΓΑΛΑ ΤΟΝ ΚΟΦΤΗ),ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ,ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΟΛΕΨΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ,ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΤΟ PEUGEOT TO VCLICK ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙ?ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΖΙΡ...Α,ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΘΗΝΟ ΕΙΝΑΙ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ...ΤΙΜΙΟ ΣΚΟΥΤΕΡΑΚΙ..ΑΥΤΑ
Για πες...:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
(ΕΒΓΑΛΑ ΤΟΝ ΚΟΦΤΗ)
Γιωργο ευχαριστω για την απαντηση, αλλα μπορεις να μου πεις αν το zip που εχετε ειναι διχρονο η τετραχρονο; Επισης αν θα τα καταφερει να πηγαινει καθημερινα Παγκρατι Μαρουσι, χωρις να τα παιξει γρηγορα. Τι θελει απο συντηρηση;![]()
![]()
ΤΟ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ...ΑΠΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ,ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΤΟΥ,ΚΑΘΕ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ.ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ 50ΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ 100ΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ,ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ,ΛΟΓΩ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΓΑΡ,Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ.ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ 30 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΚΟΥΤΕΡ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΡΟΔΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΕ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΔΙΩΝ ΕΝΝΟΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 1.000ΧΛΜ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΘΕ 4.000ΧΛΜ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 10ΕΥΡΩ,ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ...![]()