Οπότε,Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Δεν αστειευομε καθολου.
πια είναι η άποψή σου επί του θέματος;;
Οπότε,Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Δεν αστειευομε καθολου.
πια είναι η άποψή σου επί του θέματος;;
Βλέπουμε και κρίνουμε μια κατάσταση εκ του ασφαλούς και μετά απ΄ότι έγινε στον Β΄ΠΠ. Διαβάστε λίγο για την εποχή του μεσοπολέμου, δείτε τι είδους καθεστώτα υπήρχαν στην Ευρωπη, ποιοί ήταν οι λόγοι που ώθησαν τους Γερμανούς να ψηφίσουν Χίτλερ και μετά τα ξαναλέμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Τίποτα μωρέ.
Είχε απλά:
1. Εκδώσει το "Ο Αγών Μου" (Mein Kampf), μέσα στον οποίο τα έλεγε όλα
2. Κάνει ένα αποτυχημένο πραξικόπημα το 1923, για το οποίο άλλωστε έμεινε και λίγο φυλακή
3. Ψηφίσει του νόμους της Νυρεμβέρβης (το 1935) με τους οποίους οι Γερμανοεβραίοι έχασαν τη γερμανική υπηκοότητα
4. Είχε ήδη αρχίσει την προετοιμασία για τον πόλεμο (αύξηση στρατιωτικών δαπανών και έργων)
Γενικά, είχε ήδη δείξει δείγματα γραφής, όποιος ήθελε να δει έβλεπε.
![]()
Οι Εβραίοι είχαν προβλήματα αιώνες πριν τις διώξεις του Χίτλερ. Οι Γάλλοι αμέσως μετα την κατάληψη της πατρίδας τους απ΄τον Χίτλερ και ΠΡΙΝ επιβάλλουν οι Γερμανοί περιορισμούς, φρόντισαν να ασκήσουν διώξεις κατά των Εβραίων. Κάτι παρόμοιο γινόταν σε πάρα πολλές χώρες.
Για το αποτυχημένο πραξικόπημα![]()
Παιδες το να έχει κάποιος αποτυχημένο πραξικόπημα στη πλάτη του ΤΟΤΕ ήταν ασήμαντο. Δες στην Ελλάδα της εποχής τι γινόταν. Η Ευρώπη του τότε είχε πάμπολλα φασιστικά καθεστώτα.
Ο χίτλερ δεν ήταν κάτι νέο για τα ήθη της εποχής. Οι Αγγλοι εκμεταλλεύονταν την μισή υφήλιο και χρησιμοποιούσαν τους τοπικούς πληθυσμούς ως σκλάβους. Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης δεν ήταν εφεύρεση του χίτλερ. Κλεμμένη ιδέα απ΄τους Αγγλους ήταν που την είχαν εφαρμόσει στους Μπόερς.
Δυστυχώς η έννοια ανθρώπινα δικαιώματα ΤΟΤΕ, δεν υπήρχε καν σαν έννοια.
Τιποτα δεν ειναι οπως φαινετε. Οτι μας εχουν εκπαιδευση να πιστευουμε, οτι ιστορια μαθαινουμε. Επιμενω να μελετησετε τα βιβλια του Λιακοπουλου πριν τα κρινετε και μετα τα λεμε.
καλα ρε, κανένας δεν διάβασε αυτό??
τι λεμε τωρα? αν ξέρανε οι Ευρωπαίοι τι θα κάνει ο Χίτλερ ή αν η κυβερνητική (γερμανόφιλη) εξουσία στην Ελλάδα θα τα χάλαγε με την Γερμανία??:a31:Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Εχεις δικιο ρε Καπ...
"Οι Ευρωπαϊκοί λαοί αντιπροσωπεύουν μια οικογένεια σ’ αυτόν τον κόσμο. Δεν είναι πολύ ευφυές να φανταστούμε ότι σε ένα τόσο κατακερματισμένο σπίτι όπως αυτό της Ευρώπης, μια κοινότητα λαών μπορεί να διατηρεί επί μακρόν διαφορετικά νομικά συστήματα και αντιλήψεις δικαίου."
