Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 137

Θέμα: ΜΙΛΑΝΕ ΣΟΒΑΡΑΑΑΑΑ?????( Kevin Schwantz)

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Από το επίσημο site του KSSS
    http://www.schwantzschool.com/2008site/aboutksss.htm

Our 2-Day course offers a comprehensive corner-by- corner look at the 2.54-mile Road Atlanta course to specifically detail reference points, cornering lines and shift points on every section of racetrack. We take an in-depth look at body positioning, braking more effectively and building confidence at increased lean angles. In addition to on-bike video instruction and classroom review to enhance the student’s learning experience, Kevin takes students on a track walk to show you the reference points close-up. In addition to the catered lunches, drinks and snacks provided each day; students are also treated to a dinner of bench racing with Kevin and the KSSS staff at Kevin’s favorite local Mexican restaurant the evening of the first day. The 2008 2-Day school – including a KSSS t-shirt, Motul product package, photo CD, riding DVD, and use of our 2007 or 2008 Suzuki GSX-R600s and SV650s – is priced at $1,800. Students who wish to bring their own Suzuki, $1,400.

Mε λίγα λόγια, φαινεται οτι τα 900 Ευρω είναι η κανονική τιμή για το 2ήμερο μάθημα, αφού εχει 1400 USD με χρήση μηχανής του αναβάτη.
    Απ οτι λέει παραπάνω, στο μάθημα συμμετέχει και ο ίδιος ο Kevin, περπατάει την πιστα με τους μαθητές, και τρώνε και κουβεντιάζουν όλοι μαζί.
    Ισως για μερικούς αυτό να είναι αρκετό δέλεαρ για να συμμετάσχουν....
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

ναι

εγω δεν καταλάβα που είναι το απαράδεκτο? ή η εκμετάλευση...??

τι λέμε?

ο ίδιος ο Κ.Schwantz λειτουργεί αυτή τη σχολή χρόνια τώρα....

όσο για το το διδάσκουν και πως κλπ κλπ, μπείτε στο σαιτ του και διαβάστε...

απαράδεκτο?? δλδ έχει κάποιος την ευκαιρεία να κάνει ενα 2μερο σε πίστα με ένα ζωντανό θρύλο των motogp και μας χαλάει???

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    ναι

τι λέμε?

απαράδεκτο?? δλδ έχει κάποιος την ευκαιρεία να κάνει ενα 2μερο σε πίστα με ένα ζωντανό θρύλο των motogp και μας χαλάει???
    Πεστα χρυσοστομε!Και μονο αυτο αρκει.

Αν ειχα τα λεφτα θα πηγαινα μα το Θεο.Και οχι γιατι ειναι ο Kevin Schwantz αλλα γιατι ειναι η μοναδικη σχολη ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ και οχι περι ασφαλης π@π@ριτσες γιωργουλα μου που σου δειχνουν στο CSS.1.2.3.και παει λεγοντας. Τα οπια να σημειωθει οι περισσοτεροι που οδηγανε καιρο μοτοσυκλετα τα ξερουν και μονο απο τα αντανακλαστικα τους.

Τους μονους ανθρωπους που βοηθαει ενα τετοιο σχολειο σαν το CSS ειναι αυτους που δεν ξερουν που παν τα 4 στον δρομο και νομιζαν οτι ηξεραν να οδηγουν πριν κανουν τα μαθηματα αυτα.

Οποτε αλλο η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ και αλλο η Ασφαλης οδηγηση που εμαθαν καποιοι απο εδω μεσα.
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900
    Και για όσους απογοητευτήκανε απο την τιμή...

...παραδίδω και εγώ μαθήματα σε λογικές τιμές!

Το μάθημα είναι δύωρο και περιλαμβάνει:

α)Το γκάζι-φίλος ή εχθρός; Άνοιγμα τέρμα γκάζι 75 ευρώ:a47:
    Β)Το φρένο-ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!! 50 ευρώ :a47:
    γ)Η στροφή-Την κάνω ευθεία-κόβω δρόμο-καμικάζι style 200 ευρώ :a47:

+Ψυχολογική προετοιμασία για τυχόν στούκα-κάρφωμα απο τα παραπάνω 100ευρώ :a47:

*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται και καφές τύπου φραπέ,καθώς και τσιγάρα!
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos 900
    Και για όσους απογοητευτήκανε απο την τιμή...

...παραδίδω και εγώ μαθήματα σε λογικές τιμές!

Το μάθημα είναι δύωρο και περιλαμβάνει:

α)Το γκάζι-φίλος ή εχθρός; Άνοιγμα τέρμα γκάζι 75 ευρώ:a47:
    Β)Το φρένο-ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!! 50 ευρώ :a47:
    γ)Η στροφή-Την κάνω ευθεία-κόβω δρόμο-καμικάζι style 200 ευρώ :a47:

+Ψυχολογική προετοιμασία για τυχόν στούκα-κάρφωμα απο τα παραπάνω 100ευρώ :a47:

*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται και καφές τύπου φραπέ,καθώς και τσιγάρα!

