πολυ ομορφο το "ταινιακι" σου,
αλλα εχω μια ενσταση
τη πρωτη βολτα του στρωσιματος επρεπε να την κανεις ΕΣΥ!
να στρωσει το μηχανακι να στρωσεις κ τον οδηγο!
αυτα τα δυο πανε μαζι!!
καλοριζικο το "μικρο σου πονυ" κ παντα ορθιοι κ οι δυο!
![]()
πολυ ομορφο το "ταινιακι" σου,
αλλα εχω μια ενσταση
τη πρωτη βολτα του στρωσιματος επρεπε να την κανεις ΕΣΥ!
να στρωσει το μηχανακι να στρωσεις κ τον οδηγο!
αυτα τα δυο πανε μαζι!!
καλοριζικο το "μικρο σου πονυ" κ παντα ορθιοι κ οι δυο!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ
- τι σηκώνεσαι ρε μαμά κάθε τρεις και λίγο? Τι κοιτάς? Εάν είναι ακόμα κάτω? Εδώ όλοι μας είμαστε...
- έχεις δίκιο... εάν σας βάλουν στο μάτι είτε δεμένα είστε είτε όχι... θα πάρουν αυτό που θέλουν
- ακριβώς... άντε τώρα πήγαινε για ύπνο... ήταν κουραστικό σουκου και αύριο πρωί σε περιμένουν στην δουλειά πως και πως....
ΔΕΥΤΕΡΑ
- μικρό, ετοιμάσου, σήμερα θα πάμε με τα 50cc σου δουλειά..
(το απόγευμα μετά την δουλειά ήταν μια ευκαιρία να κάνουμε κάποια πραγματάκια...)
- ααααααΨΟΥ!!!
- Γκουχ, γκουχ, τι σκόνη είναι αυτή? Έχουμε αλλάξει χρώμα... γίναμε καφέ από αυτά που έχει ο αέρας τις τελευταίες ημέρες..
- Μην ανησυχείτε.. ήρθα με κάτι παλιές μπλούζες να σας ξεσκονίσω... ο θείος κατεβαίνει με τον κουβά
- Όχι πάλι μπάνιοοοοοοοο
- Σσστ... δεν θέλω γκρίνια......
- Αφού το ξέρεις... ο νόμος του Μέρφη... κάθε φορά που μας πλένετε αυτομάτως προκαλείτε βροχή..
- Δεν πειράζει....ο ξάδερφος θα πλυθεί μόνο γιατί είναι «μούρη»...εσένα σου χρωστάω και τα εργαλεία σου... τα έχω πάνω στο σπίτι καιρό...
- Άντε φέρτα... πιάσε και έναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο να μου περάσεις μία την πινακίδα... έχω ξεθωριάσει
- Αμέσως... θα φέρω και λίγο μπαμπάκι με βενζίνη να βγάλουμε και το παλιό σήμα από το runner…
- !?!? ακόμα να μου το βάλεις?? Α ρε μάνα... απαράδεκτη...
- Έψαχνα για τα εργαλεία του 200αριού... δεν στα βρήκα ακόμη... έχω κάνει άνω κάτω το σπίτι... παίζει να τα έχουμε αφήσει Καλαμάτα....
- Γκρρρ...
- Τι σας έφερα όμως? Πάρτε απο ένα μπουζάκι να έχετε καβάτζα...
- Επ! Που το πας το αδιάβροχο? Αφού το «μικρό σου πόνυ» δεν έχει χώρο... ακόμα και τα εργαλεία του του τα πήρες... ΚΑΙ αυτά θες να χάσεις?
- Δεν θέλω να τα αφήνω στο τσαντάκι που κουβαλάει... είναι... πως να στο πω.. ψυχολογικό...
- Ωπα... θείε... τι μασάζ είναι αυτό?
- Είναι μια ειδική lotion για να σε προστατεύει... η μαμά σου δεν είναι και τόσο του καλοπισμού... ε... και όσο είσαι καινούριο θα σε περιποιούμαι λίγο εγώ..
- Αφού η μαμά με θέλει βρώμικο για να μην «μυρίζω» καινούριο...
- Μην ανησυχείς.. σε 24 ώρες πάλι χάλιας θα είσαι...