[SIZE=τι λεμε τωρα? αν ξέρανε οι Ευρωπαίοι τι θα κάνει ο Χίτλερ ή αν η κυβερνητική (γερμανόφιλη) εξουσία στην Ελλάδα θα τα χάλαγε με την Γερμανία1]Αδόλφος Χίτλερ, 1936, ομιλία στο Reichstag.[/SIZE]
Βρε tai. Ποια ευρωπαϊκή κυβέρνηση είχε έρθει σε ρίξη με τον χίτλερ μέχρι που αναγκάστηκαν οι «προστάτιδες» δυναμεις (αγγλογάλλοι) το 39;Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
καλα ρε, κανένας δεν διάβασε αυτό??
τι λεμε τωρα? αν ξέρανε οι Ευρωπαίοι τι θα κάνει ο Χίτλερ ή αν η κυβερνητική (γερμανόφιλη) εξουσία στην Ελλάδα θα τα χάλαγε με την Γερμανία??:a31:
Καμμιά !!! Οι φασίστες τον είχαν ως πρότυπο, οι αγγλογάλλοι τον είχαν στο λάου λάου, οι αμερικάνοι στο πέος τους και ο Στάλιν υπέγραφε πρωτόκολλα συνεργασίας.
Ναι ρε Βύρωνα δεν είπα ότι ήταν ξεκάθαρο το τί θα συμβεί.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Βλέπουμε και κρίνουμε μια κατάσταση εκ του ασφαλούς και μετά απ΄ότι έγινε στον Β΄ΠΠ. Διαβάστε λίγο για την εποχή του μεσοπολέμου, δείτε τι είδους καθεστώτα υπήρχαν στην Ευρωπη, ποιοί ήταν οι λόγοι που ώθησαν τους Γερμανούς να ψηφίσουν Χίτλερ και μετά τα ξαναλέμε.
Είπα όμως, και επιμένω σε αυτό, ότι το 1936 ο Χίτλερ είχε δείξει δείγματα γραφής.
Και εν πασει περιπτώσει, το "όποιος ήθελε να δει έβλεπε" δεν πάει στον απλό κόσμο, αλλά στους πολιτικούς (πρωθυπουργούς και υπουργούς εξωτερικών των άλλων κρατών) που υποτίθεται ότι είναι "μέσα στα πράγματα" και ξέρουν και αντιλαμβάνονται (ή τουλάχιστον θα έπρεπε) περισσότερα πράγματα.
Σύμφωνοι, είναι όμως ενδεικτικό του χαρακτήρα και των προθέσεων κάποιουΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Για το αποτυχημένο πραξικόπημαΠαιδες το να έχει κάποιος αποτυχημένο πραξικόπημα στη πλάτη του ΤΟΤΕ ήταν ασήμαντο.
Σίγουρα, η πρόβλεψη είναι δυσκολότερη απο την εκ των υστέρων κρίση,
μην φτάνουμε όμως και σε ατάκες όπως η γνωστή περί επταετίας "δεν ήξερα τί γινόταν, γιατί διάβαζα". Αυτό προσπαθώ να πω
![]()
Οχι βέβαια. Σαφώς και θα έιχαν μυριστεί τι θα επακολουθούσε, αλλά μέχρι το 39 οι μέθοδοι του Χίτλερ δεν διέφεραν και πολύ απ΄αυτές που χρησιμοποιούσαν και οι «δημοκρατικές» χώρες. Είναι άλλο (ευτυχώς) το κριτικό μάτι που έχουμε, αλλά μην ξεχνάμε ότι τα «επιχειρήματα» του Χίτλερ περί σκλαβωμένων αδελφών, τα λουζόμαστε ακόμα με το Κόσοβο πχ.Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Σύμφωνοι, είναι όμως ενδεικτικό του χαρακτήρα και των προθέσεων κάποιου
Σίγουρα, η πρόβλεψη είναι δυσκολότερη απο την εκ των υστέρων κρίση,
μην φτάνουμε όμως και σε ατάκες όπως η γνωστή περί επταετίας "δεν ήξερα τί γινόταν, γιατί διάβαζα". Αυτό προσπαθώ να πω
![]()
Τι διαφορετικό κάνει το Ισραήλ τώρα με τους Παλαιστίνιους, σε σχέση με όσα πέρασαν απ΄τον Χίτλερ; Τι διαφορετικό κάνουν οι Αμερικάνοι στο Ιρακ και οι Κινέζοι στο Θιβέτ; Ουσιαστικά τις ίδιες μεθόδους χρησιμοποιούν.
