Κατά 90 % μέσα .Θα παλέψω λίγο για την ώρα .Αλλά θα είμαι εκεί:![]()
Κατά 90 % μέσα .Θα παλέψω λίγο για την ώρα .Αλλά θα είμαι εκεί:![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Εγώ έτσι και αλλιώς θα είμαι για καφέ στην Θεσσαλονίκη. Τι το καλύτερο να έχω παρέα και εσάς! Λοιπόν, το Σάββατο στις 14:00 θα είμαι στο Μουράνο. Τηλ επικοινωνίας 6973376963.Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Dodok και angels είστε μέσα;![]()
Ρε ξυπνάτε !!!!!!. Σήμερα είναι το πρώτο συνέδριο απανταχού βορειοελλαδιτών το MOTO.GR
Είστε έτοιμοι. Εγώ σε Κανά 2ωρο ξεκινάω!!
Θα πάρω απουσιες!!
![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Χαιρετίσματα σε όλους!!! Θα σας βλέπω από ψηλά (Χορτιάτης - Περιστερά)!!! Καλά να περάσετε!!!
Dodok βάλε μου μισή απουσία...
Και με ρέγουλα οιγιατί έξω γλιστράάάάάάάάάάάει!!!!!
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Mια απουσία και για εμένα παρακαλώ...
Σκατά...
Γαμώ την δουλειά μου γαμώ!
![]()
![]()
![]()
Δυστυχως και εγω παιδια δεν μπορεσα να ανεβω διοτι αυριο δουλευω για να καλυψω
καποια ρεπο αλλων κοριτσιων στο μαγαζι
που δουλευω..
Απο καινουργιο χρονο θα ειμαι παρων..!
tetoia lathoi paidia den ginontai!!! egw piga kai perasame para polu kala!!! fwtografies exei o edessa mafiozo al kapone pou eutixws skeftike na exei kai psifiaki mazi tou!!! paidia tin alli fora kanoniste na min douleuetai gia na ta poume oloi mazi!!! eutixos den mou ebrexe kai ston dromo epistrofis gia xalkidiki!!! epomeni sinantisi tha kanonistei kai pali sto forum!!!
![]()
![]()
![]()
eirini kai milader epitrepetai mono mia apousia allios kobosaste apo to mathima tou moto.gr kai tha prepei na epanorthosete me duo kerasmena kafasia biras![]()
Με μια λέξη... Ταξιδιώτης των 2 τροχών
Λοιπόν καλημέρα σας !!!!!
Έχουμε και λέμε.
Η πρώτη συνάντηση βορείων ΜΟΤΟ έγινε τελικά στο καφέ μουρανο στην καλαμαριά με μεγάλη επιτυχία.
Η απουσίες κρατήθηκαν για μελλοντική τιμωρία
![]()
![]()
Old man με άφησες με τους streeταδες και ήμουν ο μόνος χωματερος![]()
Καλά για σένα μιλαμπερ έχω έτοιμη τιμωρία .Κούρεμα και παρέλαση στην κεντρική οδό στην καλαμαριά
![]()
![]()
![]()
Η ειρήνη, δικαιολογημένη η απουσία της αν και ήταν η αφορμή να γίνουμε ρόμπες όταν πήγαμε να υποδεχτούμε μια μοτοσικλετίστρια που σημειωτέων όταν έβγαλε το κράνος ήταν ……….αρσενικός, αλλά πολύ θηλυπρεπής
:hypnotize
:hypnotize
![]()
Πολύ καλή παρέα δέσαμε κατευθείαν και υπήρξε υπόσχεση για μελλοντική συνεύρεση ,……χωρίς απουσίες.!!!!
![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Έχουμε και λέμε.
Ντοκουμέντο Νο 1
Από αριστερά προς δεξιά .
Ο φίλος ο σχεδιαστής moto (λόγω ηλικίας ξεχνάω ονόματα είναι σοβαρό γιατρέ μου????),από Πορταρια Χαλκιδικής, δίπλα του ο Tamis (εγώ περίμενα να δω Κανά παιδάκι και όταν τον είδα …..δυο μέτρα ).Δίπλα του ο φίλος με το Hornet (καλά όνομα μη περιμένετε ,tami βοήθα!!).
Δεξιότερα ο φίλος angels-gr ,δίπλα του εκείνο το λεβεντόπαιδο είμαι εγώ.
Ο διπλανός μου και ολίγον τι ξαπλωμένος είναι ο SvsGreek ,vamos Arianara
![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
crs-k !!!!!!!!
Ευχαριστούμε για τους χαιρετισμούς. Και από μια συζήτηση που είχαμε είσαι ένας από τους ποιο αγαπητούς εδώ τους βόρειους .
![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Θα είναι χαρά μου να ξαναβρεθώ στο ίδιο τραπέζι μαζί σας και να τα ξαναπούμε !!![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