ΤΡΙΤΗ
- τι λές νέο? Πάμε μια βόλτα τα δυό μας? Μες στην Αθήνα? Λείπει ο κόσμος... δεν έχει κίνηση... ευκαιρία είναι .. τι λές?
- Καβάλα!
- Διάβαζα στο μοτό τζιαρ ότι κάποιοι θα πάνε Χαλκίδα...
- Μαμά... όχι ακόμα... κάτσε να σαραντίσω...
- Πάμε μέχρι την θεία σου στην Κηφισιά να σε γνωρίσει... έχει και αυτή 3 παιδάκια... αλλά από αυτά που έχουν 2 πόδια... και έχει και ένα ακόμα στην κοιλιά της...
- Βγάλε μου το τσόκ, ζεστάθηκα... άντε... ξεκινά με...
Φτάνουμε...
- να σε δέσω?
- Αφού τα κουβαλάς που τα κουβαλάς... φόρεσε μου τα...
- Χιτίνα, πολύ ωλαία η μοτοσικλέτα σου (λέει ο 4χρονος)
- Εσένα? Πως σου φαίνεται?
- Να με παζ βόλτααααα (λέει η 3χρονή)
- Όταν μεγαλώσεις λίγο ακόμα, θα πάμε να πάρουμε κράνος και εξοπλισμό και τότε θα πάμε βόλτα... εντάξυ?
- Ντάτσι...
- Εσένα φάτσα?
- Βαφ, βάφ...
(μας έκλεψε την παράσταση ο σκύλος την γειτονιάς... 17 μηνών... άλλα πράγματα τους κάνουν εντύπωση και όχι τα δίτροχα...)
ΛΕΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ...
Πάμε προς το σπίτι? Άντε να βγούμε Κηφισίας...
Ούπς... ένα τροχοναζί... μας κάνει σήμα οτι δεν μπορούμε να στρίψουμε αριστερά λόγο παρελάσεως και μας στέλνει όλους δεξιά η ευθεία...
- τι λές?
- Πάμε δεξιά... και όπου μας βγάλει... βόλτα
- Άντε πάμε.... χμμ... προς Μαραθώνα, Ν.Μάκρη κλπ... πάμε όπως λένε οι πινακίδες...
- Πώωω κίνηση.... και εδώ παρέλαση.... μας διώχνουν απο τον κεντρικό και μας στέλνουν μέσα.....
- ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΙΝΗΣΗ? ΣΗΜΕΙΩΤΩΝ πηγαίνουμε....
- υπομονή.... ευκαιρία μαμά να παίξεις με συμπλέκτη και πρωτούλα...
- Ουφ.... άντε ξεμπερδέψαμε...
- Δεν στρίβουμε εδω δεξιά? Για Ν.Μάκρη και Σχοινιά?
- Πάμε.... προς τα παλιά μας τα λημέρια...
ΒΟΥΝΑΛΑΚΙ, ΣΤΡΟΦΟΥΛΕΣ...
Στην ουσία η πρώτη επαφή...
- Δεν είναι και άσχημα.... έχει δίκιο ο θείος σου.... εάν τις μάθεις τις ταχύτητες, πορώνεσαι...
- Είδες? Τίποτα δεν είναι ακατόρθοτο...
- Ξέρεις κάτι.... μου εμπνέεις μια.... σίγουριά.... νοιώθω οτι πατάμε πολύ καλά στον δρόμο....
- Μάνα.... enjoy…
ΒΟΥΝΑΛΑΚΙ, ΣΤΡΟΦΟΥΛΕΣ ΤΕΛΟΣ....
- Ώπ! να και τα ωραία...
- λες να κατέβουμε παραλία να πιεις κανένα καφεδάκο?
- Μπά... άσε τον καφέ και πάμε να συνεχίσουμε...
Προς Ραφήνα... και μετά προς Παλλήνη....
- σαν πιστούλα δεν είναι εδω?
- Ναι, τα «Sάκια», μόνο που δυστυχώς έχει κίνηση και ακόμα δεν είμαστε σε θέση να κολυμπήσουμε στις λορίδες...
- Έχει αέρα τελικά?
- Μαμά.. έχει ΠΑΡΑ πολύ αέρα... αλλα είδες? Τελείως άλλη αίσθηση με το mottard…
- Έχουμε να κάνουμε πολλά ακόμα τα δυό μας...
- Sure
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ....
