Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: Τελικά χαλάνε...........

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zachs
    !Η λύση που σου προτείνω επειδή δεν πρόκειται να δεις χαϊρι είναι να το πουλήσεις όσο δουλεύει καλά και να αλλάξεις μάρκα.Αυτό τουλάχιστον έκανα και γω και βρήκα την υγειά μου.Φιλικά πάντα και χωρίς παρεξήγηση.

ή μπορείς και να το πετάξεις κάπου αρκεί να βεβαιωθείς ότι δεν θα το βρει ποτέ κανείς. ....ξέρω ένα πολύ καλό σημείο.....

όσο αφορά το πρόβλημα, έχω διαβάσει και στο fazerclub σχετικά με το σωληνάκι εξαερισμού του λαδιού(δεν είμαι ειδικός επί του θέματος) ...τσεκάρισέ το
    http://www.fazerclub.gr/forum1/viewt...r=asc&start=15

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    καμοια τρομπα βενζινης??

μου θυμιζει τα συμπτωματα των ζ 750 που εχουν προβλημα στην αντλια βενζινης

ε! τι να πω? Το avatar του/της xtapodias
    Τελικά όπως τα περίμενα.
    Το μηχανάκι άρχισε τα ίδια, αλλά σε μικρή κλίμακα ακόμα.
    Δεν το κάνει σε κάθε ξεκίνημα, μπορεί να το κάνει μια-δυο φορές σε κάθε διαδρομή.
    Περιμένω να το κάνει όπως πριν για να το ξαναπάω.
    Φίλε zachs με προβλημάτισες πολύ με αυτά που μου είπες αλλά ούτε να τα σκέφτομαι δε θέλω.
    Και το να βγάλω τις αναθυμιάσεις στον αέρα αλλά και να το πουλήσω.

Πρέπει να βρεθεί λύση ρε γαμώτο και η γιαμάχα δεν φαίνεται να την έχει...........................

Νέο μέλος
    Φίλε xtapodia σε καταλαβαίνω απόλυτα,όπως σου είπα και τις προάλλες δεν το παίζω έξυπνος ειδικά από την στιγμή που δεν είμαι τακτικός στο forum σας.Δεν πρόκειται να δεις χαΐρι δυστυχώς.Αυτή είναι η άποψη μου.Είχα το R6 του 2000 πέντε ολόκληρα χρόνια.Το πήρα καινούργιο και μου έβγαλε τα πιο πολλά προβλήματα από κάθε άλλο μηχανάκι που έχω τα δέκα χρόνια που ασχολούμαι με τις δύο ρόδες:ΖΧR 400,ZX6R '98,ZX10R 2005 και τώρα RSVR 1000 '06.Το λάτρεψα για την συμπεριφορά του και την εμφάνιση του αλλά ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Yamaha.

Τρεις φορές!!! γρανάζι δευτέρας
    Πολλαπλασιαστές και διάφορα ηλεκτρικά προβλήματα συνέχεια
    Στις 40000 χλμ όπως ακριβώς το είπε ο μηχανικός μου (ο φαρμακόγλωσσας) ένα λίτρο λάδι κάθε μήνα.
    Και τέλος αυτά που σου είπα οπότε πήρα τη μεγάλη απόφαση και ησύχασα.Πούλα το χωρίς πολλά πολλά και άλλαξε μάρκα.Φιλικά και πάλι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Δεν μου αρέσουν καθόλου αυτές οι μέθοδοι! Δεν ξέρουμε τι ακριβώς είναι, φταίει η βενζίνη και ας καθαρίσουμε τα μπεκ, ας αλλάξουμε και τα μπουζί κτλ, καλού κακού να πάρουμε και κανένα ψιλό επί τη ευκαιρία και αν φτιάξει έφτιαξε.

Που το πήγες αν επιτρέπεται;

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    @zachs

φιλε καταλαβαινω οτι παραπακετοθηκες με το γιαμαχα που ειχες, και ειναι δεκτο να εχεις αποριψει τη γιαμαχα σαν εταιρια εσυ για σενα, αλλα δε νομιζεις οτι ειναι το λιγοτερο γραφικο προς ολους οσους εχουνε γιαμαχα και δεν εχουνε αντιμετωπισει ποτε προβληματα, να βγαινεις και να απορριπτεις ολοκληρη την εταιρια???

