Και ποσο αερα θα εβαζες μπρος - πισω?Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Ναι![]()
![]()
Και ποσο αερα θα εβαζες μπρος - πισω?Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Ναι![]()
![]()
ξεκινας με 15-15 και βλεπεις μονος σου!Αρχικά δημιουργήθηκε από Skipper_d
Και ποσο αερα θα εβαζες μπρος - πισω?![]()
Ευχαριστω παιδια!!
(Πηρα σημερα να τα παραγγειλω και δεν υπαρχει το πισω...)![]()
![]()
Ειδικά το 520 θα θέλει κάθε βόλτα πίσω λάστιχο......Κάνε τα τεστ με τα λάστιχα να μας πείς κ μάς....Πιάσε κολλητούς κ τους λαστιχάδες για ειδικές τιμές....
Να σου πω την αληθεια μου δεν σε ακουσα και ακουσα αυτον πουΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ξεκινας με 15-15 και βλεπεις μονος σου!![]()
μου κανει service το μηχανακι και ξεκινησα με 12 - 12 αλλα....
το μπροστινο γλυτρουσε υπερβολικα!!! δεν ειχα τιμονι σχεδον...
τελικα μιλωντας με ενα φιλο (παλιο εντουρα) εβαλα 15 - 15 και... το τιμονι μου ΟΚ
και πισω ΟΚ αλλα , μηπως θα επρεπε να ανεβω σε 401 εμπρος και 602 ή να κρατησω το 201 εμπρος και 602 πισω λογω καλοκαιριου (πολυ ξερο χωμα - αρκετη πετρα)?
Να φανταστεις οτι το πισω σε 3 βολτες εχω κουρεψει περισσοτερο απο το μισο...
Ξέρει κανείς τίποτα για τα Metzeler MCG τα σκληρά. Τα βρήκα με έκτωση 20% στα 125 ευρώ.
---Dum spiro, spero---
Σπύρο η τιμή αυτή είναι για σετ ή για ένα λάστιχο?Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Ξέρει κανείς τίποτα για τα Metzeler MCG τα σκληρά. Τα βρήκα με έκτωση 20% στα 125 ευρώ.![]()
αν ειναι για ενα λαστιχο ζητω που καηκαμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Σπύρο η τιμή αυτή είναι για σετ ή για ένα λάστιχο?![]()
![]()
πηγαινε DBR μελισσια και παρε dunlop στα 125 (ζευγαρι) και αυτο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Σπύρο η τιμή αυτή είναι για σετ ή για ένα λάστιχο?![]()
Σετάκι
---Dum spiro, spero---
Εδώ στο Ηράκλειο πήραν για φίλο 130 euros μόνο για πίσω λάστιχο. Ένα Metzeler 6 days. Γενικά τόσο τα δίνουν εδώ...![]()
![]()
Αν θυμάμαι καλά το Metzeler Six Days είναι οικολογικό FIM approved. Όλα τα οικολογικά είναι ακριβά.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Εδώ στο Ηράκλειο πήραν για φίλο 130 euros μόνο για πίσω λάστιχο. Ένα Metzeler 6 days. Γενικά τόσο τα δίνουν εδώ...![]()
![]()
Δεν σου χρειάζεται οικολογικό (εκτός αν τρέξεις παγκόσμιο ή 6 Days). Άσε που κατα την γνώμη μου μετά από 6-7 ώρες σταματάνε να δουλευουν (μόλις φαγωθεί το πρώτο στρώσιμο γόμας).
Enduro Republic, Prime Minister
Δεν έχω σκοπό να βάλω το συγκεκριμένο λάστιχο. Απλά για όποια & αν τον ρώτησα μου έλεγε 120-130 euros μόνο το πίσω, χωρίς σαμπρέλα εννοείτε. & εδώ γενικά δεν υπάρχει άλλος που να ασχολείται με ελαστικά μοτοσυκλετών.Αρχικά δημιουργήθηκε από GASer
Αν θυμάμαι καλά το Metzeler Six Days είναι οικολογικό FIM approved. Όλα τα οικολογικά είναι ακριβά.
Δεν σου χρειάζεται οικολογικό (εκτός αν τρέξεις παγκόσμιο ή 6 Days). Άσε που κατα την γνώμη μου μετά από 6-7 ώρες σταματάνε να δουλευουν (μόλις φαγωθεί το πρώτο στρώσιμο γόμας).
Μπορεί & να κατάλαβες για ποιον λέω.
Γιατί δεν κάνετε μια ομαδική παραγγελία.. απο αθήνα..Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Δεν έχω σκοπό να βάλω το συγκεκριμένο λάστιχο. Απλά για όποια & αν τον ρώτησα μου έλεγε 120-130 euros μόνο το πίσω, χωρίς σαμπρέλα εννοείτε. & εδώ γενικά δεν υπάρχει άλλος που να ασχολείται με ελαστικά μοτοσυκλετών.
Μπορεί & να κατάλαβες για ποιον λέω.
Tα Μaxxis εχουν 90 ευρώ μπρος πίσω.. παίρνεις 2 ζευγάρια με 180 ευρώ και την βγάζεις για καιρό...![]()
Απο πού ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Γιατί δεν κάνετε μια ομαδική παραγγελία.. απο αθήνα..
Tα Μaxxis εχουν 90 ευρώ μπρος πίσω.. παίρνεις 2 ζευγάρια με 180 ευρώ και την βγάζεις για καιρό...![]()
![]()
Ηλίας
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Γιατί δεν κάνετε μια ομαδική παραγγελία.. απο αθήνα..
Ομαδική![]()
![]()
![]()
Δεν είμαστε δυστυχώς πολλοί εδώ..
![]()