Αλλά όχι για πολύ.... η μαμά είναι στην τσίτα και κατεβαίνει πάλι, βγάζει λουκέτα, με ζεσταίνει κλασσικά και ξαναξεκινάμε ....
- πάμε να φάμε λίγο κίνηση ακόμα...?
- πάμε να βγούμε Πατησίων που γίνεται το αδιαχόριτο...
- ρε μαμά... μήπως... λέω μήπως, ΔΕΝ θα έπρεπε να με φέρνεις σε τέτοια μέρη? Είμαι στο στρώσιμο θυμάσαι?
- Το ξέρω... αλλά τώρα ήδη μπλέξαμε... πάμε δεξιά... Γαλατσίου...
- Ξέρεις τι κάνεις??
- Όχι... αλλά πάμε :P
- Κολλήσαμε... και είναι και ανηφορικά... θα με ξεκινήσεις σωστά? Η θα σου σβίσω?
- Que serra serra μικρό μου πόνυ
- Τι κορνάρει ο άλλος απο πίσω...? αφου δεν έχει πουθενά να πάμε...
- Άστον να κορνάρει όσο θέλει.... εάν πάω να χωθώ το πιθανότερο είναι να πάω πίσω και να πέσω πάνω του....
- Κανένα «Ν» δεν υπάρχει για του μοτο-νεο-τέτοιους?
- Δεν νομίζω.... αλλά να σου πώ κάτι... μερικές φορές είναι χειρότερα να έχεις το «Ν»... υπάρχουν πάντα κάποιοι κάφροι που η μεγαλύτερη τους ηδονή είναι να «τρομάζουν» τους νιούμπιδες...
- Τώρα? Ανεβήκαμε τέρμα...Δεξιά η αριστερά?
- Πάμε αριστερά.... λογικά θα βγούμε Ψυχικό
- Άντε να δούμε τι θα καταλάβεις....
- Ρε μαμά... μήπως ξαναπεράσαμε απο εδω?
- Τι να σου πω... πάντα στο Ψυχικό χάνομαι.... σαν μια lupa είναι... παντού τα ίδια....λαβύρινθος.... αλλα τελικά πάντα καταφέρνω ΑΣΧΕΤΟ ΤΟ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ να βγώ Κηφισίας....
- Ζεστάθηκα... δεν πάμε σπίτι να ξεκουραστούμε και οι δυο?
- Ναι πάμε.... αρκετά χλμ κάναμε σήμερα για 2η φορά που σε πάω βόλτα....
ΆΝΤΕ....ΦΤΑΣΑΜΕ
- πάντως δεν μπορείς να πείς... δεν πιάστηκες πολύ σήμερα?
- όντως... πολύ καλύτερα...
- ..... μαμά.......τα θέλει ο κ***ς σου....
- ....καληνύχτα μοτόρια...!!!
- Καληνύχτα
- Καληνύχτα
- Καληνύχτα
μπραβο αν πεσουμε εξω οικονομικα θα παρουμε τα μηχανακια μας κατι τυποι σαν και σενα εμενα η τον κατμαστερ ας πουμε θα διορισουμε διευθηντη πωλησεων τον τζιξερπαπ και θα σωσουμε τα τομαρια μας![]()
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αυτά είναι τα ωραία.
Παντα τετοια.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
( και που εισαι, μονο να αγοραζεις , μην πουλας ποτε) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
- ....καληνύχτα μοτόρια...!!!
- Καληνύχτα
- Καληνύχτα
- Καληνύχτα
και κοιμηθηκανε αυτα καλα....και εμεις καλυτεραααααααααααα......![]()
μπραβο ρε Χριστινακι.....ο καιρος φταιχνει και η Ν.Μακρη ειναι μια γκαζια δρομος (τωρα πια)....
![]()
Ρε Χριστίνα, μας συγκίνησες πρωί πρωί, άντε ελπίζω στο γυρισμό το απόγευμα να συναντήσω στο ύψος του ΟΤΕ το "αγαπημένο μου porsche".
xε χε χε...
Πριν αρχίσετε και με ρωτάτε, έχω σταμπάρει ένα πορσικό - carrera και πάντα όποτε τον πετυχαίνω, περνάω από δίπλα του του αφήνω μια ξερή με το hornet και τον αφήνω να πήζει στην κίνηση, αλλά πάντα ε?
:rotflmao:
πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος...
http://www.ecube.com.gr