να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Θα φουρτουνιάσει λεμεΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΡΙΜΑ Η ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ...
![]()
και όπως βλέπεις φίλε μου ?
Το καράβι μπάζει νερά
Παραμύθι δίχως δράκο, παραμύθι δίχως πέραση
ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΝΕΤ???
ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.
ΟΡΙΣΤΙΚΑ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
otan sas leo na prosexete merika atoma...
exoun eksaplo8i i e8nikistes se pola forum mesa sto internet ke dialaloun ta idanika tous
ke ine afti pou fernoun epixirimata ke ergazonte s8enara gia na petixoun ton skopo tous
ke parousiazonte os fanatiki elines pou proaspizoun ta elinika simferonta ke propagandizoun ton patriotismo ke ka8e ti eliniko akoma ke ta greeklish maxonte
ke skopo me ola afta exoun tin sispirosi an8ropon giro apo tin saxlamara tous ton oloklirotismo
prosexte min akoute oti dipote exi sxesi me propagandes iper tou elinismou ke tou patriotismou
krivonte ala apo piso
esxos
![]()
![]()
![]()
![]()
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Άκουσον Μεν, Πάταξον ΔεΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΝΕΤ???
ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.
ΟΡΙΣΤΙΚΑ.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είχα βάλει στην αναζήτηση.... να βρω πληροφορίες.... για το τι γράφουν για το θέμα
Έπεσα επάνω στην φωτογραφία, μου άρεσε και την έβαλα
Τώρα μαθαίνω αυτό που λες
Και να σου πω την αλήθεια σκέφτηκα να την κόψω για να μην φαίνεται το λογότυπο και θεωρηθεί διαφήμιση αλλά από την άλλη λεω άσε θα θεωρηθεί Clopyright
Βλέπω ότι εμφανίζεις συμπτώματα εμπάθειας απέναντι μου και θα ήθελα να μου πεις ,εσύ τι διαβάζεις, για να παω να πάρω, μια αντικειμενική (συμπαθητική) γνώμη![]()
Και εγώ δεν ξέρωσυνάδελφε πατριώτη τι κρύβεται πίσω από την καφρίλα σου και τι ρόλο βαράς στο moto .gr.Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
otan sas leo na prosexete merika atoma...
exoun eksaplo8i i e8nikistes se pola forum mesa sto internet ke dialaloun ta idanika tous
ke ine afti pou fernoun epixirimata ke ergazonte s8enara gia na petixoun ton skopo tous
ke parousiazonte os fanatiki elines pou proaspizoun ta elinika simferonta ke propagandizoun ton patriotismo ke ka8e ti eliniko akoma ke ta greeklish maxonte
ke skopo me ola afta exoun tin sispirosi an8ropon giro apo tin saxlamara tous ton oloklirotismo
prosexte min akoute oti dipote exi sxesi me propagandes iper tou elinismou ke tou patriotismou
krivonte ala apo piso
esxos
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν ξέρω τώρα αν θα έπρεπε να βάλωή
................
Είναι κρίμα που απληροφόρητα κόσμος και κοσμάκης διαμορφώνει απόψεις χωρίς να μπορεί μετά καν να τις υποστηρίξει με σοβαρά επιχειρήματα και όχι πια με την κοινότυπη καραμέλα του "μας πήραν τις δουλειές", "είναι εγκληματίες".... έλεος πια!
Εγκληματικότητα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρξει.
Δεν μπορούμε να τους βάζουμε όλους στην ίδια κατσαρόλα, υπάρχουν αρκετά είδη ανθρώπων, είτε είναι μετανάστες είτε είναι έλληνες... και οι έλληνες υπήρξαν μετανάστες κάποτε...
Καμιά χώρα δεν έχασε την "εθνική της ταυτότητα" εισάγοντας μετανάστες,
"έξω οι ξένοι" συνεχώς ακούγεται και γράφεται....
"έξω οι τουρίστες" λοιπόν.....
και στο κάτω κάτω οι τουρίστες έρχονται 2 μήνες το χρόνο αφήνουν ψιλοδίφραγκα και φεύγουν ενώ οι μετανάστες πληρώνουν και τις συντάξεις των γιαγιάδων και παππούδων αυτής της χώρας που έχει πήξει στην τρίτη ηλικία.... έχουμε κατανήσει χώρα τρίτης ηλικίας....
το πιο δαπανηρό σύστημα πλέον είναι το σύστημα ασφάλισης και συνταξιοδότησης, ενώ της παιδείας και της οδικής ασφάλειας κλπ είναι τα πιο μίζερα... και δεν ακούω συχνά 80χρονους να σκοτώνονται στους δρόμους μας αλλά νέα παιδιά (πρόσφατα γεγονότα γαμώτο).....
λοιπόν αν θέλετε δεχτείτε το... δυστυχώς ή ευτυχώς, όσες χώρες δέχτηκαν μετανάστες με σωστή πολιτική στοχεύοντας στο οικονομικό μέλλον δεν έχασαν (Αυστραλία, Αμερική...) και επειδή αυτοί ήταν και κόπανοι και τους ιθαγενείς τους έθαψαν , εμείς τουλάχιστον ως έλληνες ξέρουμε ότι όσοι και να έρθουν δεν πρόκειται να "θαφτούμε" αυτό είναι το σίγουρο.... ας δούμε λοιπόν πως μπορούμε να κάνουμε την ζωή μας καλύτερη εκμεταλλευόμενοι τους μετανάστες και αυτοί εμάς για να ζήσουν πιο ανθρώπινα, το έχουν το δικαίωμα, είναι άνθρωποι
όπως το δικαίωμα το είχαμε και εμείς πέρνοντας το καράβι για αυστραλίες κλπ , και η δική μας εγκληματικότητα είχε ανθίσει κάποια εποχή στο εξωτερικό....
