Περαστικά!
Πάρε και μια δεύτερη γνώμη ποτέ δεν ξέρεις!
Και πάλι περαστικά!
Περαστικά!
Πάρε και μια δεύτερη γνώμη ποτέ δεν ξέρεις!
Και πάλι περαστικά!
Περαστικά!![]()
Παρε κ δευτερη κ τριτη γνωμη
το σιγουρο ειναι οτι θα ξανακαβαλησεις κ θα συνεχισεις να καβαλας μηχανη
Επισης φροντισε να ξεκουρασεις το χερι σου. Δεν ξερω κ τι δουλεια κανεις, αλλα τετοιες τενοντιτιδες ειναι σχετικα συχνο φαινομενο σε οσους απασχολουνται αρκετες ωρες μπροστα σε υπολογιστη, λογω λαθος θεσης χεριων.
Φανταζομαι δε σου ειπε μονο απο τη μηχανη ξεκουραση..
Ολα θα πανε καλα, μη σε παιρνει απο κατω.
Ακομα κ αν χτυπα ξυλο, οντως το προβλημα εξελιχθει σε κατι σοβαρο, μπορεις παντα να κλεψεις τεχνογνωσια απο τον βρωμοπουλο κ να κανεις το μπουσακι αυτοματο
![]()
![]()
![]()
αστειακι ηταν αυτο με το αυτοματο μπουσα ε;
Φίλε μου καλημέρα. Θα ήθελα να σου πω τη γνώμη μου ως παθών κι εγώ πριν από ένα χρόνο, αλλά για άλλο λόγο.
Πριν από κάνα χρόνο περίπου, άρχισα να έχω πόνους στο δεξί μου χέρι, το οποίο όσο περνούσε ο καιρός τόσο και χειροτέρευε. Εκείνο το διάστημα είχα πάρα πολλή δουλειά στο γραφείο και στο σπίτι και χρησιμοποιούσα πάααρα πολύ τον υπολογιστή.
Πήγα λοιπόν στον ορθοπεδικό και μου είπε ότι έχω τενοντίτιδα. Μου συνέστησε ξεκούραση, να αποφεύγω τη χρήση του υπολογιστή ( τι λες τώρα!!) και να μην το κουράζω γενικότερα. Ακόμα και στον ύπνο μου με πόναγε! Αλλά τι να κάνω;
Το καλό ήταν ότι εκείνη την περίοδο πλησίαζε ο γάμος μου και θα πήγαινα κι εγώ ταξιδάκι του μέλιτος, οπότε ως εκ τούτου θα ξεκούραζα το χέρι μου. Όπως κι έγινε δηλαδή. Απείχα από τον υπολογιστή περίπου για 20 ημέρες. Όταν γύρισα στο γραφείο, παρ' όλα αυτά ήμουν αρκετά προσεκτικός με το χέρι μου, δεν το πολυκούραζα, κι έτσι, μετά από κάμποσο χρονικό διάστημα, ήμουν και πάλι μία χαρά.
Η συμβουλή μου: Μην ακούς κανένα γιατρό, απλά ξεκούρασε το χέρι σου για κάποιο διάστημα, καλό είναι να απέχεις για λίγο από αυτό το υπέροχο σπορ της μηχανής (τα λέω ως παθών τώρα που έχω πρόβλημα με τη μέση μουκαθώς αναγκάστηκα μέχρι και να δώσω το στρώμα μου για να πάρω πολυθρόνα (burgman 400) μιας και δε μπορούσα να μην ξανακαβαλήσω μηχανή), αλλά άλλο μία τενοντίτιδα άλλο μέση. Να σαι σίγουρος για ένα πράγμα: Θα την ξανακαβαλήσεις και μάλιστα σύντομα! Απλά λίγο υπομονή!
![]()
Καλό νέο .........
ο φυσιοθεραπευτής συμφωνεί μαζί σας :smilea: :smilea: :smilea:
αλλά 10 - 15 μέρες ξεκούραση .............
δεν μπορείς να το συνδυάσεις και με καμια αναρρωτική?Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Καλό νέο .........
αλλά 10 - 15 μέρες ξεκούραση .............![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
μπράβο αντε σύντομα θα είσαι καλά!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Καλό νέο .........
αλλά 10 - 15 μέρες ξεκούραση .............![]()
επίσης βοηθάει πολύ να αλλάξεις ομάδα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και να πας και ενα ταξιδακι του μελιτος...:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
μπράβο αντε σύντομα θα είσαι καλά!!!!
επίσης βοηθάει πολύ να αλλάξεις ομάδα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Περαστικα θα ειναι σιγουρα.....
![]()
Είδες που τα λέγαμε.. Πες του να σου δώσει & μια θεραπευτική αγωγή & γενικά να έχεις το χέρι σου συνέχεια σε χαλαρή θέση.Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Καλό νέο .........
αλλά 10 - 15 μέρες ξεκούραση .............
& μια αναρωτική & θα στρώσεις!!
![]()
![]()
Οι γιατροί όλο τα ίδια λένε αρχαίε.Ειχα το πρόβλημα για 3 χρόνια περίπου και είχα αρχίσει να τους πιστεύω.Μέχρι που ένα γιατρός μοτοσυκλετιστης στο Θριάσιο μου σύστησε φυσιοθεραπείες και κάτι φάρμακα και τέλος το πρόβλημα.Βέβαια που και που πονάνε λίγο τα χέρια αλλά δεν ενοχλεί καθόλου.Περαστικά θα είναι σίγουρα.
![]()
Φίλε εύχομαι να είναι περαστικά!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά .........
Μακάρι να είναι όπως τα λέτε, πάντως η μόνη κίνηση που με πονά είναι αυτή στον συμπλέκτη ......
Θα πάω και σε φυσιοθεραπευτή να δω τι θα πει ......
Βλέπω πάντως το Busaki ολοσκόνιστο και μου τη βαράει στο δόξα - πατρί που λένε .... 6 μήνες το έχω μόνο !!!
![]()
Άρη, ώρες ώρες είσαι εγκυκλοπαίδεια ρε φιλαράκο.
![]()
ξεκολα και παρε με τηλεφωνο !!!!
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Σήμερα έκανα μια βόλτα στην πόλη με τη μηχανή .............. πονάει όμως ακόμα το άτιμο ........
ΔΕΝ είναι ακόμα εντάξει ........![]()
![]()
![]()
Αντε να δούμε .........