Πισω και σας εφαγα ρεμαλια!!!Που δηλωνουμε συμμετοχη?Ο πρωτος μαθητης θα ειμαι εγω!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    ναι

τι λέμε?

Ναι μπράβο. Να πας φίλε μου! ΑΝ για σένα το να δώσεις 900 ευρώ για να κάνεις ένα διήμερο στην πίστα μόνο και μόνο επειδή είναι ένας θρύλος των motogp εκεί και θα σου δείξει κάποια πράγματα είναι φυσιολογικό... μεγεια σου και χαρά σου. να πας και να το απολαύσεις. Επίσης υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι πληρώνουν 1.000 ευρώ για να παρευρεθούν στον τάδε γάμο ή στην τάδε συνεστίαση ή για να παρευρεθούν στην τάδε συναυλία. Και γι αυτούς εξίσου σημαντικό είναι. Όπως για σένα το να μιλήσεις με τον Schwantz και να σου δείξει κάποια πράγματα.

Gixxerakias... να πας κι εσύ. Σε παρακαλώ μόνο στην υπερσύχρονη πίστα στην Αθήνα που έχουμε και όπου μπορείς να κάνεις αγωνιστική οδήγηση μην με πάρεις καθότι άσχετος από αγωνιστικό τρόπο ελέγχου και χειρισμού της μηχανής. Καθότι επίσης στην Ελλάδα οι δρόμοι προσφέρονται για αγωνιστική οδήγηση ενώ η ασφαλής οδήγηση είναι... παπαρίτσες! Βλέπεις τα φορτηγά οι πεζοί που πετάγονται από παντού τα κουτιά και όλοι αυτοί δημιουργούν τις πλέον κατάλληλες συνθήκες για να κάνεις εσύ αγωνιστική οδήγηση!!!
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS

Αν ειχα τα λεφτα θα πηγαινα μα το Θεο.Και οχι γιατι ειναι ο Kevin Schwantz αλλα γιατι ειναι η μοναδικη σχολη ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ και οχι περι ασφαλης π@π@ριτσες γιωργουλα μου που σου δειχνουν στο CSS.1.2.3.και παει λεγοντας. Τα οπια να σημειωθει οι περισσοτεροι που οδηγανε καιρο μοτοσυκλετα τα ξερουν και μονο απο τα αντανακλαστικα τους.

Τους μονους ανθρωπους που βοηθαει ενα τετοιο σχολειο σαν το CSS ειναι αυτους που δεν ξερουν που παν τα 4 στον δρομο και νομιζαν οτι ηξεραν να οδηγουν πριν κανουν τα μαθηματα αυτα.

Οποτε αλλο η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ και αλλο η Ασφαλης οδηγηση που εμαθαν καποιοι απο εδω μεσα.

Kάπου το εχεις χάσει το θέμα...
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Kάπου το εχεις χάσει το θέμα...

+1000!!!
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dodos 900

Πισω και σας εφαγα ρεμαλια!!!Που δηλωνουμε συμμετοχη?Ο πρωτος μαθητης θα ειμαι εγω!!!

Φίλε Γιάννη γειά σου.Εξεπλάγην απο την προθυμία σου να συμμετέχεις στο school μου.
    Θα σταλούνε π.μ εντός ολίγων ημερών καθ ότι βρίσκομαι σε διαπραγματεύσεις για γιατρούς
    ,ράντζα κτλ. με το νοσοκομείο ΚΑΤ(κινητοποίηση-μεταφορά μαθητή)!:rotflmao:
    ήτανε ωραία σούζα...αλλά ξύπνησα

john εδω διαφωνούμε ...

