Αρχικά δημιουργήθηκε από tasoulisk
Αυτη ειναι προσφατη φωτο?
Αρχικά δημιουργήθηκε από tasoulisk
Αυτη ειναι προσφατη φωτο?
αλλο πριν 10 κ 15 χρονια ρε παλικαρια!
οι εποχες αλλαζουν τοτε (ισως) δεν ειμασταν "ωριμοι" για ενα τετοιο εργο
τωρα (ελπιζω να) ειμαιστε!!!
μην προδικαζετε πριν ακομα αρχισει κατι.
θυμαστε πριν απο 2 τις αποσυρσεις,
καθε κυριακη βραδυ, πρωτο θεμα στις ειδησεις ηταν οι δεκαδες νεκροι στους ελληνικους δρομους,
εαν επεφτε κ καμια μεγαλη εξοδο οπως η σημερινη, θα ξεπερνουσαμε τους 100!
κ ομοως απο τοτε εχουν αλλαξει πολλα,
σημερα το βραδυ θα ειναι ειδηση ακομα κ ΕΝΑ πολυνεκρο ατυχημα (πραμα που απευχομαι)
τεσπα.......
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θρηνούμε νεκρούς...Στην πραγματικότητα τίποτα δεν έχει αλλάξει... Πάνω από 6 ανθρώπους την μέρα χάνουμε σε τροχαία και διπλάσιος αριθμός τραυματίζεται -μεγάλο ποσοστό απ' αυτούς σοβαρά...Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
καθε κυριακη βραδυ, πρωτο θεμα στις ειδησεις ηταν οι δεκαδες νεκροι στους ελληνικους δρομους,
εαν επεφτε κ καμια μεγαλη εξοδο οπως η σημερινη, θα ξεπερνουσαμε τους 100!
κ ομοως απο τοτε εχουν αλλαξει πολλα,
σημερα το βραδυ θα ειναι ειδηση ακομα κ ΕΝΑ πολυνεκρο ατυχημα (πραμα που απευχομαι)
τεσπα.......
Απλά πλέον το συνηθίσαμε, δεν αποτελεί είδηση ακροαματικότητας, οπότε και τα κανάλια δεν ασχολούνται...Μόνο άμα είναι κανένα βαρβάτο τραχαίο με μπόλικο αίμα στέλνουν κακήν-κακώς τα κοράκια τους να κάνουν τους ξερόλες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θρηνούμε νεκρούς...Στην πραγματικότητα τίποτα δεν έχει αλλάξει... Πάνω από 6 ανθρώπους την μέρα χάνουμε σε τροχαία και διπλάσιος αριθμός τραυματίζεται -μεγάλο ποσοστό απ' αυτούς σοβαρά...
Απλά πλέον το συνηθίσαμε, δεν αποτελεί είδηση ακροαματικότητας, οπότε και τα κανάλια δεν ασχολούνται...Μόνο άμα είναι κανένα βαρβάτο τραχαίο με μπόλικο αίμα στέλνουν κακήν-κακώς τα κοράκια τους να κάνουν τους ξερόλες...
ειπα πως υπαχει βελτιωση, δεν ειπα οτι λυθηκε το προβλημα.
αλλο 30 νεκροι την εβδομαδα κ αλλο 100 μονο το σουκου.
τεσπα το θεμα ειναι αλλο.......
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Πως τα 1000 στρεμματα των Σερρων ειναι με προδιαγραφες Φορμουλα 3 και τα 1200 της Χαλανδριτσας θα ειναι προδιαγραφων φορμουλα 1 δεν το καταλαβαινω.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Πως τα 1000 στρεμματα των Σερρων ειναι με προδιαγραφες Φορμουλα 3 και τα 1200 της Χαλανδριτσας θα ειναι προδιαγραφων φορμουλα 1 δεν το καταλαβαινω.![]()
καλα οι Σερρες ειναι ουσιαστικα ατελειωτη ακομα.Δεν παιζει ρολο η εκταση αλλα ο εγκαταστασεις.
Η αποψη μου:Δεν χρειαζομαστε πιστα προδιαγραφων F1 αλλα 4-5 μικροτερες πιστες επιπεδου Σερρων!(και για αγωνιστικη και για εκπαιδευτικη χρηση.)
![]()
Την ιστορία με το Αυτοκινητοδρόμιο Πατρών την παρακολουθώ κάμποσα χρόνια κ πάντα πίστευα οτι κάποια στιγμή τελικά θα φτιαχτεί..Εχει περάσει απο 400..0 κύματα η ιστορία (μέχρι κ Προεδρικό Διάταγμα -που άλλαξε 2-3 φορές- που οριζε τις τεχνικες προδιαγραφές των αυτοκινητοδρομίων ειχε βγει, προδιαγραφές τις οποιες δεν πληρουσαν αρκετες πιστες του motogp/f1 -τόσο σοφούς πολιτικούς έχουμε! ) με ενα σωρό εμποδια από τριτους καθε φορά κ μπραβο στους ανθρωπους της Αυτοκινητοδρομιο ΑΕ για την επιμονή τους πανω απο 2 δεκαετίες τώρα..
Είμαι αισιόδοξος οτι θα γίνει,αλλά μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα ως προς το χρόνο έναρξης εργασιών..Χρειαζεται να ενταχθεί στον Αναπτυξιακό νόμο (θα λάβει επιχορήγηση 60% αν θυμάμαι καλά-αν εγκριθεί)..
Αρχικά οι προδιαγραφές ήταν για δοκιμές F1 κ όχι αγώνες,δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι στα σχέδια ή προβλέπεται μελλοντικά να καλύπτει προδιαγραφές αγώνα F1..
Υπάρχει κ το (δευτερεύον) θέμα της αναβάθμισης του αεροδρομίου του Αράξου..
Εκτός από τις προδιαγραφές της πίστας χρειάζονται κ άλλες προυποθέσεις όπως επαρκής τουριστική/ξενοδοχειακή/νοσοκομειακή υποδομή,διεθνές αεροδρόμιο σε ακτίνα κάποιων χλμ κλπ,δεν ξέρω αν καλύπτονται απο τις Σέρρες..Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
μπειτε στο google earth kai γραψτε chalandritsa και λιγο κατω.Σα να την σκαψανε..
Οδηγουμε μοτοσυκλετα γιατι εχουμε αναγκη απο νορεπινεφρινη..
υπαρχει πιθανοτητα να φιλοξενησει και moto gp?
ωραια θα ακουγεται "moto gp chalandritsa"![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
απο οτι μου ειπαν οι Σερρες ειναι σε σταδιο σοβαρης αναβαθμισης![]()
Ρε παλικαρια μου αν δεν σβυσουν τα( ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΩΤΑ ) μην πιστευετε τιποτα.![]()
Θα την μεταφέρουν 50 χλμ απο Αθήνα?Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
απο οτι μου ειπαν οι Σερρες ειναι σε σταδιο σοβαρης αναβαθμισης![]()
Αυτό θα είναι αναβάθμιση...