Όσο ανατριχιάζω με τις πράξεις των Γερμανών, άλλο τόσο ανατριχιάζω με όσα συμβαίνουν στην Μ.Ανατολή και με λύπη μου βλέπω ότι η αξία της ανθρώπινης ζωής εξακολουθεί να έχει την μικρότερη αξία.
«Ο θάνατος ενός ανθρώπου είναι μια τραγωδία. Ο θάνατος 1.000.000 ανθρώπων είναι απλή στατιστική»
Με δηλώσεις σαν την παραπάνω του Στάλιν, πραγματικά μου φαίνεται αστείο το να μποϋκοτάραμε την ολυμπιακή φλόγα (τι καρακιτς ΡΠΜ) στον Χίτλερ.
Και τότε λες δεν ξέραμε. Τώρα που ξέρουμε τι κάνουμε; (Όχι μόνο εμείς). Εκτός και θεωρούμε την Κίνα πρότυπο δημοκρατικής χώρας και αξιών.
![]()
Καλα εσεις νομιζετε πως οι ανθρωποι κανουν κουμαντο στον πλανητη; Νομιζετε πως την ιστορια του πλανητη την φιαχνουμε εμεις και οι εκαστοτε πολιτικοι; Τα ανθρωπινα δικαιωματα τα φιαξαν ανθρωποι; Τον ηλεκτρισμο την τεχνολογια και εδω που φτασαμε μονοι μας νομιζετε οτι τα καταφεραμε;
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Καλα εσεις νομιζετε πως οι ανθρωποι κανουν κουμαντο στον πλανητη; Νομιζετε πως την ιστορια του πλανητη την φιαχνουμε εμεις και οι εκαστοτε πολιτικοι; Τα ανθρωπινα δικαιωματα τα φιαξαν ανθρωποι; Τον ηλεκτρισμο την τεχνολογια και εδω που φτασαμε μονοι μας νομιζετε οτι τα καταφεραμε;![]()
![]()
τι δεν καταλαβες? σωστα τα λέει......Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
![]()
![]()
ναι...ελα... πλανητης ΕΛ εκει?.....ναι?.......![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Το ντοκυμαντερ στο ετ3 προχθες δεν το ειδε κανενας; Ξερετε τι μυστικισμος παιζει πισω απ ολα αυτα; Ξερετε τι κρυβετε πισω απο ολα αυτα τα συμβολα που χρησιμοποιουσαν και χρησιμοποιουν; Ξερετε τι εγινε και γινετε στην Ανταρτικη, στο Θιβετ στην Κινα; Εχετε ακουσει για τη Σανγκρι λα; Για την Λευκη Αδελφοτητα; Το συμβολο της νικης του Τσωρτσιλ και καλα victory ξερετε τι πραγματικα σημαινει; Γιατι εχει γινει μοδα ο χαιρετισμος των χεβημεταλαδων ακομα και στους πολιτικους του λευκου οικου; Γιατι λεγετε λευκος οικος; Σας φαινοντε γραφικα ολα αυτα; Μηπως νομιζετε οτι σπαμαρω; Μηπως πως εχω ξεφυγει λιγο. Μακαρι φιλοι μου να ξεφευγα και ο κοσμος να ητανε οπως νομιζετε.
Εγώ πάντως είμαι στο τσακ (νορρις) να ξεφύγω.