σωπα ρε gixxer που δεν χρειαζονται τα μαθηματα.Καταρχην ξεκινησα το θεμα λεγοντας οτι ειναι απαραδεκτη η τιμη και οχι αυτα που θα μαθεις η ο ανθρωπος που θα ειναι εκει.Εσυ που εισαι χερας να μην πας ουτε σε css ουτε σε riding schools.Eμεις που δεν ξερουμε που πανε τα 4 τα χρειαζομαστε.Εγω ενα θα πω.Ειναι παιδια τα σχολεια αυτα ασχετα αν καποια ειναι ακριβα.Στο εξωτερικο ειναι ακομα πιο πολυ.Οσοι εχουν παει στο css ακομα και ερασιτεχνες αγωνιζομενοι εχουν τα καλυτερα λογια να πουν.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Υποθέτουμε λοιπόν γιατί έχεις βλέψεις στον αγωνιστικό τομέα εντός κι εκτός Ελλάδος κι ότι στην Ελλάδα και στους δρόμους της οδηγείς σαν οδηγός αγώνων....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Ναι μπράβο. Να πας φίλε μου! ΑΝ για σένα το να δώσεις 900 ευρώ για να κάνεις ένα διήμερο στην πίστα μόνο και μόνο επειδή είναι ένας θρύλος των motogp εκεί και θα σου δείξει κάποια πράγματα είναι φυσιολογικό... μεγεια σου και χαρά σου. να πας και να το απολαύσεις. Επίσης υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι πληρώνουν 1.000 ευρώ για να παρευρεθούν στον τάδε γάμο ή στην τάδε συνεστίαση ή για να παρευρεθούν στην τάδε συναυλία. Και γι αυτούς εξίσου σημαντικό είναι. Όπως για σένα το να μιλήσεις με τον Schwantz και να σου δείξει κάποια πράγματα.

...
    Στέλιο, το βλέπουμε λίγο διαφορετικά βρε αδερφέ...

μπαίνω και κάνω trackdays μέγαρα και σέρρες, όσο μου το επιτρέπουν τα οικονομικά μου... και όσο θα έχω την άνεση αυτή, θα συνεχίσω να το κάνω... Δεν μπορώ να στο μεταφέρω το συναίσθημα της πίστας, οχι αν δε το έχεις ζήσει. Και εντάξει, δεν είμαι αγωνιζόμενος, και ουτε θα γίνω,,,

αλλά το βλέπω σαν μια πολυ ενδιαφέρουσα εμπειρία, που για μενα αξίζει... αν μου περισέψουν κάποια στιγμή τα 900, ναι θα τα δώσω... (τώρα δεν παίζει μια )....

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

Gixxerakias... να πας κι εσύ. Σε παρακαλώ μόνο στην υπερσύχρονη πίστα στην Αθήνα που έχουμε και όπου μπορείς να κάνεις αγωνιστική οδήγηση μην με πάρεις καθότι άσχετος από αγωνιστικό τρόπο ελέγχου και χειρισμού της μηχανής. Καθότι επίσης στην Ελλάδα οι δρόμοι προσφέρονται για αγωνιστική οδήγηση ενώ η ασφαλής οδήγηση είναι... παπαρίτσες! Βλέπεις τα φορτηγά οι πεζοί που πετάγονται από παντού τα κουτιά και όλοι αυτοί δημιουργούν τις πλέον κατάλληλες συνθήκες για να κάνεις εσύ αγωνιστική οδήγηση!!!
    Συγνωμη βρε Στελλιο δηλαδη καποιος που παει στην σχολη ασφαλους οδηγησης παει για να του δειξουν πως θα αποφυγει τους πεζους και τα φορτηγα??Δηλαδη απευθυνεται σε μπαζα η εν λογο σχολη??

Αμα δεν το ξερει απο μονος του τοτε να παει βρε αδερφε να του δειξουν τι χρειαζεται να κανει.Ολοι εμεις που δεν εχουμε κανει την εν λογο σχολη να κατσουμε σπιτια μας να παιζουμε στο playstation εξομοιωτη ασφαλους οδηγησης πριν βγουμε στον δρομο για καφε η για να παμε στην δουλεια μας.

Κακα τα ψεμματα εχω ξαναδηλωσει οτι αν ειχα τα φραγκα και αν πιστευα οτι πραγματικα θα μου προσφερε κατι το CSS θα το εκανα για να δω και τι διδασκουν απο περιεργεια.Απλα μην μπερδευουν καποιοι την ασφαλη οδηγηση με αυτο που διδασκει ο Schwantz στην περιπτωση μας.

Η τιμη εμενα μου φαινεται πολυ λογικη.Ξερω αυτη την στιγμη τρελους εδω μεσα που αν ερθει εδω ο Rossi ειναι διαθετιμενοι να στησουν κ@λο για να τον δουν απλα απο κοντα ποσο μαλλον να τους δειξει τι εστι αγωνιστικη οδηγηση.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    ....

Η τιμη εμενα μου φαινεται πολυ λογικη.Ξερω αυτη την στιγμη τρελους εδω μεσα που αν ερθει εδω ο Rossi ειναι διαθετιμενοι να στησουν κ@λο για να τον δουν απλα απο κοντα ποσο μαλλον να τους δειξει τι εστι αγωνιστικη οδηγηση.

Ή δίνεις ονόματα ή σταμάτα τις μαλακίες.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Σελίδα 2 από 10 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kevin Schwantz riding tips
    από Da.Vintage στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2007, 14:20
  2. Kevin Schwantz School στην Ελλάδα?
    από road spirit στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2007, 13:13
  3. kevin schwantz school
    από SAM46 στο forum Αγωνιστικά νέα