.... προσωπικές απόψεις....
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Βίκυ δεν ξέρω τι εμπειρίες έχεις ούτε πόσο χρονών είσαι, αλλά σχεδόν σε όλα, είσαι λάθος πληροφορημένηΑρχικά δημιουργήθηκε από viki
Δεν ξέρω τώρα αν θα έπρεπε να βάλωή
................
Είναι κρίμα που απληροφόρητα κόσμος και κοσμάκης διαμορφώνει απόψεις χωρίς να μπορεί μετά καν να τις υποστηρίξει με σοβαρά επιχειρήματα και όχι πια με την κοινότυπη καραμέλα του "μας πήραν τις δουλειές", "είναι εγκληματίες".... έλεος πια!
Εγκληματικότητα υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρξει.
Δεν μπορούμε να τους βάζουμε όλους στην ίδια κατσαρόλα, υπάρχουν αρκετά είδη ανθρώπων, είτε είναι μετανάστες είτε είναι έλληνες... και οι έλληνες υπήρξαν μετανάστες κάποτε...
Καμιά χώρα δεν έχασε την "εθνική της ταυτότητα" εισάγοντας μετανάστες,
"έξω οι ξένοι" συνεχώς ακούγεται και γράφεται....
"έξω οι τουρίστες" λοιπόν.....
και στο κάτω κάτω οι τουρίστες έρχονται 2 μήνες το χρόνο αφήνουν ψιλοδίφραγκα και φεύγουν ενώ οι μετανάστες πληρώνουν και τις συντάξεις των γιαγιάδων και παππούδων αυτής της χώρας που έχει πήξει στην τρίτη ηλικία.... έχουμε κατανήσει χώρα τρίτης ηλικίας....
το πιο δαπανηρό σύστημα πλέον είναι το σύστημα ασφάλισης και συνταξιοδότησης, ενώ της παιδείας και της οδικής ασφάλειας κλπ είναι τα πιο μίζερα... και δεν ακούω συχνά 80χρονους να σκοτώνονται στους δρόμους μας αλλά νέα παιδιά (πρόσφατα γεγονότα γαμώτο).....
λοιπόν αν θέλετε δεχτείτε το... δυστυχώς ή ευτυχώς, όσες χώρες δέχτηκαν μετανάστες με σωστή πολιτική στοχεύοντας στο οικονομικό μέλλον δεν έχασαν (Αυστραλία, Αμερική...) και επειδή αυτοί ήταν και κόπανοι και τους ιθαγενείς τους έθαψαν , εμείς τουλάχιστον ως έλληνες ξέρουμε ότι όσοι και να έρθουν δεν πρόκειται να "θαφτούμε" αυτό είναι το σίγουρο.... ας δούμε λοιπόν πως μπορούμε να κάνουμε την ζωή μας καλύτερη εκμεταλλευόμενοι τους μετανάστες και αυτοί εμάς για να ζήσουν πιο ανθρώπινα, το έχουν το δικαίωμα, είναι άνθρωποι
όπως το δικαίωμα το είχαμε και εμείς πέρνοντας το καράβι για αυστραλίες κλπ , και η δική μας εγκληματικότητα είχε ανθίσει κάποια εποχή στο εξωτερικό....
.... προσωπικές απόψεις....
Και αν προσπαθήσω να σου το εξηγήσω αυτό, ότι και να τα πω, οι κάφροι θα το χρησιμοποιήσουν εναντίον μου
Και όσες φορές προσπάθησα να το κάνω αυτό, εξηγώντας την υποκειμενική μου αντικειμενικότητα, μακριά από κομματικές σκοπιμότητες, βρέθηκε ένας κάφρος και το κατέστρεψε
Όσο για την παραπληροφόρηση και τους μασκαράδες που κυκλοφορούν ανάμεσα μας, δόξα τον θεό ΥΑΧΒΕ και τον μαμμωνά τον αμερικάνων, έχουμε πολλούς.... kai edv mesa
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
ας το διακωμωδίσουμε!
ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!
Αλλά αν ήτανε η μάνα σου εκεί μέσα, και η τύπισσα που βγαίνει από εκεί η γυναίκα σου ή η αδελφή σου ή τότε που σκοτώθηκε το παλικαράκι στην αλβανία το παιδί σου.... θα το διακωμωδούσες ακόμη;;;
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΓΙ' ΑΣΤΕΙΑ!
it' s ok όμως! ποικιλία απόψεων να υπάρχει.... όσοι μπορούν διαλέγουν...
Γεια σου κατ' αρχήν.....Αρχικά δημιουργήθηκε από NAVIGATOR
Βίκυ δεν ξέρω τι εμπειρίες έχεις ούτε πόσο χρονών είσαι, αλλά σχεδόν σε όλα, είσαι λάθος πληροφορημένη
Και αν προσπαθήσω να σου το εξηγήσω αυτό, ότι και να τα πω, οι κάφροι θα το χρησιμοποιήσουν εναντίον μου
Και όσες φορές προσπάθησα να το κάνω αυτό, εξηγώντας την υποκειμενική μου αντικειμενικότητα, μακριά από κομματικές σκοπιμότητες, βρέθηκε ένας κάφρος και το κατέστρεψε
Όσο για την παραπληροφόρηση και τους μασκαράδες που κυκλοφορούν ανάμεσα μας, δόξα τον θεό ΥΑΧΒΕ και τον μαμμωνά τον αμερικάνων, έχουμε πολλούς.... kai edv mesa
και γεια σου κατά τέλος....
χωρίς επιχειρήματα και δικαιολογίες του κώλου μην ξανασχολιάσεις απόψεις μου!!
![]()