Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: Κιτ βελτίωσης για CBF-250

Νέο μέλος
    μιας κ ανοιξα το τοπικ κ για να μην ανοιγω αλλο κ δημιουργω συγχυση αν σας ειναι ευκολο πειτε μου τη γνωμη σας κ για το varadero 125 σε σχεση παντα με το cbf 250 εντος κ εκτος πολης.μηπως τελικα το υδροψυκτο,v2 κ πιο ανετο ως on-off αξιζει περισσοτερο για καποιον καινουριο?μεγαλες διαφορες στο γκαζι δε πιστευω να υπαρχουν παρολα τα 125 παραπανω κυβικα η κανω λαθος???

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    αν εισαι μεταξυ των 2 αυτων τοτε μιλαμε μονο για το σιμπιεφ το βαραντερακι ειναι πιο πολυ γκατζετ απο μηχανακι πολυ βαρυ πολυ αδυναμο πρωσοπικη μου αποψη ειναι οτι ειναι τσαμπα λεφτα εφοσον μαλιστα λες οτι θες να κανεις και μερικα χλμ ταξιδιαρικα.

αν μου ελεγες γενικα ποια ειναι η γνωμη μου θα σε πηγαινα σε να κροσακι 250ρι που ειναι και τρελα σχολεια και πανε και σε εκεινη εκει την παραλια κατω απο το γκρεμο

οτι και να παρεις μυαλο στο κεφαλι σου οι φιγουρες ειναι για τους φιγουρατζιδες
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Νέο μέλος
    thanks a lot Evi....σιγουρα θα σκεφτω καλα αυτα μου ειπατε πριν αποφασισω...

Μην αγχωνεσαι εγω με 500 cc και σπανια ταξιδευω με 120 γιατί με κουράζει ο αέρας.Το παραπάνω γκάζι θα σε βοηθήσει στις προσπερασεις αλλά όχι στην πορεία του ταξιδιού.Δοκίμασε να βάλεις καμία ζελατίνα και να προσθέσεις αφρώδες υλικό στην σέλα. Αναβάθμισε τον εξοπλισμό σου (μπουφαν , κρανος ,γάντια, μεση) και πάρε ωτοασπίδες τουλάχιστον να μην σε κανει κομάτια το ταξιδι.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Τιμές ανταλλακτικών για CBF-250.
    από Alexander στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2016, 15:11
  2. Βαλίτσες και tankbag για CBF-250
    από ThM στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2014, 20:23
  3. Αντικλεπτικά μέσα για CBF-250
    από oulas στο forum Honda CBF's