Με αυτά που ακούω κ διαβάζω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Εγώ πάντως είμαι στο τσακ (νορρις) να ξεφύγω.
Με αυτά που ακούω κ διαβάζω.
εσύ καλά θα κάνεις να αλλάξεις αβαταρ γιατί τον Kiwi 84" Chief μάλλον εξωγήινοι τον έφτιαξαν![]()
σαφως και υπαρχουν πολλα πραγμτα που δεν ειναι οπως φαινονται ή ακομα και οπως μας τα λενε...Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Το ντοκυμαντερ στο ετ3 προχθες δεν το ειδε κανενας; Ξερετε τι μυστικισμος παιζει πισω απ ολα αυτα; Ξερετε τι κρυβετε πισω απο ολα αυτα τα συμβολα που χρησιμοποιουσαν και χρησιμοποιουν; Ξερετε τι εγινε και γινετε στην Ανταρτικη, στο Θιβετ στην Κινα; Εχετε ακουσει για τη Σανγκρι λα; Για την Λευκη Αδελφοτητα; Το συμβολο της νικης του Τσωρτσιλ και καλα victory ξερετε τι πραγματικα σημαινει; Γιατι εχει γινει μοδα ο χαιρετισμος των χεβημεταλαδων ακομα και στους πολιτικους του λευκου οικου; Γιατι λεγετε λευκος οικος; Σας φαινοντε γραφικα ολα αυτα; Μηπως νομιζετε οτι σπαμαρω; Μηπως πως εχω ξεφυγει λιγο. Μακαρι φιλοι μου να ξεφευγα και ο κοσμος να ητανε οπως νομιζετε.
αλλα απο την συσταση μιας μυστικής πλυν εντελώς ανθρωπινης αδελφοτητας/ομαδας μεχρι τον ευαγγελισμό οτι αυτή η αδελφότητα/ομάδα ειναι ο προμαχώνας/προπομπός εξωγήινης εισβολής ή απομηνάρι ενός παναρχαιου εξωγήινου πολιτισμού, εχει μεγάλη αποσταση.....
πριν κανα εξαμηνο ο Λιακόπουλος (και πολλοι αλλοι ΠΡΙΝ απο αυτον και ακομα περισσότεροι ΜΕΤΑ...) διατυμπάνιζε οτι το διασημο ''προσωπο'' του Αρη (του πλανήτη) ηταν ΑΠΟΔΕΙΞΗ ο καποτε κατοικούνταν απο πολιτισμό...οταν βγήκαν (εδω και κατι χρόνια δηλ) στη δημοσιότητα φωτογραφίες υψηλής αναλυσης του ''προσωπου'' που εδειχναν οτι δεν ειναι τιποτα παραπάνω απο απλο βραχώδη σχηματισμό δεν ξαναεπαιξε το θεμα ο Λιακόπουλος...
σαν παράδειγμα το αναφέρω...
α) λογο μιας ακρως μυστικής οργάνωσης λευκών που εχει στόχο την παγκόσμια και πανγαλαξιακή κυριαρχία και την επαναφορά της λατρείας των αστρικών θεων του παρελθόντος.Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
...Γιατι λεγετε λευκος οικος;...
β) λογο των λευκών υλικών/χρωματος που εχουν χρησημοποιηθει στην κατασκευη του.
ε, τι λες?
σορρυ κιολας που ειμαι καπως εριστικός, ο καθένας πιστευει οτι θελει!
απλα ΕΠΙΛΕΓΩ να μην πιστεψω καθε θεωρία συνομσίας που μου σερβηρουν οι τηλεμαρκετάδες....
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Μήπως λέω, μήπως έχουμε ξεφύγει από το αρχικό θέμα?
Μήπως πρέπει να διαχωριστεί το όλο thread σε 2 συζητήσεις?
Γιατί ξεκινάει με Κίνα & καταλήγει σε Χίτλερ & εξωγήινους. Βέβαια μια κουβέντα δε μπορεί να περιοριστεί, αλλά & πάλι....
![]()