δλδ επειδη τα κ6 κοβανε πλαισια,η σουζουκι ειναι για τα μπαζα???δε σε καταλαβαινω....anyway....οπως καταλαβαινεις...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Με το συνεργείο δεν έχω καμμία ιδιαίτερη σχέση, και δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω ποιο είναι.
    Φυσικα δε μου αρέσει η τακτίκη που ακολούθησαν για τη λύση.
    Επειδή όμως το έχω πάει σε άλλο ένα εξοθσιοδοτημένο και ένα μη εξουσιοδοτημένο και δεν πήρα ξεκάθαρες απαντήσεις και από αυτούς, λέω να μη το πώ ακόμα.
    Ο άλλος εξουσιοδοτημένος μου έλεγε τα ίδια και ο μη εξουσιοδοτημένος από τη μια δεν μπορεί να το αναλάβει λόγω εγγύησης αλλά από την άλλη δεν μου είπε ουτε αυτός τι μπορεί να φταίει.

Ελπίζω να ξεμπλέξω σύντομα.

Υ.Γ. Αν κάποιος ξέρει εξουσιοδοτημένο γιαμάχα με μηχανικό αετό μου λέει να το πάω κι από εκέι!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Για "αετούς" δεν ξέρω, αλλά εμένα προσωπικά καλές εντυπώσεις μου έχει αφήσει ο Τσεσμελής στην οδό Θεοφιλοπούλου στην Αθήνα, ενώ πολλά παιδιά από το Φείζερκλάμπ εμπιστεύονται με κλειστά μάτια και είναι πολύ ικανοποιημένοι από τον Καραμανώλη στον Πειραιά...

Αμφότεροι εξουσιοδοτημένοι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xtapodias

Υ.Γ. Αν κάποιος ξέρει εξουσιοδοτημένο γιαμάχα με μηχανικό αετό μου λέει να το πάω κι από εκέι!!
    Για αυτό σε ρώτησα.
    Εγώ που είχα yamaha παλιότερα το πήγαινα στον Λεμπέση της μοτοδυναμικής στην Καραθοδωρή με πολύ καλές εντυπώσεις. Ξέρει πολύ καλά τα yamaha.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xtapodias

δεδομενου του οτι προσωπικα δεν θελω να κανω διαφημιση σε κανεναν (οχι οτι τα αλλα παιδια καναν διαφημιση, απλα εγω το βλεπω ετσι...),

ΕΧΕΙΣ Π.Μ.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ευχαριστώ για τις προτάσεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από id12586
    Μπουζί και ίσως "μπουζοκαλώδια".

Βενζίνη θα κοιτούσα μετά.

Λοιπόν ξαναπήγα μια βόλτα (πριν το πάω αλλού) στο εξουσιοδοτημένο που το είχα πρωτοπάει
    Αν θυμάστε μου είχς πει ότι έχει άλλη μια περίπτωση που του κάνει τα ίδια με το δικό μου αλλά σε μεγαλύτερη κλίμακα.
    Μου είπε οτι πέρασε από κόσκινο το άλλο μηχανάκι αφού δεν έβρισκαν με τίποτα τι φταίει.
    Τελικά μου είπε με απόλυτη σιγουριά οτι ήταν οι πίπες των μπουζί, και οτι το άλλο μηχανάκι πλέον χαίρει άκρας υγείας.
    Μου παρείγγειλε κι εμένα 4 πίπες και περιμένω να έρθουν για να τις βάλει.

Ελπίζω να τελειώνω τώρα, θα δώσω feedback μετα την αλλαγή.

επιτέλους βρήκα λίγο χρόνο να γράψ......

Αλλάχτηκαν οι πίπες (πολλαπλασιαστές νομίζω?), και το μηχανάκι δουλεύει ρολόι.
    Εντός εγγύησης και χωρίς πολλά πολλά, απλά με λίγη καθυστέρηση καθώς δεν υπήρχαν στη γιαμαχα.

Πρέπει λογικά να ήταν ελλατωματικές καθώς δεν μπορώ να βρώ αν το προκάλεσα εγώ κάπως

Τέλος καλό όλα καλά.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Χαίρομαι που βρήκες λύση.Ο πολλαπλασιαστής μάλλον ελαττωματικός ήταν,εκτός και αν είχε πέσει νερό σε πλύσιμο και είχε υγρασία.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Τελικα ισχυει;;;;;;;
    από KAS77 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2003, 16:55
  2. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2003, 15:31
  3. TRAIL RIDE, θα ερθει τελικα κανεις για παρέα?
    από SeNNinhA στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 17:30
  4. τελικά Superfour ...
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 18:29
  5. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2003, 15:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε